Warcraft 3

poruka: 70
|
čitano: 18.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Warcraft 3

ja se razočarao u igri dakle video animacije ne podržavaju moj monitor 34", zatim grafika ama skoro pa ništa bolja nego original! 

Onda sam očekivao da će mi SAVE GAMES ostati na Blizz Server u cloudu pa da mogu igrati na poslu i doma, kad ono šipak morao bi ih snimati na stick i to je kap koja je prelila čašu pa sam zatražio REFUND

be Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
odjavljen
Warcraft 3

Ovo je najgori Blizzardov release neke igre. Toliko grešaka, laži, prešućivanja. Preporučam ovaj video:

Ukratko:

- ubijeni serveri za stari Warcraft 3

- nema obećanih 4 sata novih cut scena (video koji to reklamira još je na Blizzardovim stranicama)

- očajna optimizacija, na mom računalu FPS brutalno varira, stuter je redovna pojava

- nema više klanova, cross region igranja

- nova EULA, Blizzard sada automatski prisvaja sve custom gameove (zbog ondašnjeg gubitka Dote naravno)

Kakav blam i šaka u zube fanovima kompanije.

Have no fear, Vlad is here
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2020 11:49 (VladimirLem).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Warcraft 3

Uh koje razocarenje hvala bogu pa nisam 30 eurica bacio 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Warcraft 3

Ja sam uzeo igru, da budem iskren 31.12. je treba biti release, kako je odgođen, totalno sam zaboravio na to. Bio sam nešto i blestan nedavno i konačno sam ju jučer upalio - dakle razočarenje žešće - sve izgleda gotovo identično kao originalna verzija, dapače tako mi se i ponaša na računalu, te uz povremenu iznimku razgovora likova, kad se vide nanovo animirane glave u donjem lijevom kutu, sama igra je identična - za 30€

Pokušao sam malo šetat po izbornicima, ne vidim ništa puno drugačije, te iskreno smatram da sam bacio 30€ na nešto što sam već imao.

Ne znam što sam očekivao, ali vidim samo puno lošega ili razočaravajućeg sa nedostatkom razlike i ne puno dobroga. Očekivao sam kompletni overhaul, u svakom segmentu igre. Da, ima podrška za rezoluciju na kojoj igram, ali "fullscreen" originala mi je izgledao identično kao ovo sada.

Možda sam subjektivan, razučaran i bespotrebno laprdam, ali ovo je isti onaj warcraft 3 od prije 20 godina, koji već imam kupljen, a sada sam ga kupio ponovo - ne kužim samo što su točno razvijali i što ih je natjeralo da odgode release - ne vidim da su IŠTA radili, osim određenih background razlika sa kojima su ljudi ili razočarani, ili su bijesni zbog njih.

EIDT:

Ne, ovo je iskreno gore od originalne verzije igre koja mi i dalje super radi, samo nije na battle.net launcheru - dakle nedovoljan razlog da dam 39.99€ za nikakve razloge i igru koja je ista, ali nekako gora.

Zatražio sam refund, djeluje kao da ću ga dobiti!

Moram priznat da ću dobro razmislit o budućoj kupnji blizzard proizvoda - ovo je dno dna. Košta više nego sam platio originale, gotovo identična igra, jako traljavo, lijeno i loše izvedeno. Ne mogu vjerovat da su od svega obečanog za 40€ htjeli malo izmijenit lica heroja i ništa više.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.2.2020 19:49 (Rhodin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Warcraft 3
Jesi dobio refund novaca?ako nisi možeš meni prodat jer ja bi naručio preko battle.net-a jer se ne može drugačije..inače imam original 😉

0 0 hvala 0
16 godina
Warcraft 3

Dobio sam refund maltene instant.

Puno ljudi je zatražilo, pljačka stoljeća i najlošiji re-release ikad. Metacritic ispod 1. Ovo su toliko zeznuli da je teško opisat koliko.

Ukrali su sve custom mape, obrisali večinu, ukinuli hrpu opcija, što je najgore i na originalnoj verziji. U biti ne samo da nisu ništa poboljšali, već su hrpu toga maknuli iz igre.

Sram ih može biti, blizzard je mrtav. Ne znam koliko i kako mogu naglasit da se ovo i vakvo ponašanje ne može i NESMIJE podržavati!!!

Nemojte ovo kupovati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Dobio sam refund maltene instant.

Puno ljudi je zatražilo, pljačka stoljeća i najlošiji re-release ikad. Metacritic ispod 1. Ovo su toliko zeznuli da je teško opisat koliko.

Ukrali su sve custom mape, obrisali večinu, ukinuli hrpu opcija, što je najgore i na originalnoj verziji. U biti ne samo da nisu ništa poboljšali, već su hrpu toga maknuli iz igre.

Sram ih može biti, blizzard je mrtav. Ne znam koliko i kako mogu naglasit da se ovo i vakvo ponašanje ne može i NESMIJE podržavati!!!

Nemojte ovo kupovati.

Slična stvar i sa RE 3...

16 godina
neaktivan
Čitao sam recenziju i slaže se autor iste s navedenim no navodno je Blizzard pristao na pritužbe igrača i očekuju se poboljšanja (rank sistem)...jedino "lajkam što daju frozen throne uz RE3...
16 godina
Warcraft 3

Blizzard nije imao puno izbora jer žešćeg pljuvanja proizvoda na tržištu nije bilo nikada. Metacritic im je ispod 1, a na sve strane priča se i piše jedno te isto - "you done f.cked it up"

Dakle, uz sve to nije im dosta, pa postepeno vraćaju neke od stvari koje su ukinuli, ali ne odustaju od EULA-e koja kaže nekoliko stvari - sve mape koje se kreiraju u Warcraftu su vlasništvo Blizzarda, Blizzard ne dozvoljava kreiranje sadržaja koje može imati veze sa drugim registriranim proizvodima, tipa DragonBall Z ili neku sličnu mapu, jer zbog naziva i veze sa drugim trademarkanim proizvodom Blizzard, usprkos potencijalnom uspjehu mape , ne može ostvariti komercijalnu dobit, ukoliko nisu ( , a nisu) vlasnici spomenutog trademarka. Dodatno se odričete "moralnog" vlasništva (tako se zove nekako) što u američkom pravnom riječniku znači da iako nemate pravo na mapu koje ste radil i ne možete imati nikakvih pravnih ni financijskih potraživanja prema Blizzardu, Blizzard je vlasnik iste, pa ju ne možete prodati ni trećoj strani kao vlastitu ideju (tipa kako je IceFrog nastavio sa DotA 2 na Steam-u, obogatio se na LoL-u i slično) , nemate pravo niti na to da se spominjete kao autor ili ko-autor ili na bilo koji način budete, formalno ili neformalno, povezani sa ičime što je izrađeno na platformi, te se automatski odričete svih prava i jedini autor i vlasnik navodi se Blizzard.

Dakle nitko normalan neće pristati na to, a budući postoji vrlo sličan map creator tool na DotA 2 platformi na Steamu, niti ne moraju, već tamo postoji hrpa sličnih mapa (recimo gem tower defence, dota, pudge wars... da ne nabrajam) koje se polako sele, ili su već preseljene tamo i nastavljaju se razvijati na besplatnoj platformi gdje autori imaju puna prava na proizvod.

Blizzard je usr*o motku sa svojim potezima. Čovjek bi pomislio da su ih gluposti prošlih godina i sve isprike koje su zbog njih morali uputiti igračima, do sada opametile. Čovjek bi pomislio da je Diablo Immortal - nešto najavljivano već godinama što je trebalo biti dostupno na mobilnim uređajima odavno, a još nije, te pljuvanje igrča na istu temu, odavno trebalo opametiti - ali nije... Od kada su prodani, nižu lošu odluku jednu za drugom i jedino mi nije jasno kako je Starcraft 2 mogao ispast toliko dobro?!?!

Doduše strah me trojke... ako ikada i dođe.

Ako je gledati što se dešava sa overwatchom, mogli bi dobiti jednosatnu ekspanziju na SC2 sa 3 nove misije, koja bi bila prodana kao "totalno novi proizvod", a sve ostalo isto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2020 10:51 (Rhodin).
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Warcraft 3

Prodaje tko Warcraft 3 ROC cd key?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice