War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 434.691
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
War Thunder

stižu brodovi 

izvor: wt

milina :D 

*** nisam ovlašten da dajem potpis ***
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
Re: War Thunder
miller1985 kaže...

stižu brodovi 

izvor: wt

milina :D 

Brodići*

SVEMOGUĆI
16 godina
War Thunder

Uživancija je sa patkom ubijati, pogotvo kornjače kao što je t28

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 10:32 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Zanimljiva igra?

Što čovjek više povećava svoje znanje to više povećava i svoju patnju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jozo65 kaže...

Zanimljiva igra?

??

Team32Ipe77
8 godina
neaktivan
War Thunder

Brodovi su u pre-beta testu i oni koji su igrali kažu da su dosta zabavniji neg se vidi na YT, japanski tenkići su skoro tu.

A sad se ispravlja ono šta je mnoge hardcore letače odagnalo od igre. Uvode se kokpiti, uklanjaju aim reticle...

dev blog

Vrijeme je za povratak izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2016 18:14 (naarr).

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
War Thunder

Igrao sam malo tenkove realistic battles u zadnje vrjeme, nakon dugo vremena, i igra je uber fun, bas je gust igrati, stvarno se svasta moze desiti na bojistu, bude ludih trenutaka.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
MijoC kaže...

Igrao sam malo tenkove realistic battles u zadnje vrjeme, nakon dugo vremena, i igra je uber fun, bas je gust igrati, stvarno se svasta moze desiti na bojistu, bude ludih trenutaka.

Sad ne igram već dugo vremena, ali kad sam isto tako bio upalio nakon par mjeseci pauze strašan užitak je igra. 

Samo eto brodovi mi se ne čine baš nešto.

9 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
MijoC kaže...

Sad ne igram već dugo vremena, ali kad sam isto tako bio upalio nakon par mjeseci pauze strašan užitak je igra. 

Igra je extra, ima cudan meni, interface i opcenito se nekako cudno snaci u igri dok se ne naviknes, zapravo je sve odlicno poslozeno. Igrao sam danas s frendom koju partiju wota i moram reci da mi je upalit wt poslije wota isto kao da puhne kroz mene neki osvjezavajuci povjetarac, igra ima puno dublje mehanike i ima pun veci fun factor.

13 godina
neaktivan
MijoC kaže...
Jack Sparrow kaže...
MijoC kaže...

Igra je extra, ima cudan meni, interface i opcenito se nekako cudno snaci u igri dok se ne naviknes, zapravo je sve odlicno poslozeno. Igrao sam danas s frendom koju partiju wota i moram reci da mi je upalit wt poslije wota isto kao da puhne kroz mene neki osvjezavajuci povjetarac, igra ima puno dublje mehanike i ima pun veci fun factor.

igram skoro svaki dan par bitki i igra mi je extra fun....ta doza realisticnosti mi je super i najveće smece od tenka moze ubit drugog ako mu dođe s bočne strane a tko to može platiti....ili ono kad te izbuše kao sir a i dalje imas sansu za obranit se sve dok možeš ispaliti granatu...

Team32Ipe77
16 godina

Baš zato je i meni dobra igra i bolje daleko WoT iako mi i WoT svojevremeno bio vrh.

WT ima tu neku mehaniku i dubinu u gameplayu, da ima neke probleme što duže živac ali igra dosta zna nagrađivati kad napraviš nešto dobro. I tenkovi i avioni.

Kod tenkova onaj tko zna, može one shotati većinu tenkova ako zna slabe točke i navikne se na pad granate.
Kod aviona još više dolazi do izražaja kad radiš nešto dobro i iskoristiš avion na pravi način bez problema nabereš 5 killeva.

Ovo govorim za realistic i simulator mod, a ne arkadu.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Baš zato je i meni dobra igra i bolje daleko WoT iako mi i WoT svojevremeno bio vrh.

WT ima tu neku mehaniku i dubinu u gameplayu, da ima neke probleme što duže živac ali igra dosta zna nagrađivati kad napraviš nešto dobro. I tenkovi i avioni.

Kod tenkova onaj tko zna, može one shotati većinu tenkova ako zna slabe točke i navikne se na pad granate.
Kod aviona još više dolazi do izražaja kad radiš nešto dobro i iskoristiš avion na pravi način bez problema nabereš 5 killeva.

Ovo govorim za realistic i simulator mod, a ne arkadu.

jos kad cujem igrace wota kako hvale grafiku i fiziku u toj igri,a igra nema ni jednog ni drugog ......zapitam se u kojem stoljecu ti ljudi zive......

ali da zakljucimo to su po meni dvije sasvim razlicike igre kojima je jedina dodirna tocka to sto imaju tenkove i nista vise........uspoređivati wot s wt-om je nesto kao da uspoređujemo CS:GO sa Armom III 

Team32Ipe77
15 godina
War Thunder

Volim i aktivno igram obje igre već par godina. Wot mi je arkada wt mi je simulacija, obje imaju svoje prednosti i nedostatke. U svakom slučaju igra se jako promijeni kada se počne igrati u timovima :)

live and let live
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
War Thunder

Bitna je razlika kako svaki tenk ima bar neki MG uz top. M6 i M3 Lee su potpuno funkcionalni, Lee je ludilo dok u WOT-u je smeće.

Neki dan malo upalio WOT i palac mi stalno leti na space

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.12.2016 12:44 (naarr).

1 0 hvala 0
16 godina
naarr kaže...

Bitna je razlika kako svaki tenk ima bar neki MG uz top. M6 i M3 Lee su potpuno funkcionalni, Lee je ludilo dok u WOT-u je smeće.

Neki dan malo upalio WOT i palac mi stalno leti na space

Baš čudno meni je i u WoTu Lee bio dobar, ima nekih 110 partija u njemu, a oko 140 killeva i 60% WL. Ali da ovdje je ludilo tenk, odbija granate i ima 2 topa od kojih oba rasturaju.

Sve je u tome u kakav je battle rating ili ti tier stavljen. Ovdje Lee puca na dosta slabe tenkova, koji njega od napred ne mogu probiti, dok u WoTu sasvim druga stvar. Isto je i sa Matildom koji je jeben tenk u WoTu, a ovdje kanta za napucavanje jer je u previsokom battle rating.

Isto je i sa M6 heavy tenkom. Kad je ovdje stavljen da ne igra protiv tigrova i panthera, nego protiv PzIV ili KVa , e onda tak tenk rastura. Ta dva topa koja ima tada probijaju sve i fakat melju sve pred sobom.

8 godina
neaktivan
War Thunder

^^Slažem se u vezi BR-a. A uz topove većina US tenkića ima i heavy MGs (M6 ih ima čak 3) koji su zgodni protiv tankog oklopa, pogotovo kad naiđeš na onog njemačkog polugusjeničara sa 88-icom.

Kad smo se već dotakli Wot-a valjda su dvije najveće razlike:

1. svaki tenk se može istražit bilo kojim tenkom, tj. možeš grindat igrajući samo ono šta ti se sviđa

2. ako si uništen u bitki vozilo ti je odmah dostupno za sljedeću igru, ne moraš čekat da bude gotovo. Zato nema onih situacija kad ostaneš sam a kolege javljaju neprijatelju tvoju lokaciju jer im se ne da čekat.

Izgleda da nam stiže patch ovaj tjedan, možda već sutra, po meni najbolji u zadnje 3 godine.

1 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Stigli japanski tenkovi u igru. Moglo bi sada biti i zanimljivije i u tank realistic kada su maknuli bombing sight za sve avione.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rhox kaže...

Stigli japanski tenkovi u igru. Moglo bi sada biti i zanimljivije i u tank realistic kada su maknuli bombing sight za sve avione.

stigli jesu ali su jos uvijek u close beti pa se nemogu grindat....a bombing sight nikad nije trebao ni biti ali bolje ikad nego nikad

Team32Ipe77
16 godina
War Thunder

Ah, ma ja sam kupio onaj Japan bundle pa ih mogu igrati. Uglavnom što sam skužio do sada s njima, brzi su, ali, ako te nešto pogodi u turret 95% šanse je da će ti cijeli crew otići. Svi su zgurani jedan kraj drugoga, a armor ti lako probije i strojnica na blizinu. Zabavni su za letati okolo, moram vidjeti kakvi će biti ovi daljnji što ih otključavam.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

1 0 hvala 0
16 godina
War Thunder

Ako nekoga zanima trenutno na Steamu ima rasprodaja za War Thunder, ukoliko se kupe svi trenutno dostupni bundleovi ide popust od 70% na to, tako da cijena koja je inače 160€ je sada 50€. A ima svašta u tim bundleovima, što sam gledao dobije se 120 dana premiuma, 12700 golden liona i 5 tenkova: 

• IS-2 “Revenge for the Hero brother”. (Rank 4 USSR), Grant I (Rank 2 USA), М10 Achilles (Rank 3 Great Britain), Panzerkampfwagen II Ausf. H (Rank 1 Germany), Tank SdKfz 140/1 (Rank 1 Germany)

6 aviona:

• La-7 (Rank 4 USSR), Typhoon Mk.IB (Rank 3 Great Britain), Pe-2-205 (Rank 3 USSR), P-36A “Hawk” fighter (Rank 1 USA), XP-38G Lightning (Rank 2 USA), A6M5 Ko (Rank 4 Japan)

nekakva single player kampanja. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 20:31 (Rhox).

0 0 hvala 1
15 godina
War Thunder

Ima netko da igra sa nekim gamepadom( tipa Logitech Rumblepad II)? Zanimaju me sensitivity i ostale kontrole u igri jer ne mogu podesit sve nikako.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanoile kaže...

Ima netko da igra sa nekim gamepadom( tipa Logitech Rumblepad II)? Zanimaju me sensitivity i ostale kontrole u igri jer ne mogu podesit sve nikako.

Ja kad sam probao igra mi sama ponudila preset za gamepad i sve poštimala. Samo sam se zajebao jer mi razmjestilo stare kontrole.

Uglavnom ne isplati se igrati sa gamepadom. U zraku je daleko lakše sa mišem upravljati i to tolko da su se ljudi sa onim joystickim žalili da miš ima preveliko prednost.

Dok u tenkovskim bitkama ni ne treba govoriti brže i preciznije naciljaš.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
ivanoile kaže...

Ja kad sam probao igra mi sama ponudila preset za gamepad i sve poštimala. Samo sam se zajebao jer mi razmjestilo stare kontrole.

Uglavnom ne isplati se igrati sa gamepadom. U zraku je daleko lakše sa mišem upravljati i to tolko da su se ljudi sa onim joystickim žalili da miš ima preveliko prednost.

Igrao sam na Play4 i tamo ima onaj kao precizniji aim, ali sad vidim da na PC to nema. I stvarno sa gamepadom mi je malo zabavnije, ali nema preciznosti.

Di2 & EPS FTW!
8 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
ivanoile kaže...

Arcade - miš rula

Simulator -Joystick rula

Realistic - s mišem je lakše ciljat, ali ostalo je na strani joysticka. Manevri su elegantni i kontinuirani, pa se ne gubi toliko energije, a i teže je nekoga pogodit ako igra s stickom, npr. malo trimaš kormilo u head-onu itd.

12 godina
neaktivan
War Thunder

Ako neko igra tenkovima na arcade ili RB nek me doda imam sve nacije na tier 5 NICK: IWANF7X.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
War Thunder

Zasto odjednom dolazim u igre sa P-51 ili Fw190? Prije sam igrao sa istim avionima, protiv BF109 ili Spitfire pocetni, a sad me Focke prepolovi nakon pola sekunde, da ne kazem da svaki udarac u He111 zavrsi pozarom ili otpadanjem djelova.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ivanoile kaže...

Zasto odjednom dolazim u igre sa P-51 ili Fw190? Prije sam igrao sa istim avionima, protiv BF109 ili Spitfire pocetni, a sad me Focke prepolovi nakon pola sekunde, da ne kazem da svaki udarac u He111 zavrsi pozarom ili otpadanjem djelova.

Ma stalno drhkaju sa tim BR,bas taman kada se naviknes na jednu postavu,oni ju bace u viši tier!

Mada,ruku na srce,Mustang i Foka su dugo bili OP u svome tieru-pogotovo Mustang,tako da je i bilo vrijeme da ga dignu u visi tier.

Battle rating je jedina stvar koju zamjeram u War thunderu,stalno pokusavaju naci balans između povjesne tocnosti i ravnopravnosti,iako je to nemoguca misija,jer bi u tome slucaju Švabe bile non stop OP!

Igra se od svojih pocetaka jako popravila,graficki je bila i prije za 10 "levela" iznad toliko uspoređivanoga WoT-a,a sada zaista vrišti od uglađenosti i ljepote!Igrivost je isto tako dovedena do gotovo pa savršenstva.

Realistic bitke i simulator bitke su vrh vrhova,ma sve 5!

Prije sam mislio da je nemoguce spojiti tenkove i avione u jednu bitku,ali eto,uspjeli su i to su napravili tako elegantno,realno,savrseno!

Najavljuju i brodiće ubaciti u zajednice bitke,zajedno sa avionima i tenkovima i preko 60 igraca na bojistu...opet sam skeptik,ali WT me je puno puta iznenadio,tako da jedva cekam i to!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
16 godina
Rhox kaže...

Ako nekoga zanima trenutno na Steamu ima rasprodaja za War Thunder, ukoliko se kupe svi trenutno dostupni bundleovi ide popust od 70% na to, tako da cijena koja je inače 160€ je sada 50€. A ima svašta u tim bundleovima, što sam gledao dobije se 120 dana premiuma, 12700 golden liona i 5 tenkova: 

• IS-2 “Revenge for the Hero brother”. (Rank 4 USSR), Grant I (Rank 2 USA), М10 Achilles (Rank 3 Great Britain), Panzerkampfwagen II Ausf. H (Rank 1 Germany), Tank SdKfz 140/1 (Rank 1 Germany)

6 aviona:

• La-7 (Rank 4 USSR), Typhoon Mk.IB (Rank 3 Great Britain), Pe-2-205 (Rank 3 USSR), P-36A “Hawk” fighter (Rank 1 USA), XP-38G Lightning (Rank 2 USA), A6M5 Ko (Rank 4 Japan)

nekakva single player kampanja. 

Da mi daju za 1 euro nebi im dao taj svoj euro...a kamo li još 49 dodatnih.

Frka85
15 godina
stručnjak kaže...

Da mi daju za 1 euro nebi im dao taj svoj euro...a kamo li još 49 dodatnih.

što ti ustvari nama želiš reći? osim što si trolčina daj da još nešto saznamo o tebi :)

live and let live
15 godina
Milka30 kaže...
ivanoile kaže...

Ma stalno drhkaju sa tim BR,bas taman kada se naviknes na jednu postavu,oni ju bace u viši tier!

Mada,ruku na srce,Mustang i Foka su dugo bili OP u svome tieru-pogotovo Mustang,tako da je i bilo vrijeme da ga dignu u visi tier.

Kuzim da s toliko snage me brzo ubiju, ali do prije par dana sam igrao protiv relativno lakih protivnika koji ono, pucali bi me dosta prije nego bi me srusili, stovise prije bi ih ja srusio sa gunnerima nego oni mene. A ovi sad jednom me produ i sruse.

Di2 & EPS FTW!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice