The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: The Witcher 3
Nvidia GTX 680 kaže...

Pitanjce prije nego kaj kupim igru za 60 eura. Jel sam u stanju vrtit bar na high postavkama da imam iznad 60 fps sa ovom konfom?

i7 4770k

16gb 1600mhz gskill

gtx 680 OC

instalirat cu igru na SSD

foliage distance medium, ostalo sve na ultra FHD rezolucija, i naravno nepotrebna kosa od nvidie off, fps 40+ na mojoj confi.

17 godina

pitanje za ekipu koja je zavrsila heart of stone new game +

da li znate gdje se nalazi diagram za legendary viper silver sword. naime, kad sa u onoj iluziji na kraju, pokupim sword ali to nije legendary viper nego obicni. je li to bug (ja mislim da je) i ako je da li postoji diagram kao i za steel sword da ga sam mogu craftat?

ipak bug nvm... malo mi to dize zivce da nisu uspjeli takvo nesto provjerit... nadam se da ce sletit neki patch u meduvremenu pa ce rijesit taj bug. sve sreca pa iman hard save prije toga.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2015 22:48 (Obi Wan).
12 godina
Psiho246 kaže...
Fanu kaže...

ja sa svojom konfiguracijom i upaljenim hairworks na high imam 40+FPSa

bez hairworksa 50+FPSa 

1080@ultra (shadows i foliage distance na high jer ubijaju performanse)

Woot?

Ja sa svojom igram sa svime na ultra bez ikakvih ubijanja performansa, tj. fluidno.

Cudno mi je da ti ne mozes ako su nam graficke u istom rangu?

i meni je bez hairworksa ugl 60+FPS, osim kad dodjem u neko naseljeno mjesto ili tokom nekih vecih fajtova kad padne ispod 60+

16 godina
The Witcher 3

There were some exploits in The Witcher 3 that let people harvest hides and pearls for gold. If you used them to make a quick buck, well, the game’s developers know. And they’re sending someone after you.

http://kotaku.com/witcher-3-sends-taxman-after-players-who-used-exploit-1736590388

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
doky01akablava kaže...

There were some exploits in The Witcher 3 that let people harvest hides and pearls for gold. If you used them to make a quick buck, well, the game’s developers know. And they’re sending someone after you.

http://kotaku.com/witcher-3-sends-taxman-after-players-who-used-exploit-1736590388

Genijalno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Fanu kaže...
Psiho246 kaže...
Fanu kaže...

ja sa svojom konfiguracijom i upaljenim hairworks na high imam 40+FPSa

bez hairworksa 50+FPSa 

1080@ultra (shadows i foliage distance na high jer ubijaju performanse)

Woot?

Ja sa svojom igram sa svime na ultra bez ikakvih ubijanja performansa, tj. fluidno.

Cudno mi je da ti ne mozes ako su nam graficke u istom rangu?

i meni je bez hairworksa ugl 60+FPS, osim kad dodjem u neko naseljeno mjesto ili tokom nekih vecih fajtova kad padne ispod 60+

Ma ako je iznad 30 fpsa, dizi sve na ultra i deri brate mili. 

To je ionako broj kojeg ni ne dozivis ako nemas ukljucen fraps.

- Psiho246
14 godina
Psiho246 kaže...

Ne doživiš ako imaš problema s vidom...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...
Psiho246 kaže...

Tebe kad gledas film na tvu bole oci, smeta ti slika ili sto?

Kako uopce zivis bez TVa, filmova i serija?

- Psiho246
14 godina
Psiho246 kaže...
Hexfire kaže...
Psiho246 kaže...

Tebe kad gledas film na tvu bole oci, smeta ti slika ili sto?

Kako uopce zivis bez TVa, filmova i serija?

Igre i filmovi su skroz različite stvari. Tko god tvrdi da na monitoru ne vidi razliku između 30 FPS-a i 60 FPS-a, trolla bezveze.

12 godina
Psiho246 kaže...

dozivis ako imas 60+FPS i onda bude frame drop na 40FPS

17 godina
The Witcher 3

Inače preferiram +60FPS, pogotovo u FPS-ovima.

Rado bih da moj stroj gura i W3 na 60+, na žalost ne ide. Igranjem po postavkama imam konstantnih 45+, što mi je za W3 dovoljno dobro. Čim padne ispod 40 FPS-a odmah "osjetim" taj pad.

Iako, ako ne ide bolje, i stabilnih 30FPS u ovoj igri će dati odlično iskustvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Malo kvalitetnog novinarstva na temu frames per second:

http://www.gamespot.com/videos/reality-check-do-we-need-60-fps-on-ps4-and-xbox-on/2300-6415658/

Osobno mi je 35+ prihvatljivo za vecinu igara, 45+ super, a u nekim mreznim pucacinama je pozeljno imati 60.

Iako postoji razlika cak i kada se gleda tv, nedavno sam gledao u trgovini sony 4k tv i na njemu je bio americki nogomet utakmica 4k/60 fps demo. Ludo, imas osjecaj da ce ti netko dodati loptu hahaha, osjeti se razlika i te kako, vidjeti ce te sami.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

2 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

Znam kako funkcionira fps, u filmu je 24 fpsa dovoljno jer su frameovi pravilno rasporedeni, dok su u igri nisu i zato nije dovoljno dobro iskustvo na 24 fpsa.

Ali da je razlika izmedu 30-35 i 60 fpsa tolika da bi iskljucivao graficke opcije tipa hairworks je bedastoca na kvadrat.

Edit: Vrlo informativan video, hvala kolega.

Izgleda da covjek moze razaznati i razliku izmedu 120 i 60 fpsa u igri i da je to dosta korisno kod pucacina iz prvog lica jer poboljsava vrijeme reakcije.

Divno.

Kako se to odnosi na Witchera 3? Zar je stvarno veca razlika u 30 fpsa i 60 (realno u ovoj situaciji dobis zapravo i preko 40 fpsa s nasim karticama, 30 u graficki najzahtjevnijim scenama) nego razlika sa hairworks on/off ili draw distance i shadow setting?
Please...to samo ako si picajzla.

Hebiga, kupite si onda 120HZ monitor i stavite sve na medium ako vas bas veseli, ja osobno nikad ne bih zrtvovao ove opcije u korist 20-30 fps-a, sto te ostavlja i dalje na duplo vecoj granici od screen tearinga.

Dokaz tome su i konzole kojima je ocito dovoljno da rade na 30 fpsa. Ok 60 je bolje ali ne ako zrtvujes druge graficke postavke...

Benefit velikog fpsa je ocito u pucacinama. Ja nisam bas neki FPS player pa mi to mozda nije vazno kao drugima, no ovo nije fps igra.

Igra je napravljena vizualno prekrasno, i RPG je gdje se covjek treba uziviti u svijet i pricu.

Meni osobno je to mnogo vaznije.

Razumijem da netko misli da je tih par fpsa vaznije, no ja to smatram picajzliranjem.

- Psiho246
Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina
The Witcher 3

Ovaj za Ubisoft radi,samo on i Ubisoft misle da je 30 Frejmova neko ugodno iskustvo,kako ti se da pisati toliki wall of text a nemas pojma o cemu pricas.

9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ma fps je samo broj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Wack kaže...

Ovaj za Ubisoft radi,samo on i Ubisoft misle da je 30 Frejmova neko ugodno iskustvo,kako ti se da pisati toliki wall of text a nemas pojma o cemu pricas.

Pa gore ti je video koji sam ja pogledao, valjda i ti.

Imamo iste informacije.

Ti nemas pojma o cem pricas, a usput je moj tata jaci od tvog. 

Ti radis za illuminate.

Daj se malo koncentriraj...

- Psiho246
12 godina
Psiho246 kaže...

Kako se to odnosi na Witchera 3? Zar je stvarno veca razlika u 30 fpsa i 60 (realno u ovoj situaciji dobis zapravo i preko 40 fpsa s nasim karticama, 30 u graficki najzahtjevnijim scenama) nego razlika sa hairworks on/off ili draw distance i shadow setting?
Please...to samo ako si picajzla.

kad me već prozivaš

itekako se vidi razlika

primjerice u gtaV koji nije pucačina iz prvog lica, a pogotovo u dijelu gdje se vozi

obzirom na moju slabu grafu prvo sam namjestio postavke po uputama kolege doktora, stavio ignore vram limit u postavkama, teksture na very high, dosta stvari na high, neke na medium, najzahtjevnije isključio, one slidere za broj ljudi, vidljivosti i slično na max i to je bilo sasvim solidno što se tiče grafike, no nekako usporeno i tromo

onda sam isključio vsync koji mi je igru limitiran na 30fps-a i doslovno se preporodio - igra je išla na 50-60 i preko 60 fps-a, doduše na 1280×1024 monitoru, ali razlika u fluidnosti je stvarno ogromna čak i sad na full hd kad imam 40-50 fps-a u odnosu na lockanih 30

nažalost, gta5 je itekako profitirao od novog i5 hase i 8gb rama, pa grafa i nije bila tolika kočnica, kao upravo u witcheru gdje sa istom konfom niti na low ne mogu održati stalnih 30 fps-a, pa čak niti na starom monitoru

kolegi sam srećom baš danas naručio novu grafu, pa će mi posuditi svoju gtx 570 koja je poprilično jača od moje 550ti, da popravim bar donekle situaciju do sljedeće godine dok ne uzmem i ja neku noviju grafu 

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2015 19:12 (picajzla0707).
16 godina
The Witcher 3

Da li je tko naletio na ovo i poslusao ? Pred sami kraj sve se obestinjuje u ovoj pjesmi :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 21:44 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ekspanzija je odlična.

Dobra priča, vrhunska zabava (vjenčanje), a onaj dio kad si prebačen u obojani svijet Ogierdove žene pa tamo rješavaš njena sjećanja je fenonemenalna ideja za misiju.

I još moram priznati da sam se pošteno namučio u borbi sa Caretakerom.

Sve u svemu, ekspanzija u punom smislu riječi.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Konačno sam se dočepao igrice i sad se više nemoram živcirat sa CoD 2-4 i CS GO.

Dugo nisam bio ovako uzbuđen oko jedne igrice. Što se tiče same grafike, ocjena 10/10. Iako u system req kao recommended stoji i7 3770 3.4 GHz, meni moj i5 radi odlično. Nema nikakvih lagova, a i GTX 960M radi smoothly bez ikakvog primjećivanja povećanog zagrijavanja.

Ovo su moje postavke, u biti nisam ništa ni mijenjao. BTW kako vidjet koliko mi je FPS u igri? Čisto me zanima reda radi...

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Witcher 3

Fraps ili MSI Afterburner sa kojim mozes pratiti takoder temperaturu gpu,cpu,load na jezgrama itd. ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ako igru imas na steamu imas u opcijama steama da ti prikazuje fps. Znaci settings >in-game > in-game FPS counter

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

ne zeli mi prihvatit SS upload?

Btw, jel se mogu vracat na questove koje sam failao? Imam jedan s pocetka, vrtio sam se u krug sa witcher sens i nisam nasao kaj sam trebao

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 14:54 (flpmyslf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
flpmyslf kaže...

ne zeli mi prihvatit SS upload?

Btw, jel se mogu vracat na questove koje sam failao? Imam jedan s pocetka, vrtio sam se u krug sa witcher sens i nisam nasao kaj sam trebao

cim je failed nema povratka

It's not who u are, it's who u know.
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel cesto igrate Gwent? 

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 23:25 (flpmyslf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Upravo prelazim igru na Death March za 2 achivmenta, treba mi jos ono za ubit 50 ljudi s headshotom, sve karte i imat cu sve achivmente.

Ako igras gwent i ides na achivment onda ti je dobro ovo za pratit kartice.

http://gwentcards.com/checklist.html

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

"Prešao" (bez dosta side questova) igru još prije dosta vremena kada je update 1.03 bio zadnji.

Sada si stavio 1.10, DLC-ove +Hearts of stone i imam dosta malo fps-a. Nitko nije doživio sličnu stvar?

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Sve đinđe koje su se prije u .ini fajlu dodavale i prepravljale su sad automatski upaljene.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

Kak vama ide s coinsima? Ja se trenutno borim s time, iako sam tek u pocetnoj fazi igre, 4 sam lvl i trenutno sam cijeli level prakticki sa 0 coinsa. Igram skoro svaki quest na koji naiđem i jos uzmem sa ploče koji mi odgovara. Dobijem iz questova lovu, ali većinu potrošim na repair za stuff, craft i dismantle

artuditu
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice