P.S. Znači, ipak treba sve pobiti, nemogu se nikako izbjeći ta svtorenja kada ideš kroz šumu i slično?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
P.S. Znači, ipak treba sve pobiti, nemogu se nikako izbjeći ta svtorenja kada ideš kroz šumu i slično?
U side questu ti piše gdje je otprilike lokacija tako da trebaš "naslijepo" tražiti ali mapa je manja nego što se čini.
Izbjeći ih ne možeš, možeš im jedino probati pobjeći, ali u špiljama nemaš izbora nego ih sve pobiti.
Ako vas zezaju performanse na Ultra settings, samo isključite uber sampling
http://www.techspot.com/review/405-the-witcher-2-performance/page3.html
Hvala.
Ako vas zezaju performanse na Ultra settings, samo isključite uber sampling
http://www.techspot.com/review/405-the-witcher-2-performance/page3.html
Molim Vas da li tko igra W2 na Athlon xp 3000 (SSE procesor)?
Tj, da li W2 podrzava takve?
Znam za minimum, ali me zanima za ovo. Mozda je tko pokrenuo.
Hvala
Uuuu jesi i odgovorio svaka ti cast covjek je samo zelio pomoc a ti si jedini ispao papcina sad...
Sorry ako je bilo ovo pitanje: na steamu u library-u pod tools ima nekakav bonus content pa me zanima zna li netko sta je to?
Making of, soundtrack itd.
Ugl sav bonus koji se dobije u deluxe editionu (odnosno retail, a to je ujedno i jedina retail edicija) samo u digitalnom obliku.
mislim da sam jedina osoba na zemlji kojoj je ova igra zamorna i bezveze. izgleda savršeno, ali priča i questovi su očajni. pogotovo ono dok ima neki dobar trenutak i onda odmah nakon moram skupljat neko bilje okolo
premalo combata, ustvari nemaš nikakav ili minimalan utjecaj na priču i likove..a questovi su tipa da slijediš nekoga negdje, skupiš neke biljke ili tražiš nešto okolo. mogao sam radije igrati sims castaway
možda ja nisam prešao dovoljno, ali očito ni neću ako će još bar malo nastaviti biti ovako loše sve
svijet je super i detaljan i sve je stvarno dobro što se tiče izgleda, ali kao igra, pogotovo kao rpg je totalni fail. bio mi je čak zanimljiviji i fable 3 od ovoga
ustvari sad sam ga baš ugasio i došao samo to reći jer ne znam dal da ga uopće nastavim prelazit s obzirom da uskoro dolazi skyrim i ac rev, a trošenje vremena na isprobavanje hoće li mi se ovo svidjeti kasnije bi moglo biti zamorno
igra je stvarno dosadna i u toj priči koju ionako samo pratiš kroz dijaloge likova oko sebe bez ikakvog sudjelovanja ne vidim ništa neviđeno ili zanimljivo
i combat nije toliko dobar, ali je izvrstan u usporedbi sa svime ostalim
mislim da sam jedina osoba na zemlji kojoj je ova igra zamorna i bezveze. izgleda savršeno, ali priča i questovi su očajni. pogotovo ono dok ima neki dobar trenutak i onda odmah nakon moram skupljat neko bilje okolo
premalo combata, ustvari nemaš nikakav ili minimalan utjecaj na priču i likove..a questovi su tipa da slijediš nekoga negdje, skupiš neke biljke ili tražiš nešto okolo. mogao sam radije igrati sims castaway
možda ja nisam prešao dovoljno, ali očito ni neću ako će još bar malo nastaviti biti ovako loše sve
svijet je super i detaljan i sve je stvarno dobro što se tiče izgleda, ali kao igra, pogotovo kao rpg je totalni fail. bio mi je čak zanimljiviji i fable 3 od ovoga
na prvo boldano si si odgovorio ovim drugim boldanim. ja osobno ne znam ni jednu drugu igru gdje mozes toliko utjecat na pricu i razvoj situacije u citavom igrinom svijetu. mislim, to je jedan od zastitinih faktora witchera.
jednostavno te nije primila igra i to je to, meni sasvim razumljivo... al vjeruj da bi se poprilicno iznenadio kasnije tokom igre.
Elder Scrolls
Elder Scrolls
Valjda je sarkazam, tamo nemožeš ama baš ništa promjeniti. :D
ne znam, igrao sam nesto oblivion ali ni ja se ne sjecam nekih dramaticnih uzrocno-posljedicnih veza :/
Elder Scrolls
Valjda je sarkazam, tamo nemožeš ama baš ništa promjeniti. :D
Onda neznam sta se podrazumijeva pod "utjecaj na priču i razvoj situacije". Kako ne možeš ama baš ništa promijeniti?
Alternativni završeci igre, sam odlučuješ s kim ćeš biti prijatelj, čiji ćeš quest prihvatiti, način na koji ćeš riješiti neku "škakljivu" situaciju npr. verbalno preko dialoga ili direktno izvaditi mač i ubiti čovjeka što opet ima svoje posljedice i utjecaj na quest, a i na druge questove ako su bili povezani. Izabireš u koje guildove ćeš se joinat, što utječe na questline i odnos drugih guildova prema tebi, a obavljanje questova mijenja i razinu "good/evil" koliko te druge fakcije vole-mrze i prema tome se tako i ponašaju prema tebi. Pa samo Vampirism Disease ti promijeni način igre i kako te ljudi gledaju i ponašaju se prema tebi.
Još jedan primjer Fallout 3, a i Fallout New Vegas, ista šema, sam odlučuješ s kim ćeš biti bolji, kome ćeš više pomagati što također odmah mijenja ponašanje drugih i utječe na druge questove. Ako surađuješ više sa NCR vojskom, Legionari će te napadati kad te vide. Možeš sasvim promijeniti tok igre i priču birajući s kim ćeš biti friendly, na čijoj strani i za koga obavljati questove te samim time možeš završiti igru na nekoliko načina.
Ne govorim ništa protiv Witchera ovime, Witcher 2 mi je jedna najboljih igara koje sam imao priliku odigrati. Ali nisam dobio neki dojam da sam toliko free, da mogu raditi šta hoću i utjecati na sve, osim situacija u priči gdje si imao šansu izabrati kojim "putem" nastaviti storyline i kako završiti igru.
Ja sam više mislio na to da nemam nikakvu slobodu odabiranja što ću kojim redosljedom, kad i kako. Witcher ima svoj tijek i nema van toga. Ni po mapi, ni nikako. Možeš eventualno obaviti neki side quest i tako to. Ne da ne volim takve igre, ali nisam to očekivao od nje, a i sve je zajedno ispalo zamorno malo. Kao očito ide neka priča, a ustvari sve što ja radim je dođem, malo se fightam, idem pričati s nekim i tako dalje i tako dalje.
A i priča sama me nije oduševila, previše nekih likova koji su nebitni i koji ti pomažu uokolo, a nitko nije baš nešto zakon poput onih kul rpg-ovskih likova iz Kotora ili Dragon Agea koji te dovedu u dilemu ili ih voliš ili ih mrziš i onda imaš neki izbor za učiniti. Ovdje mi je sve bilo prolazno i samo sam čekao da dođem na idući quest nadajući se da će biti nešto bolje. Ako je to role playing, Witcher ga je uzeo doslovno jer ti samo radiš što je po scenariju i nema alternativnih scenarija koje ti možeš ostvariti u smislu utjecati na razvoj jednog ili drugog, to su sve neke sitnice u Witcheru. Ma, bezveze. Mogu shvatit zašto se ljudima sviđa, a i igra generalno nije loša, dobro je napravljena kao igra i sve jer valjda netko igra zato da vidi priču, da se malo fighta i prođe kroz sve to kao kroz nekakav film, ali meni baš nije sjela.
Bi li moja krntija mogla pržiti withcher 2? Možete li mi preporučiti neke druge dobre rpg-ove koje bih mogao pržiti?
Bi li moja krntija mogla pržiti withcher 2? Možete li mi preporučiti neke druge dobre rpg-ove koje bih mogao pržiti?
????
Opis kompa mi je na profilu.
Ak imaš pržilicu moćeš pržiti.
Mislio sam hoću li je moći igrati?
Vjerojatno da. Od drugih igara, ako nisi igrao probaj prvi witcher. Dvojka je dobra, ali jedinica je potpunija i dorađenija (director's cut) verzija.
ajd ljudi imali netko link za free trailer v1.2.6276 jer ovo je mision impossibile..
Kaj pa će ti trailer od igre ako ju igraš?!
TRAINER
Našao sam ovu igru na akciji za samo 150 kuna.
Pa me zanima da li, koristi steam zaštitu, ako se kupi na fizičkom mediju???
Našao sam ovu igru na akciji za samo 150 kuna.
Pa me zanima da li, koristi steam zaštitu, ako se kupi na fizičkom mediju???
Igra uopće više nema zaštitu od kopiranja, tamo negdje od prvog-drugog patcha.
Witcher 2 je puno bolji od Skyrima.