The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

I ja sam na početku imao problema sa novcem no kasnije kako dižeš level te misije postanu ozbiljnije neć ti to biti problem + gdje god da ideš uvijek lootaj svaki chest,ma sve što možeš često ima stvari koje mnogo vrijede..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3

Ja sam stalno kupio maceve od palih neprijatelja i prodavao kod onog blacksmitha na glavnom trgu u Novigradu, tamo sam malo blago na tome zaradio.

17 godina
flpmyslf kaže...

Kak vama ide s coinsima? Ja se trenutno borim s time, iako sam tek u pocetnoj fazi igre, 4 sam lvl i trenutno sam cijeli level prakticki sa 0 coinsa. Igram skoro svaki quest na koji naiđem i jos uzmem sa ploče koji mi odgovara. Dobijem iz questova lovu, ali većinu potrošim na repair za stuff, craft i dismantle

Najbolju cijenu za iteme daje jedan prosjak trgovac bocama u Novigradu. Daje punu cijenu za svaki item, kada mu nestane novca, kupio od njega flaše, prekini razgovor sa njime, pa ponovo započni i on uvijek replenisha flaše i tako radi dok prodaš sve iteme koji ti nisu bitni. Kupljene flaše prodaj običnim trgovcima po cijeni od 1 coin. To će te privremeno izvući iz sranja sa novcem. 

Gledaj od 3.30

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
flpmyslf kaže...

Jel cesto igrate Gwent? 

di god postoji sansa za igrat gwent igram ga... steta sto nema vise tih prilika, ali eto, nesto se prica da ce druga ekspanzija dodat puno stvari vezanih za gwent

sad sam opet poceo od pocetka (ovo je cetvrti prijelaz sad), buduci da su stavili da se tezina za gwent moze stavit na hard, a tezina je death march.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
boxer kaže...
flpmyslf kaže...

Kak vama ide s coinsima? Ja se trenutno borim s time, iako sam tek u pocetnoj fazi igre, 4 sam lvl i trenutno sam cijeli level prakticki sa 0 coinsa. Igram skoro svaki quest na koji naiđem i jos uzmem sa ploče koji mi odgovara. Dobijem iz questova lovu, ali većinu potrošim na repair za stuff, craft i dismantle

Najbolju cijenu za iteme daje jedan prosjak trgovac bocama u Novigradu. Daje punu cijenu za svaki item, kada mu nestane novca, kupio od njega flaše, prekini razgovor sa njime, pa ponovo započni i on uvijek replenisha flaše i tako radi dok prodaš sve iteme koji ti nisu bitni. Kupljene flaše prodaj običnim trgovcima po cijeni od 1 coin. To će te privremeno izvući iz sranja sa novcem. 

Gledaj od 3.30

To radi sa patchem 1.10?

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

di god postoji sansa za igrat gwent igram ga... steta sto nema vise tih prilika, ali eto, nesto se prica da ce druga ekspanzija dodat puno stvari vezanih za gwent

sad sam opet poceo od pocetka (ovo je cetvrti prijelaz sad), buduci da su stavili da se tezina za gwent moze stavit na hard, a tezina je death march.

Igra u igri jbt led. Kad sam odigrao 2-3x shvatio sam kako stvari funckioniraju, i starih dice kockica se vise ni nesjecam. Zabavnije od hearthstone!

Kad zapocnem novu igru, znam gdje sam pogriješio prije i sakupit ću ih sve, nece bit nepromisljenih preskakanja.

17 godina
fanaticni gejmer kaže...
Obi Wan kaže...

Igra u igri jbt led. Kad sam odigrao 2-3x shvatio sam kako stvari funckioniraju, i starih dice kockica se vise ni nesjecam. Zabavnije od hearthstone!

Kad zapocnem novu igru, znam gdje sam pogriješio prije i sakupit ću ih sve, nece bit nepromisljenih preskakanja.

imam vec deck koji sam davno sastavija... tesko da se sa njim moze izgubit. medutim, dok ga sastavis malo se napatis, ali stvar je u tome da je to ajmo rec jedan nacin odmora od igre, taman se lipo opustis tih par minuta i nastavak slijedi. ako ti upadnu neke karte koje mozes dobiti kao random nagradu jako rano, tipa Villentretenmerth ili phillipa onda je jos bolje.

a ovo gore sta ljudi rade za vise love... sta se mucite... uzmete lipo mod koji smanjuje itemima weight za 10 puta i uzivate u igri.

17 godina
alen29 kaže...
boxer kaže...

Gledaj od 3.30

To radi sa patchem 1.10?

Ah ne znam, zadnji instaliran patch mi je 1.8 čini mi se, nisam mjesec dana igrao Witchera. Probaj pa vidi, to nije hack niti bug, jednostavno idi u Novigrad, pronađi tog tipa u videu i probaj. U principu to je koliko je meni poznato jedini pošteni način zarade love, ostali su iskorištavanje bugova kao onaj što sam vidio sa prstenjem u nestovima.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Obi Wan kaže...

imam vec deck koji sam davno sastavija... tesko da se sa njim moze izgubit. medutim, dok ga sastavis malo se napatis, ali stvar je u tome da je to ajmo rec jedan nacin odmora od igre, taman se lipo opustis tih par minuta i nastavak slijedi. ako ti upadnu neke karte koje mozes dobiti kao random nagradu jako rano, tipa Villentretenmerth ili phillipa onda je jos bolje.

a ovo gore sta ljudi rade za vise love... sta se mucite... uzmete lipo mod koji smanjuje itemima weight za 10 puta i uzivate u igri.

Nije to to, jbg djeluje mi kao varanje u stilu God Mode i njega ne zeza težina itema nego što nema love, a onaj NPC kupuje iteme za puni iznos vrijednosti. Ako je npr. mač 100 Crowna, on toliko i daje, dok kod Blacksmitha ćeš dobiti npr. od 10-20 % vrijednosti.

17 godina

nek skuplja sve pa ce prodajom i zaradit...

meni je frend igrao igru i skupljao je sve sta je mogao i svako malo trcaomerchantima i storrage chestu i tako stvari prodavao i zaradio hrpu para... kasnije je vidio da to nema smisla, instalirao mod i sve 5.

tako ces skupit sigurno 35k do 40k do kraja igre i mos komotno nastavit igrat HoS i kupit enchantera za 30k. zato sam poceo igrat ponovo da vidim jel to istina, jer to su bile cifre oko koji sam se vrtio kad sam igrao

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Ja san prvi prelazak ima 9000 nosivost. Za drugi sam diga mod da mi poveca od konja 5 puta vrijednost. Imam 80k golda. Samo treba znat kako trejdat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Ja san prvi prelazak ima 9000 nosivost. Za drugi sam diga mod da mi poveca od konja 5 puta vrijednost. Imam 80k golda. Samo treba znat kako trejdat.

ma dovoljno je da razbijas legendary maceve koji imaju gemove u sebi i njih prodajes... ja imam tih crafting materijala ko sljake, nisam ih nikad prodavao. da sam to jos prodavao ko zna gdje bi mi bio kraj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.10.2015 22:49 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Zajeb kaže...

ma dovoljno je da razbijas legendary maceve koji imaju gemove u sebi i njih prodajes... ja imam tih crafting materijala ko sljake, nisam ih nikad prodavao. da sam to jos prodavao ko zna gdje bi mi bio kraj.

Nisan ni ja nista prodava. Neznam kako konj sve to moze nosit. Ima par tisuca srebrenih i zeljeznih poluga.

12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jednostavno napredovat u story, posjećivat sve zanimljive lokacije i obavljat contacts, i side quests. Barem meni tako nikad nije falilo novca, kraftao sve setove: grifin, bear i cat. Bilo je na "knap" ali i to je mnogo kruna. Nisam siguran, pošto nisam igrao dugo, kakva je zarada na "kravama" ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fanaticni gejmer kaže...

Nisam siguran, pošto nisam igrao dugo, kakva je zarada na "kravama" ?

http://kotaku.com/the-witcher-3-addresses-money-exploit-by-trying-to-kill-1709341894

12 godina
neaktivan
Fanu kaže...
fanaticni gejmer kaže...

Nisam siguran, pošto nisam igrao dugo, kakva je zarada na "kravama" ?

http://kotaku.com/the-witcher-3-addresses-money-exploit-by-trying-to-kill-1709341894

:D na njih sam i mislio, krivo sam pitanje postavio.. oni imaju dosta materijala u sebi i beskonacno ti dolaze. Pretpostavljam da je to efikasan late game farming?

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Early game farming.

Inace dosao je 1.11 patch. 1 gb.

Koliko vidim ispravlja I Wore Ofieri Before It Was Cool i dodaje jos par stvari. Posto jos nije stavljen patch notes neznam sta. Moguce da je popravlja i Wild Rose Dethorned koji je bugan dosta ljudi.

Evo i patch notes

http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_11_changelog_en.pdf

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2015 15:39 (Zajeb).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
The Witcher 3

Planiram nanovo instalirati sistem pa me zanima da vidim da li je to tako.

Nakon instaliranja Witchera, trebam instalirati patch 1.1 i onda posljednji, 1.10 koji sadrži prethodne? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
boxer kaže...

Planiram nanovo instalirati sistem pa me zanima da vidim da li je to tako.

Nakon instaliranja Witchera, trebam instalirati patch 1.1 i onda posljednji, 1.10 koji sadrži prethodne? 

Da.

11 godina
The Witcher 3

Zavrsio i drugi prelazak,i dalje su dojmovi fantasticni,ovih dana ako bude vremena odraditi ovu expanziju novu.

I dalje nakon odigranih igara do sada GOTY bez konkurencije vidjet cemo kakav ce F4 biti.

0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Early game farming.

Inace dosao je 1.11 patch. 1 gb.

Koliko vidim ispravlja I Wore Ofieri Before It Was Cool i dodaje jos par stvari. Posto jos nije stavljen patch notes neznam sta. Moguce da je popravlja i Wild Rose Dethorned koji je bugan dosta ljudi.

Evo i patch notes

http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_11_changelog_en.pdf

nisu popravili quest royal air force, jedan scavange hunt iz ekspanzije (chest u kojem se nalaze stvari jednostano nije registriran pri otvaranju, a kasnije se ne moze interactati s njim nakon sto se otvori)

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

A vidija san. Prosa san opet sve chestove i šipak. Nista nastavlja se rad na drugim achivmentima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jos jedna nova stvar... prije se moglo imat samo 3 blue stripes commando karte... sa ovim patcher imam ih 5... vjerojatno jer su stavili da se moze mijenjat gwent difficulty... nije lose

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

To je bilo s expanzijom. S tim sam dobija onih 187 bodova za achivement. Njih 5 i horn .

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The Witcher 3

tražio sam malo boje i evo, mislim da je rezultat dobar :). Moj prvi ss-i

artuditu
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Witcher 3

Jel ima kakav uvid u sve nadolazece DLCove ? Hearts of Stone me totalno odvalio, ljetos sam prešao trojku, sad ovo igram... Pa ako ta igra ne osvoji za naj igru godine onda život nije fer ! Al' garantiram da ce Fallout 4 dobit...

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nema vise dlcova. Dolazi još jedna prava expanzija iduce godine. 20+ sati. Nista se jos nezna o radnji.

Istina ova "expanzija" je odlicna. Po traileru pomislis da ce bit gusari i nesto nevezano, a dobijes nesto slicno Baronovom questu. S odlicnim bossovima, zanimljivim konceptima levela. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
D3lBoy kaže...

Jel ima kakav uvid u sve nadolazece DLCove ? Hearts of Stone me totalno odvalio, ljetos sam prešao trojku, sad ovo igram... Pa ako ta igra ne osvoji za naj igru godine onda život nije fer ! Al' garantiram da ce Fallout 4 dobit...

Pa ako je Fallout 3 nekakav orjentir onda će i 4 biti prosječna igra. Nešto što kupiš samo zato jer je Witcher 3 rasprodan.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Hexfire kaže...
D3lBoy kaže...

Pa ako je Fallout 3 nekakav orjentir onda će i 4 biti prosječna igra. Nešto što kupiš samo zato jer je Witcher 3 rasprodan.

Fallout 3 je bio daleko od prosjecne igre

atmosfera i mehanika igre su bile bez presedana u to vrijeme..

14 godina
Fanu kaže...

Fallout 3 je bio daleko od prosjecne igre

atmosfera i mehanika igre su bile bez presedana u to vrijeme..

To bi bio New Vegas. F3 je bio tipična Bethesda igra bez duše.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice