Warhammer 40K: Space Marine

poruka: 14
|
čitano: 2.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Napokon je izašla i uopće nije loša. Baca na geras of war klon, ali mjesto covera sistema postaje hack & slash što nije loše samo da ne postane repetitivno. Šteta što nema co-op.

I'm very large!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Warhammer 40K: Space Marine
Nos kaže...

Napokon je izašla i uopće nije loša. Baca na geras of war klon, ali mjesto covera sistema postaje hack & slash što nije loše samo da ne postane repetitivno. Šteta što nema co-op.

Jel je vrijedi probati ? Dead Island uzbudjenje me vec prolazi i treba mi nesto novo {#}

15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...
Nos kaže...

Jel je vrijedi probati ? Dead Island uzbudjenje me vec prolazi i treba mi nesto novo {#}

Igrao sam nekih sat i pol. Nije loše puno krvi, klanja, pucanja (čavala) i ostalih lijepih stvari. Grafika je simpatična u warhammer stilu, sve u svemu dosta zabavno. Vidim da kruže nekakvi repackovi od 2Gb, tako da bar vrijedi isprobati, a ima i demo.

I'm very large!
15 godina
Nos kaže...

Igrao sam nekih sat i pol. Nije loše puno krvi, klanja, pucanja (čavala) i ostalih lijepih stvari. Grafika je simpatična u warhammer stilu, sve u svemu dosta zabavno. Vidim da kruže nekakvi repackovi od 2Gb, tako da bar vrijedi isprobati, a ima i demo.

I ja sam otprilike toliko igrao danas,zabavna igra dostojna serijala.Uploadao bi slike ali sam ljenčina. {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

I ja sam otprilike toliko igrao danas,zabavna igra dostojna serijala.Uploadao bi slike ali sam ljenčina. {#}

Ne budi ljenčina, mene zanima igra, pa kada budeš imao vremena baci nam tu koju sliku :)

Life is Hard :)
15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
dj_renny kaže...

Ne budi ljenčina, mene zanima igra, pa kada budeš imao vremena baci nam tu koju sliku :)

Bar danas nije problem naći slike ili gameplay video. Prešao sam više od pola igre i mogu reći da je turbo zabavna djeluje kao blockbuster film. Mozak na pašu i uživaj. Nisu mi jasne ocjene kod nekih recenzenata, nemaju ništa previše negativno rećii o igri, ali daju 7.5 ocjene. Definitivno preporuka.

I'm very large!
14 godina
neaktivan
Nos kaže...

Bar danas nije problem naći slike ili gameplay video. Prešao sam više od pola igre i mogu reći da je turbo zabavna djeluje kao blockbuster film. Mozak na pašu i uživaj. Nisu mi jasne ocjene kod nekih recenzenata, nemaju ništa previše negativno rećii o igri, ali daju 7.5 ocjene. Definitivno preporuka.

Hvala mnogo :)

14 godina
neaktivan
Nos kaže...

Vjerovatno jer je sve vidjeno ali ipak lijepo upakovano. Nisam igrao nijednu igru prije iz serijala, ali cu je vjerovatno nabaviti. Jos 20ak dana do predavanja a nista kvalitetno za odigrati sem Dead Islanda koji sam zavrsio. Nadam se samo da me nece razocarati kao Gears of War tj. da se ne svodi sve na trci do zaklona, pucaj, trci do iduceg zaklona i tako u krug..

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 0:03 (anabolicaa).
14 godina
neaktivan

Ja ću definitivno probat igru. Sada također igram Dead Island i ponavljam gradivo iz Mass Effect-a. Prvo jedinica pa dvojka. Zasigurno si igrao, ali ako kojim slučajem nisi moraš :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...

Ja ću definitivno probat igru. Sada također igram Dead Island i ponavljam gradivo iz Mass Effect-a. Prvo jedinica pa dvojka. Zasigurno si igrao, ali ako kojim slučajem nisi moraš :D

Odosomo malo u offtopic ali j*bi ga. Jesam, naravno. ME2 sam 2 puta odigrao ali nazalost prije prvog dijela. Tako da sam prvi poceo ali jednostavno u neka doba mi je postao nezanimljiv jer sam u sustini znao kraj..

15 godina

Eto nakon  seanse sinoć to 3 ujutro mogu reći da mi se igra sve više sviđa a i radnja postaje sve zaebanija(kao i protivnici). Executioni su prokleto zabavni s onim čekićem! 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

jao kako sam se dobro zabavio sa jet packom i cekicem. igra je super 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Posto je besplatan DLC dosao sa Coop-om... Da li se isplati za 145 kuna uzimati? Kakav je multyplayer?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam jedan problem.... neželi mi pokrenut igricu.... downloado sam je i unimmio... sve je bilo u redu i kad je pokušam pokrenut... miš mi pokaže da nešto radi, otvara i onda to nestane... 

konfiguracija mi je u redu koja mi je potreba za igranje.... 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice