Dal treba drzati limiter FPS-a na 30 ako zelimo da nam to bude konstantno? Ne volim kada mi bude 44, pa 34, pa 46...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da
Da
Hvala doktore
Rješen problem....
"Collect 'em all" quest takodjer ubagovan. Sve karte nasao samo ostao jos jedan set od par karata koji je kod merchant-a, ali od njega nema sanse da kupim jer je zarobljen blizu sela u kojem bude i drze ga banditi.
Dodjes i pobijes sve. Pretrazis njihovog glavnog baju, ali taj baja kod sebe nema JEBENOG kljuca. Sve pokusavao ne vrijedi. Na yt-u takodje par njih govore o istom sranju.
Epilog: Cekaj patch, ili trazi console command fix, ako je uopste i moguc... Sve bolje od boljeg i poslije svega izbace ovaj DLC sa Skellige armorom koji trazi 41 level. Pa ja ne znam jel uopste mozes dostici taj level.
Ja sam na 27 i pukose mi muda od trazenja, lutanja, zavrsavanja misija itd... I onaj wolf set takodje trazi 34 ako se ne varam.
Znaci zavrsim sve i onda obucem te famozne setove i puknem koji retardirani selfie na usranoj planini gdje se pojavljuje pun mjesec i vukovi zavijaju u pozadini.
Nije istina Wolf armor je min lvl 17 kao i Skellige armor.
Wolf mastercrafted armor treba 30 lvl a Skellige armor se levela do max 41 lvl jer su mastercrafted witcher armori već slabi od 35. levela.
Ima ko od vas ideju zašto imam nizak fps.
oko 18 fps na 1680*1050
oko 22 fps na 1024*768 (ili koja je već naj niža rezolucija)
GPU Amd HD 5770 (15.6 i 15.5 i 14.12-Omega ; na sve drivere se isto ponaša igra ) default clock @850Mhz
intel xeon E5430 (isti ko Q9450) @2.66Ghz
with 8 Gb ram , 1333 Mhz
Settings u igri sve na low ili isključeno (hairworks)
cpu usage u igri bude oko 50% na svim jezgrama, druge aplikacije ugašene, računalo je virus FREE i winsi su 7-64bit
gpu usage 99%
Mislim da je to sve, ima ko ideju zašto ide loše? (znam da gpu je star ali ipak nije toliko star i vidim da drugima ipake ide bolje ako snize rezoluciju)
GPU ne da ti je star, vec ti je i preslab..
GPU ne da ti je star, vec ti je i preslab..
Bas to,ova igra GPU heavy i przi sve graficke koliko ide,jednostavno preslaba je.
Meni sa R7 265 varira na High fps 40-50 na 1024x768 ,a kamoli na fullHD.
Nije istina Wolf armor je min lvl 17 kao i Skellige armor.
Wolf mastercrafted armor treba 30 lvl a Skellige armor se levela do max 41 lvl jer su mastercrafted witcher armori već slabi od 35. levela.
O masteraftu sam i mislio valjda to ne trebam naglasavati. Nije vise ni bitno ima i drugih armor-a koji su dobili moju paznju. Zavrsim sa cim god to bilo, a te levele nek mu neko drugi bilda ja sigurno necu...
na što potrošiti novce u ovoj igri, lvl 19 i imam 27 000 novčića
na što potrošiti novce u ovoj igri, lvl 19 i imam 27 000 novčića
Ja sam u nekom momentu imao oko 40 000, ali je otislo skoro pola ni sam ne znam vise na sta.
Da su umjesto onih idiotskih karti malo truda dali mogli su ubaciti malo opojnih droga, pica oko sipki i u krilu po birtijama i vidio bih kako novci nestaju iz dzepa...
Ne znam da li su ispravili glitch sa skoljkama, ali sa njima se moglo uzeti mnogo novaca. Kupis ili nadjes pa das craftmanu-u > dismantle i "produkt" prodas... Nakon par puta vise nije bilo zanimljivo jer je vec bilo too much.
Ima ko od vas ideju zašto imam nizak fps.
oko 18 fps na 1680*1050
oko 22 fps na 1024*768 (ili koja je već naj niža rezolucija)
GPU Amd HD 5770 (15.6 i 15.5 i 14.12-Omega ; na sve drivere se isto ponaša igra ) default clock @850Mhz
intel xeon E5430 (isti ko Q9450) @2.66Ghz
with 8 Gb ram , 1333 Mhz
Settings u igri sve na low ili isključeno (hairworks)
cpu usage u igri bude oko 50% na svim jezgrama, druge aplikacije ugašene, računalo je virus FREE i winsi su 7-64bit
gpu usage 99%
Mislim da je to sve, ima ko ideju zašto ide loše? (znam da gpu je star ali ipak nije toliko star i vidim da drugima ipake ide bolje ako snize rezoluciju)
Ako već nisi instaliraj patch 1.6 za igru i novije drivere 15.5 beta za grafičku karticu tzv. witcher driveri. Ja sam dobio oko 10+ fps.
Lik dislajka komentare jer smo mu rekli da je gpu preslab ? A sta ce ti ako kazemo da nije nesto u redu gpu odmah biti jaci lol ?
Koliki je skellige island pored no man's land ? Jel barem pola ?
Velen + Novigrad = 72 km2
Skellige Island = 64 km2
Je da ima dosta mora, ali mapa i lokacije su fantastični.
Drugačiji dizjan, drugačije vrijeme, drugačiji dizajn likova, drugačiji voice acting...
Oho,vecinu questova sam ovdje zavrsio,skoro sve istrazeno,level 19 i jos dobio 3-4 questa cije lokacije su u Skellige,a imam skoro 70-75 sati gameplaya,mozda dotucem 200 sati gameplaya
Vecinom koristim Roacha za put,mozda desetak puta koristen fast travel,uzivam putujuci i nailazeci na random stvari i diveci se vremenu i vremenskim uvjetima :)
I jos nisam skuzio ove adrenalin bodove,kako se to aktivira sta sa time ?
Na Skelligeu ćeš imat puno questova u kojima ćeš dobivat 5 xp....
Ljudi rade grešku i pročešljaju cjeli Velen... te tek onda odu na Skellige; tako sam bio ja krenuo, no bio sam krenuo ponovno te sam otišo na Skellige čim mi se ponudio quest te sam mikso mal vamo, malo tamo...
Ja sam lvl 22, ali još imam jako puno toga u Velenu i mnogo više na Skelligeu.. Sa main questom sam došao u Kaer Morhen, ali sam još uvijek na Act 1...
Lik dislajka komentare jer smo mu rekli da je gpu preslab ? A sta ce ti ako kazemo da nije nesto u redu gpu odmah biti jaci lol ?
Ako znam da taj isti gpu radi na drugom računlu duplo bolje onda mi to šta si rekao ne znači ništa. Možeš pogledat na you tube ljudima koji ide 40-50 fps na naj nižoj rezoluciji.
A dislajkao sam zato jer nisi niš pametno rekao!
ovaj drugi komentar...imam 1.06 patch i probao sam 15.5 driver nema nikakva poboljšanja
Definitivno najbolja igrica u zadnjih 5 godina!
Ako znam da taj isti gpu radi na drugom računlu duplo bolje onda mi to šta si rekao ne znači ništa. Možeš pogledat na you tube ljudima koji ide 40-50 fps na naj nižoj rezoluciji.
A dislajkao sam zato jer nisi niš pametno rekao!
ovaj drugi komentar...imam 1.06 patch i probao sam 15.5 driver nema nikakva poboljšanja
Jbg, onda mislim da ti je do tog dual core procesora. Pretpostavljam da bi situacija bila malo bolja sa quad coreom, no ne očekuj nešto mnogo bolje performanse.
Smanji rezoluciju, smanji grafičke postavke na low pa ako nemaš bar 30 fps-a ostavi igru za bolja vremena dok ne budeš imao bolju konfiguraciju.
Edit: napravio sam previd, ti si napisao da imaš xeona u rangu quad core procesora 9450 i da si smanjio rezoluciju i low detalje i da dalje imaš malo fps.
Nešto te očigledno zeza, jer se Witcher 3 može relativno ugodno igrati sa 5770 u kombinaciji sa jačim procesorom.
Naletio sam na neki opasan bug,prvi gamebreaking u 140 sati,ne mogu fast travelati iz Skelliga u Valen ili Novigrad desktom crash odmah.
Crasheve i smrzavanja ovdje stavljamo u temu ili ima neka druga tema baš za witcherove crashove?
Meni bi ova moja gtx 780 TI trebala gurat pune tačke uzbrdo, al neće, pa me zeza shadowplay pa vsync pa fps na 60/unlimited pa nvidia hairworks... (Ostatak konfe pod moj pc, pila je solidna i nebi trebalo bit problema s igrom).
Pretragom teme ne nalazim ništa slično, naravno reditti / ostali forumi su krcati "expertnih rješenja" pa sam palio i tamjan, naručivo crne mise, maho vranama i još mi se svako malo "kreša", sve ide ko po loju jedno 5 minuta, i onda friz ekrana, zvuk naravno radi, i tako stoji dok ne alttabam i onda se sam ugasi.
Kad maknem vsync i stavim na 60 fps (naravno nije sve na ultra, mislim da sam koristio ovo : http://za.ign.com/the-witcher-3/91012/feature/the-witcher-3-graphics-settings-explained-and-benc za 60 fps) dere mi ekran pa mi se lomi slika kod svakog naglijeg pokreta... neznam jel do igre ili drivera više, driver mi se neda rollbackat na starije verzije, valjda će to nvidia sredit u nekom budućem updejtu.. al šta god radio kreša se za popiydit, a na "low" mi se neda igrat (još uz to deranje ekrana je stvarno neigrivo).
Ako itko ima kakav savijet prije nego što kupim kartu za međugorje (dok još crkva i to nije BANala) bio bih zahvalan.
Da nadodam,ako jos netko ima problem kao ja putovanjem na onu prvu mapu izbjegava se crash i moze se fast travelati sa Skelligea na taj nacin.
Kako mogu videti koji su mi drajveri na grafickoj? Imam AMD Catalyst. Opcije u igri su sledece:
rezolucija 1366x768
HW off,
number of background characters-Low
shadows i foliage distance Medium
texture i water High
ostalo Ultra (mada ne znam sta je terrain quality, niti detail level)
Od postprocesa na ON su mi bloom i Lightshafts, sharpening je u sredini a ambien oclusion none.
Kada dodjem u selo white orchid igra malo zastuca, ostalo je super-fluidno. Cudno.
Crasheve i smrzavanja ovdje stavljamo u temu ili ima neka druga tema baš za witcherove crashove?
Meni bi ova moja gtx 780 TI trebala gurat pune tačke uzbrdo, al neće, pa me zeza shadowplay pa vsync pa fps na 60/unlimited pa nvidia hairworks... (Ostatak konfe pod moj pc, pila je solidna i nebi trebalo bit problema s igrom).
Pretragom teme ne nalazim ništa slično, naravno reditti / ostali forumi su krcati "expertnih rješenja" pa sam palio i tamjan, naručivo crne mise, maho vranama i još mi se svako malo "kreša", sve ide ko po loju jedno 5 minuta, i onda friz ekrana, zvuk naravno radi, i tako stoji dok ne alttabam i onda se sam ugasi.
Kad maknem vsync i stavim na 60 fps (naravno nije sve na ultra, mislim da sam koristio ovo : http://za.ign.com/the-witcher-3/91012/feature/the-witcher-3-graphics-settings-explained-and-benc za 60 fps) dere mi ekran pa mi se lomi slika kod svakog naglijeg pokreta... neznam jel do igre ili drivera više, driver mi se neda rollbackat na starije verzije, valjda će to nvidia sredit u nekom budućem updejtu.. al šta god radio kreša se za popiydit, a na "low" mi se neda igrat (još uz to deranje ekrana je stvarno neigrivo).
Ako itko ima kakav savijet prije nego što kupim kartu za međugorje (dok još crkva i to nije BANala) bio bih zahvalan.
Pozz
Treba mi savjet oko progression-a... Trenutno sam lvl 19, ocistio sam gotovo citav Velen i Novigrad od questova i "?" osim onih sta su lvl 25+ pa me oneshot-aju. Sad imam onaj quest za ici na Skellige Island od kad sam bio kod Bloody Baron-a vec duuuuugo vremena. Da li da zavrism side questove i sve sta se da u Velenu prije nego sta idem na Skellige Island?
Nebi htio ostavit Philipu, Triss i masu drugih likova u polu zavrsenoj prici samo zato jer me main quest bode u oci vec 10 lvl-a.
Hajde baci pogled par postova gore,isto pitanje sam pitao i doktor1 je lijepo obrazlozio.
Hajde baci pogled par postova gore,isto pitanje sam pitao i doktor1 je lijepo obrazlozio.
Derp >.<
Hvala
Iako imamo različite grafičke kartice pa bi razlozi mogli biti drugačije prirode i meni se na početku igra često crashala. Crashala se iznenada nekad nakon 5 min a nekad nakon 20 min igranja, igra bi se samo ugasila u sekundu, bez bilo kakvih errora.
Ja sam prema nekim preporukama sa neta uključio fullscreen jer je po defaultu u windows modu, fps stavio na unlimited, isključio nvidia hairworks, foliage smanjio sa ultre na high ili medium i upalio vsync.
Možda pomogne.
Od postprocesa na ON su mi bloom i Lightshafts, sharpening je u sredini a ambien oclusion none.
Terrain Quality - to je trebala biti opcija za teselaciju terena, ali evo još uvijek ne funkcionira...
Detail level - Kvaliteta particle efekata, (jel sam se dobro izrazio? hi hi)
Ambien occlusion je must have u svakoj igri koja ga ima; pogotovo HBAO+
Far Cry 4