I ja sam na početku imao problema sa novcem no kasnije kako dižeš level te misije postanu ozbiljnije neć ti to biti problem + gdje god da ideš uvijek lootaj svaki chest,ma sve što možeš često ima stvari koje mnogo vrijede..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam stalno kupio maceve od palih neprijatelja i prodavao kod onog blacksmitha na glavnom trgu u Novigradu, tamo sam malo blago na tome zaradio.
Kak vama ide s coinsima? Ja se trenutno borim s time, iako sam tek u pocetnoj fazi igre, 4 sam lvl i trenutno sam cijeli level prakticki sa 0 coinsa. Igram skoro svaki quest na koji naiđem i jos uzmem sa ploče koji mi odgovara. Dobijem iz questova lovu, ali većinu potrošim na repair za stuff, craft i dismantle
Najbolju cijenu za iteme daje jedan prosjak trgovac bocama u Novigradu. Daje punu cijenu za svaki item, kada mu nestane novca, kupio od njega flaše, prekini razgovor sa njime, pa ponovo započni i on uvijek replenisha flaše i tako radi dok prodaš sve iteme koji ti nisu bitni. Kupljene flaše prodaj običnim trgovcima po cijeni od 1 coin. To će te privremeno izvući iz sranja sa novcem.
Gledaj od 3.30
Jel cesto igrate Gwent?
di god postoji sansa za igrat gwent igram ga... steta sto nema vise tih prilika, ali eto, nesto se prica da ce druga ekspanzija dodat puno stvari vezanih za gwent
sad sam opet poceo od pocetka (ovo je cetvrti prijelaz sad), buduci da su stavili da se tezina za gwent moze stavit na hard, a tezina je death march.
Kak vama ide s coinsima? Ja se trenutno borim s time, iako sam tek u pocetnoj fazi igre, 4 sam lvl i trenutno sam cijeli level prakticki sa 0 coinsa. Igram skoro svaki quest na koji naiđem i jos uzmem sa ploče koji mi odgovara. Dobijem iz questova lovu, ali većinu potrošim na repair za stuff, craft i dismantle
Najbolju cijenu za iteme daje jedan prosjak trgovac bocama u Novigradu. Daje punu cijenu za svaki item, kada mu nestane novca, kupio od njega flaše, prekini razgovor sa njime, pa ponovo započni i on uvijek replenisha flaše i tako radi dok prodaš sve iteme koji ti nisu bitni. Kupljene flaše prodaj običnim trgovcima po cijeni od 1 coin. To će te privremeno izvući iz sranja sa novcem.
Gledaj od 3.30
To radi sa patchem 1.10?
di god postoji sansa za igrat gwent igram ga... steta sto nema vise tih prilika, ali eto, nesto se prica da ce druga ekspanzija dodat puno stvari vezanih za gwent
sad sam opet poceo od pocetka (ovo je cetvrti prijelaz sad), buduci da su stavili da se tezina za gwent moze stavit na hard, a tezina je death march.
Igra u igri jbt led. Kad sam odigrao 2-3x shvatio sam kako stvari funckioniraju, i starih dice kockica se vise ni nesjecam. Zabavnije od hearthstone!
Kad zapocnem novu igru, znam gdje sam pogriješio prije i sakupit ću ih sve, nece bit nepromisljenih preskakanja.
Igra u igri jbt led. Kad sam odigrao 2-3x shvatio sam kako stvari funckioniraju, i starih dice kockica se vise ni nesjecam. Zabavnije od hearthstone!
Kad zapocnem novu igru, znam gdje sam pogriješio prije i sakupit ću ih sve, nece bit nepromisljenih preskakanja.
imam vec deck koji sam davno sastavija... tesko da se sa njim moze izgubit. medutim, dok ga sastavis malo se napatis, ali stvar je u tome da je to ajmo rec jedan nacin odmora od igre, taman se lipo opustis tih par minuta i nastavak slijedi. ako ti upadnu neke karte koje mozes dobiti kao random nagradu jako rano, tipa Villentretenmerth ili phillipa onda je jos bolje.
a ovo gore sta ljudi rade za vise love... sta se mucite... uzmete lipo mod koji smanjuje itemima weight za 10 puta i uzivate u igri.
Gledaj od 3.30
To radi sa patchem 1.10?
Ah ne znam, zadnji instaliran patch mi je 1.8 čini mi se, nisam mjesec dana igrao Witchera. Probaj pa vidi, to nije hack niti bug, jednostavno idi u Novigrad, pronađi tog tipa u videu i probaj. U principu to je koliko je meni poznato jedini pošteni način zarade love, ostali su iskorištavanje bugova kao onaj što sam vidio sa prstenjem u nestovima.
imam vec deck koji sam davno sastavija... tesko da se sa njim moze izgubit. medutim, dok ga sastavis malo se napatis, ali stvar je u tome da je to ajmo rec jedan nacin odmora od igre, taman se lipo opustis tih par minuta i nastavak slijedi. ako ti upadnu neke karte koje mozes dobiti kao random nagradu jako rano, tipa Villentretenmerth ili phillipa onda je jos bolje.
a ovo gore sta ljudi rade za vise love... sta se mucite... uzmete lipo mod koji smanjuje itemima weight za 10 puta i uzivate u igri.
Nije to to, jbg djeluje mi kao varanje u stilu God Mode i njega ne zeza težina itema nego što nema love, a onaj NPC kupuje iteme za puni iznos vrijednosti. Ako je npr. mač 100 Crowna, on toliko i daje, dok kod Blacksmitha ćeš dobiti npr. od 10-20 % vrijednosti.
nek skuplja sve pa ce prodajom i zaradit...
meni je frend igrao igru i skupljao je sve sta je mogao i svako malo trcaomerchantima i storrage chestu i tako stvari prodavao i zaradio hrpu para... kasnije je vidio da to nema smisla, instalirao mod i sve 5.
tako ces skupit sigurno 35k do 40k do kraja igre i mos komotno nastavit igrat HoS i kupit enchantera za 30k. zato sam poceo igrat ponovo da vidim jel to istina, jer to su bile cifre oko koji sam se vrtio kad sam igrao
Ja san prvi prelazak ima 9000 nosivost. Za drugi sam diga mod da mi poveca od konja 5 puta vrijednost. Imam 80k golda. Samo treba znat kako trejdat.
Ja san prvi prelazak ima 9000 nosivost. Za drugi sam diga mod da mi poveca od konja 5 puta vrijednost. Imam 80k golda. Samo treba znat kako trejdat.
ma dovoljno je da razbijas legendary maceve koji imaju gemove u sebi i njih prodajes... ja imam tih crafting materijala ko sljake, nisam ih nikad prodavao. da sam to jos prodavao ko zna gdje bi mi bio kraj.
ma dovoljno je da razbijas legendary maceve koji imaju gemove u sebi i njih prodajes... ja imam tih crafting materijala ko sljake, nisam ih nikad prodavao. da sam to jos prodavao ko zna gdje bi mi bio kraj.
Nisan ni ja nista prodava. Neznam kako konj sve to moze nosit. Ima par tisuca srebrenih i zeljeznih poluga.
Jednostavno napredovat u story, posjećivat sve zanimljive lokacije i obavljat contacts, i side quests. Barem meni tako nikad nije falilo novca, kraftao sve setove: grifin, bear i cat. Bilo je na "knap" ali i to je mnogo kruna. Nisam siguran, pošto nisam igrao dugo, kakva je zarada na "kravama" ?
Nisam siguran, pošto nisam igrao dugo, kakva je zarada na "kravama" ?
http://kotaku.com/the-witcher-3-addresses-money-exploit-by-trying-to-kill-1709341894
Nisam siguran, pošto nisam igrao dugo, kakva je zarada na "kravama" ?
http://kotaku.com/the-witcher-3-addresses-money-exploit-by-trying-to-kill-1709341894
:D na njih sam i mislio, krivo sam pitanje postavio.. oni imaju dosta materijala u sebi i beskonacno ti dolaze. Pretpostavljam da je to efikasan late game farming?
Early game farming.
Inace dosao je 1.11 patch. 1 gb.
Koliko vidim ispravlja I Wore Ofieri Before It Was Cool i dodaje jos par stvari. Posto jos nije stavljen patch notes neznam sta. Moguce da je popravlja i Wild Rose Dethorned koji je bugan dosta ljudi.
Evo i patch notes
http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_11_changelog_en.pdf
Planiram nanovo instalirati sistem pa me zanima da vidim da li je to tako.
Nakon instaliranja Witchera, trebam instalirati patch 1.1 i onda posljednji, 1.10 koji sadrži prethodne?
Planiram nanovo instalirati sistem pa me zanima da vidim da li je to tako.
Nakon instaliranja Witchera, trebam instalirati patch 1.1 i onda posljednji, 1.10 koji sadrži prethodne?
Da.
Zavrsio i drugi prelazak,i dalje su dojmovi fantasticni,ovih dana ako bude vremena odraditi ovu expanziju novu.
I dalje nakon odigranih igara do sada GOTY bez konkurencije vidjet cemo kakav ce F4 biti.
Early game farming.
Inace dosao je 1.11 patch. 1 gb.
Koliko vidim ispravlja I Wore Ofieri Before It Was Cool i dodaje jos par stvari. Posto jos nije stavljen patch notes neznam sta. Moguce da je popravlja i Wild Rose Dethorned koji je bugan dosta ljudi.
Evo i patch notes
http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_11_changelog_en.pdf
nisu popravili quest royal air force, jedan scavange hunt iz ekspanzije (chest u kojem se nalaze stvari jednostano nije registriran pri otvaranju, a kasnije se ne moze interactati s njim nakon sto se otvori)
A vidija san. Prosa san opet sve chestove i šipak. Nista nastavlja se rad na drugim achivmentima.
jos jedna nova stvar... prije se moglo imat samo 3 blue stripes commando karte... sa ovim patcher imam ih 5... vjerojatno jer su stavili da se moze mijenjat gwent difficulty... nije lose
To je bilo s expanzijom. S tim sam dobija onih 187 bodova za achivement. Njih 5 i horn .
Jel ima kakav uvid u sve nadolazece DLCove ? Hearts of Stone me totalno odvalio, ljetos sam prešao trojku, sad ovo igram... Pa ako ta igra ne osvoji za naj igru godine onda život nije fer ! Al' garantiram da ce Fallout 4 dobit...
Nema vise dlcova. Dolazi još jedna prava expanzija iduce godine. 20+ sati. Nista se jos nezna o radnji.
Istina ova "expanzija" je odlicna. Po traileru pomislis da ce bit gusari i nesto nevezano, a dobijes nesto slicno Baronovom questu. S odlicnim bossovima, zanimljivim konceptima levela.
Jel ima kakav uvid u sve nadolazece DLCove ? Hearts of Stone me totalno odvalio, ljetos sam prešao trojku, sad ovo igram... Pa ako ta igra ne osvoji za naj igru godine onda život nije fer ! Al' garantiram da ce Fallout 4 dobit...
Pa ako je Fallout 3 nekakav orjentir onda će i 4 biti prosječna igra. Nešto što kupiš samo zato jer je Witcher 3 rasprodan.
Pa ako je Fallout 3 nekakav orjentir onda će i 4 biti prosječna igra. Nešto što kupiš samo zato jer je Witcher 3 rasprodan.
Fallout 3 je bio daleko od prosjecne igre
atmosfera i mehanika igre su bile bez presedana u to vrijeme..
Fallout 3 je bio daleko od prosjecne igre
atmosfera i mehanika igre su bile bez presedana u to vrijeme..
To bi bio New Vegas. F3 je bio tipična Bethesda igra bez duše.