Wargame: Red Dragon

poruka: 180
|
čitano: 24.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Wargame: Red Dragon

evo danas sam nakon valjda 5-6 dana opet igrao. nisam od naval patcha :D

imali smo jedan meč gdje je lik nakrko brodova ispred naseg teritorija i nismo mogli to razbiti,jer sve avione je skinuo a brodovi bi nam izginuli.

i tako ja roknem kinesku napalm artiljeriju na brodove,sve ih zapalim i stunnam,i moja ekipa uleti s 2 aviona + jedno 3 broda. Sve ubili u 10 sekundi :D

budem probo s nvidia shadowplay snimit iz replaya minutu video pa okacit na jutub,to je bilo tak dobr izvedeno da smo vrištali :D

nnego,smeta me što svi spemaju sad f14 tomcatove... i što je i dalje nato pozeljniji od pacta. disbalansa svuda ima,al beta je. 0.92 je peč,release se brzo blizi,al mislim da su brodovi ok kak jesu sad. Skupi su ali sluze svrsi...

samo da poprave balans jedinica nato vs pact jer ima tu jos posla

evo video je na jutubu,ima minutu i pol:D

nazalost kad neko laga ingame,i u replayu je taj lag,pa ima 2-3 trzaja,nije do mog kompa. iace skoro sve je na high ,osim ground koji je medium i mozda jos 2 postavke. i 4x AA je

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.4.2014 10:13 (Rocinante2112).
16 godina
neaktivan

I ja nađem kad cu na pivkana otic umjesto da wargame igram :D

mogo sam postat youtube poznat da sam osto

13 godina
AlphaQ kaže...

I ja nađem kad cu na pivkana otic umjesto da wargame igram :D

mogo sam postat youtube poznat da sam osto

baš tako :)

bio je dobar game. izgubili smo zbog ovog njubare u ekipi,ovog shauna. imo je 800 kills,2200 izgubljenih. dakle omjer skoro 1:4

fakat nam fali nekad četvrti za 4v4 :D uvijek neka njubara,skor uzas.

13 godina

sutra launch! :D

16 godina

Imao sam jučer jedan  odličan 4vs4 destruction meč. Status Q na terenu, većina bodova preko mornarnice...

S moje strane Udaloy, Nanushke i T nešto (protubrodski dalekog dometa). Potroše svu municiju. Pozovem Lunu za supply, isprazne je dok si reko keks, pozovem ostalih X Luna i sve ih ispraznim bez nekog vidljivijeg učinka.

Se mogu te Lune kako punit? Ili kad je potrošiš može na dno? To mi je malo bzvze.

Plavi su imali jaču mornarnicu i na kraju smo ih uspjeli rokat iz zraka i nešto sitno artijima, ja sa svojim SUx2 + kolega sa 6x SuperPuma helića. Masakr smo napravili, sve izvan dometa. Ali ipak na kraju lost, za dlaku.
Najžalosnije da sam skupio najviše bodova (malo više od drugog) i jedini bio u plusu ;).

Igram gotovo svako poslijepodne/ ili večer.

13 godina

Mune mos ressuplyat ako ti je FOB blizu vode,ili sa helicima blizu otoka. (s helicima jos nisam probao)

ovo na T mislis na Tarantuul III  vjerojatno. odlican brod za cijenu.

16 godina
Rocinante2112 kaže...

Mune mos ressuplyat ako ti je FOB blizu vode,ili sa helicima blizu otoka. (s helicima jos nisam probao)

da, "Tarantula" ;).
Promijenio deck, ostavio samo Nanushke i Tarantule od brodova te SU od aviona. Dodao još Miga i (Feijbed?). Plan je sa avionima rješit mornaricu, izvan dometa ofc...
Više support nekome, nego 1na1 deck...

Ide službeno van sada? Update od 2,5h?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 18:38 (Dala).
13 godina
Dala kaže...
Rocinante2112 kaže...

da, "Tarantula" ;).
Promijenio deck, ostavio samo Nanushke i Tarantule od brodova te SU od aviona. Dodao još Miga i (Feijbed?). Plan je sa avionima rješit mornaricu, izvan dometa ofc...
Više support nekome, nego 1na1 deck...

Ide službeno van sada? Update od 2,5h?!

avioni su dost skupo rješenje a ima dobrih nato brodova sa dobrim ciws i aa mogucnostima. velika vjerojatnost je da anti ship projektili nebudu pogodili :D

na feibao mislis vjerojatno.

16 godina

Igrao sinoć dobar meč, skidao sam Nato brodove Suhojima. Ide, ako ih imaš 2 ili 3 na single metu + ako malo poplašiš brodove artiljerijom prije.

13 godina
Dala kaže...

Igrao sinoć dobar meč, skidao sam Nato brodove Suhojima. Ide, ako ih imaš 2 ili 3 na single metu + ako malo poplašiš brodove artiljerijom prije.

znam da ide.al protiv iskusnjara teško :D

imace asf u zraku,imaćesvašta...

13 godina

Bas i nema smisla igrati ako nemas ekipu. Svaki puta kad ulazim u team match ja dobijem 0-0 igrace... ovi su vec preko 200 bitaka od toga 150 pobjeda. Runda na strani ovih sta imaju 0-0 gotovoa u roku 10min... 

Neki ne citaju chat, neki spamaju tenkove i pokose ih u sekundi... katastrofa.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

igraj s nama :D

svaki dan igramo,ima nas barem 3. jucer nas je bilo cak 6 online,al su 2 igrali skupa ,a nas 4 skupa.

i moram priznat ,s ekipom je EPIC.

s drugim ljudima treba puno komunicirat prek četa .al moze se

14 godina

I ja sam za timski, ali samo vikendom, kako treunutno stvari stoje :)

0 0 hvala 0
13 godina

Jel ima nacin kontrirat Rusku mornaricu. Sakrijem se iza otoka, ali tesko je to kad te saspu ko macka... Imaju bolji range i sve. Sad ne znam tocno kakvo topnistvo imaju. Jedino da jedan igra samo Support sa avionima a drugi dokrajci sa mornaricom. Uzas kako ih je tesko rasturat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

mornarnica je jedino što drzi Ruse trenutno...sve ostalo NATO bloody op...

valjda sve šta imaju je jeftinije i bolje -.-

lijek protiv Redfor mornarnice je micro. Dakle pucanje sa svim torpedima u isto vrijeme,tako da garantiras da koji prodje,i naravno s avionima ,isto u isto vrijeme,da osiguras maksimalni ucinak.

13 godina

evo danas jedan od najlosijih wg dana ikad..

ništa nije islo kak spada,sve promašuje,apsolutno sve. cak sam i 3v1 protiv f15 izgubio sa mig 31m,mig25pd i nesjecam se koji jos je bio u igri...skinuo mi je 2 dok je moj jedan uspio pobjec,stunnan.

brodovi takodjer,nebi pogodio,njegovo sve pgodi...potrefio se dan,štaćeš

da ne pricam o frustraciji kako USSR nema dobrog i jeftinog AA choppera,a akula je smeće od 150 bodova koje ima iglu s 4 He dmg i manjim rangeom od mistrala -.-

nemoš niš protiv NATO chopper spamma na pocetku ,osim ak si poljak i imas Sokola ili Kinez. Ma uzas

16 godina
neaktivan

Moje je rješenje igranje bez Naval unita :) Jednostavno je taj dio igre ne balansiran, svodi se na range i spam, nema nikakve taktike. Stvore se dvije odvojene bitke, jedna na zemlji i jedna na vodi. Avioni , za usporedbu, sudjeluju u cijeloj bitki, ali imaju i svoj air supremacy dio, dok je naval sam sebi svrha. Sva sreća pa postoje non-naval mape, a i one koje imaju manje kopna se sasvim lijepo mogu igrati i na suhom dijelu :)

0 0 hvala 0
13 godina
11 godina

Ček.. ček.. ček...

Znači mogu selektirati SVE BUKove/TORove na mapi i pretisnuti H... i to će uključiti/isključiti radare?

Ajme.. kako ću trolat NATO avione ovime...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Yep!

jedini problem je,nemos to napravit opet da ukljucis oruzje xD

Dakle mos selectat tj. boxat sve sto vidis i ugasit im radare. Nemos s istim Hotkey upalit ,moras pojedinacno selectat unite i popalit im sve šta imaš :D

11 godina

{#}Eugen Systems

Mogli su onda staviti i hotkey za paljenje svega....

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.4.2014 12:08 (filter160).
13 godina

hah znas kak je snjima :D

patch svaki drugi dan,kad se sjete da su zaboravili nešto pa ih onda pokudimo na forumu. onda dodaju xD

Al ajde,step u next directionu je. Akula je sad 130 points btw,i moram priznat da je PUNO korisnija neg prije jer su promijenieli AA mehanike na helicima (nema više : ispuca 2 pa mora reloadat 5 sec pa onda preostale 2 igle,sad sve 4 jednu za drugom moze ispucat)

I tako.

P.S razmisljam da pocnem ranked igrati s kinezima tj. Red Dragonima. Hmmmm :D

13 godina

Novi peč za WG! v259!

http://www.wargame-ee.com/forum/viewtopic.php?f=155&t=44969&sid=903638a70711e9abb679f25141653b41

No kako to biva,u iducih par dana dodje novi peč još jednom,pošto je ovaj na neparan broj,vjerojatno ce imat neke minorne bug fixeve itd!

13 godina

wargame na nuuvemu za kojih 150kn...

Ajmo momci, ubili se od igranja u nedjelju, gdje ste sad :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Da par aimam 10 komada bi kupio xD

na steamu

sam da podrzim Eugen u tom šta rade lol

Sam nek uloze u marketing malo više,da više ljudi sazna za ovo. Epski rts. EPSKI

Poslije WG svi drugi mi izgledaju malo i neznacajno.

15 godina

Prema videnom na jubitu i dojmovima svidla mi se igra ,pa sam je kupio , totalni sam noob ,ako hocete dodajte me na steamu ili pm za ts sto bi bilo svakako bolje da i ja nesto naucim {#}: Andi_zg

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.5.2014 12:50 (Andi_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Otvori saucy network i icbmraptor youtubere koji odlicno igraju. Pogledaj rako da ne uletis ko noob u game...
Ima nas sada za cak 4v4, idlicno, ekipa se skuplja. Simekz na steamu pa dodaj... Svaku vecer smo ti na ts.u i spanamo...
13 godina

nekad nas i 6 bude pa igramo 3v3, krepavanje od smijeha na tsu

Imas negdje na ovoj temi post od člana filter160, ima guide za Wargame Airland Battle (igru prije Red Dragona) ali sve mehanike su apsolutno iste,samo što nema Naval-a. AL naval mozes i zanemarit dok ne naucis igrat jer imaju mape koje su ground only.

Guide je odlican mada ima pun kufer stranica,ali barem dobijes okvirno ideju u što se upuštaš.

Najbitnije ti je pogledati koij jutub video ili tutorial jer ima pregršt jedinica,i stvarno moraš znat koja za što sluzi itd. Teško je ufurat se na prvu jer je igra teška dozlaboga,al kad naucis barem osnove znat ces gdje griješiš pa se to da ispravit. Najgore je kad neznas zasto umireš i zasto gubis,onda si samo frustriran.

11 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rocinante2112 kaže...

P.S razmisljam da pocnem ranked igrati s kinezima tj. Red Dragonima. Hmmmm :D

Come to the dark side ;).
Jel igra tko ranked uopće?

Igra je odlična a najveća zamjerka ide matchmakingu, skupe se 3-4 veterana i onda nikako da im se skupe protivnici, ja igram vs svih baš me briga za score.

Pa tako uletim i čekam i čekam, pa se netko joina-pogleda njihove statse pa moje pa se odspoji, pa još malo čekam {#}.

Započeo jučer kampanju i iako je dobra nekako mi je naaah. Možda ova lakša dobra za tutorial?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice