World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.104.209
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
crystal6 kaže...
dedaa kaže...

edit: neznam sto su napravili s optimizacijom al prosjecan fps mi je s nekih 30-35 skocio na 50

Nemoj se previše veseliti, tako je bilo i sa 9.0 testom, a znaš kakvo je smeće bio kad su ga pustili live.

da, izgleda da je to samo bilo u prvoj partiji (mediterranean coast), ove ostale su isti fps ko prije

15 godina
DrNasty kaže...

Baš ću probati test i na testu upgrejdan Cent 7 i ove lightove na koje mislim ići.

Trenutni gameplay na centu je very stronk tonking:

{#}

cent op

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.9.2014 21:35 (The Unforgiven).
14 godina
World of Tanks

Ace s KV5 :D

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Stolnik kaže...

Imao sam ga u garaži, tenk je žešće smeće postao nakon svih ovih novih updatea....

uopće ne žalim ni Eura

14 godina
Ziga kaže...
Stolnik kaže...

Imao sam ga u garaži, tenk je žešće smeće postao nakon svih ovih novih updatea....

uopće ne žalim ni Eura

lol not Meni je tenk od kad ga imam odlican, a imam ga od 2012
1969 Dodge Charger R/T
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Isprobao sam sad T34 na test serveru i mogu jedino reci wow, predobar premium tenk, stvarno se isplati kupit!

0 2 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Ovaj T49 americki sa topcinom koji ce biti osmi dobijem ako imam T49 trenutni?

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.

0 2 hvala 0
15 godina
plug-in kaže...

Ne

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
plug-in kaže...

Kaj bi za tier 5 td dobio tier 8 light tank??

14 godina
World of Tanks

Onda gubim ovu petardu?

0 2 hvala 0
14 godina
plug-in kaže...

Onda gubim ovu petardu?

Kaj ti govoris? o.O
1969 Dodge Charger R/T
13 godina
plug-in kaže...

Onda gubim ovu petardu?

Promijenit će oznaku sadašnjem T49 u nešto drugo (nešto kao Txx)..

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
World of Tanks

Jbt kad nesto pitas obavezno jedan odgovor i jedan troll.. thx. 

0 1 hvala 0
14 godina
plug-in kaže...

Jbt kad nesto pitas obavezno jedan odgovor i jedan troll.. thx. 

Pa prije malo razmisli nego pitas koje kakve gluposti. Kojom logikom bi oni tebi za tier 5 TD dali tier 8 LT, aj da cujem?!?
1969 Dodge Charger R/T
17 godina
moderator
World of Tanks

Ovaj t8 T49 je perverzija, definitvno nabavljam ako se ne promijeni značajno. :D

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Aj kada me vuces za jezik.. desavalo se da t8 skoci na t10 i naravno ostane ti desetka.Tom logikom. nebitno, hvala na odgovoru..bb

1 4 hvala 0
12 godina
World of Tanks

A umjesto trenutnog KV-1S-a dobivamo KV-85 (ili kak već)? I ako to već bude drugačiji tenk, sa kojim modulima? Ja ga ne mislim od početka grindat.
Na kraju krajeva, KV-1S (ovaj trenutni) uopće nije OP tank. Istina je da mu je gun pre jak za tier VI, ali to se dosta kompenzira lošim armorom i velikim reloadom. Ako odeš u neki žešći fight i fulaš shoot ili dingaš, doslovno te samelju. Tak da.. {#}

Ali dobro, neću se bunit. Ako ostalim igračima odgovaraju promjene, budem ih i ja preživio. Samo mi je malo žao što sad nerfaju dosta tenkova iz linija koje sam počeo grindati nedavno (Hellcat, Obj. 268, T57 Heavy..).

Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel se meni čini il WG svaku mapu koju dotakne sravna sa zemljom, malinovka (ono brdo), severogorsk, sad i murovanka

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Slazem se, nisu trebali murovanku dirat, mozda samo malo šumu prorijedit. Sad opet moram mijenjat stil igre

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Jel se meni čini il WG svaku mapu koju dotakne sravna sa zemljom, malinovka (ono brdo), severogorsk, sad i murovanka

ne cini ti se, svaka mapa je bila bolja u prethodnoj iteraciji, prvenstveno mislim na ove starije ko artic region, malinovka itd

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Sada imam samo jedan prioritet u wotu, farm t49 light, igrat t49 light, voziti max speed, zakociti nekome na guzicu, ispaliti. {#}

1 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Stigla 22.-a desetka u garazu {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
plug-in kaže...

Aj kada me vuces za jezik.. desavalo se da t8 skoci na t10 i naravno ostane ti desetka.Tom logikom. nebitno, hvala na odgovoru..bb

koji t8 je skočio na t10 i da ti je ostao?

Bruner kaže...

A umjesto trenutnog KV-1S-a dobivamo KV-85 (ili kak već)? I ako to već bude drugačiji tenk, sa kojim modulima? Ja ga ne mislim od početka grindat.
Na kraju krajeva, KV-1S (ovaj trenutni) uopće nije OP tank. Istina je da mu je gun pre jak za tier VI, ali to se dosta kompenzira lošim armorom i velikim reloadom. Ako odeš u neki žešći fight i fulaš shoot ili dingaš, doslovno te samelju. Tak da.. {#}

Ali dobro, neću se bunit. Ako ostalim igračima odgovaraju promjene, budem ih i ja preživio. Samo mi je malo žao što sad nerfaju dosta tenkova iz linija koje sam počeo grindati nedavno (Hellcat, Obj. 268, T57 Heavy..).

Da, dobiš KV-85 s 122mm-om ak se ne varam, postoji i alternativni top s boljim ROF-om i preciznošću.

Ne, KV-1S uopće nije OP... Pa to svaki krelac može dobro odigrat

-  total balance

djorg kaže...
Slazem se, nisu trebali murovanku dirat, mozda samo malo šumu prorijedit. Sad opet moram mijenjat stil igre

Po meni je murovanka puno bolja sad, ona yebena šuma je bila fail samo takvi, a i ostatak mape mi se čini boljim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 16:45 (The Unforgiven).
14 godina
World of Tanks

Francuski medium

0 2 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Ne sjećam se baš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bat chat je bio devetka kolko znam, pomaknuo se na desetku dok je bio došao elc il tak nešt
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozz,imam pitanje sada sam na crusaderu,jos malo pa na cromwell-u,pitanje je dali cromwell dobar?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

vrhunski!!!

0 0 hvala 1
14 godina
Mquany kaže...

Sada imam samo jedan prioritet u wotu, farm t49 light, igrat t49 light, voziti max speed, zakociti nekome na guzicu, ispaliti. {#}

Da, bas sam ga probao na testu. Naivno sam se ponadao da cu lako do njega ali eto momci tu su mi ubili nadu.

Nista, sjedi i grindaj :) Btw vidim da vas se dosta nakostrijesilo na moje pitanje, nema potrebe za tim.

Bio sam na poslu pa sam pisao brzo i kratko, nema potrebe za ljutnom i podhebavanjem, ne vidim gdje sam koga mogao ikako uvrijediti, ako jesam srry.

14 godina
World of Tanks
1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice