Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 321.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovo je ipak ROME TOTAL WAAAR pa ću sa Rimom prvo. Ne znači ad su mi oni najdraži, ali bit će najcjelovitija frakcija bez obzira koliko oni pažnje posvetili ostalima. Inače obožavam grke (ne Spartance {#})

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 20:58 (Historix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A svima nam je uvod obavezan sa Rimom.

Al onda ide Sparta. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Valjda će doći Perzija kasnije u sklopu nekog DLCa{#}

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Sigurno ću u singleplayer kampanji početi sa Rimom, nema uopće sumnje u to, a u paralelnoj coop kampanji idem sa Atenom, dok frend ide sa Spartom.

Ja se osobno nadam da će kao DLC dodati Bizant, gdje bi počeo uspon istoga kroz cijeli mediteran.

Potemkinhr#2800
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2
p0temk1n kaže...

Ja se osobno nadam da će kao DLC dodati Bizant, gdje bi počeo uspon istoga kroz cijeli mediteran.

Nemoj se nadati. Radnja je još stoljećima prije Bizanta (zato ga imaš u Medieval2).

16 godina
neaktivan

Zna li itko ako se uzme Steam preorder key s nekog od servisa hoce li se dobiti i DLC s Grcima? Na Go2Areni sam postavio pitanje dali preorder key ukljucuje i DLC ali mi je lik odgovorio da nije niti cuo da postoji taj DLC :/

Na Steamu lijepo pise da se DLC dobije ako se napravi preorder. E sad, kako stvari stvarno stoje?

BTW, na G2A je trenutno popust i nude Steam key za cca 25 eura.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WHO2fckru kaže...

Zna li itko ako se uzme Steam preorder key s nekog od servisa hoce li se dobiti i DLC s Grcima? Na Go2Areni sam postavio pitanje dali preorder key ukljucuje i DLC ali mi je lik odgovorio da nije niti cuo da postoji taj DLC :/

Na Steamu lijepo pise da se DLC dobije ako se napravi preorder. E sad, kako stvari stvarno stoje?

BTW, na G2A je trenutno popust i nude Steam key za cca 25 eura.

Dobiješ Dobiješ
 Što se tiče go2arene, zavisi kako oni nabavljaju keyeve. Da li su isto pre-orderali hrpu primjeraka (u tom slučaju da) ili čekaju dok tek primjerci dođu u dućane (onda ne).

17 godina
AA-d00d kaže...
p0temk1n kaže...

Nemoj se nadati. Radnja je još stoljećima prije Bizanta (zato ga imaš u Medieval2).

Čuj, Bizant je službeno počeo postojati otprilike 330. godine, što je jako blizu ere Romea 2 (~275. godine počinje kampanja), tako da bi lako mogao biti nutra.

Po pitanju gameplaya bi komotno prošla ekspanzija jer su onda još i grčke frakcije bile samostalne, tek parsto godina kasnije ih je aneksirao Bizant.

Teško da bolju ekspanziju mogu osmisliti, ideja još nije iskorištena bila, a barbarska invazija i uspon Makedonije je već odrađen u jedinici.

Potemkinhr#2800
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 7:05 (p0temk1n).
17 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...
AA-d00d kaže...
p0temk1n kaže...

Čuj, Bizant je službeno počeo postojati otprilike 330. godine, što je jako blizu ere Romea 2 (~275. godine počinje kampanja), tako da bi lako mogao biti nutra.

275. godine BC, dok je Konstantin sjedište prebacio u Konstantinopol 330. godine AD (razlika od 605 godina).

17 godina
AA-d00d kaže...

275. godine BC, dok je Konstantin sjedište prebacio u Konstantinopol 330. godine AD (razlika od 605 godina).

Stvarno, jesam izvalio nebulozu. Ali ovo za ekspanziju stoji i dalje, Bizant bi mogao koegzistirati kao playable frakcije jer je zapadno rimsko carstvo (još) postojalo u doba osnivanja Bizanta.

Mogle bi biti zanimljive kampanje s tim, što misliš? {#}

Potemkinhr#2800
17 godina
neaktivan

Problem je se što naziv "Bizant" počeo koristiti poslje pada Bizanta (prije toga Rimsko Carstvo, a još prije Istočno Rimsko Carstvo), a službeno se uzima da je Bizant "počeo" u 7. ili 8. stoljeću (ne znam napamet).

Tako ako će doći kakav DLC (ovo bi mi prije sličilo na neku ekspanziju) onda će se sigurno zvati Istočno Rimsko Carstvo.

16 godina
neaktivan
Total War

The Seleucids

“Tolerance, diversity, strength”

Although eventually embracing many eastern customs, the Seleucids are renowned for their city building and civil engineering, driving Greek colonisation and Hellenization. Furnished with expert cavalry, including cataphracts, horse skirmishers and war elephants, Seleucid armies also sport a solid core of excellent spear and pike infantry provided by a growing number of Greek-speaking colonists.

As the campaign begins, such measures are a necessity when faced with the continuing threat from their Ptolemaic Egyptian neighbours and upheaval among the Seleucid's satrapies. Ever the opportunists however, the Seleucid kings may yet turn the tables, bringing much of Alexander’s former western empire under their sway.

Founded by Seleucus Nicator, or Seleucus the Victor, at its height the vast Seleucid Empire stretched from western Anatolia as far east as the Indus River. During the turmoil of the Wars of the Successors, the Seleucids were able to claim and expand Alexander the Great’s eastern empire, as well as parts of Asia Minor.

Seleucus sealed his overall victory at the Battle of Ipsus in 301 BC. Fielding 500 war elephants, gained through negotiating peace on his eastern border with the Emperor Chandragupta Maurya, his forces proved decisive. The territory under his control contained a diverse range of eastern subcultures, which rapidly became Hellenized by the ruling Macedonian elite and a flood of Greek settlers.

Despite a sometimes precarious position at home, the Seleucids now plan to expand. But where? Into Ptolemaic Egypt? Or beyond, to Alexander’s former western empire in Greece and Macedon? Influenced by their cultural assimilation of eastern culture, The Seleucids have little tolerance for the concept and practice of slavery. As a heavily multicultural society, they also suffer less from public order issues arising from foreign cultures entering their territories. In battle, the Seleucids have access to a wide-ranging roster; as such, they can field capable, balanced and incredibly diverse armies and navies.

Free-DLC

The Seleucids will be available free in content update coming soon.

DLC JE BESPLATAN I DOLAZI SA PRVIM UPDATE-OM! {#}

Grb Grb

Položaj na mapi Položaj na mapi

Selucidi Selucidi

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 17:22 (Tsar).
13 godina
protjeran

Ne znam baš kako ta koplja od 3 metra funkcioniraju u close combat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Treba prvo doći do close combata protiv njih{#}

Kad se dođe do close combata, bacaš koplje vadiš mač ako ga imaš :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 17:47 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
bornasepic kaže...

Ne znam baš kako ta koplja od 3 metra funkcioniraju u close combat {#}

Izvanredno. Da mi je vidjeti nadobudni cavalry charge protiv ovoga, pa i običnoj infantriji neće biti svejedno, prvi će završiti ko kebab {#}

Poslije toga vade mačeve i cijepaju limbove.

Potemkinhr#2800
16 godina
neaktivan

Pa stavio sam video prije par dana kako koplja funkcioniraju.

Čak su prikazali i koplja protiv koplja.

U izravnom napadu su gotovo nepobjediva, ali su jako ranjiva sa strane i odozada, te protiv strijelaca.

Evo tu, ak niste vidili. Samo premotajte na 1:35

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

cca 250 kn za preorder + Greek States DLC na Gamesplanetu, imaju neku akciju. :)

Čak ni na key shopovima nije jeftinije.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 15:21 (Danny_HR).

0 0 hvala 1
13 godina

ja sam valjda jedini koji nece igrati sa rimom.. odmah idem igrati sa germanima (kasnije britancima ako se moze) i klat rimljane

malo me zanima sve juznije od grcke =)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danny nisam znao da i ti igraš TW. 

Aj javi se na Steam pa da možemo koji put mp nabacit. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tsar kaže...

Danny nisam znao da i ti igraš TW. 

Aj javi se na Steam pa da možemo koji put mp nabacit. {#}

Šibam, da. Al samo SP. Teško da ćeš mene u MP ulovit :)

Al ono, dodaj me na Stim pa tko zna.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
16 godina

ja sam uzeo na game.co.uk box izdanje za 33 funte.kako sva prijašnja izdanja imam box pa sam uzeo i ovo :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Total War: Rome II - Macedon campaign (part 1) {#}

Total War: Rome II - Macedon campaign (part 2) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 17:13 (Tsar).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Evo, znamo i kaj će biti prvi plaćeni DLC.

"While the Greek States Culture Pack DLC and free Pontus playable faction update will arrive day one; by October, you’ll also be able to add the Seleucid Empire to your playable faction roster for free and the Nomadic Tribes Culture Pack featuring the Royal Scythians, Roxolani and Massagetae as paid-DLC."

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

Odgovor i g2playa kad će slati Rome 2 keyeve od preordera:

"Hello,

We will most likely start distribution one day befor the official release.

Best Regards
Charles"

Potemkinhr#2800
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
p0temk1n kaže...

Odgovor i g2playa kad će slati Rome 2 keyeve od preordera:

"Hello,

We will most likely start distribution one day befor the official release.

Best Regards
Charles"

Nemaš brige, do sad nisam imao problema s njima ako tako kažu vrlo vjerovatno će tako i bit.

Da ubijem čekanje mogao bi bacit jednu Shoguna na legendary da se malo oznojim prije Rima.  :)

14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

cca 250 kn za preorder + Greek States DLC na Gamesplanetu, imaju neku akciju. :)

Čak ni na key shopovima nije jeftinije.

Tek sada sam ovo vidio, a baš sam jučer tražio najeftiniju cijenu i nakraju uzeo za 300kn sa g2playa. Šteta ovo je baš dobra cijena za igru koja na steamu košta skoro 200kn više.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 12:50 (Đapa club).
16 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja sam napravio preorder na brazilskoj stranici nuuvuem za cca 25€.

Dobije se i dlc Greek states culture pack.

Key mi je stigao danas i vec se radi preload na steam-u.

I btw moze se platiti paypal-om.

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Yamacha kaže...

Ja sam napravio preorder na brazilskoj stranici nuuvuem za cca 25€.

Dobije se i dlc Greek states culture pack.

Key mi je stigao danas i vec se radi preload na steam-u.

I btw moze se platiti paypal-om.

hvala ti,izgleda da cu i ja nabaviti tu 25€ je odlicna cijena

16 godina

Meni je game.co.uk skinuo pare sa računa šta znači da je igra poslana :D.mislio sam da će slati tek na dan izlaska :D

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice