Find the oportunity to travel mystic river.To je quest.
Sada sam se vratio sa onim questom u umo bolnici i
ostavio sam zive one istrazivace.I opet ista pjesma
kill the bastard.
Find the oportunity to travel mystic river.To je quest.
Sada sam se vratio sa onim questom u umo bolnici i
ostavio sam zive one istrazivace.I opet ista pjesma
kill the bastard.
Daj snimi to.
Ili pogledaj na youtube-u !
Ja ne kuzim nista kako se ovo cudo snima.
Ja ne kuzim nista kako se ovo cudo snima.
jbg... mora i netko biti budala
Pa nastimao sam koja brojka da mi bude za snimanje.
I udjem u igru stisnem tu tipku nista se ne desava.
Gdje si stavio da sprema video, usput, možda bi ti bilo bolje poslikavati, jer fraps videa jako puno zauzimaju, pa ih je potrebno resizeati i zezati se s tim.
Upali dosta slika i zalijepi ovdje.
kk,skuzio sam sada radi.Tnx sada cu snimiti pa da samo vidite
taj dio.Mac je u koricama idem prema gradu i kada dodjem do njega
ubiju me.
kk,skuzio sam sada radi.Tnx sada cu snimiti pa da samo vidite
taj dio.Mac je u koricama idem prema gradu i kada dodjem do njega
ubiju me.
Ako staviš video samo kako te napadaju neznam koliko će pomoći, da nisi slučajno prije zakačio nekon čuvara ili nešto, davn osam igrao pa se ni nesijećam najbolje kako to ide.
Kak bi radila igra na mom kompjuteru?, čujem da je jako zahtjevna i neoptimizirana igra!
Izgleda da cu morat sve ove zadnje misije ponovno.Jer nece nikako
Vratit cu se u grad i pocet od misije kada moram ruzu naci.Onda cemo vidit
da li ce sljakat
Kak bi radila igra na mom kompjuteru?, čujem da je jako zahtjevna i neoptimizirana igra!
Ma išla bi ti, između medium i high.
Optimiziranost je normalna, samo iskljuci onaj uber-sampling i sve 5
Na medium postavke ce ti raditi sasvim ok.
Cak niti meni ne radi na sve full detalje.
Hvala, onda ću je nabavit. A šta je to ubersampling?
Hvala, onda ću je nabavit. A šta je to ubersampling?
Onda ti grafika izgleda "kao" realnije. Ugl to ubija svaku grafičku karticu, cak i ove GTX580.
Pa nije uopće velika razlika.
evo, malo prije sam prošao igru... odlična je da nebi bilo zabune, al mi nekako fale još barem dva chaptera...
i quen sing mi je malo prejak kad ga razvijem, a lako ga dosta dobro razviješ do drugog chaptera i nitko mi ništa ne može, samo lagano i pametno ih tamanim... a alkemiju nisam uopće razvijao, stvarno nije potrebno na normal težini
ništa, ponovit igru na hard težini, tamo će alkkemija vrlo vjerojatno biti veoma potrebna
sve u svemu, super igra, al fale dva chaptera
Witcher 2 novi patch
Issue with shadows in 3D Vision mode has been resolved.
Screenshots to savegames made in 3D Vision are now visible in load menu.
Issue with Steam achievements not being registered has been resolved.
Blood texture glitches in game with ubersampling option turned on have been fixed.
Pocket item counter is properly updated after picking up an item which is already selected.
Issue with ingredient counter when brewing multiple Thunderbolt potions has been resolved.
Finished “Scent of incencse” quest is no longer marked as failed when entering Loredo’s residence at the end of Chapter 1.
Corrections have been made in the greater mutagen drop rate.
Deleting savegame after entering memories and flashbacks menu no longer causes “Loading available flashbacks” message to appear.
Game exe files are no longer treated as a threat by popular antivirus software.
Patching the game automatically right after installation no longer causes Launcher.exe error on Windows XP systems.
Game installation folder is not recognized if diacritic signs were used in folder name on Windows which doesn’t support them. Patch now properly informs about the cause of the problem.
Name of two scientists in Flotsam have been corrected.
Storage chest description have been corrected.
Description of Mahakaman Rune Sihill imported from The Witcher savegame have been corrected.
evo, malo prije sam prošao igru... odlična je da nebi bilo zabune, al mi nekako fale još barem dva chaptera...
i quen sing mi je malo prejak kad ga razvijem, a lako ga dosta dobro razviješ do drugog chaptera i nitko mi ništa ne može, samo lagano i pametno ih tamanim... a alkemiju nisam uopće razvijao, stvarno nije potrebno na normal težini
ništa, ponovit igru na hard težini, tamo će alkkemija vrlo vjerojatno biti veoma potrebna
sve u svemu, super igra, al fale dva chaptera
ja prošao igru na insane i alchemy koristio samo za bombe
Evo zavrsih i ja main quest. Sta da kazem, par dana prije relasea sam odigrao po drugi put The Witcher Enhanced Edition da bi se zagrijao za dvojku i totalno sam poludio bio ono, skidala se vec drugi dan sa 23489283493 leechera po minimalnim brzinama.. I onda me docekala ogromna neoptimiziranost i tezi difficulty nego sto sam ocekivao. Tako da je legao jedan uninstall i evo instaliram igru opet prije 4 dana i malo sam moram reci razocaran. Prvo, kratkocom main questa, igrao sam 3 noci po par sati i evo veceras sam zavrsio igru. Druga rstva, ne znam, jednostavno, nekako mi nije to to, prica i nije bila tako zanimljiva, ono kraj je bio ocekivan, lokacije su mi totalno odbijajuce.. Za razliku od prvog dijela i onih ludjackih livada sa duhovima, ovdje u chapteru 1 pecine i j*bena sumetina, drugi chapter jos gori, sivilo i kamenje, ukljucujuci i onaj battlefield.. Onako, prema recenzijama sa neta ocekivao sam mnogo vise, na to je vjerovatno uticala i jacina mog kompa. Mislim, igra je na 1280 x 1024 bez ubersamplinga i one sve usminkanosti izgledala lijepo ali je pravi monstrum za RAM i procu, pojede.. iako sam igrao na patchu 1.3 koji je navodno izgladio dosta stvari. I neke posebne mogucnosti odluka me nisu dojmile, ono, nisam igru presao 2 puta ali koliko sam upratio po par spoilera isti kraj je tu.. E sad one sitnice, tipa ubiti ili ostaviti zmaja zivog ono.. i nisu od neke vaznosti :)
Sve u svemu, igra je iznadprosjecna ali nije ispunila moja ocekivanja, prvi dio mi je bio mnogo bolji. Sad preostaju ME 3 i Skyrim da se pokazu. :)
Otkad je teži difficulty problem, podesiv je, između ostalog, neki vole da im je teže, više se užive u igri, više je "dožive".
Ja sam sad došao do dijela gdje moram ubit ono čudovište Kayran,kako ste ga vi ubili,neznam na koji način ga ubit?
Otkad je teži difficulty problem, podesiv je, između ostalog, neki vole da im je teže, više se užive u igri, više je "dožive".
Nisam jedan od tih.. Od commodorea pa do danas sam igre igrao na easy, ako se mogu tako izraziti.. Jer ih dozivljavam kao nesto za opustenciju, dovoljno imam briga i frustracija u zivotu, jos da cupam kosu i lomim oko sebe jer ne mogu da predjem nekog bossa ? No thanks. :)
Ja sam sad došao do dijela gdje moram ubit ono čudovište Kayran,kako ste ga vi ubili,neznam na koji način ga ubit?
Zarobis mu "pipke" pomocu spella i rezes jednog po jednog dok mu ne ode otprilike pola healtha, nakon animirane sekvence izbjegavas kamenje koje baca na tebe i penjes se na njega i tu mu je kraj. :)
Bacaj onaj spell koji ga uhvati, čini nepomičnim ( krug na podu, nesjećam se imena više ), ubaci ga ispod kraka, namami ga da s tim krakom opali i makni se prije nego dotakne tlo, tako se zaliješi, a ti ga otkineš.
A gle, optimiziranost je ok, igra dobro izgleda to sto mi imamo malo starije graficke kartice, ti 8800GT a ja 5770 je naš problem Ali na toj maloj rezoluciji na kojoj ti igraš je itekako važan CPU i jedan E4600 na 2.4GHz nije dovoljan za vecinu igri, ne samo za W2.
Igru si brzo prešao jer igraš ne easy! Nemaš izazova i ako se desi da ne uspiješ neki quest iz prve riješiti iz drugog pokušaja ćeš ga sigurno.
Meni je inace W1 bio više siv od W2, a battlefield u W2 je preyeben!
Te sitnice od odluka (ubiti zmaja ili ne) će ti biti važne u W3 ali opet ne ništa posebno, isto kao što su neke odluke iz W1 utjecale na W2.
Razmisljam o kupnji witchera 2 za 99kn u base-hostu. Igra mi se jako sviđa ali mi nije jasan combat system. Dali je combat isti kao u assassins creed: onaj koji ima onu crtu oko tijela je trenutna meta i kako se kamera okrece tako se crte pojavljuju na drugim stvorenjima i samo klikces i on ubija onoga koji ima trentuno crtu. Jer, recimo u DA2 me smetalo to što sam morao točno na lika stavit onaj mali znak kako bih njega napao, a više mi se sviđa AC pristup.
Razmisljam o kupnji witchera 2 za 99kn u base-hostu. Igra mi se jako sviđa ali mi nije jasan combat system. Dali je combat isti kao u assassins creed: onaj koji ima onu crtu oko tijela je trenutna meta i kako se kamera okrece tako se crte pojavljuju na drugim stvorenjima i samo klikces i on ubija onoga koji ima trentuno crtu. Jer, recimo u DA2 me smetalo to što sam morao točno na lika stavit onaj mali znak kako bih njega napao, a više mi se sviđa AC pristup.
AC stil, totalno su promjenili combat system iz jedinice, po meni je sada mnogo mnogo bolji.