ta je taj PTS?
Jel taj 1.7 pušten već? Dobio sam neki dan ažuriranje od dvai nešt GB-a.
ta je taj PTS?
ta je taj PTS?
Nedavno je bio patch 1.6.1.
Patch 1.7 je na PTS-u (Public Test Server), za testiranje.
ta je taj PTS?
Nedavno je bio patch 1.6.1.
Patch 1.7 je na PTS-u (Public Test Server), za testiranje.
1.6.2
Lootu ovu pušku(Bullfrog), nije loša, malo razbacava metke, moram još malo uvježbat, prije sam imao Military G36. DPS 315k, health 369k, skill power 142k.
Nije loše, valjda. 61 DZ lvl sam. Sam jedino ne kužim ovaj talent ispod Brutal talenta.
Kakvi ste vi? Kakav vi gear imate?
ukratko svaki mod sa navedenim statsima koji stavis na tu pusku ti smanjuje taj bonus (znaci nemoj stavljati modove koji imaju te bonuse)
ja nisam dugo igrao al razmisljam da si odigram opet koji put da vidim sto ima sve novo
Već po dana ne mogu igrati, kaže da usluga nije dostupna.
Neki Mike serveri su u pitanju
1.7 Patch Notes! (The Division)
https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-us/news/152-298795-16/update-17-patch-notes
EDIT:
Download je 6,55GB (bar za mene)
kak dobiti novi head gear?
Misliš Classified iteme?
Trebaš farmati global event "lovu" i onda za 1500 kupiš Superior Outbreak chest i nadaš se da ćeš dobiti Classified iz njega. Ja sam ih otvorio 8 do sada, imam 3 Lone Star i 1 Final Measure Classified.
Misliš Classified iteme?
Trebaš farmati global event "lovu" i onda za 1500 kupiš Superior Outbreak chest i nadaš se da ćeš dobiti Classified iz njega. Ja sam ih otvorio 8 do sada, imam 3 Lone Star i 1 Final Measure Classified.
Šta je s nama koji imamo takav gear prije 1.7?
Misliš Classified iteme?
Šta je s nama koji imamo takav gear prije 1.7?
Classified su "poboljšani" setovi, i mogu ići do 6pc. Mogu se kombinirati s postojećim "starim" set itemima.
Misliš Classified iteme?
ne, head gear sam mislio.
procitao sam na redditu da je to nagrada ako si na nekom leaderboardu, al se ljudi dosta zale da je pretesko opce doci na leaderboard jer neki sa cjelodnevnim grindanjem nisu uspjeli a kamoli ostali koji odigraju rundu dvije na dan
Misliš Classified iteme?
ne, head gear sam mislio.
procitao sam na redditu da je to nagrada ako si na nekom leaderboardu, al se ljudi dosta zale da je pretesko opce doci na leaderboard jer neki sa cjelodnevnim grindanjem nisu uspjeli a kamoli ostali koji odigraju rundu dvije na dan
Imas novu kozmetiku, odnosno setove kozmeticke kao i setovi opreme, tu imas nove kape koje je najteze dobiti, ali nije nemoguce, i dobijaju se iz Encrypted Cache.
Pored toga imas jos i maske ali to je sve samo kozmetika. Za maske ne znam tacno kako dobiti, neki kazu da mogu bosovi dropati, neki kao nagrada na kraju misije ili nagrada iz kutija, ali opet to je samo kozmeticki dodatak nista bitno za statse.
Kak to mislis nije bitno?! Pa normalno da je bitno!!! Moram izgledat cool s hello kitty torbom i jaknom dok te t-baggam...ne znam koji ti je
Znaci opet grindfest. Nisam dugo pratio (jos manje igrao); dal se zna kad ce izbaciti ostatak classified itema? Zadnje sta sam citao je bilo samo par setova koji ce bit pusteni sa prvim patchom.
Već kad si kod diska, ne znam dal je problem do CPUa ili HDDa al jako sporo mi se učitava, i konekcija traje po pola minute-minutu ili više.
A i najgore mi je kad u DZu dođe loading pa hodam ko puž, i tako 2-3 minute u komadu...
Već kad si kod diska, ne znam dal je problem do CPUa ili HDDa al jako sporo mi se učitava, i konekcija traje po pola minute-minutu ili više.
A i najgore mi je kad u DZu dođe loading pa hodam ko puž, i tako 2-3 minute u komadu...
Meni je igra na SSD-u, i osim što treba "100 godina" da uđe u igru, nakon toga nemam nikakvih loading problema.
Onda je meniu do CPUa ili?
Rekoh, da vidim kad je double drop od named enemy-a aktivan trenutno da vidim hoće li dati koji Classified u misijama, a pogotovo HVT (odigrao sam daily misije, daily HVT i sve weekly HVT u komadu) i nisam dobio ni jedan classified od toga.
No, world bossevi su mi dropali 3 komada danas (jučer ni jedan classified ali jedan Exotic).
Rekoh, da vidim kad je double drop od named enemy-a aktivan trenutno da vidim hoće li dati koji Classified u misijama, a pogotovo HVT (odigrao sam daily misije, daily HVT i sve weekly HVT u komadu) i nisam dobio ni jedan classified od toga.
No, world bossevi su mi dropali 3 komada danas (jučer ni jedan classified ali jedan Exotic).
Kakva je to ikonica pored glovesa? To prvi put vidim.
Kakva je to ikonica pored glovesa? To prvi put vidim.
To su Classified itemi. Za sada 3 seta (Deadeye, LoneStar i Final Measure).
Imaju novi 5pc i 6pc bonus, te više "bazne" statistike.
Ahaaa, a znam da ima tipa predator isto, ali nije tu ikonicu imao.
Ja sad već polako farmam, kad je bio Global Event mogao sam igrati samo jedan dan, pa nisam skupio ni jedan Classified set kompletno. Imam 4-5 komada od svakog...
Osim toga ima i ovih Commendationa/Achievementa sad pa polako otključavam - čak i sa random rusima u DZ-u...
Danas sam dobio čak i jedan Exotic u HVT misijama, znači teoretski mogu i oni baciti Classified. I, nafarmao sam Deadeye 6pc Classified, no još ga nisam probao (nisu ni najbolji roll-ovi, no na Classified itemima se mogu rollati 2 stata).
BTW, ako slučajno netko gleda ovdje a nije probao igru, bit će sada free weekend:
https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-us/free-weekend/