War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 434.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
War Thunder

Jel mostoji neki nas ili Europski klan, a da su normalni, da imaju TS i sl.

Ovako u 90% slucajeva zavsim u nekom kamperskom njub timu.

Najbolji su mi oni koji jos i zablokiraju prolaz na spawnu jel imaju svoj naj-jaci KV2 :)

0 0 hvala 0
15 godina
Re: War Thunder
Wespen kaže...

Jel mostoji neki nas ili Europski klan, a da su normalni, da imaju TS i sl.

Ovako u 90% slucajeva zavsim u nekom kamperskom njub timu.

Najbolji su mi oni koji jos i zablokiraju prolaz na spawnu jel imaju svoj naj-jaci KV2 :)

Kv2 stronk tank.

12 godina
neaktivan
War Thunder

Pozz,jel imao tko sličan problem?uglavnom ingame sound mi je zbagan stalno prekida nesto tj. šušti kao smetnje na radiju...pa sam prisiljen igrat no sounds

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Pozdrav!Jel postoji nacin da neke mape "blokiram" ? Znaci kad stisnem to batle da me neubaci u odredenu mapu?Jel skroz poludim kad mi da neko sranje od mape pa onda moram ic namjerno poginut da mogu ic igrat odma drugu mapu.

0 0 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...

Pozdrav!Jel postoji nacin da neke mape "blokiram" ? Znaci kad stisnem to batle da me neubaci u odredenu mapu?Jel skroz poludim kad mi da neko sranje od mape pa onda moram ic namjerno poginut da mogu ic igrat odma drugu mapu.

Ne

SVEMOGUĆI
17 godina
War Thunder

Ako netko misli početi igrati AVIONE na SIMULATORU, a ne posjeduje džojstik već samo miš i tipkovnicu neka mi se javi na PM, ali mogu i ovdje pojasniti što i kako ako bude interesa.

Simulator je po meni veća zabava od AB i RB bitaka. Možete se lakše prikrasti protivniku na "6 sati" i općenito dodaje igri strategije koje nećete vidjeti u ostalim modovima.

magistar prava

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
War Thunder

Kolko treba bit normalan ping u tenkovima? Meni varira od 80 do 200! Tak mi je bilo ovih dana,a danas mi je poceo ping skakat do 500-600 i to je vec neigrivo.Izadem van provjerim brzinu skidanja i sve je normalno! Zna li itko u cemu je mozda problem?

0 0 hvala 0
13 godina
War Thunder

Ja ne znam koji je bog... ali meni ping nejde ispod 180... stalno se drzi na tom pingu i niti da mrdne. Sa internetom je sve u redu... tako da ne znam do cega je.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tole1710 kaže...

Kolko treba bit normalan ping u tenkovima? Meni varira od 80 do 200! Tak mi je bilo ovih dana,a danas mi je poceo ping skakat do 500-600 i to je vec neigrivo.Izadem van provjerim brzinu skidanja i sve je normalno! Zna li itko u cemu je mozda problem?

Provjeri da te nije slučajno prebacilo na RU server. To se meni jednom dogodilo kad sam skužio da mi je ping 130+ kad sam odigrao vidio da mi je tražilo ruske servere.

13 godina
neaktivan
War Thunder

Jos mi jedna stvar nije jasna.Dosta puta mi se desilo da naidem na protivnicki tenk i on je skriven iza brda.I sad ja sam skriven iza tog istog brda i on.I sad on pocme polagano izlazit van,s namjerom da sto manje izada i da proviri samo cijev,a ja ga gledam uvecanog i izaso mu je van samo naprimjer onaj komanderov krug i pogodi me! Znaci vidim mu samo mali dio tenka,cijev mu uopce nevidim i on me uspije pogodit??Dal je to radi malo fps-a?

0 0 hvala 0
17 godina
Igra na najnizim grafickim opcijama.
magistar prava
15 godina
War Thunder

Evo jedan moj MiG 15 gameplay

SVEMOGUĆI
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

S čime snimaš u 1080p u 60fps-a? Odličan video ;)

15 godina
iAvenger kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Fraps, ali kvaliteta videa na youtubeu nije ni približno dobra ko na kompu recimo.

Ne znam zašto tolko puno kvalitete gubim nakon uploadanja. To bi inaće trebalo puno lijepše izgledat.

SVEMOGUĆI
14 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
iAvenger kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Fraps, ali kvaliteta videa na youtubeu nije ni približno dobra ko na kompu recimo.

Ne znam zašto tolko puno kvalitete gubim nakon uploadanja. To bi inaće trebalo puno lijepše izgledat.

Možda ti ja mogu pomoći, ajd reci mi render postavke. 

Ja nema šanse da recordam na ovom trenutnom hard disku, koči me, ima oko 25mbps write speed, testirao u Dxtory. Star je jako pa ni ne čudi me.

15 godina
iAvenger kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
iAvenger kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Možda ti ja mogu pomoći, ajd reci mi render postavke. 

Ja nema šanse da recordam na ovom trenutnom hard disku, koči me, ima oko 25mbps write speed, testirao u Dxtory. Star je jako pa ni ne čudi me.

Ne mogu ti trenutno pokazat postavke jer nemam ni jedan video pa da pogledam postavke.

Mislim da je problem u tome kaj ja snimam video u 16:10 rezoluciji a renderiram u 16:9 jer YT ne podržava 16:10, i mislim da se tu gubi kvaliteta.

SVEMOGUĆI
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Mislim da je problem...

Lio care,legendo,kolega,tek nakon tvoga videa sam skuzio da si to ti :-)

Ako rendaš u Sony Vegasu baci oko na ove postavke to bi ti trebalo biti ono NAJ,NAJ!

Naravno,iste postavke vrijede za 1080p.

......................Iko je 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 17:06 (Milka30).
15 godina
Milka30 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Mislim da je problem...

Lio care,legendo,kolega,tek nakon tvoga videa sam skuzio da si to ti :-)

Ako rendaš u Sony Vegasu baci oko na ove postavke to bi ti trebalo biti ono NAJ,NAJ!

Naravno,iste postavke vrijede za 1080p.

......................Iko je 

Budem snimio neki video i probao. Za(h)valjujem

EDIT: probao sam i kvaliteta videa definitivno izgleda malo bolje. Moram još baš snimit jednu cijelu rundu i vidjet kak se spada jer će se najbolje vidit po kvaliteti slova iz chata.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 19:31 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
neaktivan
War Thunder

Da li gold battles wageri isticu nakon prve izgubljene ili kako vec to funkcionira?

Oko za oko i cijeli svijet ce biti slijep

0 0 hvala 0
15 godina
WukongFtw kaže...

Da li gold battles wageri isticu nakon prve izgubljene ili kako vec to funkcionira?

Nakon 3 izgubljene.

SVEMOGUĆI
17 godina

Jutuberi (polu offtopic)... Može li mi netko poslati postavke za snimanje igre. Naime pokušao sam sa dxtoryijem snimiti uradak, slika fenomenalna, a problem je što jedna minuta 720p snimanja zauzima 1 GB.

Dakle pola sata simulatora je 30 GB. Sumnjam da netko takvo čudovište šalje izravno na youtube. Dakle codec, postavke, rezolucija, aspect ratio, zvuk....

magistar prava
15 godina
Korny1603987 kaže...

Jutuberi (polu offtopic)... Može li mi netko poslati postavke za snimanje igre. Naime pokušao sam sa dxtoryijem snimiti uradak, slika fenomenalna, a problem je što jedna minuta 720p snimanja zauzima 1 GB.

Dakle pola sata simulatora je 30 GB. Sumnjam da netko takvo čudovište šalje izravno na youtube. Dakle codec, postavke, rezolucija, aspect ratio, zvuk....

Mojih 10-15 min sa frapsom zauzima 30 gb. Zato video moras renderirat prije uploadanja i smanji se na 500-800 mb. Ja koristim Sony Vegas ko i večina ljudi.

SVEMOGUĆI
13 godina
Korny1603987 kaže...

Dakle,ovako ja to radim:

Frapsom snimam Full-size,30 fps,loop buffer length 30 sec.

Uncheck-Hide mouse,Lock framerate i Force lossless RGB.

Istina fileovi budu gigantski,ali ima se 1 T prostora,tako da me boli ...Uglavnom tako mi bude slika do jaja.

Sony Vegas-om editiram,rendam na ovim postavkama

Konacni produkt je da 1 minuta rendanoga videa,spremnoga za upload iznosi oko 80-100 Mb(nekada i 200 Mb,zavisno od efekata u videu),ako radim u 1080p razlika u Mb je +10% (88-110 Mb)

Evo

kako to izgleda na 1080p

13 godina
neaktivan
War Thunder

Ljudi moji sta se dogada sa RB-om? Neprijakazuje vise neprijatelja s crvenom bojom ili to meni nesto nije uredu?

0 0 hvala 0
15 godina
Tole1710 kaže...

Ljudi moji sta se dogada sa RB-om? Neprijakazuje vise neprijatelja s crvenom bojom ili to meni nesto nije uredu?

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/227714-server-26032015/

SVEMOGUĆI
17 godina

Nije problem. Naučio sam zrakoplove igrajući simulator.

magistar prava
15 godina
neaktivan
War Thunder

Našo stari score iz 1.35.... to su bili dani..

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Našo stari score iz 1.35.... to su bili dani..

To su bili dani, kada je War Thunder bio 100x bolji nego sad. Izbrisao sam igru i ne mislim se vratit osim ako ne poprave igru...što sumnjam da će se dogodit. 

12 godina
War Thunder

WT Ground Forces arcade - upravo imao svoju najbolju partiju ikad sa t-34-85, 15 killova, bez umiranja

jos kad bi znao gdje ju uploadat

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2015 16:39 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

WT Ground Forces arcade - upravo imao svoju najbolju partiju ikad sa t-34-85, 15 killova, bez umiranja

jos kad bi znao gdje ju uploadat

Ja sam napravio 18, imam screenshot na steamu. Ma to u toj igri i na arcade...nije ništa posebno znam iz iskustva, ak imaš dobar tenk i poslozi ti se matchmaking, one shotas sve s probijanjem i ubijanjem posade.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice