Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 246.864
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
sudy_freak kaže...

Kupio na gamesplanetu s onim tutorialom za ~29 GBP.
Hvala dani20 na preporuci 

Što se tiče tehničke strane igra mi jako lijepo radi.. Osjetni frame dropovi jedino kod Base of Operations, al evo probavam s novim driverima.
Do sada sam imao nVidia drivere 361.54, ali skidam ipak zadnje WHQL certificirane 362.00, ovi su navodno bugoviti.
Čekam prave drivere
Igra je sasvim pristojno optimizirana, iznenađenje za Ubisoft. Hrpa opcija koje omoguću dodatne postavke i stvarno se može gro stvari isključiti/uključiti.

Koliko sam uspio skužiti, najveći je problem što igra potegne CPU na 100% ko od šale, od tuda najveći dropovi FPSa u naočigled normalnim situacijama.

Dosta ekipe se žali na to čak i sa vrlo jakim i7 procesorima. To otežava streamanje videa ili druge stvari što rade paralelno s igrom.

Meni je na quadcore i5 CPU skoro konstantno na 100% osim u safe housima i manjim prostorima.

10 godina
neaktivan

Meni je na i7 4790 usage stalno oko 45-55% dok free roam u svijetu i tu i tamo naiđem na neke neprijatelje. Na misijama nisam mjerio ali bio je viši jer sam čuo CPU cooler a ovako se ne čuje baš

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
JozoBozo121 kaže...

Meni je na i7 4790 usage stalno oko 45-55% dok free roam u svijetu i tu i tamo naiđem na neke neprijatelje. Na misijama nisam mjerio ali bio je viši jer sam čuo CPU cooler a ovako se ne čuje baš

Kod mene je više manje ovako konstantno (drugi dio grafa - samo sam trčao među zgradama).

Zato kažem, možda se nekom čini igra optimirana, ali ako treba procesore zadnje generacije za trčanje među zgradama (inače on postaje usko grlo), onda bi mogla biti i bolje optimirana.

11 godina

Ja igram high/ultra postavke, 1920x1080 i5-2500k,8 giga rama i 970tka.
Pretezno je na stabilnih 60 fpsa bez ikakvih trzanja i problema,loading je dug al ima jedan tako da nije problem,nekada padne na 50-55 FPSa al se i ne osjeti.

0 0 hvala 0
15 godina

Može netko zaljepit svoje settingse onako nešto optimizirano, imamo nekad dip neki da me naživcira.

thanks.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Wack kaže...

Pretezno je na stabilnih 60 fpsa bez ikakvih trzanja i problema,loading je dug al ima jedan tako da nije problem,nekada padne na 50-55 FPSa al se i ne osjeti.

Misliš da bi i5 4690 i R7 260x(2 GB) te 8 GB DDR3(1333 MHz) mogli potjerati na ultra/high u 1080p?

16 godina
Dex.pwn kaže...
Wack kaže...

Misliš da bi i5 4690 i R7 260x(2 GB) te 8 GB DDR3(1333 MHz) mogli potjerati na ultra/high u 1080p?

Naravno da može, pitanje je hoće li biti igrivo.  

16 godina
Dex.pwn kaže...
Wack kaže...

Mogao bi,ali ne na igriviom fps.
R9 280 na tim postavkama dobivala 40-50 fps,a R7 260x je dosta slabija.

14 godina
odjavljen

Izgleda da ću morati uzeti novu grafulju zbog igre :P

0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...

Može netko zaljepit svoje settingse onako nešto optimizirano, imamo nekad dip neki da me naživcira.

thanks.

Nvidijini guideovi su meni super. Takav guide sam i za GTA V koristio.

http://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-the-division-graphics-and-performance-guide

Ja sam po ovome konfigurirao, smanjio sve što mi nije bitno i što se ne primjećuje na usporednim screenshotima. Dosta znači, a igra izgleda gotovo jednako.

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 19:54 (Bitanga).
Moj PC  
2 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Pa na kojim postavkama igraš trenutno?

Samo da kažem, ja sam prvi koji ce žrtvovat FPS zbog grafike, ali ovu igru igram na low/medium(vise ka medium naginje) i imam 50-60 FPSa. Igra je iskreno predivna i na low/medium postavke i nisam vidio igru koja ima takvu grafiku na niskim postavkama.

P.S. ako nisi, onda overclockaj malo GPU jer bi taj čip trebao dobit dosta overclockom.

Povjerenje zahtijeva godine za izgradnju, sekunde za uništenje i vječnost za popravak
14 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...

Pa na kojim postavkama igraš trenutno?

Samo da kažem, ja sam prvi koji ce žrtvovat FPS zbog grafike, ali ovu igru igram na low/medium(vise ka medium naginje) i imam 50-60 FPSa. Igra je iskreno predivna i na low/medium postavke i nisam vidio igru koja ima takvu grafiku na niskim postavkama.

P.S. ako nisi, onda overclockaj malo GPU jer bi taj čip trebao dobit dosta overclockom.

Ne igram, ali naravno planiram, jer mi je ova tema na vrhu cijeli dan(znači vi ste krivi haha ). Inače imam DC pa se igra ne može pokrenuti, barem je tako bilo u obje bete.

Da, samo da je ne spalim ili izgubim garu. A uostalom ne znam kako, kopam po BIOSu i te opcije.

16 godina
@Dex.pwn kakav DC imas? Crasha ti kad ulazis u igru ili?
14 godina
odjavljen
dani20 kaže...

E5700, piše ti pod Moj PC. Ne, otvori mi se Windowed prozor bijele boje, i tu stane. Ako kliknem koji put, izađe mi da je program prestao raditi.

14 godina
neaktivan

Ako je neko za kakav DZ izlet nek me doda, mbudax. Trenutno lvl13.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 22:01 (DeniZg).
16 godina
Dex.pwn kaže...
dani20 kaže...

E5700, piše ti pod Moj PC. Ne, otvori mi se Windowed prozor bijele boje, i tu stane. Ako kliknem koji put, izađe mi da je program prestao raditi.

Odi u folder igre i na TheDivision.exe stavi Compatibility Win 7

14 godina
odjavljen
dani20 kaže...
Dex.pwn kaže...
dani20 kaže...

Odi u folder igre i na TheDivision.exe stavi Compatibility Win 7

Nemam je, ne želim je kupovat jer ne znam dali je mogu pokrenuti.

12 godina
neaktivan
siick_bubble_gumm kaže...

evo da se pohvalim da mi je brzo skinulo cijelu igru :P

Kaj to si uzo test optiku od t-coma na par dana od 500mb/s?

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2016 22:42 (Nvidia GTX 680).
10 godina
neaktivan

Osim ako je Cablecom GmbH došao u Hrvatsku, vjerojatno je u inozemstvu

11 godina
odjavljen
Zivim u Švicarskoj. Ovo je sasvim običan net ovdje. Nikakav test. :-)
12 godina
neaktivan

Slab ti je upload nešta ja tu u ZG imam 200/100 za 5eura a ti moras davati 100 eura za 500/50 ;=)

Ako je ovo tvoj net ofc http://www.upc-cablecom.ch/en/internet/products/internet-500/

11 godina
odjavljen
Nvidia GTX 680 kaže...

Slab ti je upload nešta ja tu u ZG imam 200/100 za 5eura a ti moras davati 100 eura za 500/50 ;=)

Ako je ovo tvoj net ofc http://www.upc-cablecom.ch/en/internet/products/internet-500/

jest, to je moj net, prvih godinu dana je 82 fr, tek onda puna cijena, sto se tice upload-a to mi i nije toliko bitno, ionako nista ne stavljam na net :)

14 godina

S tim da je Švicarska jedna od top 5 najskupljih država za živjeti, ali isto tako i jako bogatih sa veliki bdp-om po stanovniku to i nije jako velika cijena za tu brzinu po meni :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Ha čuj tko radi i ima da ga plati nije skupo. Ja sam prvo počeo sa 50mbps i eto prebacio se na 500. po meni je cijena realna.
13 godina

Smanjite si  onaj Volumetric fog ili kak se vec zove sa ultra na medium i dobijete 10fps-a bez greške, ako vam je vec bio na manje onda cete dobiti manje ali je promjena fina ..

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina

Izgleda da ima čitera, baš me zanima koliko brzo će ih Massive/Ubi rješavat:

Inače, onaj prije spomenuti Midas SMG je već nerfan, a koliko vidim nerfali su i drop Phoenix kredita (prije je ekipa dobivala oko 10 za ubijanje named boss-a u DZ/van DZ na lvl 30), sada dropa samo 1-2 (a imam scavenging oko 60%).

Znači, ekipa koja je sva u zlatnoj opremi će sad imati veliku prednost prema onima koji nisu lovili prvi vlak Phoenix kredit grind-a.

Doduše, jučer mi na Hard misiji bacilo zlatni M44. Još ga nisam ni stigao probati 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Malo Easter egg-ova:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kada ce biti dosta bacanja love ubisoftu u facu za poluproizvode?
Da se razumijemo i ja sam zelio to kupiti ali sam ostao hladne glave. Multi igra koja ima petnaestak sati singleplayera i nema multi, nuf said. Gg ubi..najprodavanija igra lol...

E da, ako se vratite na prvi trailer uocite koliko stvari u biti fali u igri i kako je krivo reklamirana.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
VooDooZg kaže...

Smanjite si  onaj Volumetric fog ili kak se vec zove sa ultra na medium i dobijete 10fps-a bez greške, ako vam je vec bio na manje onda cete dobiti manje ali je promjena fina ..

Da to fino ždere, vidi se na onom guide što sam slao, a razlike su nebitne između medium i ultra.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice