The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.066
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Nemojte raditi Master Armorer quest prije Lord of Undvik questa.

Kako explorate otok, tako vam bilježi quest update za Lord of Undvik, pa kad kasnije zbilja prelazite taj quest bugira se progres, pa morate još jednom proći apsolutno svaki trag na koji bi trebali naići.

A quest je jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebeno dug.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3

nadam se da ce popravit te bugove prije nego sto pocnem igrat igru... ne bih volio da mi se takev stvari dogadaju da kao kolegi wyks...

It's not who u are, it's who u know.
12 godina

I zadnji quest na kraju se zna zbugirati kad birate hoće li preživjeti Ciri ili Yennefer.

Edit: zezam se. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 21:47 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

I zadnji quest na kraju se zna zbugirati kad birate hoće li preživjeti Ciri ili Yennefer.

Edit: zezam se. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 10:53 (Hambrle).
17 godina
Obi Wan kaže...

nadam se da ce popravit te bugove prije nego sto pocnem igrat igru... ne bih volio da mi se takev stvari dogadaju da kao kolegi wyks...

Još nisam rješio... :(

Izgleda da će ovo biti onaj game breaking bug.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa ja jeb..o ne mogu vjerovati sta se desava. U prethodnom postu vezanom za one misije In Wolf's clothing ta misija poslije koja ide je "main quest" samo trebas doci sa Yen prije i sama se aktivira.

Nisam znao jer izbjegavam namjerno glavne misije, ali eto potrefilo se da sam morao jer nisam skoro nista drugo imao sporedno da radim.

Ovaj drugi problem je ostao "Cave of dreams" je i dalje fail i samo sam nastavio jer nemam namjeru da cekam, trazim sta je uzrok tome.

Poslije svega toga sad mi nestaje kompleatan loot.

Imao sad misiju Missing brother koja je debelo u crvenom (33 level preporuceno) ja 27 i uspijem zavrsiti jos na smrdljivom death march-u i vratim se na mjesto da provjerim kad ono nema nista.

Skupljao kao idiot hrpu nekih item-a koje smatram vrijedim ukljucujuci komletan set Griffin, Feline, Ursine-a i sve je jebeno nestalo. Sad opet kompletnu misiju ispocetka i ko zna da ce opet biti kad se vratim.

Ovo je vec drugi put da se desava. Prvi put sam pokupio sav loot i prebacim kod onog Troll-a roker-a sto pjeva. CD projekt red>zabij se u tri pic.e materine.

0 0 hvala 0
12 godina
wyks kaže...
Obi Wan kaže...

Još nisam rješio... :(

Izgleda da će ovo biti onaj game breaking bug.

Malo je nezgodan, ali nije game breaking.

Ja sam napravio Armor prije Undvik questa i uspio sam proći to sve skupa.

Prvo moraš pronaći Undvikove stradale kompanjone po pećini. Ako ti to dobro registrira onda si na konju.

Nakon toga tražiš Undvika i dođeš u kuću punu mrtvih tijela. Slijediš tragove Undvika (koji nisu highlightani), a ne Gianta.

Tragovi te vode u selo gdje Undvik vodi borbu s harpijama i to je to.

PSN - DeniZg80
15 godina
The Witcher 3

Dobio najbolji završetak po meni

Ciri witcheress

Skellige u bogatsvo odvela Cerys

Radovid i Dijkstra mrtvi

Geralt i dalje witcher

Sve u svemu super, onaj quest kad te Triss i Merigold odvedu u krevet, epic

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

- za one kojima grafika nije bitna >.<

12 godina
protjeran
The Witcher 3

Krećem s igrom ovih dana pa me zanima koji bi bili must have (prvenstveno grafički) modovi i tweakovi s obzirom na moju konfiguraciju. Gledajući malo postove u temi definitivno mi se sviđaju oni s drugačijim, tamnijim bojama u odnosu na vanillu.

“Life is about passions. Thank you for sharing mine” Michael Schumacher
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 6:28 (Regenmeister).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

doky01akablava kaže...
kenan.M kaže...

Jel vama igra jako stuttera na 30fps? Meni je witcher neigriv ako ne stavim sve na low i lockam na 60 inače jako stuttera dok npr. 30fps na ac unitiju je jako glatko. Imo sam priliku igru vidjet igru i na konzoli i zadovoljan sam kvalitetom dok na mom pciju igra radi strašno loše na 40-50fps (30 još gore, izgleda ko powerpoint prezentacija), ako malo dropa ispod 60 odmah stutter/tearing (ak je vysnc off).

Ne, nisam spoilan već nešto ozbiljno nije uredu kad igru lockam na 30fps, na konzolama tih problema nema.

Imam i ja slican problem tj.barem takav imam osjecaj da stuttera nenormalno,a imam 30 fps lock u vecini slucajeva.

Ako nemam lock osjetim padove sa 40-50 fps na 30 fps i zato lock imam,a ono kifla kao da se igra vrti na 20 fps.

Mozda do drivera,ne bi me cudilo zbog AMD graficke

Instalirajte zadnji patch za igru (1.6) i 15.5 beta drivere za grafičku karticu ja sam dobio boost od nekih 10+ fps i nema velikih frame dropova.  

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 9:59 (boxer).
17 godina
DeniZg kaže...

Prvo moraš pronaći Undvikove stradale kompanjone po pećini. Ako ti to dobro registrira onda si na konju.

Nakon toga tražiš Undvika i dođeš u kuću punu mrtvih tijela. Slijediš tragove Undvika (koji nisu highlightani), a ne Gianta.

Tragovi te vode u selo gdje Undvik vodi borbu s harpijama i to je to.

Rješio sam ja to sve (osim ako u pećini nisam našao sve drugove, a mislim da jesam jer je napravilo sve updateove) no zapne mi pri ulazu u selo jer nema Hjalmara ni sirena, samo stoji da moram pomoći strancu sa sirenama.

12 godina
wyks kaže...

Rješio sam ja to sve (osim ako u pećini nisam našao sve drugove, a mislim da jesam jer je napravilo sve updateove) no zapne mi pri ulazu u selo jer nema Hjalmara ni sirena, samo stoji da moram pomoći strancu sa sirenama.

To je on. Dođi do njega i pomogni mu.

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

To je on. Dođi do njega i pomogni mu.

Krivo si me shvatio. To stoji samo u objectives, njega nema uopće. Prazno je selo.

Marker me vodi do ulaza u pećinu (što je slijedeći korak kad mu pomogneš)

Doslovno fali jedan veliki dio questa, što je sj*ebano jer je quest iracionalno dug i nezanimljiv.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 14:43 (wyks).
11 godina
Obi Wan kaže...

Ne trebas cekati iskreno,igra kao i svaka ima bugova ali neko cekanje zbog kolicine bugova smijesno pricati,evo skoro 140 sati u igri 5 crasheva ukupno i nula game breaking bugova,drugi prelazak.

16 godina
Wack kaže...
Obi Wan kaže...

Ne trebas cekati iskreno,igra kao i svaka ima bugova ali neko cekanje zbog kolicine bugova smijesno pricati,evo skoro 140 sati u igri 5 crasheva ukupno i nula game breaking bugova,drugi prelazak.

Ne diram drugi prelazak dok ne izađu svi dlc-ovi! A jedino me smeta neaktivacija 2 questa! Crasheva možda 3-4! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
11 godina
The Witcher 3

Nisam se mogao strpiti i cekati sve to da izadje za drugi prelazak nazalost :),meni najvise nedostaje chest neki da storam iteme,moglo bi se i na inventriju poraditi jer je clumsy ali to su sve sitnice i ovo je must play RPG za svakoga tko voli i cijeni dobar RPG jer ovo je jedan od najboljih meni licno ,jos od KOTRa se nisam ovako uzivio u RPG i gustao.

0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Hoće li biti kakva ekspanzija a ne samo dlc? Kovir recimo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kvod kaže...

16 godina
The Witcher 3

Najavljene su dvije ekspanzije krajem godine

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Kvod kaže...

Najavljene su dvije ekspanzije:

Hearts of Stone - "10-hour-plus adventure" and ventures into "the wilds of No Man's Land and the nooks and alleys of Oxenfurt, where he'll [Geralt] try to complete a contract from the mysterious Man of Glass. 

Blood and Wine - "20-hour-plus tale" which will introduce an entirely new region known as Toussaint. CD Projekt Red describes the land as "untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret."

Hearts of Stone - $9.99,

Blood and Wine - $19.99

Jedna dolazi krajem ove godine, druga tokom sljedeće.

13 godina
The Witcher 3

Eto, nakon 103 sata dođoh do kraja priče. Kako se sada vratiti u real life? Nikako... avanturu nastavljam preostalim questovima i contractima, ne valja se naglo skinuti s droge :)

Neću ništa spoilati, neka ljudi završe za sebe, dojmovi o priči se ionako još uvijek sliježu. Stvarno igra za pamćenje, po mnogočemu prekretnica u žanru. Nakon ovoga će se svaki sljedeći RPG gledati kroz prizmu Witchera 3.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
meni glupo nastavit igrat nakon kraja koda se ništa nije dogodilo, ne znam...
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Konacno apgrejdovah grafu i ram! 

Pokrenuo sam Geralta! Samo cu reci koja perverzija od igre, haos od haosa, da haoticnije nemoze biti! Svuda prsti umetnost i prosto ne znam sta da radim!

Elem. Igram se sa grafickim podesavanjima i ona su na mojoj konfiguraciji i rezoluciji relativno visokoa.

Od postprocesinga, po meni nelogicne i nepotrebne gluposti su OFF: Motion Blur, Blur, Deph of field, Chromac Aberation, Vignete.

A na ON su: Antialiasing, bloom, light shafts, Sharpen na High jer volim ostrinu, AO je na SSAO.

Od grafike je sve na Ultra, senke medium, foliage distance medium, hairwork off.

E sada bi da pitam graficke profesionalce, sta je bolje da imam u igri. Ako postavim SSAO na OFF, mogu postaviti foliage distance na High i vidim dalje. Dakle, sta je bolje AO na OFF i foliage distance na High ili AO na SSAO i foliage na medium?

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

I evo ga, dolazi storage chest 

Witcher 3 is getting a storage chest for your unused item

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nadam se, iako sam uzivao igrajuci igru ozbiljno razmisljam da sve nove igre kupujem tek nakon 3 mjeseca od izlaska, ili mozda kupiti, vidjeti malo kakvo je i onda uninstall pa sacekati i igrati za 90 dana s jos vecim gustom.

12 godina

PSN - DeniZg80
14 godina
Mquany kaže...

Nadam se, iako sam uzivao igrajuci igru ozbiljno razmisljam da sve nove igre kupujem tek nakon 3 mjeseca od izlaska, ili mozda kupiti, vidjeti malo kakvo je i onda uninstall pa sacekati i igrati za 90 dana s jos vecim gustom.

Za one koji imaju dovoljno strpljenja je najbolje pričekati neko GOTY izdanje jer sve više igara se tako izdaje. Dobiješ sve patcheve i u pravilu sav dodatan sadržaj za nižu cijenu. Je da treba čekati u pravilu godinu dana, ali osim ako imaš na pretek slobodnog vremena ionako imaš hrpu stvari koje si propustio odigrati. Samo što se jako teško baš toliko suzdržati, pogotovo ako znaš da je igra odlična.

Evo Witcher 3 npr ću tek nabaviti za cca mjesec dana kad ću imati više vremena za igranje. Koštat će me manje nego kod izlaska, a sad nakon već 5-6 patcheva bi morala biti poprilično ispeglana. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
The Witcher 3

Nova dva DLCa su vani...

Potreban lvl 41 za novi armor...

Hm... Ja sam na nekih 150 sati i chapter 1 još uvijek

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 11:59 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

Nisam uspio riješiti ovaj bugirani quest.

Kako je taj quest potreban za riješiti glavni dio Skellige Island questova, mislim da je to to od ovogodišnjeg prijelaza.

Vratit ću se kad me uhavti dosada za Božić.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice