The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nabasao sam na par teorija da knjiga She-who-knows možda nije potpuna istina jer je pisana od strane pripadnika kulta koja su bili priklonjeni sestrama, pa je možda namjerno izmjenjeno pravo stanje. No teško je reći što je istina.

Inače, ja sam na nekih 83h igre, još ni blizu kraja, sad tek trebam po ono stvorenje koje sam vidio kod Bloody barona. Jučer krenuo odraditi na brzinu Lord of Undvik quest i završio 2-3 sata bauljajući po Undviku, rješavajući taj quest. Usput naišao na 3-4 nova questa.

Sad je već sigurno da je ovo najbolja igra koju sam igrao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: The Witcher 3
JackIsBack kaže...

Spasio tree spirit i djecu, Anna umrla (one babe Chrones je proklele pa otrovale) a baron se objesio u svom dvorištu)

Ovo sam prešao ponovo jer taj duh kad ga oslobodišuništi cijelo selo iznad močvare.

Slično je i sa questom A Towerful of mice..

Sviđa mi se kako nekad treba progledati kroz naivnost dobrice/zlikavca izboa kojeg inače guraju većina RPG-ova.

Osoblodio sam nekog tipa pored ceste pa je kasnije klao i krao putnike po cestama Velena.

U Mass Effectu je bilo tek nekoliko primjera, u nastavcima Dragon Agea još manje.

U RPG-ovima stvarno trebaju trenuci u kojima nakon što odlučiš i čuješ posljedice kažeš - God I Fucked up.

Kritika - onih upitnika po moru ima previše...

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ne vidim da je itko ovdje postao: izašao DLC za Wolf School Gear na GOG-u.

http://i.imgur.com/ZWF15nG.jpg

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ne kuzim taj dlc, recommended level questa 14, location kaer morhen. Ja sam lvl 23 i jos nisam shvatio kako doci do tamo, vjerojatno prateci pricu?

E al kako me igra nazivcirala veceras, onaj fistfighting u Kings gambit questu u skellige, drugi lik je 4 lvl nizi od mene, al me doslovno samljeo. Valjda sam 7 puta izgubio od njega prije nego što sam odustao. Činilo mi se kao da ima neki bug, jer se nisam mogao kretati po cijeloj areni, već samo na malom prostoru oko njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Odoakar kaže...

Ne kuzim taj dlc, recommended level questa 14, location kaer morhen. Ja sam lvl 23 i jos nisam shvatio kako doci do tamo, vjerojatno prateci pricu?

E al kako me igra nazivcirala veceras, onaj fistfighting u Kings gambit questu u skellige, drugi lik je 4 lvl nizi od mene, al me doslovno samljeo. Valjda sam 7 puta izgubio od njega prije nego što sam odustao. Činilo mi se kao da ima neki bug, jer se nisam mogao kretati po cijeloj areni, već samo na malom prostoru oko njega.

LOL ja ako nešto onda sam PRO u fist fightu :) već sam dobio prošao i onog mistery wariora i dobio naslov, dobijem likove 10-15 lvl većih od mene bez problema :) tajming dobar i to je to, lagano je fist fight! To i gwent sam skoro pa sve obavio među prvim sidequestovima.

powered by sashab
16 godina
The Witcher 3

Nisam jos dosao do Novigrada,istrazujem sve na karti pa idem u Novigrad glavnim questom i ostalim,koliko jos otprilike gameplay sati imam u Novigradu i ako se racuna Skellige Island,Vizima i Kaer Morhen ( na witcher wiki lokacije sam gledao ) .

Imam li jos dobrih 20-30 sati gameplaya ? Frik sam za istrazivanjem :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ne znam tačno koliko sati ali sigurno jako puno,ja još nisam zavšio igru a ne sjećam se većine misija u Novigradu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 0:31 (ArminBHF44).

1 0 hvala 0
12 godina

Napokon završio igru.

Ciri empress, Radovid i Djikstra guraju tratinčice odozdo, a Geralt i Yen uživaju u penziji.

Stvarno malo predugo traje i ima puno sitnih mana, ali najbitnije stvari su napravili vrhunski.

9/10.

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
The Witcher 3

Poljaci su totalno sjebali par misija dosad na koje sam naletio.

1. In Wolf's Clothing (misija je u redu, ali kad je zavrsis u onom istom gardner-u ima dio gdje zapocinje druga misija gdje je identican "neprijatelj") i tu drugu je jednostavno nemoguce zavrsiti.

2. King's Gambit i The Cave of Dreams! Kad zavrsis King's Gambit automatski ti izbaci da je The Cave Of Dreams propala i to je ok, ali u slucaju da zavrsis drugu pa se vratis onda na King's Gambit opet na kraju ti izbaci da je failed iako sam je uredno zavrsio prethodno.

U tri lijepe pi..e materine...

Da li je neko naletio na ovo?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2015 20:08 (SPY).

0 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

Poljaci su totalno sjebali par misija dosad na koje sam naletio.

1. In Wolf's Clothing (misija je u redu, ali kad je zavrsis u onom istom gardner-u ima dio gdje zapocinje druga misija gdje je identican "neprijatelj") i tu drugu je jednostavno nemoguce zavrsiti.

Ovu upravo nisam završio, zapo je na "Talk to priestess" dijelu i neće čekirat da je obavljeno.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
15 godina
Ima previše contracta i tih shranja, točno pa izgubim volju za igrom nekad kad obavim 1 quest i usput započnem još 3.
One ring to bring them all and in the darkness bind them
12 godina
The Unforgiven kaže...
Ima previše contracta i tih shranja, točno pa izgubim volju za igrom nekad kad obavim 1 quest i usput započnem još 3.

Ma zaboravi na contracte, inače ćeš pregorjeti. Jednostavno je previše toga.

Odradiš sve glavne questove i  secondary koji su ti zanimljivi ili uključuju bitne likove i to je to.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Contracti su najzanimljiviji, draze mi je ubivat neku bestiju nego rjesavat retardirane side questove, npr. onaj sa dendilionom, umro sam dok sam rjesio.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Unforgiven kaže...

Upravo to.Ja obicno volim sve rjesiti i obici u RPG igrama,ali brate ovo je stvarno previse.Iz jednog side questa u drugi itd.Napravio pauzu od igre vec 3 dana.Mislim da cu ipak morat uradit samo glavne questove jer ovako sam vec izgubio volju za igrom.

12 godina
Jonja kaže...

Contracti su najzanimljiviji, draze mi je ubivat neku bestiju nego rjesavat retardirane side questove, npr. onaj sa dendilionom, umro sam dok sam rjesio.

Contracti su fora jer su odmah boss fajtovi.

Ali ako čovjek gubi volju, bolje da odradi bitne secondary questove (npr. sa Djikstrom), nego contracte.

Dandelliona ja nisam odradio jer mi se činilo nekako nebitno.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Taj kvest sa Dijkstrom mi je ubagan, kaze zena da ce me odvest do njega i na kraju samo izvadi lepezu i ne napravi nista.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Taj kvest sa Dijkstrom mi je ubagan, kaze zena da ce me odvest do njega i na kraju samo izvadi lepezu i ne napravi nista.

pa kad je vani 33C... okani se kompjutera nego ti njoj maci necim drugim...  :P

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

E a ovaj lamber je ko zena na malo jacem pms...lik ga stalno nesto serka.

Al je, igra je stvarno preogromna, ja sam isto odlucio da idem sad samo main questove i witcher gear nabavit, a contracte i sidequestove cu mozda kasnije ili u drugom prolasku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

Nisam jos dosao do Novigrada,istrazujem sve na karti pa idem u Novigrad glavnim questom i ostalim,koliko jos otprilike gameplay sati imam u Novigradu i ako se racuna Skellige Island,Vizima i Kaer Morhen ( na witcher wiki lokacije sam gledao ) .

Imam li jos dobrih 20-30 sati gameplaya ? Frik sam za istrazivanjem :D

ja sam još imao oko 80-100 sati od kada sam došao do Novigrada sa glavnim questom, s tim da sam riješio svaki sidequest i vecinu markera

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Razmjestaj novog dlc seta iz wolf school je uzasan. mislim stvarno lvl14 u kaer morhen

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3
Gdje se moze pogledat koliko sati igranja imam?
hrna
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
suspendiran
hrna123 kaže...
Gdje se moze pogledat koliko sati igranja imam?

character screen pa stisni c

16 godina
The Witcher 3

Koji su vam najbolje skladbe unutar igre ?

Meni je ova brutalno pogodena,hodam kroz trznicu,promatram trgovce i kolosalni Novigrad i osjecaj kao da si stvarno tamo,nema kako do Witcher 3 pogada :)

Merchants of Novigrad

I ovo ajme dio sa Ladies of the Woods,perverzija

The Witcher 3 OST - She's Returned (Ladies of the Woods full version)

Vjerujem da me Skellige nece isto razocarati.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Jel vama igra jako stuttera na 30fps? Meni je witcher neigriv ako ne stavim sve na low i lockam na 60 inače jako stuttera dok npr. 30fps na ac unitiju je jako glatko. Imo sam priliku igru vidjet igru i na konzoli i zadovoljan sam kvalitetom dok na mom pciju igra radi strašno loše na 40-50fps (30 još gore, izgleda ko powerpoint prezentacija), ako malo dropa ispod 60 odmah stutter/tearing (ak je vysnc off).

Ne, nisam spoilan već nešto ozbiljno nije uredu kad igru lockam na 30fps, na konzolama tih problema nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kenan.M kaže...

Jel vama igra jako stuttera na 30fps? Meni je witcher neigriv ako ne stavim sve na low i lockam na 60 inače jako stuttera dok npr. 30fps na ac unitiju je jako glatko. Imo sam priliku igru vidjet igru i na konzoli i zadovoljan sam kvalitetom dok na mom pciju igra radi strašno loše na 40-50fps (30 još gore, izgleda ko powerpoint prezentacija), ako malo dropa ispod 60 odmah stutter/tearing (ak je vysnc off).

Ne, nisam spoilan već nešto ozbiljno nije uredu kad igru lockam na 30fps, na konzolama tih problema nema.

Imam i ja slican problem tj.barem takav imam osjecaj da stuttera nenormalno,a imam 30 fps lock u vecini slucajeva.

Ako nemam lock osjetim padove sa 40-50 fps na 30 fps i zato lock imam,a ono kifla kao da se igra vrti na 20 fps.

Mozda do drivera,ne bi me cudilo zbog AMD graficke

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Daj nemoj me žderati,mogu li se vratiti u Crookback Bog i pobiti one Cronesice?

Odradio sam quest Return to the Crookback Bog već..

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
pandza94 kaže...

Daj nemoj me žderati,mogu li se vratiti u Crookback Bog i pobiti one Cronesice?

Odradio sam quest Return to the Crookback Bog već..

Ne možeš.

PSN - DeniZg80
16 godina
The Witcher 3

Ako cemo realno pogledati situaciju,Geralt nema sanse.

Njih su tri,cijelo podrucje kontroliraju,tko zna kakve zvijeri jos imaju spremne da puste,Geralt im ne zna moci i starije su nego ljudska rasa u Witcher svijetu,a borba protiv archmageova u Witcher universu je skoro nemoguca bez asa u rukavu.
Stoga ima logike sto se Geralt nece upustati u to,tko zna mozda vidimo u kojem DLC-u i ja bi volio povesti posljednu bitku protiv njih :D
Zar Ciri kasnije ne nade ih u njihovom izvornom stanju kao mlade zene tako nesto,na brzaka sam vidio na youtubeu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kasnije Ciri pobije dve, a jedna joj pobjegne napola mrtva!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 12:58 (acca).
12 godina
neaktivan
acca kaže...

Kasnije Ciri pobije dve, a jedna joj pobjegne napola mrtva!

I Geralt ovisno o endingu ima priliku otici tamu i nju dovrsiti....

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice