pitanje: sto bi bilo kad bi posadu s wz-131 (sad u garazi) stavui u type T6 kinez midium? da li imao penale?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve ovisi o tome kada ste napravili vas acc,, ukratko da vam objasnim!
Ako ste napravili acc 2015-2016 dobiti cete:
-Medalju za 2 ili 3 godine
-3000 Bondova
-3.000.000 Kredita
Ako ste napravili acc 2013 ili 2014 dobiti cete:
-Medalju za 4 ili 5 godina
-4000 Bondova
-4.000.000 Kredita
-T-50-2 tier 6 light Premium tenk
Ono kada si napravio acc 6. siječnja 2015.....

pitanje: sto bi bilo kad bi posadu s wz-131 (sad u garazi) stavui u type T6 kinez midium? da li imao penale?
Da, imao bi penale. Penale imaš kada posadu mediuma 1 koristiš u mediumu 2, a ti bi koristio light posadu u mediumu.
Pričekaj još koji dan (najvjerojatnije će doći popusti na treniranje posade) pa ih onda prebaci na novi tenk.
juhuuuuuuuuuuuuuuuu...
11.5.2011.....
kak bum trošil sutra i k tome uglancam gusjenice na T-50-2...
sad si idem pustit Elemental - Male stvari...
Konto erstellt: 18.04.2012
Bit ce bondova!
Taman za unaprijedjenu opremu za Strvinara.
Sve ovisi o tome kada ste napravili vas acc,, ukratko da vam objasnim!
Ako ste napravili acc 2017 dobiti cete:
-Medalju za 1 godinu
-1000 Bondova
-1.000.000 Kredita
Ako ste napravili acc 2015-2016 dobiti cete:
-Medalju za 2 ili 3 godine
-3000 Bondova
-3.000.000 Kredita
Ako ste napravili acc 2013 ili 2014 dobiti cete:
-Medalju za 4 ili 5 godina
-4000 Bondova
-4.000.000 Kredita
Ako ste napravili acc 2011 ili 2012 dobiti cete:
-Medalju za 6+ godina
-5000 Bondova
-5.000.000 Kredita
-3D stil tenka t-50-2 (Virtualni)
Uzivajte u poklonima, mozete ih pokupiti od kraja 11 mjeseca pa do 12 mjeseca 2019!!!
Mistercro - Wargaming CC
A jebiga, nekom majka a nekom maćeha.
Imam acc oko 6 mjeseci pa ću dobiti kurac.
Nevjerovatno, tako mi je bilo i na sadašnjem radnom mjestu. Taman se zaposlio prije desetak godina i onda udre ona gospodarska kriza i ukinu se božičnice i regres iste godine. No soup for you.
Iskreno, žao mi je samo bondova. Noobu poput mene kapaju ko u pustinji, sakupio ih 1800 od svibnja.
P.S. pozdrav Mistercro - gledao partiju na kanalu Mark GFL u LT-432. Velemajstorstvo.
tnx, hebiga imam type58 tj. trebam ga samo kupiti ponovno i da idem midium liniju otvarati do kraja imam pola modula vec istrazeno (posto imam wz T10)
ovako nebi bilo toliko lose i novu posadu stavljati imam pricuva dosta za posadu samo eto...
nista pokusat cu onda to
juhuuuuuuuuuuuuuuuu...
11.5.2011.....
kak bum trošil sutra i k tome uglancam gusjenice na T-50-2...
sad si idem pustit Elemental - Male stvari...
Konto erstellt: 18.04.2012
Bit ce bondova!
Taman za unaprijedjenu opremu za Strvinara.
Malo cudno pitanje ali di provjerite kada je napravljen acc ??
Odeš na service record, piše ti dole kad je račun kreiran (20.11.2011. ovdje, hehe)
Pohvalne su nagrade za vjernost. Malo off ali samo radi činjenice da tcom nikad nije pokazao ništa slično otkazao sam ih di sam mogao
Created: Tuesday, 17 May, 2011.
Znao sam da je podavno ali sam i sam sebe iznenadio, vrijeme fakat brzo leti
Mislim da sam cak na USA serveru bio i na beti pa tek kasnije skontao da ima EU server i igra.
tnx, hebiga imam type58 tj. trebam ga samo kupiti ponovno i da idem midium liniju otvarati do kraja imam pola modula vec istrazeno (posto imam wz T10)
ovako nebi bilo toliko lose i novu posadu stavljati imam pricuva dosta za posadu samo eto...
nista pokusat cu onda to
Najbolja posada i najbrža je naravno ženska posada, ali žena nema na bacanje pa treba pametno odabrat. Također uzmi u obzir i da vjerojatno dobijaš za ovaj božični event ako riješiš misije standardno 4 člana: commander, gunner, driver i loader.
Također imaš svako toliko one misije za 50k xp koje možeš koristiti za grindanje. 50k dobijaš za 8ice premium i 10ke tako da ako imaš nešto od toga samo odradiš 14 pobjeda u top10 i onda 15. paziš da bude u tom tenku za koji želiš grindat posadu. Npr. igraš tih 14 bitki u bilo kojoj 10ci i onda za 15. bitku staviš posadu od type 58 u wz 10ku. Wz 10ka je i HT i LT i TD, svi imaju 4 člana posade, dok type 58 ima 5, ali svi kasnije u liniji imaju 4 tako da nema previše problema jer se 6ica ionako brzo istraži. Naravno za to uključiš na 10ci acc crew train i naravno ako ti nije baš žurba onda možeš lijepu posadu izgrindat bez da si i počeo igrat type 58. Riješiš par puta po tih 15 misija i onda ako nema žurbe čekaš mjesec ili nešto više dok ponovo ne dođu misije. Posadu ne pretreniravaš nego ostaviš sa penalima jer to je ipak samo 1 bitka.
Dobro dođe stavit 6th sense za bondove. Košta 6 bondova po partiji, a ako misliš često koristit možeš kupit 100 komada toga za 540 bondova umjesto 600 tako da si uštedio 60. Ja sam na ovakav opisani način već izgrindao par dobrih posada i nastavljam dalje. Sve naravno ovisi koliko ti se žuri sa igranjem baš tog tenka, ja nemam žurbe jer imam uvijek masu toga za grindat.
Ili igraš bez 6th sensea da se naučiš paziti i pratiti što se događa. Vodiš se pretpostavkom da si spottan cijelo vrijeme.
P.S. pozdrav Mistercro - gledao partiju na kanalu Mark GFL u LT-432. Velemajstorstvo.
Jel imas kakv link da i mi ostali vidimo to majstorstvo?
Provjeri ntfs permissione na instalacijskom folderu. Morao bi imati barem read/write, možda čak i modify, ako ne i full control.
Mislim da ti oni već rješenje imaju opisano na svojim support stranicama jer sam ovakve probleme već viđao da ekipa javlja.
Jel imas kakv link da i mi ostali vidimo to majstorstvo?
tražim u historyu i ne mogu naći. Probat ću kad dođem s posla pa postam.
Ili igraš bez 6th sensea da se naučiš paziti i pratiti što se događa. Vodiš se pretpostavkom da si spottan cijelo vrijeme.
Po tvome je onda bolje igrat bez 6th jer bolje pratiš. Onda kad dobiješ 6th s vremenom zaboraviš na to? 6th nevjerojatno puno znači pogotovo u kasnijem dijelu bitke kad je malo živih.
Po tvome je onda bolje igrat bez 6th jer bolje pratiš. Onda kad dobiješ 6th s vremenom zaboraviš na to? 6th nevjerojatno puno znači pogotovo u kasnijem dijelu bitke kad je malo živih.
Ovo! Uopće je glupo da nešto tako bitno kao 6th sense nije odmah na početku sastavni dio komandera, jer je totalno game-changing - u kasnijim fazama bitke često možeš samo na temelju 6th i krugova na mapi odrediti gdje im je tenk.
Ako se ne varam na konzolama igraci odmah imaju 6th sense na svim tenkovima pa mi nije jasno zasto to nije implementirano i u pc verziju.
To je po mome, samo ako si nesposoban apstraktno razmišljati i izvoditi jednostavne logičke zaključke. Što znam da nisi. Dakle, pliz nemoj svoje divlje zaključke predstavljati kao stvari koje sam ja rekao. Hvala.
Što se igranja bez 6th sense tiče, opisao sam ga onako kako je meni igrati bez njega. Slične stvari sam čuo i pročitao od drugih.
ma otkljucam 7icu stavim da svo iskustvo ide u posadu odigram 50ak bitaka vise i tako kad budem prelazio na osmicu. realno oko 2 perka cu imati na posadi do 10ke hahaha
Ako ste napravili acc 2011 ili 2012 dobiti cete:
-Medalju za 6+ godina
-5000 Bondova
-5.000.000 Kredita
-3D stil tenka t-50-2 (Virtualni)
U čovječe, baš me iznenadili, account kreiran 2011 godine
Maloprije upalim igru, sjelo 5 milja i tenk... Odigram s tim T50-2, napravim 173 HP štete, zginem, pobijedimo i budem u minusu 2500 silvera??? Uzmu mi 9280 za popravak... To neki bug??
Maloprije upalim igru, sjelo 5 milja i tenk... Odigram s tim T50-2, napravim 173 HP štete, zginem, pobijedimo i budem u minusu 2500 silvera??? Uzmu mi 9280 za popravak... To neki bug??
i ja ti se pridružujem... odigrao dvije partije kao scout... dosta dugo poživio, spotao tenkove.... poginuo, pobijedili obje bitke..
i u minusu sam obje???? naravno imam premium
što je najgore u obje bitke me bacilo u tier 8...možeš se je*at tamo s tim topom....
Ja sam bio u tier 6 bitci... Sigurno je bug, popravak Tigra I i T29 košta toliko... I ispalio sam samo dvije granate, ništa consumables....
T-50-2 nije premium nego Reward tenk - ne zarudjeje dodatno pare.
S njim ste uglavnom u minusu. Jucer sam odigrao tri bitke,
u jednoj sam dobio i medalju za spotanje + 1 bond, prezivio, u plusu 17.000,
druge dvije pobijedio, obje na pola bitke ubijen, u minusu 7.000.
T-50-2 nije premium nego Reward tenk
Because we are wargaming :D