nije to, nego su u "šermanke" AKA M36 Jacksone stavljene sovjetski dizel strojevi, sredinom 80-ih...
ma ja mislim da je to bil mod u wot garazi, ugl. hellcat turret na T-54 shasiji, mozda se neko igral sa fajlovima u igri, al znam da sam ga videl i citiral Arnie-a : "What the Hell Are YOU?"
imam 10 000 obveznica, koji tenk najviše zarađuje šta da uzmem
zavisi kaj volis igrat i dal imas premium akaunt
nekad je premium tenk bil i za trening posade, sad to vise ne vredi- jer za 2 MILL kredita uzmes book i bacis na posadu 250k Expa svakom, a ta DVA miljona mo's zaradit u dva sata sad za holidej ops sa prem acc.
ak ne igras cesto i ne koristis premium akaunt, gledaj tenkove kaj imaju jako dobar PEN na standardnim granatama jer DMG daje zaradu, i da ne stisces previse TIPKU 2 u borbi
najveci pen (standard ammo) imaju Lorraine, Liberte, T-103, Patriot (jako jeftine granate ali mali Dmg)
PREFERENTIAL MM (+1) imaju KV-5, T-34-3, WZ-111 Alpine Tigor i IS-6 CRNI JACK
I ne razumijem zašto odjednom ovako kad mi je tjedan dana normalno radilo sve...
hom-box je "kvazi-flet" jer imas ogranicenje prometa mjesecno i po broju su odijeljeni od glasovnih linija koje idu i na 5G, a net tarife ostaju na 4G brzinama OSIM ak ne ugovoris ovu neku novu 5G mobilnu tarifu, nisam isao u to i dal samo net moze to
Bonus kod SNATCH
dan premiuma, neki stil i jos nekaj
Added to Depot: Consumables "Pudding and Tea" - 10 item(s)
"Ace of Diamonds" decal added: (x3)
Gunsmith style added