The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.885
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

I od svih mogućih endinga, dobijem jedini koji nisam htio dobit..

hrna
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
hrna123 kaže...

I od svih mogućih endinga, dobijem jedini koji nisam htio dobit..

Hahaha, tako je meni bilo. Pa sam ponovo loadao save kod Isle of Mists i presao ponovo :D

16 godina
The Witcher 3

Jel mi moze netko objasniti kako se aktivira Adrealine kad nestane stamine za bacanje Sign-ova.

Ja te adrenaline bodove i vezano za to nista ne kuzim

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Gotovo... A nisam igrao ni 137 h
L35, Ciri ošla ćaći, Tris i Yen me otkantaše (hehe), a meni ostaje još gro Skellige upitnika

i svi Gwent sidequestovi. Iz nekog razloga Gwent mi nije legao.

Možda u sljedećem play-trough, na najtežem, za koji mjesec, kad se dojmovi slegnu i stvari zaborave.

Jedna od rijetkih igara za koju mi je fakat žao što je gotova, kmu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jučer šetam po Ard Skelligu,tražim Mastercrafted Griffin armor,šetam kraj nekog mjesta i čuješ guardove:

You know what's the difference between a Nilfgardian and a drowner?A drowner can swim.. 

Pošto sam hybrid build(Sword/Sign),i oni Witch Hunteri i Eternal Fire mi iskreno idu na živce,postoji li nekakva mogućnost da ih potrijebim iz Novigrada?

EUNE: 321Zdravko
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.6.2015 7:52 (pandza94).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Krx kaže...

Gotovo... A nisam igrao ni 137 h
L35, Ciri ošla ćaći, Tris i Yen me otkantaše (hehe), a meni ostaje još gro Skellige upitnika

i svi Gwent sidequestovi. Iz nekog razloga Gwent mi nije legao.

Možda u sljedećem play-trough, na najtežem, za koji mjesec, kad se dojmovi slegnu i stvari zaborave.

Jedna od rijetkih igara za koju mi je fakat žao što je gotova, kmu

Ja prvo igranje nisam dirnuo Gwenth,drugo igranje ne mogu da prestanem :) kad sam pogledao kratki video kako se igra,zabavna je igra skroz i skupljanje karata za razne deckove.

15 godina
boxer kaže...

Iako imamo različite grafičke kartice pa bi razlozi mogli biti drugačije prirode i meni se na početku igra često crashala. Crashala se iznenada nekad nakon 5 min a nekad nakon 20 min igranja, igra bi se samo ugasila u sekundu, bez bilo kakvih errora.

Ja sam prema nekim preporukama sa neta uključio fullscreen jer je po defaultu  u windows modu, fps stavio na unlimited, isključio nvidia hairworks, foliage smanjio sa ultre na high ili medium i upalio vsync.

Možda pomogne.

Nebi vjerovao, išao sam stavku po stavku, i isključivao sve redom (sa high ili ultra na low ili off) dok mi nije proradilo bar na pol sata.

I tako ja tenkre gledam "fullscreen". Ok, piše na 183 foruma da se dosta crasheva može maknut ako sa borderless window (default) pomaknem na fullscreen i tako da to jedino nisam dira jer sam mislio da je ok.

Na kraju sam SVE vratio ponovno na ultra high, čak i "nvidija kosu" (u međuvremenu palio/gasio nvidia experience i ine điđe miđe ala shadow play, streaming service, smanjio takt grafe za 50, 80, 120, ištekao tv koji je na grafu priključen preko hdmia jer i to zna zahebavat) i samo sam pomako na borderless window i sve je radilo skoro pa savršeno. Igrao sam nekih sat i pol, jurcao konjem okolo, gledo maglu, zalazak sunca i sve je bilo ok. Doduše nakon tih sat i pol se opet crashalo, a taman htio pitat zadnjeg "putnika" đe je žena, ali eto bar sam sat i pol uživao u igri :D

Interesantno je da se gotovo svaki put crashalo kada bi izašao onaj "tip" sa lijeve strane pa "press SPACE to continue" ili kada bi gledao u sunce. Čak sam jednom trčao suprotno od sunca 10 minuta i sve je bilo ok dok se nisam okrenuo prema suncu. Baš bezveze koliko bugova i zahebancije (mada mislim da ne do nvidije a ne witchera).

Igra djeluje fantastično, šta jest jest.

17 godina
neaktivan

Uh, WTF... Čudne probleme imaš. Ja u cca 70 sati /played nisam imao niti jedan crash.

11 godina

33h, apsolutno niti jedan jerk, lag, crash bilošto...igra ubija...dakle jedna od najboljih koje sam ikada igrao!

A ovaj gwenth hahah,pa ne prestajem ga igrat, osvajam ove unique kartice gjdegod stignem :)

A što se tiče romanse. čekam Yennefer...uf dobraaaaa!!! hahaha :D

13 godina
neaktivan
The Witcher 3

poludio od skupljanja ovih upitnika na moru, nikad dosta mjesta u inventoriju tako da sam nabacio mod da itemi budu 10x lakši 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nex987 kaže...

poludio od skupljanja ovih upitnika na moru, nikad dosta mjesta u inventoriju tako da sam nabacio mod da itemi budu 10x lakši 

Osobno imam 9000 weight limit, ali to skupljanje stvari u skeligeu me ubija u pojam. Bija san jednom udaljen dosta od kopna, brod pogodi bacvu i potone. I tako plivat nazad do kopna.

17 godina
The Witcher 3
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina

osobno ne volim koristiti te modove gdje ti itekako pomognu sa weight limitom što sa sobom povlači i ekonomiju igre itd...imam osjećaj kao da haxam :)

11 godina
neaktivan
The Witcher 3

http://imgur.com/a/lb1zQ

Nakon jedne partije gwenta ovo se desi svijetu,dobio sam free kontrolu nad kamerom a ne znam šta se desilo sa likovima u igri kako god bilo je urnebesno :D

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
gengar kaže...
doky01akablava kaže...

Lik dislajka komentare jer smo mu rekli da je gpu preslab ? A sta ce ti ako kazemo da nije nesto u redu gpu odmah biti jaci lol ?

Koliki je skellige island pored no man's land ? Jel barem pola ?

Ako znam da taj isti gpu radi na drugom računlu duplo bolje onda mi to šta si rekao ne znači ništa. Možeš pogledat na you tube ljudima koji ide 40-50 fps na naj nižoj rezoluciji.

A dislajkao sam zato jer nisi niš pametno rekao!

ovaj drugi komentar...imam 1.06 patch i probao sam 15.5 driver nema nikakva poboljšanja 

Jbg, onda mislim da ti je do tog dual core procesora. Pretpostavljam da bi situacija bila malo bolja sa quad coreom, no ne očekuj nešto mnogo bolje performanse. 

Smanji rezoluciju, smanji grafičke postavke na low pa ako nemaš bar 30 fps-a ostavi igru za bolja vremena dok ne budeš imao bolju konfiguraciju. 

Edit:  napravio sam previd, ti si napisao da imaš xeona u rangu quad core procesora 9450 i da si smanjio rezoluciju i low detalje i da dalje imaš malo fps.

Nešto te očigledno zeza, jer se Witcher 3 može relativno ugodno igrati sa 5770  u kombinaciji sa jačim procesorom. 

Ej, tenx, nema veze više. Mislim da mi crkava gpu, igrao sam te dane dosta Euro truck simulator i imao sam 30-40 fps te sada odjednom imam 10fps i probao sam neke druge igre isto sranje. 

Možda je neki virus ili nešto drugo, neznam. Iako nikad nisam vidio da se tako gpu ponasa, mislim da će riknut.

16 godina
MasterG kaže...

osobno ne volim koristiti te modove gdje ti itekako pomognu sa weight limitom što sa sobom povlači i ekonomiju igre itd...imam osjećaj kao da haxam :)

Kakve veze ima weight limit i narušavanje ekonomije igre? Weight limit u suštini možeš gledati kao "storage" koji ti je uvijek dostupan gdje god se nalazio. Ne kužim, kako se narušava ekonomija igre.

Alternativa je da odabereš neku lokaciju i sve stvari "viška" koje želiš sačuvati za poslije pobacaš po podu (npr. kod kovača u novigradu) ali onda moraš stalno posječivati tu lokaciju radi utovara/istovara, em je nepraktično po podu pretraživati stvari.

17 godina
The Witcher 3

Može link na taj mod za težinu!

Tumaram po Velenu pa svako malo naeltim na grupu bandita, dezertera i kupim sve živo na šta naiđem, prodajem, dismentlam i kupujem recepte. Tu sam uvijek na nekoj pozitivnoj nuli, LOL, pa mi na živce ide stalno amo tamo kod blacksmitha i shopera da se riješim hrđavih mačeva i sjekira. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
boxer kaže...

Može link na taj mod za težinu!

Tumaram po Velenu pa svako malo naeltim na grupu bandita, dezertera i kupim sve živo na šta naiđem, prodajem, dismentlam i kupujem recepte. Tu sam uvijek na nekoj pozitivnoj nuli, LOL, pa mi na živce ide stalno amo tamo kod blacksmitha i shopera da se riješim hrđavih mačeva i sjekira. 

http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/3/?

16 godina
ArminBHF44 kaže...

http://imgur.com/a/lb1zQ

Nakon jedne partije gwenta ovo se desi svijetu,dobio sam free kontrolu nad kamerom a ne znam šta se desilo sa likovima u igri kako god bilo je urnebesno :D

Meni se desilo da je par NPC-ova počelo hodati kao su iz 

:)

11 godina
JackIsBack kaže...
MasterG kaže...

Kakve veze ima weight limit i narušavanje ekonomije igre? Weight limit u suštini možeš gledati kao "storage" koji ti je uvijek dostupan gdje god se nalazio. Ne kužim, kako se narušava ekonomija igre.

Alternativa je da odabereš neku lokaciju i sve stvari "viška" koje želiš sačuvati za poslije pobacaš po podu (npr. kod kovača u novigradu) ali onda moraš stalno posječivati tu lokaciju radi utovara/istovara, em je nepraktično po podu pretraživati stvari.

pa upravo zato sam  to i napisao, nekak imam feeling da iskorištavam igru koja nije tako napravljena. Recimo kod diabla si imao ona storage, ali tu ga nemaš jbga...idi naprijed nazad...i mene to je*** ali tako je :) a ekonomija se narušava tako da upravo ne moraš ići simo tamo, nego odmah pokupiš sve i prodaš kod trejdera i briga te, znači da je tebi za cca 10000 trebalo 1h, a meni bi trebalo 24h...dakle ti si u itekakvoj prednosti...to je ve što sam hito reći

13 godina
neaktivan
The Witcher 3

A je ti prednost, pa nije to MMORPG da brže lvl-aš od ostalih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Novi komp naručen, nemrem se načekat zbog ove igre. :)

Jel preporuka igrat na gamepadu (#božemesačuvaj #gorjetćuupaklu #pcmasterrace) ili na klasici, tipkovnica + miš?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Kakva su vam iskustva na Death March tezini? Ja igram na toj, tek dosao u Velen, obavljam questove, medjutim, neki govore i da je na Death Marchu igra lagana. Meni svakako nije.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HAL kaže...

Jel preporuka igrat na gamepadu (#božemesačuvaj #gorjetćuupaklu #pcmasterrace) ili na klasici, tipkovnica + miš?

Glodara bre i tipkovnicu zategni. Komande su sjajne.

13 godina
neaktivan
HAL kaže...

Pošto nema previše ciljanja ja igram na gamepadu, a za mačevanje i bacanje sign-ova gamepad je više nego dovoljan

17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
HAL kaže...

A svi kao nešto plaču protiv kontrola na PC-u, pa rek`o da pitam. :)

17 godina
The Witcher 3

Gamepad....

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja sam proba na gamepadu, ali lakse mi je tj. preciznije s tipkovnicom i misem.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
HAL kaže...
Comi123 kaže...
HAL kaže...

A svi kao nešto plaču protiv kontrola na PC-u, pa rek`o da pitam. :)

Sve osim fight igara i Fife rokam na KB i misonji ne mogu ni da zamislim drugacije,ali definitivno su mogle bolje kontrole za PC da se naprave,kad se covjek navikne ni one nisu teske za uhodati se ali treba poprilican broj sati.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice