Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 275.747
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Watch Dogs
Brian kaže...

Moje postavke:

1600x1200x85

Sve na Ultra, blur Off jer mi se gadi, texture na High, Vsync na max, 2 frames, aa na sredini.

Sve mi super radi, ali ponekad bez razloga zatrza neovisno o sceni.

Konfiguracija:

Msi gtx 660 gaming OC

i3 4130

2x4 GB ddr3 1600 MHz 9-9-9-24

1 TB WD Caviar Blue 64 MB cache.

Čak sam izmjerio i fps i obično mi je 40 pa do 45, a kad zatrza padne na 35, pa to je dovoljno i nebi smjelo trzati.

Loša je optimizacija.

Igram sa Nvidia Day 1 patch.

Igra ne koristi triple buffering tako ta nez kako si ti s ukljucenim Vsync-om dobio 40-45 FPS-a.... ako je Vsync postavljen na "frames 1" FPS ce biti lockan na 30 FPS-a (60/2=30), a ukoliko je na "frames 2" FPS ce biti lockan na 20 FPS-a (60/3=20). Sad, igras li ti na 20FPS-a lock ili na 40-45?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2014 22:37 (lovac82).
16 godina
stigao wd extractor, tako da lako moguce da ce biti modova za ovu igru
11 godina
neaktivan
Watch Dogs

zasto mi steka, stane na 3-4 sekunde i onda opet krene bez obzira na koju rezu i detalje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 15:29 (Tigera22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tigera22 kaže...

zasto mi steka, stane na 3-4 sekunde i onda opet krene bez obzira na koju rezu i detalje?

Imaš 35 stranica u temi, od kojih jedno 20ak je sigurno o performansama igre i razlozima štekanja i mogućim riješenjima istih...

16 godina
dado16 kaže...
stigao wd extractor, tako da lako moguce da ce biti modova za ovu igru

Gdje si nasao tu informaciju?

Tigera22 kaže...

Ne brini, nije ti zbog PC-a/procesora.... meni se isto dogada (frame spikes, freezovi, stutter) s i5 2500K, 4GB rama i GTX 460 (nema neke pretjerane razlike izmedu HD 7700 i GTX 460).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
11 godina
protjeran
Watch Dogs

LOL koji fail, ja u zgradi rješavam Gang hideout side misiju i ono u staklenim vratima UNUTRA ogledava se kao da sam nasred ulice XD

Edit- a naravno tu su i kurve XD

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 16:20 (Reanimator).
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
Watch Dogs

Te kurve su zaposlenici iz ubisofta {#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

aha,hoće li izdati patch koji ce to popraviti?? i kad ce izaci??

15 godina
neaktivan
Watch Dogs

Rade na patchu koji će između ostalog riješiti bolju optimiziranost.

Ne zna se kada će izaći, ali vrlo vjerojatno ubrzo..

MiR; Prestigio PAP 5000T DUO on stock JB 4.1.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

supp,jer me ovo zivcira...

16 godina
Tigera22 kaže...

supp,jer me ovo zivcira...

Dok oni ne izdaju patch, ti si kupi još RAM-a jer je to i jedan od razloga veliki spikeovima...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
11 godina
neaktivan

aha,evo ovako imam khx1600c9ad3k2/4g 2x2gb i nebih zelio gubiti dual chanel pa ako mi mozes preporuciti neki iz bilo koje trgovine da imam 8gb i da ne gubim dual chanel?

13 godina
Watch Dogs

pa kupis isti taj ram koji imas (2x2gb)

imat ces 4x2gb i radit ce ti u dual channelu posto je paran broj memory stickova

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 20:01 (Fanu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

ali nema ga nigdje

16 godina

Onda 2x4gb a ovo prodaj...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
11 godina
neaktivan

problem je sto mi roditelji nedaju da ista prodam iz kompa..

13 godina
Tigera22 kaže...

ali nema ga nigdje

nije nuzno da budu identicni modeli, koliko znam dovoljno je samo da budu istih specifikacija (mislim da ni cak timinzi ne moraju biti isti)

16 godina
Tigera22 kaže...

problem je sto mi roditelji nedaju da ista prodam iz kompa..

Pa ako imaš love svoje, ne moraju niti znat hhaha

11 godina
neaktivan

mozes li mi ti onda preporucit jedan jer se nekuzim bas previse,nije bitno koja trgovina samo da ja i dalje imam dual chanel.ako ti nije problem

11 godina
neaktivan

hahaha

15 godina
4mal kaže...

lol dok  izadje taj patch ja cu zavrsit igru {#}

bdw cf ne radi na 290 i treba se stavit texture na high u konbinaciji sa MBAO osvjetljenjem i teporal SSAO di se vidi nazubljenost na kliometre tek onda se dobi 50fps-a

ali i dalje su prisutni framedropovi , igra navecer izgleda super ali po danu pre nekak nartano nema uopce filinig nex gena ..prica je odlicna jer sam fan takve hacking tematike pa i 

starog drivera, gt-a serijala sto se dobije WD navedenom konbinacijom , trenutno sam na act II/1 ocijena za sada 8/10 no kada srede ove musice dobit ce 10ku {#}

ja je necu  niti igrati...cekam pach.. pa raspali :)

Prodajem Asus Nexus 7
13 godina
neaktivan
Watch Dogs
ovo je pravi next gen a ne wash dogs
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
njuska11 kaže...

Imaju vremena zeznut, bez brige ;)

A realno, i nije neki next gen, clippanje kose sa odjećom, grafika i nije nešto next-đenovska..

Prvi next gen kako to sad izgleda bude Division...

Sad pogledao cijeli trailer, vatra je 2d snimka rotirana prema kameri, teksture tu i tamo ok, većinom i ne baš. Ubačeni bokeh blurovi da se dobije na realnosti a i AA kao da nisu uključili.

Ako ništa, neće moć biti puno lošije, to svakako...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 21:12 (mrxa1).
15 godina
mrxa1 kaže...
njuska11 kaže...

Imaju vremena zeznut, bez brige ;)

A realno, i nije neki next gen, clippanje kose sa odjećom, grafika i nije nešto next-đenovska..

Prvi next gen kako to sad izgleda bude Division...

ili ce biti totalno usminkan kao i WD a kad ono....{#}

Prodajem Asus Nexus 7
16 godina
zagy15061984 kaže...

ili ce biti totalno usminkan kao i WD a kad ono....{#}

Ma daleko je WD od onog što su reklamirali, bar po pitanju grafike.

Ali sadržaja ima, to se ne može reći. Samo to nije ono što se reklamira kao next-gen, to je prvenstveno grafika.

A ti dinamički dijelovi i fotorealistična grafika je ono što nema ni WD a htio ti priznati ili ne, nema ni ovaj Witcher :)

17 godina
Watch Dogs

taman na moj b-day izlazi vec vidim kad cu si kupit {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

što vama dovraga znaci next gen?

svaka igra na pcu je next gen godinama već.

nekuzim šta se ocekuje next gen,kad su konzole ko pc odprije 2 godine.

ne trolam,oziljan sam.

što znaci next gen igra?

11 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...

što vama dovraga znaci next gen?

svaka igra na pcu je next gen godinama već.

nekuzim šta se ocekuje next gen,kad su konzole ko pc odprije 2 godine.

ne trolam,oziljan sam.

što znaci next gen igra?

Next gen podrazumjeva novu generaciju konzola, ne igara. Zato se i konzole dijele na current gen i next gen, a PC ne, jer konzole ne možeš nadograđivati po volji.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2014 22:59 (Reanimator).
17 godina
Watch Dogs

evo za mene nex gen znaci igrat na 4k pri 60 fps-a na max postavka AA na pc-u {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Watch Dogs

Next gen za mene osobno prvenstveno znaci puno bolja fizika koja utjece na sami gameplay (dinamicna ofc), puno bolji AI, puno vise poligona i sto realnija refleksija. Npr. fizika koja utjece na okolinu, a ne samo "vizualna fizika" tipa zastava viori, odjeca kada trcis itd (npr. da te jaki vjetar moze gurnuti s ceste kada se vozis npr. preko mosta i sl.). Onda puno bolji model ostecenja na vozilima i destruktivni okolis, da svaka stepenica ili bilo koja druga banalna stvar ima svoju tezinu i dimenziju, a ne da nogom ili gumom prolazim kroz high quality teksture kao Casper itd. Takoder da se npr. konacno vozila po mokroj cesti, blatu, makadamu i suhoj cesti ponasaju osjetno drukcije odnosno kao u stvarnosti (sto blize) itd.

Naravno, ne ocekujem od arkade neku realnost ali od ostalih zanrova svakako.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 0:08 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice