The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.033.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Hexfire kaže...

To bi bio New Vegas. F3 je bio tipična Bethesda igra bez duše.

Američka propaganda taj F3.  Da sam bar moga bit kineski komunist i "natamburat" liberty prime-a. 

Je li se prije mogla u w3 prominit rezulucija ingame, ili si morao u cfg?

12 godina
Hexfire kaže...
Fanu kaže...

Fallout 3 je bio daleko od prosjecne igre

atmosfera i mehanika igre su bile bez presedana u to vrijeme..

New Vegas je bio evolucija F3

mislim da je F3 odradio poprilicno dobar posao u prikazivanju pustoši nuklearnog rata - art style je bio dosta dobar (nosac aviona, nuke town, razruseni gradovi, hotel, itd) + sve je zanimalo kako ce implementirati VATS sustav iz prvog lica i uspjelo im je

sto se tice Fallout 4, ima toliko malo gameplay videa da ne znam ni sta ocekivati osim napokon solidne grafike

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Offtopic gtfo. Ja nevjerujem da mi se witcher ruši (kao i 90% drugih igara) i to po peti put na win8.1, razlog više za povratak na sedmicu. 

uvik ista priča. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

Offtopic gtfo. Ja nevjerujem da mi se witcher ruši (kao i 90% drugih igara) i to po peti put na win8.1, razlog više za povratak na sedmicu. 

uvik ista priča. 

pređi na win 10, ja imam 5 games-a koje rotiram i nijedna se nije crashala.

BTW, otisao sam u Vivaldi bank u Novigradu, odnosno kod patuljka zamjenit zlatnike i uzeo sam loan kod njega i nekak mi se cini da mi je kao dao tih 100 kruna? Nigdje nisam vidio da pise da sam uzeo loan, na brzinu sam to odigrao pa nazalost nisa previse obracao paznju.

2. stvar. Zelim si craftat armor i sve kaj mi fali je Kae Morhen armor. Nemogu fast travelat do tamo pa cu vjerojatno morat pjeske/konjem, jel se isplati to napravit?

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.10.2015 13:28 (flpmyslf).
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nema ti puta do tamo konjem. Cekaj da se prica razvije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
fanaticni gejmer kaže...

uvik ista priča. 

Mozda driveri za grafu ? Ja sam presao Witcher 3 na 8.1 bez i jednog crasha

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Mozda driveri za grafu ? Ja sam presao Witcher 3 na 8.1 bez i jednog crasha

E da je bar to. Imam bezbroj problema sada, ne samo igre. Na sedmici nisam imao ovoliko tehničkih problema.

Došao je trenutak kada je friška instalacija windowsa jedino pravo rješenje. w8.1 nema moju preporuku ako tko misli prelazit na nj.

17 godina
flpmyslf kaže...
fanaticni gejmer kaže...

uvik ista priča. 

pređi na win 10, ja imam 5 games-a koje rotiram i nijedna se nije crashala.

BTW, otisao sam u Vivaldi bank u Novigradu, odnosno kod patuljka zamjenit zlatnike i uzeo sam loan kod njega i nekak mi se cini da mi je kao dao tih 100 kruna? Nigdje nisam vidio da pise da sam uzeo loan, na brzinu sam to odigrao pa nazalost nisa previse obracao paznju.

2. stvar. Zelim si craftat armor i sve kaj mi fali je Kae Morhen armor. Nemogu fast travelat do tamo pa cu vjerojatno morat pjeske/konjem, jel se isplati to napravit?

vivaldi daje ja misli 1k i bude kamata 300 pa to ispadne 1.3k... to uzmei ne vratis nikad :D

a ovo drugo... sve ti zavisi kakav playstyle imas i da li recimo igras na najtezoj tezini. po meni je osobno najbolji par maceva iz bear school, a ako ides bas na sword onda je tu cat za armor. kasnije uzmes viper maceve, al dok dodes do tu manje ce bit relevantno, tj niti nece bit relevantno. jedini mi je problem sta mi cat izgleda nekako presvijetlo al mislim da ima mod koji ga malo potamni...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni je na lvlu 35 vivaldi dava 100 golda. Vraca bi mu 130. Ali usto dobijes i 30xpa. Tako da je to dobar nacin dizanja lvla ako ti fali do achivmenta. Love ces ionako ima na tone a tih par tisuca za kamate neces ni osjetit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Meni je na lvlu 35 vivaldi dava 100 golda. Vraca bi mu 130. Ali usto dobijes i 30xpa. Tako da je to dobar nacin dizanja lvla ako ti fali do achivmenta. Love ces ionako ima na tone a tih par tisuca za kamate neces ni osjetit.

nekako mi se cini malo da daje samo 100 golda, doduse to sam samo ja, moguce da sam se preracunao... ma ima nacina da zaradis para ka blata, to je najmanji problem. a tek kad pocnes igrat new game+ lova se samo koti

12 godina
The Witcher 3

Kakve su preformanse na PS4?

Nothing is true,everything is permitted.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bartaul kaže...

Kakve su preformanse na PS4?

Ko Powerpoint prezentacije

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
The Witcher 3

Imam instaliran patch 1.10, i imam problem da ne mogu ubiti ovog lika. Ima li kakvo rijesenej za ovo?

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Instaliraj 1.11 patch. On bas to popravlja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

.

artuditu
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 16:54 (flpmyslf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zajeb kaže...

Stavio 1.11 i opet ista stvar.

17 godina
Vuk15 kaže...
Zajeb kaže...

jedino da reloadas prije startanja questa... ako to nemas onda je to problem

12 godina
Obi Wan kaže...
Vuk15 kaže...
Zajeb kaže...

jedino da reloadas prije startanja questa... ako to nemas onda je to problem

Probo i dalje isto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.10.2015 17:03 (Vuk15).
17 godina

e moj vuce nista... sist i plakat...

16 godina
Vuk15 kaže...

Imam instaliran patch 1.10, i imam problem da ne mogu ubiti ovog lika. Ima li kakvo rijesenej za ovo?

Probaj kamehameha!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
12 godina
Butcher kaže...
Vuk15 kaže...

Probaj kamehameha!

Izgleda da mi to jedino i preostaje hahaha, salu na stranu nadam se da ce biti ispravljeno u nadolazecem patchu. 

16 godina
The Witcher 3

Jel vama 1.11 patch poveća cjene robe? Nekon 1.10 su mi bile pale a sad nakon 1.11 otišle u nebesa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

jel se W3 može igrati na windowsima 10? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

moze evo vidi http://files.fm/u/mglfvyg

http://postimg.org/image/66ddp72db/
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cansee kaže...

jel se W3 može igrati na windowsima 10? 

Ja igram na Win10 i radi odlično!

btw, još malo igre sa bojama :). 

artuditu
17 godina

ej bećarci

Imam maleni problemčić, naime tokom reinstalacije OS-a izgubio sam save gameove. Pa ako ima netko tko bi mi uplodao svoje. Stao sam na kraju glavne priče.

Hvala unaprijed.

Bok, ja sam sharyn
17 godina
blackdevil kaže...

ej bećarci

Imam maleni problemčić, naime tokom reinstalacije OS-a izgubio sam save gameove. Pa ako ima netko tko bi mi uplodao svoje. Stao sam na kraju glavne priče.

Hvala unaprijed.

moj save ti nece pomoc... ja kad zavrsim pricu zavrsim sve...

17 godina
blackdevil kaže...

ej bećarci

Hvala unaprijed.

https://jumbo.iskon.hr/dl/4bc51e0e-4f90-4b2a-b8aa-d6284e410f56

Ovo su moji, sa over 9000 modom :) tak da ne buš puno šetao. Al za započeti game+ dušu dalo. Ne znam koji je točno save status pa sam snimio tri komada.

Who would have thought being hit by lightening would land you in hospital?
17 godina

naletio sam na jako cudnu situaciju... lvl 6 sam i odlucih se zaleti do dragonslayer grotto da skupim dijagrame za griffin armor... znam da nije nesto extra tesko za pobit bagru unutra...

i tako cistim ja to i taman soba prije susreta sa onim vampirom spawna mi se u tom prolazu lvl 20 leshen... sta je jos najinteresantnije od svega toga tamo bi se trebao nalazi onaj otrovni plin koji je zapaljiv ako bacim igni na njega medutim njega nema... a kad upalim baklju plin pocne eksplodirat kao da je negdje iznad mene...

moram priznat jako interesantan glitch

16 godina
neaktivan
Fanu kaže...
Hexfire kaže...
Fanu kaže...

Fallout 3 je bio daleko od prosjecne igre

atmosfera i mehanika igre su bile bez presedana u to vrijeme..

New Vegas je bio evolucija F3

mislim da je F3 odradio poprilicno dobar posao u prikazivanju pustoši nuklearnog rata - art style je bio dosta dobar (nosac aviona, nuke town, razruseni gradovi, hotel, itd) + sve je zanimalo kako ce implementirati VATS sustav iz prvog lica i uspjelo im je

sto se tice Fallout 4, ima toliko malo gameplay videa da ne znam ni sta ocekivati osim napokon solidne grafike

Pa Fallout serijal i jeste poseban upravo zato što nije pokušavao ovo boldano. Retrofuturizam, crni i monthy pythonovski humor, ekscentrični likovi, zajebancija i reference, a ne beznadni, depresivni post-apokaliptični svijet odnosno tema prožvakana sto milijuna puta. Upravo je u ovom segmentu F3 najviše fejlao.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice