The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.034.231
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: The Witcher 3
Wack kaže...
Hacknwack kaže...

Ili su svi igraci Witcher 3 žene, ili sam ja totalno out.... jbt 99% screenshot-ova koje sam vidio od Witcher 3 je zalazak sunca... pa sunce ti žarko imam feeling da sam na fejsu kad god otvorim witcher reddit, bug temu ili official forume...

Cek da prikoljem neku svinju,crijeva joj izvadim i fotkam,nista jadnije od wanna be alpha male likova na forumu od svih mjesta.

Sry sto nisam nekakvi "wanna be" kawaii weabo ili kojekakva druga pizdarija koja je danas in?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2015 1:40 (Hacknwack).
17 godina
The Witcher 3

Witcher 3 - Super turbo lighting mod, (E3 2014)

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.9.2015 9:01 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Hacknwack kaže...
Wack kaže...
Hacknwack kaže...

Ili su svi igraci Witcher 3 žene, ili sam ja totalno out.... jbt 99% screenshot-ova koje sam vidio od Witcher 3 je zalazak sunca... pa sunce ti žarko imam feeling da sam na fejsu kad god otvorim witcher reddit, bug temu ili official forume...

Cek da prikoljem neku svinju,crijeva joj izvadim i fotkam,nista jadnije od wanna be alpha male likova na forumu od svih mjesta.

Sry sto nisam nekakvi "wanna be" kawaii weabo ili kojekakva druga pizdarija koja je danas in?

Ne ti si svoj i original bitchas ljudima kakve SSove uzimaju,razumijem da ti se ne svidja nesto ali ocigledno da su se njima svidjeli,cim su ih uzeli i jos postali na forum,da si imalo zreo koliko zelis da prikazes uzeo bi svoje neke drugacije i pokazao nam,umjesto samo bitchanja bez icega drugoga korisnoga i pametnoga,zivio da ne idemo u offtopic vise.

14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Bas sad gledam svoj profil i vidim da witcher ima novih achivmenta.

Dodali su dosta njih. Dio je od expanzije, a dio je mislim od obicne igre. Ima gwenta, combata uglavnom razno.

I ne rade do expanzije. Upravo probao par njih uradit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.9.2015 1:13 (Zajeb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zajeb kaže...

Bas sad gledam svoj profil i vidim da witcher ima novih achivmenta.

Dodali su dosta njih. Dio je od expanzije, a dio je mislim od obicne igre. Ima gwenta, combata uglavnom razno.

I ne rade do expanzije. Upravo probao par njih uradit.

Also, new achievements have appeared on Steam, but Community Lead Marcin Momot specified on the official forums that they won’t work until the expansion is released. "We are just testing before the expansion pack comes out. They won’t work until HoS releases. Sorry."

17 godina
The Witcher 3
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Imam ovaj gamepad za pc no Witcher i Shadow of Mordor koje imam instalirane ga ne prepoznaju. PC ga uredno prepozna (plug and play) no u igrama nema efekta.

Da li netko zna kako ga upogoniti u Witcheru jer bi htio malo probati igrati sa gamepadom. 

Radi se o Gameware Contol Pad, nemam pripadajući CD sa driverima. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

64bitni x360ce

Tada x360ce_64.exe prebacit u folder te ga pokrenut; trebo bi autmatski prepoznat sve kontorle kao na xbox gamepadu. Ako ne malo se poigraj...

Evo mjesto gdje ga prebacit i koje datoteke ti se pojave nakon šta pokrenešx360ce_64.exe

Ako ne radi probaj dodat HookCOM=1 pod [InputHook] dio takod a otvorišx360ce.ini datoeku koja se pojavi nakon pokretanja x360ce_64.exe programa:

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.9.2015 17:40 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
boxer kaže...

Imam ovaj gamepad za pc no Witcher i Shadow of Mordor koje imam instalirane ga ne prepoznaju. PC ga uredno prepozna (plug and play) no u igrama nema efekta.

Da li netko zna kako ga upogoniti u Witcheru jer bi htio malo probati igrati sa gamepadom. 

Radi se o Gameware Contol Pad, nemam pripadajući CD sa driverima. 

Xpadder ili Pinnacle Game Profiler. (Xpadder je vjerojatno bolje rješenje.)

Noi siamo come la nostra fede...Immortali...
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Trailer za prvu expanziju.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

Patch Notes - 1.10 - ima 12 stranica

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Upravo dize 6,4GB update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

meni skida 13 giga ekspanziju

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ceco22 kaže...

meni skida 13 giga ekspanziju

Ja sam ostavio preko noći, skinulo mi 17GB...

12 godina
The Witcher 3

Meni igra sad nakon patcha radi lošije, dole mi fali 5 cm ekrana, fps mi je bio oko 50 sad je 30.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Meni se čini da su sa ovim patchom aktivirane po defaultu sve postavke koje su se dosad morale u config file mijenjati.

Sad doslovno svaki objekt ima vlastitu sjenu i čini mi se da su teksture puno oštrije.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Je, svaki objekt sada ima sjenu šta prije nije bio slučaj.. Za teksture nemam pojma...

Inače u Novigradu mi ova jedra još uvijek imaju poping kada se približim

Dodana je opcija za autosave:

Novo područje istočno od Novigrada, (Hearts of Stone ekspanzija):

Dodana su još dva slota za napitke, (kao i nove bočice za ulja; 1.08 vs 1.10):

Evo tema sa promjenama koje nisu u changelogu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Dal netko koristi RivaTuner OSD? Otkad je izašao ovaj patch, prebacio se prikaz na lijevu stranu ekrana i ne može se prebaciti nigdje drugdje, dok mi u ostalim igrama normalno bude prikazan na desnoj strani.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ne znam kako je u ''normalnoj'' igri, ali u game+ ima problema sa dlc contentom. buduci da dlc uploader nije namjesten da radi za new game+ dosta stvari iz dlc stvari uopce ne radi tako da za vas koji igrate new game+ jedan savjet: nemojte preko save od prijasnjeg patcha opet ''spasavat'' igru, tj nemojte overwrite-at. ekipa je rekla da ce to bi sredeno jako brzo.

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
Obi Wan kaže...

ne znam kako je u ''normalnoj'' igri, ali u game+ ima problema sa dlc contentom. buduci da dlc uploader nije namjesten da radi za new game+ dosta stvari iz dlc stvari uopce ne radi tako da za vas koji igrate new game+ jedan savjet: nemojte preko save od prijasnjeg patcha opet ''spasavat'' igru, tj nemojte overwrite-at. ekipa je rekla da ce to bi sredeno jako brzo.

Izašo je fix za to...

Konzole će dobit kasnije

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 11:48 (doktor1).
17 godina
The Witcher 3

Ukoliko netko ime veće probleme s performansama nakon zadnjeg patch-a, a nema Steam verziju igre , može probati ovo:

http://www.gamepur.com/news/20705-witcher-3-patch-110-pro-tip-delete-or-rename-d3d11dll-file-improve.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Evo par korisnih, imerzivnih i "fix" modova:

Friendly HUD
Video sve govori; fantastičan dodatak

Immersive Cam
Uključene opcije da Geralt prati pogledom NPCove pokraj koji prolazi; kao šta je bilo prikazano u E3 2014 gamepalyu no isključeno za finalnu verziju. Uz to vraća kontrole prije 1.07 patcha gdje su okrlještili opciju hodanja.

RGT Camera Mods
Mogućnost za različito pozicioniranje kamere.

Even Smaller HUD and Lower Opacity
Još manji HUD elementi.

Lore-friendly Witcher
Dizajn Geralta kao na promo artworku te u launch cinematic traileru; također tako je izgledo i u jedinici.

Oil Indicator
Još jedna opcija koja je u igri, ali je isključena; kada stavimo ulje pojavi se ikona koja nam pokazuje trajnost istog.

No Auto Sword Sheathe - Unsheathe
Geralt neće automatsi izvlačit/uvlačit mač u futrolu.

Jump in Shallow Water
Jednostavno - Geralt može skočit kada je u plićaku...

Preparations Mod
Mod koji nas vraća u Withcer 2... Napitci se neće sami od sebe "refilat" te se mogu "miksat" samo za vrijeme meditacije:

"Second major thing - you can make alchemy items only when meditating. Meditating requires a campfire. You can use an existing one or can spend timber to make a new one. Making or refilling an item takes time (15 mins per item). There are also additional options to disallow meditating in settlements and allow meditating in interiors without a campfire."

"Third change is related to skills - you can manipulate skills and mutagens only while meditating. So when you gain a level or just want to re-arrange your skills before a fight, you need to spend resources to make a campfire and time to buy/activate a skill or attach a mutagen (15 mins per skill/mutagen). There are options to modify these rules, for example, you can disallow buying new skills but allow to activate skills and attach mutagens while not meditating."

No More Rolling Down Stairs
Jednostavno - popravak onoga šta CDPR neće cda popravi...

Sword of Destiny Igni Camera
Pozicija kamere prilikom korištenja igni signa...

Sword of Destiny Crossbow Camera
Pozicija kamere prilikom korištenja crossbowa...

WEATHER
Povećava kvalitetu kišnih kapi i snježnih pahuljica.

Alternate Lightsources Interaction
Skriva interakciju sa okolnim objektima, (svijeće, baklje) osim ako nemam ign sign.

Za kraj - Script Merger; alat za provjerit koji mod je u knfoliktu sa kojim...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 9:51 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 7
12 godina
The Witcher 3

ja sam riješio sve questove i još mi ostalo colect them all i gwent: old pals i shorcut, i ta tri questa je nemoguce riješit, niti nemaju tracking niti ih nema nigdje, jel netko to riješio? jel moguce riješit failed questove imam ih par..?ne kuzim ovu igru uopce..kad završiš sve questove nemaš kaj radit, lutam mapom nista se ne dešava, svi likovi samo stoje tamo radi ukrasa, sa nikim ne možeš pričat ono fkt loše.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 15:28 (njuskac).
Moj PC  
0 9 hvala 0
17 godina
neaktivan
njuskac kaže...

ja sam riješio sve questove i još mi ostalo colect them all i gwent: old pals i shorcut, i ta tri questa je nemoguce riješit, niti nemaju tracking niti ih nema nigdje, jel netko to riješio? jel moguce riješit failed questove imam ih par..?ne kuzim ovu igru uopce..kad završiš sve questove nemaš kaj radit, lutam mapom nista se ne dešava, svi likovi samo stoje tamo radi ukrasa, sa nikim ne možeš pričat ono fkt loše.

Pa igra je story driven RPG, kaj ti točno očekuješ?

Ima brdo sati contenta i kad je završiš to je to, naravno ima replay value, ako ti se igra sve ponovo, radi drugačijih izbora, kraja i slično.

12 godina
HAL kaže...
njuskac kaže...

Ima brdo sati contenta i kad je završiš to je to, naravno ima replay value, ako ti se igra sve ponovo, radi drugačijih izbora, kraja i slično.

Očekujem da čitaš moje pitanje i ako znas da odgovoriš na njega.

14 godina
Znam da su te ko malog učili da nema glupih pitanja, ali ima.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
njuskac kaže...
HAL kaže...
njuskac kaže...

Odgovorio sam na jedan dio tvog pitanja, tj. komentirao sam gore boldano.

Tako da neznam koji dio tebi nije jasan.

12 godina
HAL kaže...
njuskac kaže...
HAL kaže...
njuskac kaže...

Odgovorio sam na jedan dio tvog pitanja, tj. komentirao sam gore boldano.

Tako da neznam koji dio tebi nije jasan.

Tvoj komentar je nebitan jer sam postavio pitanje na koje očigledno ne znaš odgovor,dosadno ti je ili ?

uglavnom ima li netko bug na ova tri questa?

12 godina
protjeran
njuskac kaže...

A sta bi trebao radit?

Uvijek se nadju ovakvi poput tebe koji cmizdre zato sto nesto fali.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice