The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: The Witcher 3
Xplicit kaže...

Ekipa koju opremu treba čuvati za kasnije, tj koja je potrebna za daljnju izradu oružja i armora?

Imam pune torbe stvari, a ne znam kaj bi prodao. Pošto sam čitao par stanica prije da kasnije treba nešto pa nisu imali.

Sve setove cuvaj,Cat,Bear i Griffin.
Mislim da su to sve,isto ce nekada staviti da se onaj lvl 1 Witcher armor moze upgrejdati dalje.

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ne trebas cuvat kad ih uvik mos kraftat.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 6
15 godina
The Witcher 3

hvala ekipa. Bome ste mi oslobodili puno mjesta u torbama i donijeli lijepu zaradu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Jonja kaže...

Za svaki upgrejd ti treba stari armor ne mozes craftati upgrejdani bez "losije" verzije.

17 godina
The Witcher 3

Naišao na GIF

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wack kaže...
Jonja kaže...

Za svaki upgrejd ti treba stari armor ne mozes craftati upgrejdani bez "losije" verzije.

Da, ali mozes kraftat losiju verziju umjesto da je vucaras po inventoriju 20 sati. 

LoL acc THCJoshi
17 godina
The Witcher 3

CD Projekt Red-u je zasjela poljska porezna za vrat.

Nisu smjeli na Press konferenciji objaviti broj prodanih komada Witcher 3, već su to trebali kroz neki elektronski sustav napraviti (ESPI). Sad ih tuže za kompletnu prošlogodišnju dobit...

Evo nekog google prijevoda na engleski s poljskog:

http://facepunch.com/showthread.php?t=1470865

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Jebate, ko da su u Hrvatskoj.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...

Ne baš sasvim točno, da je kak u Hrvatskoj uz taj zakon bi netko iz HNS-a moral na rukovodeću poziciju kao jedan od uvijeta! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
17 godina
Butcher kaže...
skank666 kaže...

Ne baš sasvim točno, da je kak u Hrvatskoj uz taj zakon bi netko iz HNS-a moral na rukovodeću poziciju kao jedan od uvijeta! 

Ima jedan komentar tamo na forumu (pretpostavljam da je lik iz Poljske).

Kaže: "U Poljskoj porezna uvijek "pobijedi" - ili ćeš platiti veliki porez ili veliku kaznu, čak i kad radiš pošteno."

EDIT: Dodao sam malo pjesničke slobode u prijevod 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 10:43 (TomoR).
11 godina
The Witcher 3

LOL.

Pa ne možeš davati insajder informacije van o financijskom poslovanju neslužbenim kanalima ako si prisutan na burzi. Službeni kanali služe za takve stvari - dakle nakon što to staviš priopćenjem kako bi bilo dostupno SVIM ulagačima, možeš isto koristiti za marketinške svrhe. Srećom, ovdje su izdali to javnim kanalom, no i dalje je kršenje protokola. Izdavanje takve informacije nelegalno (dakle čisti insider) je i kažnjivo djelo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 10:44 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ljudi, narucih MSI AMD R7 250X 2 GB DDR5, i dodao sam jos 2 GB rama, trebalo bi da bude gotovo u ova dva dana. Koliko sam video po netu imacu neka srednja podesavanja. Jedva cekam da zaigram! 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ako igras na 1080p, nisan ti bas siguran.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Jonja kaže...

1366x768 

16 godina
Jonja kaže...

O cemu ti ? doktor1 igra na full HD sa GTX 750 i Phenom II,a one ne bude.

R9 270x je dovoljna za High postavke @30 FPS bez Hairworks na fHD.

13 godina
doky01akablava kaže...
Jonja kaže...

Ali radi se o 250X a ne o 270X.

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Meni ono govno od konja Roach odbija trčat. Samo kaska, probao sam neke fore sa weba, skinut mu svu opremu, save & quit, bla bla i jednostavno neće. Jel ima netko takav problem?

To se i meni jednom dogodilo, a stanje se popravilo nakon restarta igre.

Jel ima kakvih razlika u performansama sa novim patchom 1.06?

13 godina
odjavljen
Minneyar kaže...

Ali radi se o 250X a ne o 270X.

Ali radi se o 1366x768 a ne FHD  Nego sta mislite, jel mogu ocekivati teksture i foliage distance na High a shadows na medium, volio bih da mogu i SSAO.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.6.2015 17:16 (Comi123).
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
Jonja kaže...

Ja imam R9 270 i izvan gradova razlika izmedju maxed out (bez hairworksa) i ultra low (bez hairworksa) je 10-15 FPS-a ako i toliko. Igra je okej optimizirana, al nemas bas izbora oko kvalitete, izgleda zamalo isto na ultra low i ultra high. Zamuljaju malo teksture tla, bude manje cvijeca i stabala u daljini i to je to.

LoL acc THCJoshi
17 godina
The Witcher 3
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 12:57 (lion002).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja ga igram na low na HD rezi s A10 5757M+ 8670m na low postavkama,igrat će i on s 250x :D

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
pandza94 kaže...

Ja ga igram na low na HD rezi s A10 5757M+ 8670m na low postavkama,igrat će i on s 250x :D

Nadam se da ce R7 250X s 2 GB izgurati neke High postavke (senke medium, hairworks iskljucen) na 1366x768...

15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Čist sumnjam,meni većina stvari je low osjeti se sttutering,al je to dosta slabija grafa i proc od tvojih,plus

prijenosnik je.

Al sam zadovoljan da bude iskren,Witcher3 FTW :)

Izišao iz White Orcharda nabudžen,samo nemam Snake School Steel Sword :(

EUNE: 321Zdravko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

+110 h Witchera i dalje me oduševljava...

Sinoć odvalio na:

Vratio se nazad u Kaer Morhen i treba skinut urok s Uma, Yen ošla spat, nacugali se, tipična alhoholna brija,

pala ideja da pozovemo cure na tulum. Oblačenje u žensku robu, krivi broj, tupilo, mamurluk..

Jednostavno genijalno i ne želim da se završi :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Takoder,igra me odusevljava svakim danom sve vise,koliko je imerzivna i predivna in every possible way.

Ladies of the Woods misija ajme i nastavak questa,nemam rijeci.

Dio sa glazbom kad se pojavljuju ili quest sa Forefather's Eve,glazba je maestralno pogodena.

Dajte mi recite odigrao sam do kraja taj quest kad spasim Annu i posaljem sa Bloody Baron-om onom healeru u planine,ima li jos nastavka da ih dokrajcim bas ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Dajte mi recite odigrao sam do kraja taj quest kad spasim Annu i posaljem sa Bloody Baron-om onom healeru u planine,ima li jos nastavka da ih dokrajcim bas ? 

Bit ce prilike :)

Under neon loneliness...Motorcycle emptiness...
16 godina
The Witcher 3

Sreći nikada kraja,sad jedva čekam taj dio,zato obožavam Witchera,na neki način si zakon u igri i imas puno odluku,zamjerile su mi se otpocetka zbog par stvari i jedva cekam taj dio :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doky01akablava kaže...

Kod mene potpuno drugačiji završetak

Spasio tree spirit i djecu, Anna umrla (one babe Chrones je proklele pa otrovale) a baron se objesio u svom dvorištu)

16 godina
JackIsBack kaže...
doky01akablava kaže...

Kod mene potpuno drugačiji završetak

Spasio tree spirit i djecu, Anna umrla (one babe Chrones je proklele pa otrovale) a baron se objesio u svom dvorištu)

To je nazalost Witcher 3,nema dobrog ni loseg odabira vec jedan i drugi nosi posljedice.

Vice versa bi ti bilo

Crones pojele djecu,Anna u deliriju i psihozi ne zna tko je tko i Baron je vodi kod healera u planini.
Again djeca su pojedena iako sam to htio izbjeci,ali sam vagao da onaj zli sumski duh je ipak puno nepozeljnija sudbina nego Crones.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice