Ja ni u jednom tutorialu ne mogu letjeti u Štuki.
A u igri nijedan od 6 modela Štuke ne nosi rakete (zadnja dva nemaju ni bombe nego samo 37mm topove)
Da nisi pobrkao Il-2 i Štuku?
Ja ni u jednom tutorialu ne mogu letjeti u Štuki.
A u igri nijedan od 6 modela Štuke ne nosi rakete (zadnja dva nemaju ni bombe nego samo 37mm topove)
Da nisi pobrkao Il-2 i Štuku?
Ju 87 R2 što je level 3 štuka. Prilikom tutoriala sam koristio potpuno isti avion sa kojim su me (ponovo) učili da koristim bombe i rakete.
To su onda stavili samo zbog tutoriala.
Ova četvrta valjda ima cannon pa ću vidjeti.
Znam, tako sam i vidio to. Meni je izašlo da uradim tutorial i vozio sam istu štuku u dezenu leoparda.
Ima li tko problema sa pokretanjem igre?Stalno mi izbacuje analiziranje fileova i onda blokada:download lost or updated files".Igru sam vec reinstalirao i opet isti problem pa me zanima jesam li jedini sa tim problemom?Do jucer ujutro je sve bilo ok a sad ovo..
Probao bih ovu igru, vidim da je hvalite, samo me zanima jel igriva bez igraće palice? Jel dovoljan miš + tipkovnica?
Za "arcade" i "historical" battle je čak i preciznije igrati sa mišem i tipkovnicom, ali za "full real battle" mod je ipak poželjna palica.
No većina ljudi igra prva dva moda (koji su i zabavniji) tako da nije problem ako nemaš palicu. Ja ju nisam ni jednom koristio.
arkada je puno zabavnija jer imas reload u zraku i par aviona, u history modu trebas sletit na svoju pistu sto neki igraci odmah na pocetku iskoristavaju pa odmah lete iznad neprijateljske piste na velikoj visini i cekaju da slete na pistu i tu ih ubiju :)
arkada je puno zabavnija jer imas reload u zraku i par aviona, u history modu trebas sletit na svoju pistu sto neki igraci odmah na pocetku iskoristavaju pa odmah lete iznad neprijateljske piste na velikoj visini i cekaju da slete na pistu i tu ih ubiju :)
ja u svojih 50-ak odigranih HB-a nisam nijednom vidio nekog kako kruzi oko neprijateljske baze, prvenstveno zato sto je AAA u HB precizniji pa te najcesce sprasi, a takodjer neprijatelj skuzi ako ima i pola mozga
not sure if trolling or just very stupid..
u 500 odigranih HB bitki nitko nije "iskoristavao" to, mislis da je doci do druge baze macji kasalj? probaj pa mi javi kako je proslo
Ustvari, ponekad je prilično lako doći do baze...
Recimo jućer sam igrao na strani Rusa u Koreji i 3 B-25 su došla do baze, uništila protuavionske topove i bombama uništavali svaki avion koji se spustio po gorivo i municiju...
Ma dode do protivnicke baze na velikoj visini, vidi da je neprijatelj sletio i ceka reload i ovaj se spusti i ovaj gotov.
Evo i ja probao igru i stvarno me je iznenadila, puno bolje od World of Warplanes.
Ima li ikakvih naznaka o skorom dodavanju igrivih ground forces, to će biti vrh WoT će izgubiti dosta igrača?
Evo i ja probao igru i stvarno me je iznenadila, puno bolje od World of Warplanes.
Ima li ikakvih naznaka o skorom dodavanju igrivih ground forces, to će biti vrh WoT će izgubiti dosta igrača?
receno je "fall of 2013" tocan datum se nezna
receno je "fall of 2013" tocan datum se nezna
Za 10 tak dana znati ce se vise na gamescomu :)
Probao bih ovu igru, vidim da je hvalite, samo me zanima jel igriva bez igraće palice? Jel dovoljan miš + tipkovnica?
Moj ti je savjet da je niti ne probavaš.
World of tanks je sa svim svojim manama, Poljacima, kamperima, nevidljivim jedinicama za ovu igru "televizija u boji".
Za War Thunder ti treba prvo jedno tjedan-dva proučavanja tutoriala, filmova na Youtube-u, čitanja po forumu da bi iole skužio kako funkcionira municija, skilovi pilota, kako pravilno upravljati sa tastaturom i mišem, kakve taktike igrati i bla bla bla.
Ispada da ti nitko ne govori razlike u municiji, odnosno koja zapali avion, koja ti može ubiti pilota, koja ti odlomi krilo a kada to i nađeš, shvatiš da ti to ne možeš ali tebe stalno obaraju u bombarderu sa jednim metkom, u svakom duelu ti srede kormilo ili tail pa se odmah zakucaš u zemlju.
Ako ne voliš avione oduvijek i ako ne poznaješ već sad izraze kao Boom & Zoom, Split S i ako nemaš nikoga tko bi ti otkrio cake sa upravljanjem pomoću kormila i ostalih tipki na tastaturi, nemoj ni počinjati.
Ova je igra koju možeš igrati samo ako znaš milion caka i detalja, ako samo nešto ne kužiš kako treba, gotov si.
Ja nemam vremena cijeli dan visit na forumu i Youtubeu da bi skužio te cake i gluposti, radije slušam Poljake u WoT-u jer tako barem znam u svakom trenu šta da radim.
Da se razumijemo, nisam baš takav n00b, oborim u partiji po 5-6 aviona i uvijek sam u top3 ali šta ova igra može izluditi, to nije normalno.
I da, smiješno je igrati neku igru samo zato jer postoji najava da dolaze kopnene jedinice. Meni je to glupo. Vjerovatno će i to fušat kao i avione.
Uopče netreba to sve što si nabrojao. Pa igra je arkada i netreba tolko vremena da pohvataš sve stvari. Možda da igraš real battle mod, ali i tamo je sve isto osim težeg upravljanja.
Dovoljno ti je 2 dana da shvatiš bit igrice. Nakon toga samo vježbaš svoje vještine. Meni je žao što igru nisam skinuo kada sam je dobio tokom closed bete. Nije mi se dalo skidati tada skoro 8GB. Ja igram skoro sedam dana i već uspijevam izdržati 3-4 smjene bombi kod štuke. Uništavam i do 15 ground targeta. Uskoro ću krenuti vježbati sa pravim bombarderima.
Prekasno je za to, skinuo sinoć i danas igram cijelo dopodne :D
Prošao tutoriale, ala me onaj zadnji naživcirao kad treba sletjeti na nosač u pm...
Isto tako odigrao 4 partije na arcade modu i za početak uzeo Britance i sad su mi nakon zadnje partije otključane sve nacije. Jel ima razlike kakve bitne razlike između njih?
Moj ti je savjet da je niti ne probavaš.
World of tanks je sa svim svojim manama, Poljacima, kamperima, nevidljivim jedinicama za ovu igru "televizija u boji".
Za War Thunder ti treba prvo jedno tjedan-dva proučavanja tutoriala, filmova na Youtube-u, čitanja po forumu da bi iole skužio kako funkcionira municija, skilovi pilota, kako pravilno upravljati sa tastaturom i mišem, kakve taktike igrati i bla bla bla.
Ispada da ti nitko ne govori razlike u municiji, odnosno koja zapali avion, koja ti može ubiti pilota, koja ti odlomi krilo a kada to i nađeš, shvatiš da ti to ne možeš ali tebe stalno obaraju u bombarderu sa jednim metkom, u svakom duelu ti srede kormilo ili tail pa se odmah zakucaš u zemlju.
Ako ne voliš avione oduvijek i ako ne poznaješ već sad izraze kao Boom & Zoom, Split S i ako nemaš nikoga tko bi ti otkrio cake sa upravljanjem pomoću kormila i ostalih tipki na tastaturi, nemoj ni počinjati.
Ova je igra koju možeš igrati samo ako znaš milion caka i detalja, ako samo nešto ne kužiš kako treba, gotov si.
Ja nemam vremena cijeli dan visit na forumu i Youtubeu da bi skužio te cake i gluposti, radije slušam Poljake u WoT-u jer tako barem znam u svakom trenu šta da radim.
Da se razumijemo, nisam baš takav n00b, oborim u partiji po 5-6 aviona i uvijek sam u top3 ali šta ova igra može izluditi, to nije normalno.
I da, smiješno je igrati neku igru samo zato jer postoji najava da dolaze kopnene jedinice. Meni je to glupo. Vjerovatno će i to fušat kao i avione.
Ne znam nijedan od tih tvojih izraza, a opet sam skoro svaku mapu u top 3.
Ameri i Britanci mi izgledaju nekako najbolji, baš neka zlatna sredina između okretnosti i snage oružija, iako igram najviše sa Njemcima koji nisu baš daleko od njih. Rusi imaju dosta dobre gunove, ali su dosta spori u okretima, dok Japanci vjerovatno najokrentniji ali su kao od papir, dok im je naurožanje neka sredina. Ma svaka nacija ima dobrih aviona, nije nitko pretjerano u prednosti.
Ma ako izbace tenkove više će ljudi privući.
Pa pogledajte wargaming WoWP igra malo ljudi dok je WoT bio pun pogodak.
Avioni nisu toliko privlačni zbog težine, tenkovi ako izađu će se više igrati.
Ne možete uspoređivati WT s WoT, jedino s WoWP.
Ma vidjet ćemo možda nešto i bude s kopnenim jedinicama, možda ugodno iznenade.
Jao sada igrao sa kolegom, on ima full otključane amerikance i britance, i valjda čim igram sa njim onda me stavilo sa ljudima njegovog ranga... Majko mila kakve su to borbe i nadmudrivanja, uživancija je samo gledati, od 11 dogfighteva spušio naravno sve, samo sam kod jednog imao asist, al dobro p-51 mustang ii spitfire ekipa protiv dvokrilca pa ono...
al najkrvavije od svega, igram sa zadnjim aviončekom, taman ga otvorio tier 2, osvojim pistu, uzletim sav sretan da ću napraviti barrel roll, a frajer iznad se spuši vertikalno na mene, ubije pilota i otkine desno krilo
jel se isplati uzeti premium? igra je još u beti pa možda bude kakvih većih promjena?
Pa ovisi jeli ti se sviđa igra i kakva ti je na max lvlu sve onako "ubrzano" :p
Jesi još to dvokrilac
Otkako sam nabavio He 111 H-3 igrao sam sa svakakvim igračima, od onih koji jednostavno stanu iza mene pa ih lako oborim preko gunnera do onih koji tačno znaju uglove koje moj gunner (a najbolji je od svih aviona s kojim sam igrao) može pogoditi.
Ima nekih koji se zalijeću da ti unište avion, sa bomberom si bespomoćan, a njemu svi čestitaju jer je oborio pravog bombera.
Kad ti se zalijeću na malog lovca bez problema ih izbjegneš, a heavy fighter je otporan na male lovce, veliki ti se neće zaletiti jer se želi boriti.
Evo u cemu letim: http://i.imgur.com/d91W7mr.jpg
Uskoro na youtube ide video gdje cu opisati sto su lions,eagles,kako se kupuje avion, modovi,profil svasta pomalo.