Možda on ne govori o goldu nego o silveru ili xp-u
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
znam, istražio sam par tenkova i oržja ;)
mozes kupiti samo onaj tenk koji si istrazio, a na svakom vecem tieru tenkova zaradjujes vise love i istrazujes novi i bolji(ponekad) tenk
ne isplati se igrati sa prvim tierom , ako si otkljucao visi
Ma glavno da mi prednji oklop od JadgTigera KV buši bez problema, a to što ja nemogu probiti is-4 sa boka je u redu! Sada će me nazivati njubarom jer ga nisam pogodio izemđu tračnica i oklopa gdje ima 40 cm razmaka i da je to sasvim balansirao! Koji sam se K vraćao ovom šrotu od igre.
Ma glavno da mi prednji oklop od JadgTigera KV buši bez problema, a to što ja nemogu probiti is-4 sa boka je u redu! Sada će me nazivati njubarom jer ga nisam pogodio izemđu tračnica i oklopa gdje ima 40 cm razmaka i da je to sasvim balansirao! Koji sam se K vraćao ovom šrotu od igre.
You're preaching to the choir...
Radi ekipe?
Maloprije mi netko poslao ovaj
. Nisam se mogao suzdržati pa i ja napravih facepalm. Prebacite na 6:15, uglavnom tko nije skužio htio je capati bazu do kraja da dobije dodatni xp i kredite, a mogao ga je ubiti bez problema(ne nije ostao bez municije ;) ali nije pazio na timer i ispao je draw na kraju. Video nerazumljiv pa ....I da vama uštedim vrijeme da ne postate bezveze zbog napisanog u spolieru evo:
HAHAHA facepalm žešći lol!! Al me nasmija
Savjet:kada svom timu govorite koji neprijatelj da bude prioritetna meta,pazite da ne držite ctrl...
Samo izbijanje iz cipela daj expe :)
Mislim da je negdje rečeno da cappanje daje creditse...
Inače experience dobivaš onoliko koliko si HP-a oduzeo protivniku,zato da dobiš više experiencea ti je bolje gađati protivnika koji ima 100% hp-a nego onoga koji ima npr. 1% jer ćeš dobit više experiencea...
Nekuzim zasto, vjerovatno "working as intended"
Mislim da zarada srebra opcenito ne ovisi o pobjedi, samo exp... Jel se slazete?
Nekuzim zasto, vjerovatno "working as intended"
Mislim da zarada srebra opcenito ne ovisi o pobjedi, samo exp... Jel se slazete?
Ma srebro ovisi o pobjedi,mislim da je 50% bonus...
Najbolji su mi novi igraci koji ne znaju kak igra radi pa kad im napisem nek izadu iz capa da ih pobijemo oni odgovaraju da ne znam igrat ;)
Najbolji su mi novi igraci koji ne znaju kak igra radi pa kad im napisem nek izadu iz capa da ih pobijemo oni odgovaraju da ne znam igrat ;)
Ja nisam novi igrač(igram od 6.mj. prošle godine),ali mislio sam da cap nešto daje...možda je nekad nešto davao ali su promijenili...
I koliko sam primjetio kill-ovi ništa ne donose, samo damage, ali sam vjerovao da cappanje baze nešto donosi.
Sa win-om dobiješ oko duplo ili bar 30-40% više para i exp-a u odnosu na defeat, to je bar koliko sam primjetio tokom svojih ~1200 borbi.
Ma cap daje i nešto exp i nešto kredita.
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits
Neznam stvarno što bi rekao, tamo piše da zauzimanje zastave daje dodatne "pogodnosti" a neki tvrde suprotno.
Mission WoT end.
Iako vjerujem da cu se opet vratiti, sad sam se opet prezasitio igre.
Ja kad sam počeo igrati navuklo me, odmah premium i udri..prebacivanje posade goldima ovo ono... brz napredak i prezadovoljan sam bio. Onda su zeznuli zaradu pa je teammatching otišao u 4PM, pa sam prestao kupovati premium pa ovo pa ono i sad u 5 dana odigram 2-3 partije i to je to.
isplati li se kupovat tenk bt-2?
aj da ti objasnim par stvari da se ne pacas vise... svakom gameru je cilj u ovoj igri doci do najjacih tenkova... e sad mozes doci najvise do tier10 heavy, tier9 medium i tank destroyer i tier 8 arty...
uzaludno je gledati npr. jel bt-2 dobar kako ti pitas jer ima određeni najkraci put do najjaceg zeljenog tenka... tj. postoje medium, heavy, td i arty grana kako ih mi zovemo...
preporučam da ti primarna grana bude ruska ili njemačka heavy grana... znači probaj kupit ruskog t-26 ili njemačke pz35t ili pzII
i tako tjeraj tu granu negdje do tier 5, znači do KV ili PZIV, PZIII/IV i do tad budes vec stekel dosta iskustva da se odlucis koje tenkove zelis igrat i razvijat do kraja...
Ma cap daje i nešto exp i nešto kredita.
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Tank_Experience_and_Credits
E tako nešto sam trebao.
Znači premium nedaje duplo više para i exp-a nego samo 50% više još se ja čudim kako dobivam po ~30k u prosjeku kada znam da bi bez premiuma dobio oko 20+k srebrnjaka.
isplati li se kupovat tenk bt-2?
Na kojem si sada?
aj da ti objasnim par stvari da se ne pacas vise... svakom gameru je cilj u ovoj igri doci do najjacih tenkova... e sad mozes doci najvise do tier10 heavy, tier9 medium i tank destroyer i tier 8 arty...
uzaludno je gledati npr. jel bt-2 dobar kako ti pitas jer ima određeni najkraci put do najjaceg zeljenog tenka... tj. postoje medium, heavy, td i arty grana kako ih mi zovemo...
preporučam da ti primarna grana bude ruska ili njemačka heavy grana... znači probaj kupit ruskog t-26 ili njemačke pz35t ili pzII
i tako tjeraj tu granu negdje do tier 5, znači do KV ili PZIV, PZIII/IV i do tad budes vec stekel dosta iskustva da se odlucis koje tenkove zelis igrat i razvijat do kraja...
e hvala ti.sad imam neki smećarski panzer II 35 t i u borbi uvijek uspijem uništit njemačke tenkove a ruski su okretniji i brži tako da sam praktički nemoćan dok ne kupim nešto jače.i imam još jedno pitanje, vidio sam razliku u debljini oklopa na tenkovima pa pitam gdje je najbolje gađat?
ako imas mogucnost obavezno gadjas bok ili straznju stranu tijela ili turreta.... ak ga gadjas odnaprijed, onda u donji dio ili u slabu zonu koju svaki tenk ima
slabe zone nadji ovdje http://www.wotdb.info/
kliknes lijevim klikom na tenk i onda odaberes vulnerability.. makar to ti bas netreba na manjim tierima zato ni nema za sve tenkove, zatrebat ce ti kasnije