Wolfenstein : The New Order

poruka: 293
|
čitano: 66.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

LITERAL Wolfenstein: The New Order Trailer (SPED UP)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Wolfenstein : The New Order
Asterix kaže...

bethesda je već napravila dobar posao sa uništavanjem wolf franšize u wolfu2 pa je sad ovo čavao u lijes kojim će ga zakucati. eh kad se sjetim noći provedenih uz RtCW MP samo što ne zaplačem.

12 godina
neaktivan
m4r1ju4n kaže...
Asterix kaže...

bethesda je već napravila dobar posao sa uništavanjem wolf franšize u wolfu2 pa je sad ovo čavao u lijes kojim će ga zakucati. eh kad se sjetim noći provedenih uz RtCW MP samo što ne zaplačem.

A koji je po tebi Wolfenstein 2? Ako misliš 2. igru po redu u seriji onda je to Beyond Castle Wolfenstein iz 1984. A ako misliš na 2 Wolfenstein igru po redu koju je ID napravio onda je to Spear of Destiny iz 1992 koji je prequel od Wolfenstein 3D. Druga igra po redu koja je od ID i ima ime Wolfenstein je Return To Castle Wolfenstein iz 2001.

Meni je svejedno što nema multiplayera jer če se moči više posvetiti SP koji je u današnjim igrama vrlo zapostavljen. Raven je probao napraviti MP u Wolfenstein 2009 i ono nije ispalo kako treba. Po meni če težko ko nadmašit Enemy Teritory tako da se i netrebaju trudit.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 10:52 (Firefox72).
16 godina
neaktivan
Firefox72 kaže...

A koji je po tebi Wolfenstein 2? Ako misliš 2. igru po redu u seriji onda je to Beyond Castle Wolfenstein iz 1984. A ako misliš na 2 Wolfenstein igru po redu koju je ID napravio onda je to Spear of Destiny iz 1992 koji je prequel od Wolfenstein 3D. Druga igra po redu koja je od ID i ima ime Wolfenstein je Return To Castle Wolfenstein iz 2001.

Meni je svejedno što nema multiplayera jer če se moči više posvetiti SP koji je u današnjim igrama vrlo zapostavljen. Raven je probao napraviti MP u Wolfenstein 2009 i ono nije ispalo kako treba. Po meni če težko ko nadmašit Enemy Teritory tako da se i netrebaju trudit.

iz 2009. godine, igra zvana Wolfenstein. MP komponenta je vrlo važan dodatak svake SP igre koja je jedan RtCW učinila vrhunskom igračkom poslasticom u MP-u. jak community izrodio hrpu modova, odličnih mapa pa je jedan studio dobio zbog toga i posao izrade Wolfenstein: Enemy Teritorry-ja. sigurno je najpoznatiji mod WildWest mode te Degenration mod. o shrubu i ostalim modovima ne treba trošiti riječi jer su isto omogućavale hrpu dobre zabave i timskog rada kojeg nije uspio ponoviti WET. raven software je dobro zamislio MP komponentu sa dodatkom RPG komponenti Wolfensteina ali je napravio ključnu grešku ne davši je na testiranje igračima pa je multiplayer po izlasku bio u alphi čije greške nije uspjelo ispraviti ni nekoliko major patcheva nakon izlaska. uostalom, nadam se kako će dio starog RtCW communitiy-ja se potruditi nakon izlaska igre i skrojiti nekakav MP jer bilo bi lijepo vidjeti kako Plaža i Radari izgledaju u nacističkom svijetu 60-ih godina prošlog stoljeća.

12 godina
neaktivan

Igra je odgođena na 2014. Nek si samo uzmu vrijeme. Baš me zanima ako če singelplayer biti 16 sati, to je zaista puno.

http://www.polygon.com/2013/8/1/4579406/wolfenstein-the-new-order-delayed-into-2014

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...

Igra je odgođena na 2014. Nek si samo uzmu vrijeme. Baš me zanima ako če singelplayer biti 16 sati, to je zaista puno.

http://www.polygon.com/2013/8/1/4579406/wolfenstein-the-new-order-delayed-into-2014

Da. Isto to, samo na Srpskom jeziku:

Bethesda je saopštila kako je Wolfenstein: The New Order odložen za 2014. godinu, a kao razlog navodi se nemogućnost razvojnog tima da do kraja ove godine završi rad na verzijama za konzole sadašnje i buduće generacije.

“Istovremeni rad na next-gen i current-gen platformama definitivno je imao uticaj, razvijate igru za dve različite stvari”, rekao je Pete Hines, marketing direktor Bethesde. “Pokušavamo da napravimo igru koja nije samo pucačina već u kojoj postoje i vozački elementi, elementi priče, naracije, sekcije u kojima se šunjate – svaki od ovih elemenata mora biti odličan. Nije da pravimo samo pucačinu, gde ako je pucanje dobro, onda se ceo gejmplej fokusira na to. Ovo mora biti najbolja Wolfenstein igra ikad, i zato ne smemo praviti prečice”, zaključio je on.

12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.8.2013 16:05 (Firefox72).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo jedan impressions video od ljudi koji su imali priliku zaigrat Wolfenstein The New Order na Quakeconu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 13:52 (Firefox72).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Wolfenstein's Old School Sensibilities Won't Appeal to Everyone

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Konačno je najavljen i release date za Wolfenstei a sa njim i DOOM Beta {#}

I’ve just pre-ordered Wolfenstein, where’s my DOOM beta key?

An insert will be included inside your boxed copy of Wolfenstein: The New Order. This insert will include a key code along with code redemption instructions. Once the key code is redeemed, you’ll be registered to participate in the DOOM beta once it begins. Check back at wolfenstein.com/doom for updated information.

What is the release date of Wolfenstein: The New Order?

Wolfenstein: The New Order will be available on May 20, 2014 in North America and May 23, 2014 in Europe for PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One and PC.

How do I redeem my code?

Once you’ve received your boxed copy of Wolfenstein: The New Order, simply return to wolfenstein.com/doom and follow the code redemption instructions located on the enclosed DOOM beta insert. Once you enter your code you will be asked to provide a valid email address. We'll contact you at a later date through the email address provided with further instructions on the DOOM beta

Do I need to specify what platform I want to play the DOOM beta?

Prior to the start of the DOOM beta, you will be contacted at the email address provided during the code redemption process. At that time, we will provide additional information on timing, available options, and other important news and information. Beta timing and platform options are subject to Bethesda Softworks’ discretion.

What is the DOOM beta? How long will it last?

We will be providing more information on the specific content and duration of the beta test at a later time.

When does the DOOM beta start?

Although you’ll receive the DOOM beta key code with your copy of Wolfenstein: The New Order, the DOOM beta won’t begin until a later, yet-to-be announced date. We will contact you with news and updates surrounding the start of the DOOM beta via the email address provided during the key code redemption process.

Will there be an Open Beta for DOOM?

Timing and availability of future beta programs for DOOM is to be determined. The only current way to ensure access is through pre-ordering Wolfenstein: The New Order. We will be providing more information on additional beta tests, if any, at a later time.

Machinegames' take on the Wolfenstein franchise is coming to consoles and PC on May 20, Bethesda Softworks announced today, and beta access to the long-in-development new Doom from id Software is being offered as incentive for pre-ordering the game.

According to a release from Bethesda, everyone who pre-orders the game will be invited to access the Doom beta with their copy of Wolfenstein: The New Order. More details on the Doom beta pre-order incentive are promised at the official Wolfenstein website.

When contacted for information about the new Doom, Bethesda declined to provide additional comment or platform details, but confirmed that it's the next Doom title currently being worked on by id Software. A release date for Doom and its beta was not provided.

Via Polygon

From CVG:

"An insert will be included inside your boxed copy of Wolfenstein: The New Order," it reads. "This insert will include a key code along with code redemption instructions. Once the key code is redeemed, you'll be registered to participate in the DOOM beta once it begins. Check back at wolfenstein.com/doom for updated information."

"Although you'll receive the DOOM beta key code with your copy of Wolfenstein: The New Order, the DOOM beta won't begin until a later, yet-to-be announced date. We will contact you with news and updates surrounding the start of the DOOM beta via the email address provided during the key code redemption process."

Taj Cover če sigurno garantirat višu prodaju {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Blas-fakin-kovic FTW!!
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

Wolfenstein: The New Order Boom Boom Trailer 

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Novi gameplay.

Moj PC  
2 0 hvala 4
16 godina

Meni izgleda jako dobro. Teksture jesu malo zamuljane na nekim objektivma, ali su zato leveli jako lijepo dizajnirani i detaljni. Napucavanje i puške isto djeluje jako dobro. Šuljanje mi ne izgleda nešto inovativno, a nije ni za bacili ali to ionako nije glavni adut igre, nego napucavanje kolko mi se ćini. Krv leti po svuda, glave se otkidaju, a kod bombe se jednostavno rasprši.

Ovako na prvu izgleda odlično, sad kakva će igra zapravo biti to ćemo isprobati jer nije prva koja je izgledala dobra samo na videima, a u praksi zakazala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da igra je brutalna i to se mi sviđa. Naprijer ovdje jednom vojniku mozak padne sa glave na pod kad ga ovaj upuca.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2014/052/1/7/wolfenstein_the_new_order_big_by_digi_matrix-d77fzoq.gif

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 19:49 (Firefox72).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Također i meni izgleda sasvim dobro, ugođaj se čini odličan, a sad hoće li postat novi bench za grafičke mi nije toliko bitno. Zvuk od Stielhandgranate 24 i mrvljenje trupala baš podsjeća na onaj iz RTCW-a. {#} Mislim da će ovo bit prva igra koju ću preorderati, kako zbog Wolfa tako i zbog Dooma, da vidim tu betu, ako je uopće bude. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo se nadam da ce biti optimizirana, Rage je na PCu bio ne igriv na  ATI grafickim a na Nvidia nije puno bolje islo.

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
hari85 kaže...

Samo se nadam da ce biti optimizirana, Rage je na PCu bio ne igriv na  ATI grafickim a na Nvidia nije puno bolje islo.

to prije nekog patcha ili? ja sam uzeo na steamu na nekom popustu i odigrao bez problema sa radeonom 5850

16 godina
BoobZ kaže...

to prije nekog patcha ili? ja sam uzeo na steamu na nekom popustu i odigrao bez problema sa radeonom 5850

A ja sam na GeForce 9600GT koja je izašla prije nekih 6 godina i predobro je igra radila.

13 godina
Jack Sparrow kaže...
BoobZ kaže...

A ja sam na GeForce 9600GT koja je izašla prije nekih 6 godina i predobro je igra radila.

pa to kažem, čak su max postavke bile kod mene i nije bilo problema pa mi nije jasno o kakvoj neoptimiziranosti se priča.

15 godina
neaktivan

30 % kupaca s AMD karticama na steamu nije moglo igrati igru i iako je ID najavio patch on nikad nije stigao. Kako se ne sjecate prasine koja se uzdigla zbog toga? A uz to engine je imao gadne problem s strimanjem textura.

"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
hari85 kaže...

30 % kupaca s AMD karticama na steamu nije moglo igrati igru i iako je ID najavio patch on nikad nije stigao. Kako se ne sjecate prasine koja se uzdigla zbog toga? A uz to engine je imao gadne problem s strimanjem textura.

nisam čuo za to, srećom nisam imao problema, baš sam i sad probao sa 270x i sve normalno radi

12 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
hari85 kaže...

nisam čuo za to, srećom nisam imao problema, baš sam i sad probao sa 270x i sve normalno radi

Sada valjda radi normalno ali kada je igra došla van bilo je katastrofalno.

1:25 nadalje.

Ali sa ovim idemo previše offtopic...

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.2.2014 21:01 (Firefox72).
15 godina
neaktivan

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kampanja 15-20 sati! {#}

http://www.onlysp.com/wolfenstein-the-new-order-campaign-will-last-around-15-20-hours-1080p-and-60fps-on-ps4/

Svaka čast developerima. Vidi se da su se potrudili sa igrom a ne napravili 4-6 sati dugi SP i za njega zahtjevali punu cjenu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.2.2014 18:55 (Firefox72).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Firefox72 kaže...

Kampanja 15-20 sati! {#}

http://www.onlysp.com/wolfenstein-the-new-order-campaign-will-last-around-15-20-hours-1080p-and-60fps-on-ps4/

Svaka čast developerima. Vidi se da su se potrudili sa igrom a ne napravili 4-6 sati dugi SP i za njega zahtjevali punu cjenu. 

Lepo, jako lepo... Još ako priča bude malo interesantna, i bude nekih zanimljivih fora, eto nama dobre "rokačine"!

16 godina

najveca steta bude ako krajnja odluka bude da mp definitivno otpada. znam da su rekli da ju en misle "pokvariti" forsiranjem mpa ali ipak, bila bi lijepo igrati mp u ovakvoj igri :)

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bass kaže...

najveca steta bude ako krajnja odluka bude da mp definitivno otpada. znam da su rekli da ju en misle "pokvariti" forsiranjem mpa ali ipak, bila bi lijepo igrati mp u ovakvoj igri :)

Več je davno potvđeno da neče biti MP i mislim da se to neče promjeniti.

Meni osobno ne smeta. Ako hočem Wolfenstein MP idem igrat Enemy Teritory. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 10:47 (Firefox72).
15 godina

Exploring Wolfenstein: The New Order - On a Train to Berlin 

4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice