The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.036.177
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: The Witcher 3
Alex Mercer kaže...
Comi123 kaže...

http://www.hcl.hr/recenzije-the-witcher-3-wild-hunt-966-18.html DUBOKO SU ME RAZOCARALI!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Vjerojatno najobjektivnija recenzija ove igre.

Smijesno stavljati ovu igru u rang 85 ocijene.
Jede i Skyrim i Fallout koji su toliko obozavani a realno 85 mi je objektivna ocjena za te dvije igre.

11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Nisam dugo igro pošto sam čeko patch 1.05 a nakon toga novi hardware i danas se vratio u igru...

Windows 10, (10130 build) novi procesor plus matična; sve Ultra osim foliage draw distance na high i medium sjene, (modificirane u ini), HBAO+, AA, Bloom, Lightshafts, Hariworks ON, (smanjen hairworks MSAA na 2x) i igra radi na 30 FPSa...

352.86 driveri potšo za Win 10 nema 353.06 koji su mi još dodatno popravili performanse u Witcheru na Win 8.1, (možda da probam snimit win 8.1 verziju na WIn 10)

SLIKA1

SLIKA2

Zar ti nije bolje da smanjis koju opciju i da igras u 60 FPS?

17 godina
Mquany kaže...

Ne mogu dogurat 60.

Namjestit ću postavke za kakvih 40 i to je to...

11 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Mquany kaže...

Ne mogu dogurat 60.

Namjestit ću postavke za kakvih 40 i to je to...

Možda sam stvarno slijep, ali ja ne vidim poantu u Hariworksu. Smanjio sam ostale postavke i stavio Hairworks na "2" u rendering.ini datoteci, kako bih mogao normalno koristiti Hairworks (GTX780), no razlika u kvaliteti prikaza je u stvarnosti nikakva, prethodnim screenshotovima unatoč. Imao sam dosta cut-scena sa npr. vukodlakom (krzno) i Yeneffer(duga kosa), i jednostavno je razlika sa/bez Hairworksa minorna, a za ogroman pad performansi. Zapravo jedino primjećujem nekakvu razliku na samom Geraltu. Tijekom borbe s beštijama, nitko se nebude divio kosi i dlaci, jer imaju drugog posla. 

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni se investicija u novu graficku pokazala isplativom, sve na ultra osim hairworks i uglavnom na 60fps.

http://i.imgur.com/ZVKvMil.jpg

http://i.imgur.com/rpEmq5j.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 22:00 (Odoakar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

B R U T A L N O

Bolji screenshotovi nego iz ruku CDPRa!!

Moj PC  
14 0 hvala 0
12 godina
Rhodin kaže...

Ja ne znam što se svi čude sa lošim performansama na "next gen" konzolama....

čekaj, sad će ti sinatra malo to pojasnit...

13 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Nisam dugo igro pošto sam čeko patch 1.05 a nakon toga novi hardware i danas se vratio u igru...

Windows 10, (10130 build) novi procesor plus matična; sve Ultra osim foliage draw distance na high i medium sjene, (modificirane u ini), HBAO+, AA, Bloom, Lightshafts, Hariworks ON, (smanjen hairworks MSAA na 2x) i igra radi na 30 FPSa...

352.86 driveri potšo za Win 10 nema 353.06 koji su mi još dodatno popravili performanse u Witcheru na Win 8.1, (možda da probam snimit win 8.1 verziju na WIn 10)

SLIKA1

SLIKA2

Doktore kako samo poboljsanje procesora, a igra nije puno zavisna od njega, dovodi do tolikih poboljsanja performansi?

17 godina
The Witcher 3

Pa očito igra bolje radi sa Windows 10 + FX 6300 @4.2 nego sa Wsndows 8.1 + Phenom II x4 955 @3.7

Nije da samo dvije jezgre rade, a ostale su parkirane...

Far Cry 4 na istim postvkama je na gore spomenutoj konfiguraciji/usporedbi dobio boost od 10/15 FPSa

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 10:07 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pitanje za one koji igraju PC verziju.

Jel igra tko igru za rusko područje isto na engleskom ali cijena 12,7$ RU gog verzija, steam RU verzija 19,75$, global gog 32,7$, steam global 54,2$?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Izašli novi free DLC-ovi 7 i 8.

New Quest: Fool's Gold - Players will start this quest by talking to NPCs who invite Geralt for food in the Lurtch village in No Man's Land (Velen).

Ballad Heroes: Neutral Gwent Card Set - When a player starts a game of Gwent, the new cards will appear.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 11:27 (zrimo).
Moj PC  
7 0 hvala 6
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

Molim vas jel mi netko moze reći gdje se moze naći Witcher 3  a da ne izbaci iz igrice kad izroniš iz vode???

Koliko vidim ljudi ovdje nemaju s tim problema.

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
17 godina
ivankona kaže...

Molim vas jel mi netko moze reći gdje se moze naći Witcher 3  a da ne izbaci iz igrice kad izroniš iz vode???

Unaprijed hvala

Pa, sa legalnom verzijom nema tih problema.

Doduše, kod tebe može biti problem do loše kombinacije grafičke i driver-a, ili nekog OC-a, lošeg RAM-a, napajanja...

10 godina
neaktivan
The Witcher 3

sve mi je novo super radi na ultra, jedino ovo original

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
The Witcher 3

a sto znači ovo OC?

0 0 hvala 0
17 godina
ivankona kaže...

a sto znači ovo OC?

OC = OverClock

Jesi probao sve postavke kvalitete vode?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 13:09 (TomoR).
10 godina
neaktivan

sve mi je on ultra i high sve radi super.

Misliš da smanjim?

17 godina
ivankona kaže...

sve mi je on ultra i high sve radi super.

Misliš da smanjim?

Probaj, pa vidi ako pomogne.

15 godina
neaktivan
ivankona kaže...

Unaprijed hvala

http://steamcommunity.com/app/292030/discussions/0/613958868353635430/

http://www.gog.com/forum/the_witcher_3_wild_hunt/crashes_every_time_the_camera_entersexits_water

http://www.reddit.com/r/witcher/comments/36mqrx/fx_8350_gtx_970_i_completely_fixed_my_crashing/

Cini se da ti je upgrade drivera (ili cak i downgrade) najsigurnije rjesenje. Ako ne, malo po malo se igraj s postavkama i vidi da li ti se s nekom kombinacijom ne rusi.

17 godina
The Witcher 3

Ovaj zadnji 1.05 update je vise stvari pokvario nego popravio. Desava li se ikome od vas da stamina prestane da se puni? I onda tamo nakon nekog vremena samo odjednom krene, stim da reload, restart i napitci ne pomazu. Takodje, vise puta mi se desilo da se kamera priblizi skroz do uha Geraltu, i onda moram izaci iz igre pa uci ponovo da bi se vratila. A na jednom mjestu, imam 3 brodica jedan u drugom, kod jedne luke, i kad god uradim fast travel na istu luku sa brodicem, i on se pridruzi grupnjaku.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nisam imao takvih problema. Mene jedino zivcira da alchemy još ne radi, sjedim na hrpi lesser mutagena koje ne mogu craftat u vise. Jel zna tko kad planiraju to popraviti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odoakar kaže...

Nisam imao takvih problema. Mene jedino zivcira da alchemy još ne radi, sjedim na hrpi lesser mutagena koje ne mogu craftat u vise. Jel zna tko kad planiraju to popraviti?

baci ih, napravi novi pa skupi ove koje si bacio

let's put a smile on that face
16 godina
odjavljen
The Witcher 3
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

puno ti hvala, instalirao sam omega driver i savrseno. sad malo zacrvenjeti oči

11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Zanima me jedna stvar.Zasto se toliko zalite na hairworks?Meni na GTX 970 ne zdere bas FPS.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Da, na GPU-u od 3300kn. Bilo bi apsolutno zalosno da ga ti ne mozes ukljucit. A nije stvar zderanja FPS-a, nego zderanja FPS-a preko opcije koju gotovo ni ne vidis jer je npr. Geraltova kosa po defaultu napravljena fantasticno.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

pa nije bas 3300 :p ... Moze se naci vec za 2600-700...

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Istina.Ono sto je zalosno da korisnici sa GTX 780 TI grafickom to moraju iskljucit kako bi dobili veci FPS od 35.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pa recimo ja imam 970 SLI pa si nemogu dozvolit hairworks da mi bude uključen ako želim igrat na preko 60 fps-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Sve na Max oko 50FPS,bez hairworksa 60.Sad kako ko zeli.Meni cisto svejedno.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice