Na tu sam i mislio...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Na tu sam i mislio...
Necu ni ja moc, ali eto imam srece što cu si u 10mjesecu sastavljat novu konfu, do 5k pa da mogu vrtit ovo.
Ma trebao bih i ja, razmišljao do 3k... Da potraje još 10 godina...
Here’s a sneak peek at something you won’t have seen before – the brand new Total War Launcher that’ll be shipping with ROME II. It brings a couple of cool new features, including the ability to “continue campaign”, jumping straight back into your last save game while skipping the intro cinematics. It'll also bring the latest Total War news and videos right to your window!
Sviđa mi se novi launcher, napokon više neće biti dugih loadinga i izgleda lijepo i jednostavno.
Here’s a sneak peek at something you won’t have seen before – the brand new Total War Launcher that’ll be shipping with ROME II. It brings a couple of cool new features, including the ability to “continue campaign”, jumping straight back into your last save game while skipping the intro cinematics. It'll also bring the latest Total War news and videos right to your window!
Sviđa mi se novi launcher, napokon više neće biti dugih loadinga i izgleda lijepo i jednostavno.
Ti si svjestan da će i dalje biti dugi loadingi, jedino će preskakati intro animacije i load ekran od par klikova, što će na kraju uštediti par sekundi maksimalno, a dodali nam dodatni launcher unutar Steama, što je teška debilana. Još ako ove mod toolse odvoje od Steam Workshopa, koje li sreće
- mogli su se koncentrirati na neke druge stvari, a ne kao veliku novost najavljivati launcher.
Jedini sigurni način ubrzanja loadinga je stavljanje igre na SSD, za što sam već rezervirao najavljenih 35 giga pa kud puklo puklo...
Ti si svjestan da će i dalje biti dugi loadingi, jedino će preskakati intro animacije i load ekran od par klikova, što će na kraju uštediti par sekundi maksimalno, a dodali nam dodatni launcher unutar Steama, što je teška debilana. Još ako ove mod toolse odvoje od Steam Workshopa, koje li sreće
- mogli su se koncentrirati na neke druge stvari, a ne kao veliku novost najavljivati launcher.
Jedini sigurni način ubrzanja loadinga je stavljanje igre na SSD, za što sam već rezervirao najavljenih 35 giga pa kud puklo puklo...
Ako loading igre bude kao u shogunu, nečeš se vrlo usrećit instaliranjem igre na SSD. Po lets play na youtubu izgleda da nema neke razlike između HDD i SSD što se loadinga igre tiče.
Dosta lijepo AI razmišlja, ali pretpostavljam da je to hard ili very hard. I super je što AI general koristi svoje mogućnosti.
A što se ovog s druge strane tiče, mislim da lošijeg igrača fakat nisu mogli naći, haha.
Ali eto, neka smo i Makedonce malo vidili. 
Bitka je bila na very hard, piše u opisu. Mora se reći da ga je AI dobro odvalio.
Dosta lijepo AI razmišlja, ali pretpostavljam da je to hard ili very hard. I super je što AI general koristi svoje mogućnosti.
A što se ovog s druge strane tiče, mislim da lošijeg igrača fakat nisu mogli naći, haha.
Ali eto, neka smo i Makedonce malo vidili. 
Mogli su realno, al trpanje konjice u šumu mu nikako nije bila bistra ideja 
Ako ništa drugo, barem je rimljanima natrpao heavy loss victory.
Trebat će se naučit buffat vojsku sa generalom onda
Izgleda da to ovdje ima velike uloge. Nego dal će biti opet kao u shogunu one "pojedinačne" borbe između dva vojnika?
Pet glavnih gradova koji su dobili poseban treatment. 
Atena naj 
Pet glavnih gradova koji su dobili poseban treatment. 
Ja se nadam da neću baš morati vidjeti Atenu, jer to znači da sam pod siegeom (igrat ću s Atenom, frend u coop kampanji sa Spartom) 
ovo je prava krema novog Rome-a 
Square Enix to je već objavljeno ovde.
Tko bi trebao imati ljepu našu na početku igre?
Dalmaciju delmati i histri, otoke bi trebali imati grci, unutrašnjost ilirska plemena (japodi), međimurje, varaždin i gornji tok drave kelti.
Al sumnjam da će ić ovako detaljno, vjerojatno će staviti sve pod isto, tj. pod rebelse kao u originalu ili pod barbare, jer su svi nerimljani toga doba bili nazivani barbari.
Mislim da ce biti jedno pleme na nasem podrucju i trebalo bi se zvati "illyrians".
Tako se barem dalo cuti u jednom od prijasnjih videa. Nisam cuo da su neke druge spominjali.
po ovoj se mapi može pobliže snaći tko je gdje i s kim u ratu na početku kampanje i koje se plaćenike može angažirati
Sa kime planirate zaigrat prvi put kampanju?
Chartaga FTW
Sa kime planirate zaigrat prvi put kampanju?
Sa onim koji ne bude u DLC paketu... 

Ja ću s Rimom.
Ja sam planirao sam Ilyriom ali pošto to neće biti playable faction mislim da ću sa "englezima", ili sparta