The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 366.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Yield kaže...

Moram priznat da nikad nisam ikrao igru sa losijim combat sistemom.Ako si netko zeli sacuvat zivce neka ne igra ovu igru na PC-u sa tipkovnicom.

Combat koliko toliko funkcionira dok su oko tebe 1-2 protivnika..cim ih je vise..katastrofa...2 neprijatelja se brane dok te druga 3 udaraju...ako lockas na jednog svaki 5 put ga uspijes lupit jel ti ostali smetaju..ako ne lockas target...lupa na random koji je najblize...katastrofalno...da ne govorim ako te stisnu uz zid ili kamen.Gumb ili tipka za obranu radi iz svakog 4-5 pokusaja...pogotovo ako upadnes u neku zasjedu(primjer Malena-elf kod vodopada)..jedini nacin da prezivis je pobjec...koma

Steta jel je igra stvarno prekrasna i ima veliki potencijal....samo mi nije jasno kako mogu najvazniji segment u igri tako unistit...samo za usporedbu Mass effect ima tako dobar combat system da je milina prelazit igru vise puta..

Za obranu ti se koristi stamina, ona zuta polja gore neznam sad vise kako se zovu, vecina misli da blok šteka ali ne šteka, nego izgubiš staminu pa ti blok proradi čim se malo stamine napuni.

Ja nisam imao nikakvih problema sa mišem i tipkovnicom, malo kombinacije dodge-attack-dodge i korištenja signova (Quen kao damage reflect, jako koristan) i combat će biti puno lakši.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
14 godina
neaktivan
Yield kaže...

Moram priznat da nikad nisam ikrao igru sa losijim combat sistemom.Ako si netko zeli sacuvat zivce neka ne igra ovu igru na PC-u sa tipkovnicom.

Combat koliko toliko funkcionira dok su oko tebe 1-2 protivnika..cim ih je vise..katastrofa...2 neprijatelja se brane dok te druga 3 udaraju...ako lockas na jednog svaki 5 put ga uspijes lupit jel ti ostali smetaju..ako ne lockas target...lupa na random koji je najblize...katastrofalno...da ne govorim ako te stisnu uz zid ili kamen.Gumb ili tipka za obranu radi iz svakog 4-5 pokusaja...pogotovo ako upadnes u neku zasjedu(primjer Malena-elf kod vodopada)..jedini nacin da prezivis je pobjec...koma

Steta jel je igra stvarno prekrasna i ima veliki potencijal....samo mi nije jasno kako mogu najvazniji segment u igri tako unistit...samo za usporedbu Mass effect ima tako dobar combat system da je milina prelazit igru vise puta..

NJUB NJUB NJUB NJUUB QQ BABY

ajd malo truda ljenčino i vidjet ces da je combat system super i ne tako težak kako se cini u prvom trenutku.

Ja sam prvi puta krenuo igrat na hard i crkao prije prvog chaptera valjda 20puta ali kad se skuži nije uopce teško, samo se treba paziti i evo prošao i na insane! (protivnici još teži nego na hard i ako crkneš gotovo, moraš ispočetka)

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Insane i Hard imaju istu tezinu.

Fuck you NATO!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Witcher 2 se prodao u gotovo miljun primjeraka, što je i dobro, budući da je izašao samo za PC.

Link

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

i buduci da nema DRM zastite

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
The Witcher 2
A jos je tolko digitalne prodaje
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Obi Wan kaže...

i buduci da nema DRM zastite

nikakve zastite nema!! i isplatilo im se, in your face - razno razni studiji... a sjecam se kad je bila vijest da nece stavljat nikakvu zastitu pa onda komentara na forumu : budale, propast ce itd..

to samo govori ono sto govori vecina (svi) PC igraca _ AKO JE IGRA DOBRA PRODAT CE SE BEZ PROBLEMA_ 

a ne da nam uvaljuju neka retardirana aimbotska sranja, usprkos tome sto je 2. zagadjena konzoltisom - oprastam im jer su se dobrano potrudili...

sad malo flejma  - konzole su sranje

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen
Yield kaže...

Sorry dečko, ali fakat si Epic Fail! Da si malo daš truda i koristiš to nešto šta ti je prikačeno na vrat a zove se glava sa mozgom (valjda), gledao bi igru u potpuno drugom svjetlu i zapravo uživao kao skoro svi u ovoj temi.

War - The Only Solution To Keep Humanity
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 11:01 (D.N.R.).
17 godina
neaktivan
Yield kaže...

Fali ti ski11z0ra!

P.S. Mass Effect je unatoč svemu pucačina, ne možeš ni uspoređivati combat sisteme.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

DRK..tj DNR

Prvo.... nisam nikoga ovdje vrijedao,nego sam iznio svoje misljenje.
Mislio sam da na ovom forumu nema isfrustriranih bahatih klinaca kojima mama jos brise dupe i kojima ovakvi debilni uvrijedljivi komentari valjda dizu ego...jel inace da razmisljas onim sto ti u ovom slucaju namas na ramenima,sigurno nebi ovako nesto napisao.

Pa ako nastavis istom tonom,brzo cemo to rijesit :)

Za sve ostale ljude :)

Sto se igre tice,igra upce nije teska...nego je combat sistem jednostavno los..tj jedna od slabijih strana igre...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 0:14 (Yield).

0 5 hvala 0
15 godina
odjavljen
The Witcher 2

Yes, ofkors.

War - The Only Solution To Keep Humanity
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
The Witcher 2

da vas pitam,prošao sam igru al sam najviše živaca izgubio s questom Melitele's Heart (I.Chapter), The Kayran (I.Chapter) a quest From a Bygone Era (III.Chapter) nisam uspio The Guardiana poraziti,tipkovnica je skoro u zid letjela {#} dok kod prvog Witchera nikad takvih problema,bome je teška igra....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

koja tezina? ako je normal onda se mogu samo nasmijat.

15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

koja tezina? ako je normal onda se mogu samo nasmijat.

slobodno se smij kolko god hočeš,al ja sam casual rpg igrač i nisam noob...al po meni ima nepotrebne teške dijelove i da na normal je difficulty.

17 godina

a nemam komentara... mislim da je na normal difficulty jako jednostavno. pogotovo taj zadnji questovi di je gear nabrijan do bola.

btw taj quest from the bygone era; on nije iz chaptera 3 nego iz 2, samo se nastavlja u chapter 3, uopce se ne moras borit sa guardianom... toliko o tome.

dakle its all about skills... and u lack it boy !

15 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

a nemam komentara... mislim da je na normal difficulty jako jednostavno. pogotovo taj zadnji questovi di je gear nabrijan do bola.

btw taj quest from the bygone era; on nije iz chaptera 3 nego iz 2, samo se nastavlja u chapter 3, uopce se ne moras borit sa guardianom... toliko o tome.

dakle its all about skills... and u lack it boy !

bolje da šutiš,pobral si svu pamet svijeta vidim...

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

https://www.youtube.com/watch?v=6ZmqgxrnK7M  jedan djelic asasinacije na Demavenda je u traileru nadam se da na Xbox 360 verziji nece biti nekih dodatnih stvari koje ne postoje u PC verziji jer onda cu bit jako {#}

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
The Witcher 2

Najjace je you must find Cecil Budron a grad je sa 50 soma ljudi.

Sada ga ti nadji.Zadaci su ne logicni.Da unistis sve harrpy nests,

moras od kljucat jos jedan quest sa onog zida.Sto je najbitnije neda ti nikakve hintove barem.

Tako da normalno da igra nervira.Fight isto.Jedan neprijatelj je blize i umjesto da se prebaci target na njega,

on i dalje cilja neprijtelja 500 metara od mene.Tako da je igra po meni solidna.Nista posebno osim okolisa i

same price.Ima jos dosta mana ali necu ih nabrajat.Igra za tvrdokorne igrace Witchera.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Yield kaže...

DRK..tj DNR

Prvo.... nisam nikoga ovdje vrijedao,nego sam iznio svoje misljenje.
Mislio sam da na ovom forumu nema isfrustriranih bahatih klinaca kojima mama jos brise dupe i kojima ovakvi debilni uvrijedljivi komentari valjda dizu ego...jel inace da razmisljas onim sto ti u ovom slucaju namas na ramenima,sigurno nebi ovako nesto napisao.

Pa ako nastavis istom tonom,brzo cemo to rijesit :)

Za sve ostale ljude :)

Sto se igre tice,igra upce nije teska...nego je combat sistem jednostavno los..tj jedna od slabijih strana igre...

Ovakvim odgovorom samo si pokazao da si isti kao i on, tj. još i gori.

Nije loš combat sistem, nego ti.{#}

Ali shvaćam zašto ti je lakše okriviti combat sistem, nego pogledati u ogledalo i priznati si istinu.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 13:59 (Vash).
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Kad krenem da instaliram patch 1.2 pise mi: Installed game version is invalid or incomplete . Moze pomoc

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Kad krenem da instaliram patch 1.2 pise mi: Installed game version is invalid or incomplete . Moze pomoc

valjda imas piratsku igru, pa zato nece

AMD
17 godina

nema to veze... bez obzira kakva je igra patch brise DRM zastitu... tako da ili skinit drugu igru sa interneta (tipa skidrow) ili nanovo sve instalirat.

16 godina
The Witcher 2

Evo, nakon što sam preorderao igru na zaviju, pričekao patcheve kako bi mogao igrati na mom 17inčnom lampašu u omjeru 4:3, uživam u igri.

Od svega mi najviše nedostaje animacija oštrenja mačeva prilikom brušenja odnosno mazanja uljima, boja ulja na maču kao podsjetnik. Velik problem mi je sitan tekst za čitanje žurnala i knjiga. Ovo sam poboljšao hackom koji je bitno popravio stvar, ali je neke stvari i pobrkao (npr. kod pregleda atributa u character opcijama).

Da, netko je već spomenuo da nigdje psa u igri, dok je prva obilaovala istima, tok se lajanje stalno čuje. Možda i to jednom zakrpaju.

Prvi withcer sam igrao enhanced verziju, koja je bila praktički bez pogreške. U svakom slučaju tko nije odigrao prvi witcher, propušta lijep doživljaj.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
weevil kaže...

Prvi withcer sam igrao enhanced verziju, koja je bila praktički bez pogreške. U svakom slučaju tko nije odigrao prvi witcher, propušta lijep doživljaj.

Jos je bolje odigrati jedno za drugim.. Ja sam presao Enhanced edition po drugi put i odma nakon toga Witcher 2, i zivio sam 10 dana u nekakvoj bajci ono, izgubis se u tom svijetu.. Cak sam poceo traziti i knjige od Sapkowskog da kupim..

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nabavio danas premium edition {#} i kad je instaliram registrira komponente ali pod video memory pise 2800 mb??? pa mi to nije jasno...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Evo sad trebam da ubijem Kayran-a, ali sam potrefio kad nemam ni maca, samo imam neku sikeru. Ehh da li da se sa njom borim protiv njeg ili da se vratim pa sve ponovo tj, stari save, nemojte mislit skroz sve ponovo jer sam Indecent Proposal radio u medjuvremenu.  Oruzje su mi uzeli kad sam ulazio ono u indecent proposal pa mi uzeli oruzje tj kad sam isao da se tucem. 

dzix
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2011 20:58 (dzelo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

lol dal ti znas da svoje oruzje mozes uzeti natrag... L2play

17 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Oruzje su mi uzeli kad sam ulazio ono u indecent proposal pa mi uzeli oruzje tj kad sam isao da se tucem. 

Pa uzmeš ga natrag lol

Fuck you NATO!
15 godina
neaktivan

Sad ne mogu vise, jer mi se sacuvalo ono kad pocinje borba .

dzix
17 godina

a isusa ti dragog sta ja jos necu procitat na ovom forumu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice