Koja retardacija od igre. Bogati pa mogli su i teže napraviti. Mene 3 vojnika napada ja im nemogu ništa jer dok se branim od jednog i da ću napast ga, onda drugi krene pa se i od nejga moram obranit, pa nesmijem ni njega onda dirnit jer je već treći krenuo na mene, a dotle se prvi sjetio opet krenut na mene. Nemam vremena uopće zamahnuti mačem, a blokirati bi morao stalno da me mačem ne zahvati i još što je najbolje skidaju health kao mutavi, jednim zamahom ode četvrtina health bara
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja retardacija od igre. Bogati pa mogli su i teže napraviti. Mene 3 vojnika napada ja im nemogu ništa jer dok se branim od jednog i da ću napast ga, onda drugi krene pa se i od nejga moram obranit, pa nesmijem ni njega onda dirnit jer je već treći krenuo na mene, a dotle se prvi sjetio opet krenut na mene. Nemam vremena uopće zamahnuti mačem, a blokirati bi morao stalno da me mačem ne zahvati i još što je najbolje skidaju health kao mutavi, jednim zamahom ode četvrtina health bara
Igra ne valja jer je tebi preteška? LoL?
Je li se usudio tko zaigrati na insane?
P.S. Procitao sam na jednoj stranici da vlasnici ATi grafickih kartica instaliraju zadnji hotfix driver, to je trenutno 11.5a - navodno moze pomoci u vezi nekih problema. Također ako netko igra u CF modu neka koriste profile za Dirt2.
Zanima me da li je netko probao ovo sa hotfixom i da li ima pomaka na bolje ili ne?
ma brijes, skuzit ces...
ja sam poceo ponovno i sad sam stavio na hard i ownam...
ne vjerujem kolko sam umiro na normal kad sam poceo igrat , sad sam ufuran i manje umirem na hard, ustvari puno puno manje...
a onaj sta mora u onaj toranj, probaj malo tamo oko vrata brijat, mora ti se pojavit ona opcija da otvoris vrata...
fakat ne kuzim da nemres uc, vjerovatno moras ubit ekipu da bi ti se uopce pojavila ta opcija...
ma brijes, skuzit ces...
ja sam poceo ponovno i sad sam stavio na hard i ownam...
ne vjerujem kolko sam umiro na normal kad sam poceo igrat , sad sam ufuran i manje umirem na hard, ustvari puno puno manje...
a onaj sta mora u onaj toranj, probaj malo tamo oko vrata brijat, mora ti se pojavit ona opcija da otvoris vrata...
fakat ne kuzim da nemres uc, vjerovatno moras ubit ekipu da bi ti se uopce pojavila ta opcija...
...sve sam poklal ali nema opcije na vratima, a kazem posle par sekundi me strazari poubijaju ( kojih u biti nema lol ), bilo da se odlucim za opciju spasavanja zena ili da odem rijesiti Loreda, i kod njega sve resim pa injega samog :-D, kad krenem javiti se Ioverthu na brod opet me ubiju strazari ( kojih u biti nema lol ), ako nitko drugi nema problema znaci da se radi o BUGu :-D
P.S. Procitao sam na jednoj stranici da vlasnici ATi grafickih kartica instaliraju zadnji hotfix driver, to je trenutno 11.5a - navodno moze pomoci u vezi nekih problema. Također ako netko igra u CF modu neka koriste profile za Dirt2.
Zanima me da li je netko probao ovo sa hotfixom i da li ima pomaka na bolje ili ne?
Probat cu ja i cim isprobam javim dojmove. Hvala na informaciji, mozda pomogne.
mozda si lupalica bez mozga? 2 puta stisni gdje da ti se lik izmakne, a pobogu imas magije.
Inace planira izdati jos jedan hotfix ovaj puta specijalno za witcher 2 ali bojim se da ce tu prednost imati samo oni sa CF sistemom.
Kad smo već kod toga, da li ste primjetili da kad izađete iz Floatsama prema šumi, skroz se promjeni osvjetljenje, kao da ste došli u drugu vremensku zonu. Malo su to nespretno napravili i baš me nervira.
Pa i logično je da se promijeni ulaskom u šumu. Izgleda sasvim OK, možda je tebi do detalja?
Ma niti ne uđeš u šumu nego u onaj prostor između dvije kapije na ulazu u mjesto. Tamo svjetlo baca na crveno kao da sunce zalazi, a u mjestu je plavo.
Kad smo već kod toga, da li ste primjetili da kad izađete iz Floatsama prema šumi, skroz se promjeni osvjetljenje, kao da ste došli u drugu vremensku zonu. Malo su to nespretno napravili i baš me nervira.
Pa i logično je da se promijeni ulaskom u šumu. Izgleda sasvim OK, možda je tebi do detalja?
Ma niti ne uđeš u šumu nego u onaj prostor između dvije kapije na ulazu u mjesto. Tamo svjetlo baca na crveno kao da sunce zalazi, a u mjestu je plavo.
Pa igra govori o fantasy zemlji u kojoj je sve moguće.
El ima mp od te igrice ili?
sry,sad je kasno,pa nemam vremena za sve procitati :)
Ima, s tonom modova, ja preferiram CTF s dwarfovima u malčice dubljoj močvari.
Šalu na stranu. ne, igra nema MP, isključivo SP naslov, kao i svaki pravi RPG.
Ima, s tonom modova, ja preferiram CTF s dwarfovima u malčice dubljoj močvari.
Šalu na stranu. ne, igra nema MP, isključivo SP naslov, kao i svaki pravi RPG.
Da i cuo sam da su elfovi malo owerpowered classa .
Da i cuo sam da su elfovi malo owerpowered classa .
Ma kako di.
Ja ih recimo preferiram jer ne nose tajice kao elfovi, a zanimljiviji su mi od ljudi.
Doduše, nemaju spelove.
Igra je teška retardacija, jedan s lijeve strane, jedan s desne strane i jedan od naprijed. I kako da ih sve blokiram, a kad se nekako izmaknem svima i krenem na jednog ona druga dvojica me s leđa rokaju. 2-3 zamaha mačem i mortus...........hebeno kretenerična igra.
Igra je teška retardacija, jedan s lijeve strane, jedan s desne strane i jedan od naprijed. I kako da ih sve blokiram, a kad se nekako izmaknem svima i krenem na jednog ona druga dvojica me s leđa rokaju. 2-3 zamaha mačem i mortus...........hebeno kretenerična igra.
lol kad neznas
vidis da sam ti imas probleme sa tim
znaci da je problem u tebi ,a ne u igri
Kladim se da ne koristiš ništa od spellova ili bombi/zamki/potiona i ne "kajtaš". Morat ćeš promijenit pristup jer igra nije lagana ni na normal ako ćeš glumit ramba sa mačem. Doduše, postane malo lakša sa 10ak talent poena za potrošiti i boljom opremom kasnije.
Opali quen, mlati ih dok ne isteče, kad isteče, bježi i tuci igni, kad jedan dovoljno islabi opali aard i kad se stuna zatuci ga ( jedan te uvijek slijedi brže od drugih ), kad ostanu dvojica, lako je, jednog pa drugog, skači i odbijaj se, i ne zaboravi quen, najviše će ti trebati.
Evo ovako ono što sam ja primjetio igravši na 2 različite konfiguracije.
Ovoj pod i7 2600k+hd 6870,i laptopu sa i5 procesorom 2410m i gt525m.
Na prvoj sam konfi imao prosječan framerate oko 40-50,nekada i 60,
dok sam na lapu imao na nativnoj 1366x768 i low jedva 20.
Igra ja u drugom slučaju patila od teškog inputlaga i nije se dalo reagirati adekvatno
u borbama.Igra se činila nevjerojatno teško.
Sve te iste situacije na 40-50 frejmova su zapravo lako prelazne(igram na normal).
Eto vjerujem da su svi koji se žale na neprelaznost zapravo žrtve input laga zbog malog
framerate-a.
Dakako kada sam na laptopu smanjio na 1024x768 dobio sam 35 frejmova i igra je postala
itekako igriva i prelazna.
Opali quen, mlati ih dok ne isteče, kad isteče, bježi i tuci igni, kad jedan dovoljno islabi opali aard i kad se stuna zatuci ga ( jedan te uvijek slijedi brže od drugih ), kad ostanu dvojica, lako je, jednog pa drugog, skači i odbijaj se, i ne zaboravi quen, najviše će ti trebati.
Ma nemam pojma o čem pričaš, već sam napisao da sam potpuni početnik u igri. Neznam ni kak popit one potione kvragu! Kažem prvi put upravljam s likom, prvi put sam instalirao igru, nisam ni jedinicu igrao, tak da sam potpuno izgubljen. Ta mi je igra sada kao kad bi ti sad počeo učit kineski (pretpostavljam da neznaš kineski :))
Ja sam igrao na insane, samo da ti kazem da je jednostavno potpuno nemoguce preci na toj tezini, kao prvo, uopce nema saveova, ocito se igra uopce ne bi trebala ni gasiti, a mobovi te ubiju jednim udarcem cak i ako Quen aktiviran imas.
Ma nemam pojma o čem pričaš, već sam napisao da sam potpuni početnik u igri. Neznam ni kak popit one potione kvragu! Kažem prvi put upravljam s likom, prvi put sam instalirao igru, nisam ni jedinicu igrao, tak da sam potpuno izgubljen. Ta mi je igra sada kao kad bi ti sad počeo učit kineski (pretpostavljam da neznaš kineski :))
Nije da je nešto komplicirano, sve ti lijepo piše u tutorialu, ako si ga preskočio stisni J i ponovno ga prelistaj, ima možda desetak rečenica u kojima ti je sve objašnjeno tako da nije baš ko da moraš učit kineski, jel.
A ako ti se to ne da, onda možda za tebe nisu igre koje zahtjevaju minimum iznad button mashinga...
eto koji su to problemi kad konzolasi i PC igraci isprana mozga od konzolaskih igara dodu igrat pravu PC igru.kuku mile tesko mi je puno tipki treba mislit a strelica mi ne pokazuje kuda trebam ici
De mi pomozite oko questova tj track quest. U prvom sam onom gradu (da znam jbg al nestignem zbog posla dalje :S) i oznacim u Journalist quest koji cu trackat (zuta ona zvijezdica tj nardjasta) i otvorim M (mapa) i nema mi trackan quest :S Sta to znaci da se nemoze trackat pa cu sve morat istrazivati sam? I pise mi gdje moram otici, otvorim mapu nepise mi niti naziv mjesta, sta cu sve morat nagadjati :S
Kako koji quest, za neke ti se pojavi dok za druge moraš iszraživati sam, ne, nećeš moći protrćati kroz igru, ako nemaš vremena radije pričekaj pa kasnije odigraj ko' čovjek.
Pa znam ali nemam niti naziv lokacija određenih na mapi :S pise mi da odem negdje kako u PM da ja znam gdje je to :S
Netko?
De mi pomozite oko questova tj track quest. U prvom sam onom gradu (da znam jbg al nestignem zbog posla dalje :S) i oznacim u Journalist quest koji cu trackat (zuta ona zvijezdica tj nardjasta) i otvorim M (mapa) i nema mi trackan quest :S Sta to znaci da se nemoze trackat pa cu sve morat istrazivati sam? I pise mi gdje moram otici, otvorim mapu nepise mi niti naziv mjesta, sta cu sve morat nagadjati :S
Kako koji quest, za neke ti se pojavi dok za druge moraš iszraživati sam, ne, nećeš moći protrćati kroz igru, ako nemaš vremena radije pričekaj pa kasnije odigraj ko' čovjek.
Pa znam ali nemam niti naziv lokacija određenih na mapi :S pise mi da odem negdje kako u PM da ja znam gdje je to :S
Jesi pročitao priču za taj quest, često u opisu questa bude objašnjeno šta bi trebao raditi i gdje otprilike ići. S druge strane možda ti je taj quest povezan sa još jednim, pa kad riješiš taj drugi odmah ćeš riješiti i ovaj ili možda naći neki clue da nastaviš dalje sa ovim.
Pa stavi na najnižu težinu. Nije valjda da ti ego ne da igrati na najlakše?

To su spelovi, stisni i drži ctrl i s lijeve stranje kruga se nalazi 5 spellova, prvi je aard, igni je treći a quen je četvrti.
zasto na gamespotu i IGN-u jos nema recenzije W2?
Ne mogu prestati igrati pa ne stignu napisati par stranica teksta?