Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 246.838
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
Sale_ds kaže...
Kada ce biti dosta bacanja love ubisoftu u facu za poluproizvode?
Da se razumijemo i ja sam zelio to kupiti ali sam ostao hladne glave. Multi igra koja ima petnaestak sati singleplayera i nema multi, nuf said. Gg ubi..najprodavanija igra lol...

E da, ako se vratite na prvi trailer uocite koliko stvari u biti fali u igri i kako je krivo reklamirana.

Meni je igra super zabavna i igram ju već preko 30h i još nisam završio sa single playerom. Po cijeni od 300kn koliko sam platio dala mi je i više nego što sam očekivao, a s vremenom će postati još bolja.

Tako da ne znam što te muči. Ima definitivno više contenta nego neke druge još popularnije i razvikanije igre.

Najjači ste mi vi koji niste ni kupili igru, a znate više o njoj od nas koji igramo.

17 godina
Sale_ds kaže...
Da se razumijemo i ja sam zelio to kupiti ali sam ostao hladne glave. Multi igra koja ima petnaestak sati singleplayera i nema multi, nuf said. Gg ubi..najprodavanija igra lol...

E da, ako se vratite na prvi trailer uocite koliko stvari u biti fali u igri i kako je krivo reklamirana.

Ja igram igru nekih 50-ak sati, istražio sam svaki dio grada, odradio svaki encounter, side misiju (tj. ostala mi samo side misija nakon General assembly, i Echo-i koji idu uz to), našao sve telefone, reporte, missing agent file-ove, pale drone-ove...

I realno, tek sada počinje igra, jer sa grupom namjeravam raditi misije na Hard (pa i Challenge dok se skupi oprema), te šarat s ekipom po DZ-u. Ako želiš MP, budi non-stop Rogue u DZ-u, da vidiš što je horda koja ide na tebe.

Ako misliš samo protrčati kroz glavne misije i misliš da si sve vidio, varaš se debelo. 

Po tome kako si napisao, rekao bih da ti je žao što ne možeš skinuti jogurt i odigrati misije na njemu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 9:53 (TomoR).
14 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Meni je igra super zabavna i igram ju već preko 30h i još nisam završio sa single playerom. Po cijeni od 300kn koliko sam platio dala mi je i više nego što sam očekivao, a s vremenom će postati još bolja.

Tako da ne znam što te muči. Ima definitivno više contenta nego neke druge još popularnije i razvikanije igre.

Najjači ste mi vi koji niste ni kupili igru, a znate više o njoj od nas koji igramo.

Pa nisam je kupio jer cekam da vidim kaj ce sve isplivat na povrsinu. Nebi vjerovao ali igra se moze kupiti cak i nakon kaj izade, a ne samo prije. I da, SP element je sigurno dobar, u to ne sumnjam, ali ako je igra reklamirana kao multiplayer naslov onda ocekujem da ima anticheat, a navodno nema. To ocekujem od early access igre, a ne od triple A naslova.
Ti meni hoces rec da ja previse trazim ako ocekujem da triple A naslov koji je reklamiran kao multi ima anti cheat i zapravo ima multi?
Jer navodno ni to nema. Iz razloga kaj su penali kad ubijes nekoga tak veliki da zapravo nema nikakvog smisla pa razlika izmedu DZ'a i ostatka i nije neka..Tak kazu ljudi na internetu di vidi cuda odem i informiram se prije nego kaj dam nekome novce koje sam zaradio.
Ali kako se ja usudujem ista reci o igri, pa ja je nisam kupio. Sad mi reci da ovo sve nije apsurdno za visokobudetni naslovov? Makar realno, ak je ubisoft u igri nista nije apsurdno lol

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Po tome kako si napisao, rekao bih da ti je žao što ne možeš skinuti jogurt i odigrati misije na njemu...

E vidis tu si debelo u krivu...

A izrevoltiran jesam. Kako nebi bio, napalili su me na vjerovatno najbolji multi ikad (jer sam prvenstveno muti gamer i stoga ti i ovo o jogurtima ne drzi bas vodu) i onda sam dobio da oprostis ku*ac od ovce..

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 10:10 (Sale_ds).
17 godina
Sale_ds kaže...

Ti meni hoces rec da ja previse trazim ako ocekujem da triple A naslov koji je reklamiran kao multi ima anti cheat i zapravo ima multi?

Anti-cheat neki postoji, ali se bojim da će tu igra debelo zakazati, to je istina. Bojao sam se i prije.

No, teoretski, možeš se "nabildati" i van DZ-a; a ako u DZ-u baš i naletim na nekog takvog, promijenit ću instancu.

17 godina
Sale_ds kaže...

Pa nisam je kupio jer cekam da vidim kaj ce sve isplivat na povrsinu. Nebi vjerovao ali igra se moze kupiti cak i nakon kaj izade, a ne samo prije. I da, SP element je sigurno dobar, u to ne sumnjam, ali ako je igra reklamirana kao multiplayer naslov onda ocekujem da ima anticheat, a navodno nema. To ocekujem od early access igre, a ne od triple A naslova.
Jer navodno ni to nema. Iz razloga kaj su penali kad ubijes nekoga tak veliki da zapravo nema nikakvog smisla pa razlika izmedu DZ'a i ostatka i nije neka..Tak kazu ljudi na internetu di vidi cuda odem i informiram se prije nego kaj dam nekome novce koje sam zaradio.
Ali kako se ja usudujem ista reci o igri, pa ja je nisam kupio. Sad mi reci da ovo sve nije apsurdno za visokobudetni naslovov? Makar realno, ak je ubisoft u igri nista nije apsurdno lol

A vidiš, ja sam isto puno čitao prije kupnje, i odlučio da ću kupiti igru i igrati. Zato jer volim RPG (MMO je zanemariv u cijeloj priči), a TPS im daje novu dimenziju koja mi se jako sviđa. Svatko zna što voli i što mu se sviđa.

I sad igram i uživam i igrat ću i uživati sve dok mi bude dobra. I vjerojatno ću danas kupiti i Season Pass jer želim da se igra razvija i dalje jer ima ogroman potencijal (sigurno veći od blesavog Destinya).

Dok mi dosadi počet ću igrati nešto drugo jer tome i služe igre, a ne da ih igraš cijeli život. Isto kao što i dok kupiš film ne gledaš ga svaki dan do kraja života. Ocijeniš si neku vrijednost prije.

Prije 3 mjeseca sam igrao Elite Dangerous, prije 2 mjeseca Star Wars Battlefront, prošli mjesec GTA V (online komponenta mu je još veće smeće prepuno cheatera što ne smeta da je jedna od najboljih igara svih vremena po ocjenama), jedino WoW igram već 10 godina :-P

Također, nitko te ne tjera da igraš PvP multiplayer. Ako si samo na to nabrijan, onda bolje preskoči jer to nikad neće dobro funkcionirati kao ni u većini igara. 

Uvijek možeš igrati PvE mulitplayer, daily misije i sl. Neće svijet propasti ako nisi najjači u svemiru.

A ti čitaj i dalje i lomi se u sebi i proklinji Ubisoft i cijelu gejmersku zajednicu :-P

BTW, tvoj protest o nedavanju para game devloperima nema smisla, jer je na zapadu cijena igara sitnica, a oni ih najviše i kupuju.

9 godina
Bitanga kaže...
Sale_ds kaže...

od pocetka je bilo jasno da je u pitanju SP+MP TPS sa minornim elementima rpg-a a ne nikakav MMOtps , nitko nije reklamirao igru kao mmo napravili su ono sto je planirano i obecano

waaagh
12 godina
protjeran
Danas serveri nesto izbacuju vani , mene po 4 puta izbacilo iz igre , tj DC je bio jer mi ostane u igri samo me skroz izbaci do glavnog menua :D Valjda ce se popraviti :D
Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Morao sam negdje izbaciti to iz sebe lol. Al pve muti nije multi nego coop. To je davno tako nazvano i nemres mi to reklamirat kao multiplayer. Odnosno da ubisoft odluci da je to sada mutiplayer. Tu je i nastala cijela iskrivljena slika. Jer su reklamirali igru kao multiplayer survival naslov.

Nego da pitam vas koji ste uzeli igru nesto.
Frajer u prvom traileru otvori mapu i vidi razne lokacije na njoj i onda odluce otici do policijske stanice jer im je to najblize i tamo je neko sranje izbilo.
Jel ima takvih random evenata? Ne questova nego evenata jer po traileru to nije quest...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...

Vidiš upravo to sam ja u beti već uvidio i zato sam igru brzo prekrižio. Kad odigraš sve mislije u igri jedino što radiš je skupljaš nekakve dokumente i slične stvari koje svaka igra ima i tu je razbacano po cijeloj mapi čisto da produži igru. Nema baš drugog sadržaja, a mislije kolko sam vidio u beti i čitam po nekim recenzijama dosta dosadne(ne sve ali večina, pogotovo generičke sidemisije) i teško da bi ih netko imao volje prolaziti ponovo na višoj težini. Pogtovo kad ima tek nekoliko vrsta botova i s vremenom se navikneš i stalno koristiš istu taktiku. Nakon toga se možeš prebaciti u dark zonu, ali u tom djelu isto ne vidim smisao, tu do beskonačnosti može napucavati ljude koji si nabave loot, a jedino di taj dobar loot možeš iskoristiti je da opet ponovo prolaziš igru. Kao što je jackfrags rekao nema dosta end game stvari za raditi, jedino što se može je čekati DLC pakete.

Sad, možda je samo do mene jer ne volim ovakve loot hunter igre, zato mi i Destiny izgledao dosadno i bez smisla.

E da i nebi rekao da je poluproizvod jer igra izgleda prekrasno i mehanika ne izgleda loše, optimiziacija jako dobra još i u beti, ali jednostavno meni osobno ne izgleda zanimljivo i ne vidim smisao igra nakon što prođeš sve misije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 10:54 (Jack Sparrow).
17 godina
Sale_ds kaže...

Frajer u prvom traileru otvori mapu i vidi razne lokacije na njoj i onda odluce otici do policijske stanice jer im je to najblize i tamo je neko sranje izbilo.
Jel ima takvih random evenata? Ne questova nego evenata jer po traileru to nije quest... 

Kad dođeš u "novi" dio mape gdje još nisi posjetio Safe House i porazgovarao sa JTF agentom/pogledao mapu svi encounter-i/support misije su tako "random", tj. ne vidiš ih na mapi dok ne dođeš dovoljno blizu mjestu da ih trigeriraš.

Jednom kada to sve "očistiš", nema random evenata, ali ima grupa high level elite mobova koji šeću po mapi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 10:55 (TomoR).
17 godina
Sale_ds kaže...

Morao sam negdje izbaciti to iz sebe lol. Al pve muti nije multi nego coop. To je davno tako nazvano i nemres mi to reklamirat kao multiplayer. Odnosno da ubisoft odluci da je to sada mutiplayer. Tu je i nastala cijela iskrivljena slika. Jer su reklamirali igru kao multiplayer survival naslov.

A dobro, co-op je isto jedan oblik multiplayera po definiciji. Teško možeš reći da to nije multiplayer, jer sama riječ tvrdi drukčije :-P

Ja sam skužio da na karti znam naletiti na random bosseve sa svojom svitom koji znaju baciti jači loot.

E sad, koliko je to random i koliko se često pojavljuje ne znam. Inače postoje ti eventi po karti, al ne znam da li se pojavljuju opet dok ih jednom riješiš - znači nisu ni glavne misije ni side questovi nego baš eventovi koji započnu čim im se približiš.

Ali dok ih riješiš nema ih više i ne pojavljuju se više na dijelu mape koji si riješio.... za sad, možda kasnije ubace takve stvari.

17 godina
neaktivan

Ova igra je Diablo 3 zapravo, sa dozom PVP-a. Mislim da se to dalo skužiti jako brzo. Ne znam otkud ekipi da će igra biti survival i ultra sam zahvalan da nismo dobili još jedno survival dosadno govno od igre.

Meni je igra jako dobra i nikako nije poluproizvod. Vidjeti ćemo koliko će me igra dugo držati, jer neke stvari su u igri napravili ultra prelagano poput levelanja i skupljanja opreme.

Ali jednom sam već spomenuo, igra je 40 Eura, što nisu neki novci u zapadnom svijetu, a nudi dosta sati zabave, pogotovo ako ne napraviš rush na zadnji level.

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bitanga kaže..

A dobro, co-op je isto jedan oblik multiplayera po definiciji. Teško možeš reći da to nije multiplayer, jer sama riječ tvrdi drukčije :-P

Ja sam skužio da na karti znam naletiti na random bosseve sa svojom svitom koji znaju baciti jači loot.

E sad, koliko je to random i koliko se često pojavljuje ne znam. Inače postoje ti eventi po karti, al ne znam da li se pojavljuju opet dok ih jednom riješiš - znači nisu ni glavne misije ni side questovi nego baš eventovi koji započnu čim im se približiš.

Ali dok ih riješiš nema ih više i ne pojavljuju se više na dijelu mape koji si riješio.... za sad, možda kasnije ubace takve stvari.

Tnx. Ja sam na kraju umjesto divisiona uzeo black desert. Ta igra za 30 eura ima tolko contenta da te zaboli glava, al fakat. Znam da nije isti zanr sl jbga, end game je pvp :D
Sljedece u kaj polazem nade je escape from takrov. A kaj bu od toga bilo to cemo tek vidjet...

HAL kaže...

Ova igra je Diablo 3 zapravo, sa dozom PVP-a. Mislim da se to dalo skužiti jako brzo. Ne znam otkud ekipi da će igra biti survival i ultra sam zahvalan da nismo dobili još jedno survival dosadno govno od igre.

Meni je igra jako dobra i nikako nije poluproizvod. Vidjeti ćemo koliko će me igra dugo držati, jer neke stvari su u igri napravili ultra prelagano poput levelanja i skupljanja opreme.

Ali jednom sam već spomenuo, igra je 40 Eura, što nisu neki novci u zapadnom svijetu, a nudi dosta sati zabave, pogotovo ako ne napraviš rush na zadnji level.

Bas zato kaj nas je puno mislio da napokon nece bit govno od survival igre lol

16 godina

Tekno, Newman i ja smo igrali za vikend dark zonu praktički po cijele dane... i stvarno smo se dosta zgearali već :). Obavili smo i Challenge mode daily bez problema.

Evo 2 slike mog trenutnog geara.. M1A (vjerojatno najbolji sniper u igri) mi je dropao u DZ, a Midas sam maznuo nekom random papanu kasno sinoć kad je umro od named bossa, pa nisam stigao rerollati modove da aktiviram talente. To budem danas složio, malo spustim firearms i dignem staminu cisto da otkljucam heal na critu. Ovaj drugi mislim da nema smisla jer je cd reduction talent na Midasu trenutno useless kad je iskljucen u nerfu pred 2 dana, dok ga ne zamijene s nekim drugim :)

E da, još malo pa sam rank 50 DZ (mislim da je 99 max trenutno). Možete me dodati na Uplay-u ako vas ima koji igrate, nick je MR_Smith0.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2016 15:54 (mrsmith).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
HAL kaže...

E, upravo tako, to je i mene najviše podsjetilo na Diablo 3 samo u drugom okruženju.

17 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Čemu, kada je tržište već ionako presaturirano igrama ovog žanra?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 12:23 (HAL).
17 godina
HAL kaže...
Sale_ds kaže...

Ja pročitao prostituirano 

17 godina
neaktivan
TomoR kaže...
HAL kaže...
Sale_ds kaže...

Ja pročitao prostituirano 

I to je!!!

15 godina
neaktivan
HAL kaže...
Vidjeti ćemo koliko će me igra dugo držati, jer neke stvari su u igri napravili ultra prelagano poput levelanja i skupljanja opreme.

Tko je dignuo max lvl prije petka ima ogromnu prednost naspram ostalih jer su to skupljanje high end opreme tj. phoenix credita nerfali u petak :(

17 godina
Teknokyo kaže...
HAL kaže...
Vidjeti ćemo koliko će me igra dugo držati, jer neke stvari su u igri napravili ultra prelagano poput levelanja i skupljanja opreme.

Tko je dignuo max lvl prije petka ima ogromnu prednost naspram ostalih jer su to skupljanje high end opreme tj. phoenix credita nerfali u petak :( 

Primijetio sam to na žalost jučer. Izgleda da sam trebao rush-ati do lvl 30 prvo, a ja išao sporo čisteći kompletni PvE dio...

Ono, gledam neki video lik dobiva 10 Phoenix kredita po kill-u named moba a ja 1-2...

16 godina
TomoR kaže...

Ono, gledam neki video lik dobiva 10 Phoenix kredita po kill-u named moba a ja 1-2...

Yep, ja sam prije nerfa dignuo 200 phoenix kredita u 2 sata. Nakon nerfa, 2 skoro cijela dana farmanja DZ-a i plus challenge mode 2 puta, skupio sam oko 350 ukupno. Nerf je ogroman! Prije su named mobovi bacali 7-11 komada, a sada 1-3.

13 godina

U temi Ponuda Hardver, GTX 970 sa Divisionom, 2.270 kn!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Baš sad čitam malo, i ne vjerujem. Ja guštam malo po malo. Uopće mi se ne žuri. A ovi ludaci pice speedrun. Rpg se uvijek igra pomalo i detaljno. Neznam kakva je to zabava sve zgazit za 3 dana. I šta onda dalje? Čekat dlc 3 mjeseca?
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
ranko091 kaže...
Baš sad čitam malo, i ne vjerujem. Ja guštam malo po malo. Uopće mi se ne žuri. A ovi ludaci pice speedrun. Rpg se uvijek igra pomalo i detaljno. Neznam kakva je to zabava sve zgazit za 3 dana. I šta onda dalje? Čekat dlc 3 mjeseca?

Baš, ja hodam okolo i ubijam što stigne, uopće ne trčim po misijama :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina

Mene zanima igra s ekipom i fala bogu nasel sam si dva lika koji znaju kaj rade te ne vajnaju za svaki k. Plan je level 50 i spimpat likove za pvp :-)

Ako ima ljudi na level 30 javite se jer nam fali jedan za dream team. Bilo bi optimalno da nas se slozi osmero i igramo zajedno jer u DZ nikad dosta ljudi na jednom eventu. Isto tako ako dojde neka druga grupa cisto sumnjam da budu zapoceli fight kad je guzva. Jedino extractanje bude zeznuto jer ide samo pet paketa.

Kak god treba nam jedan level 30 sa po mogućnosti 100k dps gearom radi chalenge težine misija, zainteresirani javit se BombtrackM ili PM na forumu za TS info.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2016 14:22 (NEW_MAN).
17 godina

Ja sam zainteresiran za Hard/challenge mode, no još se moram zgearat za to.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Tako i ja lagano šetam, pucam i uživam u settingu i atmosferi. Guštaaaaaaam!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night
16 godina
NEW_MAN kaže...

Mene zanima igra s ekipom i fala bogu nasel sam si dva lika koji znaju kaj rade te ne vajnaju za svaki k. Plan je level 50 i spimpat likove za pvp :-)

Ako ima ljudi na level 30 javite se jer nam fali jedan za dream team. Bilo bi optimalno da nas se slozi osmero i igramo zajedno jer u DZ nikad dosta ljudi na jednom eventu. Isto tako ako dojde neka druga grupa cisto sumnjam da budu zapoceli fight kad je guzva. Jedino extractanje bude zeznuto jer ide samo pet paketa.

Kak god treba nam jedan level 30 sa po mogućnosti 100k dps gearom radi chalenge težine misija, zainteresirani javit se BombtrackM ili PM na forumu za TS info.

Aaaha, znači to si ti na forumu :)! Alright - Gaapster ovdje :D

14 godina
protjeran

Koji je najbolji mitraljez u igrici? Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice