Total War: Rome 2

poruka: 1.409
|
čitano: 313.068
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

kako znam koji patch imam instaliran, kad pokrenem igru pise mi verzija 1.0, a znam da sam nesto stavljao...pa sad kao prvo ne znam šta (odnsono dokle sam stigo sa patchevima), a drugo da li mi je uopce prihvatilo?

1 0 hvala 0
16 godina

Igra krene skidat novi update i ostane još 2mb i neće dalje.{#}

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Total War: Rome 2
Kill Frenzy kaže...

Tak je i kod mene nes bilo, al se nastavilo i tak je uvijek, skine se npr. do 40% onda stane minutu, onda dode do 87% i opet stane i onda tek dode do 100%, pre lose.

I kad ce vise full verzija patcha, vec je 7 dana u beti i stalno se nes updatea, nije da pozurujem, al cudno mi je.

Battlelog, Xbox Live, Steam: limboLIVE98
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 18:12 (AsAsiN).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Svaki apdejt je takav.

WoT: GuntherPrien
17 godina
AsAsiN kaže...

Tak je i kod mene nes bilo, al se nastavilo i tak je uvijek, skine se npr. do 40% onda stane minutu, onda dode do 87% i opet stane i onda tek dode do 100%, pre lose.

I kad ce vise full verzija patcha, vec je 7 dana u beti i stalno se nes updatea, nije da pozurujem, al cudno mi je.

Izgleda da pomalo popravljaju stvari u zakrpi 3, zato je se i odužilo s izlaskom iz bete.

16 godina

Jel uspio netko u bitci roknut neprijateljskog generala?  Do sada u nekih 20-25 bitki nisam uspio ubit kmicu a napadao sam njegovu jedinicu i sa tri jedinice konjanika. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Jel uspio netko u bitci roknut neprijateljskog generala?  Do sada u nekih 20-25 bitki nisam uspio ubit kmicu a napadao sam njegovu jedinicu i sa tri jedinice konjanika. 

Svaki put ga ubijem.

WoT: GuntherPrien
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ček misliš na onog tipa koji jaše ispred protivničke vojske i prva je meta moje 4 baliste ? {#}

nažalost general nikad ne dođe do mojih legionara, samo ne znam zakaj {#}

17 godina
neaktivan

eh da, sad ja trebam pomoć i to pomoć iskusnog Admirala {#}

Dakle, rat na kopnu je odličan, i tu imam nekoliko tipova legija, i nekoliko strategija što i kako, uglavnom borbe na kopnu = užitak (čak i po magli)

Problem je mornarica i borbe na moru, to mi je jednostavno noćna mora. {#}

Znači trebam savjet

• koje tipove i koliko brodova u jednoj Minervi
  • kako složit ispravnu formaciju
  • tips & tricks oko same borbe

Sada na moru ratujem samo na jedan način - Autoresolve, ako idem osobno komandirati, to je katastrofa {#}

Molim savjete kako vodit pomorske bitke, ima neki tut?

gledam po youtube, ali ne vidim previše borbi na moru

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Darky kaže...

eh da, sad ja trebam pomoć i to pomoć iskusnog Admirala {#}

Dakle, rat na kopnu je odličan, i tu imam nekoliko tipova legija, i nekoliko strategija što i kako, uglavnom borbe na kopnu = užitak (čak i po magli)

Problem je mornarica i borbe na moru, to mi je jednostavno noćna mora. {#}

Znači trebam savjet

• koje tipove i koliko brodova u jednoj Minervi
  • kako složit ispravnu formaciju
  • tips & tricks oko same borbe

Sada na moru ratujem samo na jedan način - Autoresolve, ako idem osobno komandirati, to je katastrofa {#}

Molim savjete kako vodit pomorske bitke, ima neki tut?

gledam po youtube, ali ne vidim previše borbi na moru

Sve samo artillery brodove i to je to, kako će iti bliže sve će poskidati daleko prije nego dođe u attack range, pogotovo onager shipovi.

Potemkinhr#2800
17 godina

Vidim da vec par dana nema novih komentara. Znaci da igra sad svima super radi {#}  Ja moram priznati da uzivam u igri. Igram polako sa Egiptom i pripremam se za pohod na Rim {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Ja ne igram zato ni ne komentiram{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja igram 3 dana, igra super radi, pripremam napad na Makedoniju :D

Battlelog, Xbox Live, Steam: limboLIVE98
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

takodjer ne igram zato ni ne komentiram

ali redovito instaliram ove patcheve i hotfixeve (framerate na kampanj mapi + AI su i dalje smece)

vidim super im ide ovaj beta test..kontam si za kojih 2mj da ce igra biti spremna za novi release {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina

treći peč je vani tj izašao iz bete

ali to nije sve.....postoji problem skidanja peča....u igri piše da imate zadnji build a peč se ustvari nije skinuo...yaaay.opet cirkus.tako da nemožete igrat mp  jer je version mismatch

meni za sada niti jedan njihov prijedlog nije pomogao

"For those experiencing issues downloading the patch, please opt out of beta patch 3 and try verifying the integrity of your game cache? (Go to your Games Library -> Right-Click ROME II -> Properties -> Local Files -> Verify Integrity of Game Cache)"

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 18:03 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel netko zna, što utjeće da neki gradovi imaju Zidine a neki nemaju?

veličina mjesta?

tip mjesta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Darky kaže...

jel netko zna, što utjeće da neki gradovi imaju Zidine a neki nemaju?

veličina mjesta?

tip mjesta?

Glavni gradovi provincija imaju zidine 

13 godina
tako je. samo glavni grad provincije ima zidine (ako neznas koji je glavni grad provincije klikni na bilo koji grad i pisat će ti koji gradovi sačinjavaju provinciju,a grad prvi s lijeva je glavni)

veličina zidina ovisi o veličini grada ilitiga o prvom upgradeu u gradu

i broj obrambenih tornjeva,balista i tih stvari ovisi o upgradeu
17 godina
neaktivan

šteta, a baš sam mislio dić u svakom gradu ograde.... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

eto recimo nije mi jasno zašto su maknuli opciju da mi sami možemo napravit zidine?

čemu pojednostavljivanje igre?

moram prizat kako su u nekim stvarima igru stvarno pojednostavili što za ovakav tip strategije nije dobro

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 17:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

eto recimo nije mi jasno zašto su maknuli opciju da mi sami možemo napravit zidine?

čemu pojednostavljivanje igre?

moram prizat kako su u nekim stvarima igru stvarno pojednostavili što za ovakav tip strategije nije dobro

meni se čini da je cijeli koncept kampanje napravljen da te tjera da napadaš dalje i više

čim staneš, pojdeu te susjedi

sa jedne strane to daje igri čar i draž, ali ubija slobodu igranja kako se kome hoće igrati

možda zato jer igra je cijela koncipirana oko taktičke komande vojnicima na bojnom polju

ostatak igre je plitak, jako plitak (doslovce bi ovoj igri trebala fuzija sa EU4) i nemaš previše opcija

13 godina
i mene smeta što nemozemo o tome odlucit,mislim moze skroz opcionalno bit...ak imas para dignes zid,ak nemas đenja bok

mislim vecina stvari je pojednostavljena,doduše volim kad to bude efilkasno napravljeno,kada nemam osjecaj da su nes izbacili nego da je jednostavno s manje klikova isti efekt,i da nije tolki napor nešto napravit...al ovo cisto izbacivanje contenta iz igre me smeta :)

mislim to su sve sitnice,al iskreno nakupi ih se i jebiga....
17 godina
neaktivan

kad si spomenuo pare

da li itko ima problema sa lovom u igri?

ja imam novaca i previše čak i da ne znam kud bi sa njime

igra prelako daje lovu, jedinice su jako jeftine

ne znam, koliko me u EU4 smeta nedostatak love, toliko mi višak ovdje ide na živce, ako kužite kaj mislim

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 18:10 (Darky).
16 godina

jep.para i previše.nakon 30ak poteza prihod mi je bio oko 20 000 s tim da sam imao dvije cijele regije.kako je tek kasnije majko mila.počeo sam štancat vojsku nemilice(very hard)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Darky kaže...

kad si spomenuo pare

da li itko ima problema sa lovom u igri?

ja imam novaca i previše čak i da ne znam kud bi sa njime

igra prelako daje lovu, jedinice su jako jeftine

ne znam, koliko me u EU4 smeta nedostatak love, toliko mi višak ovdje ide na živce, ako kužite kaj mislim

Kupuj mercendary unite, pa da vidiš kako će ti srezati income samo tako {#}

Ionako ti na kraju trebaju kao uvjet za vojnu pobjedu...

Potemkinhr#2800
16 godina

ja nikad nisam igrao niti jedan total war na te njihove misije i iskreno niti neznam šta treba sve za pobjedu s nacijom s kojom igram.koliko provincija itd. igram da sve osvojim i ne dajem si neki vremenski rok.polako.to mi i je bit ovakvih igrica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
p0temk1n kaže...

zašto?

pa plaćenici su očajno loša vojska

baš sam jučer imao okršaj, iza leđa mi je stiglo neprijateljsko pojačanje 12 kohorti pješaka i strijelaca plaćenika jedinica

moj general i 3 kohorte teške konjice doslovce su pregazili ove plaćenike bez imalo gubitaka, okrenuli se naprijed i još malo gazili ove što su bježali od mojih balista

17 godina
Darky kaže...
p0temk1n kaže...

zašto?

pa plaćenici su očajno loša vojska

baš sam jučer imao okršaj, iza leđa mi je stiglo neprijateljsko pojačanje 12 kohorti pješaka i strijelaca plaćenika jedinica

moj general i 3 kohorte teške konjice doslovce su pregazili ove plaćenike bez imalo gubitaka, okrenuli se naprijed i još malo gazili ove što su bježali od mojih balista

Oni su odlični cannon fodder i vojska za civil war.

U prvom slučaju ih kupuješ ako slučajno krepa koji cijeli stack u vojski da popuni ju dok se ima love da se nezna što s njom, a za drugi slučaj su turbo korisni ako se u home provinciji desi civil war pa da se isti ili idući turn digne vojska kojom se mogu brzo razbiti 12-stack vojske s kojima se spawna AI prije nego počne recruitati pojačanja.

Potemkinhr#2800
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 19:13 (p0temk1n).
15 godina
neaktivan

jeli to samo moje mišljenje ili je igra na sve ostalo osim legendary prelagana ? Igrao s atenom na very hard i ustrucavao se proglasit rat na seleucide koji su malo prije eliminirali egipat i nakon sto sam napokon skupio hrabrosti pregazio ih jer im je vosjka bilo Bog zna gdje i jer je A.I jednostavno preloš. 
Evo igram sada sa Rimom i uz podosta napora eliminirao Kartagu, guram Suebije nazad i lagano se širim i mogu reći da po prvi puta baš pravo uživam u igri. I onda mi se kao i kod Atene dogodi civilni rat.
Je li itko pobijedio u tome ? nisam ga još nijednom vodio jer sam odustao od kampanje s atenom zbog sveh navedenog, pa me zanima jer sumnjam da je tih 9 stackova vojske i 4-5 mornarice moguce pobijediti a da mi se carstvo uruši.
Volio bih čuti vaša iskustva, ako je itko imao takvo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moguće je riješiti civil war, iako zna biti zeznuto.

Starting pozicija Parthie s kojom sam igrao je iznimno loša - počinje se sa jednom minor regijom, i unutar par turna više manje svi oko mene su mi proglasili rat i ispočetka sam jedva izvukao živu glavu.

Kako sam uzimao provincije i došao do predzadnje razine empirea mi se desio civil war, ali zbog prije navenede posrane starting regije mi je ustvari to sve išlo na ruku.

Seljenjem fronte u balkan sam u Daciji napravio sve recruitment zgrade, a natrag ostavio samo food/order/tech zgrade, pa su rebeli u nezavidnoj situaciji ostali dok su startali sa Nisom, mojom početnom regijom.

Nisa nije coastal grad niti ima izlaz na more, pa samim time niti rebeli nisu dobili par flota, a kako sam imao samo 5 ili 6 armija (nisam imao niti jednu flotu), i on je počeo sa 5 komada, koje nisu bile pune. Ja sam u međuvremenu pokupovao sve mercendaryje u okolnim regijama sa friškim generalima jer sam imao love da ionako nisam znao što s njom, te time njemu trajno onemogućio regrutiranje vojske. Pozicionirao sam ih u okolnim gradovima i pametnim reinforcanjem i par bitki mu poklao vojsku po vojsku, koje su se raštrkale svaka u svoju stranu. Preventivno sam u tim regijama brzo razrušio i food zgrade da popuši attrition ako ih i uzme, ali niti jednu nije uspio. Dok sam riješio rebele je pola armija glavnih se bespotrebno vraćalo kući, te sam ih samo okrenuo natrag na frontu na pola puta.

Potemkinhr#2800
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 0:40 (p0temk1n).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice