The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
bugonja kaže...

zasto na gamespotu i IGN-u jos nema recenzije W2?

Nisu dobili verziju za recenziranje na vrijeme. Na IGN-u pišu recenziju u hodu, kao kad recenziraju neki MMO.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 9:29 (jastreb).
15 godina
protjeran
thesekiman kaže...
sashab kaže...

Pa znam ali nemam niti naziv lokacija određenih na mapi :S pise mi da odem negdje kako u PM da ja znam gdje je to :S

Jesi pročitao priču za taj quest, često u opisu questa bude objašnjeno šta bi trebao raditi i gdje otprilike ići. S druge strane možda ti je taj quest povezan sa još jednim, pa kad riješiš taj drugi odmah ćeš riješiti i ovaj ili možda naći neki clue da nastaviš dalje sa ovim.

Znam ja da piše i piše gdje, ali kad otvorim mapu na ebenoj mapi mi nepise naziv lokacija i sl :S Sta ja sada trebam nagadjati gdje se nalazi ta lokacija? U questu mi piše samo naziv lokacije i to je to :S a ne kao u prvom dijelu kad otvoris mapu i zumiras imas naziv mjesta/područja i sl.

powered by sashab
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Obično za neke questove (contracte) moraš pročitati knjigu o njima, primjerice oni nekkeri i endrege odma na početku, svi ti se nalaze u toj šumi, nije ti pointano na mapi, tako da njih skoro možeš usput riješiti dok obavljaš glavne questove.

I'm diggin' my way to somethin' better

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nekitamo kaže...

Obično za neke questove (contracte) moraš pročitati knjigu o njima, primjerice oni nekkeri i endrege odma na početku, svi ti se nalaze u toj šumi, nije ti pointano na mapi, tako da njih skoro možeš usput riješiti dok obavljaš glavne questove.

Kad smo već kod toga, s čime treba raznijeti ona Nekkerska gnijezda?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
The Witcher 2

trebas imati one Grapeshot bombe u inventoriju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
The Witcher 2

Mapa jedinice gdje se normalno vidi i naziv i sve:

http://images.wikia.com/witcher/images/2/2c/Vizima_map.jpg

mapa dvojke sranje koje nema nista:

http://witcher2game.com/wp-content/uploads/2011/04/05.jpg

powered by sashab
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 9:59 (sashab).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

evo fight od mene na hard tezini bez potiona i zamki...

quen sign radi cuda...

http://www.xfire.com/video/473497/#

smc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 2

@sashab

dvojka:normalno da nista ne pise kad je to crypt-a, cave ili nesto slicno.

jedinica: normalno da pise kad je to World mapa.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gjurki kaže...
gjurki kaže...

Imam S*****W verziju. Neće mi se igrica pokrenut, onemogućio sam scan na nortonu i paul mi je uredu(ako znate o čemu pričam) ali opet mi se neće pokrenut.

P.S.: Modovi nemojte mi molim vas obrisat poruku jer nije piratska!

BUMP, ima netko rješenje?

Rješio problem, imam radeonku i problem se može rješit samo ako stavim na windowed mode, nači ne fullscreen. Ne kužim zašto, ima još neko problem takav sa radeonkom?

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
neaktivan
besi kaže...

evo fight od mene na hard tezini bez potiona i zamki...

quen sign radi cuda...

http://www.xfire.com/video/473497/#

Istina, cijelu igru sam prešao koristeći samo taj sign u fajtama. Ove druge samo u questovima gdje sam trebao.

A quen sam poslije dodatno napumpao u Skill Tree-u da traje puno duže, radi veći damage i da se damage reflektira i na ostale neprijatelje. Odlična stvar.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
protjeran

Stigao do Chaptera 1 - inventory full. {#}

Da, to se uvjek desi samo meni, uvjek previše istražim u prologu i pokupim sve... {#}

A ništa, pola ću "izbacati" na palubi broda, možda još bude tu kad dođem.

PS - U cijelom uvodu nisam imao ni jednu priliku da meditiram, dali je to normalno?

A već sam 3 lvl-a napredovao, a nisam imao mogućnost rasporediti skill pointse (ako se radi na isti način kao i u jedinici).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Stigao do Chaptera 1 - inventory full. {#}

Da, to se uvjek desi samo meni, uvjek previše istražim u prologu i pokupim sve... {#}

A ništa, pola ću "izbacati" na palubi broda, možda još bude tu kad dođem.

PS - U cijelom uvodu nisam imao ni jednu priliku da meditiram, dali je to normalno?

A već sam 3 lvl-a napredovao, a nisam imao mogućnost rasporediti skill pointse (ako se radi na isti način kao i u jedinici).

Ništa čudo, sad škovace koje imaš prodaj po gradu, a tu možeš i meditaciju obaviti, prvo razvijaš witcher skillove, a poslije biraj, alkemija, magija ili meele ( mačevanje ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran

Ne mogu (mislim) do grada, tek sam došao ovdje:

- pobjegao na brodu iz zatvora

- loadan chapter 1 - u šumi, vjerovatno kod elfova

Kome da je to prodam, kad nemerem da hodam. {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Ne mogu (mislim) do grada, tek sam došao ovdje:

- pobjegao na brodu iz zatvora

- loadan chapter 1 - u šumi, vjerovatno kod elfova

Kome da je to prodam, kad nemerem da hodam. {#}

Sad češ prići kroz šumu gdje će te malo zayebavati elfovi.

Nakon toga češ doći do gradića kojem isti zadavaju velike probleme, ali to je druga priča, prvi ti dođi do tamo.

15 godina
protjeran
The Witcher 2

Kako da namjestim da mogu igrat u fullscreenu, kad stavim fullscreen neće mi se pokrenut.

I zašto mi na mojoj konfiguraciji lagga na ultra settings kad imam i više od preporučene konfiguracije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Kako da namjestim da mogu igrat u fullscreenu, kad stavim fullscreen neće mi se pokrenut.

I zašto mi na mojoj konfiguraciji lagga na ultra settings kad imam i više od preporučene konfiguracije.

Teško da će ti ići na ultra na toj konfi, zadovolji se sa high ako i to.

Što se tiče FSa, uđi u windoved modu u igru i kad se digne opali alt + enter.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
gjurki kaže...

Teško da će ti ići na ultra na toj konfi, zadovolji se sa high ako i to.

Što se tiče FSa, uđi u windoved modu u igru i kad se digne opali alt + enter.

Prva igra koju nemogu na maximumu igrat:D damn!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 12:04 (gjurki).
15 godina
protjeran
The Witcher 2

zašto nema nekakvog toturiala, ja tu kod ovog zmaja(prvi level) na easy, bezveze lamaćem onim mačem ubijem 2-3 neprijatelja zmaj me spali i mrtav sam i tako 10 puta.. pff

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

Istina je da se malo treba priviknuti na borbu.

I meni je bilo tesko u pocetku, ali samo se treba ufurati u izbjegavanje udarca i treba gledati okolinu, a ne samo target kako bi dozivili poziciju svih neprijatelja i prilagodili svoje udarce situaciji.

Kad bolje razmislim, fighting sistem i nije los, jedino sto su mogli sve to mrvicu olaksat.

- Psiho246
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Borba i nije tako teška ako se pametno igra, mehanika dosta liči na Batman:AA, samo što Geralt ne skače toliko. Ja sam prvo promijenio tipku za blokiranje udaraca sa E na Shift, tako mi je lakše skakat okolo i povremeno blokirati napade. Onda treba naučiti koristiti znakove, zamke i bombe. Onaj znak koji stvori zamku na podu je dosta koristan, neprijatelj koji stane na to se blokira i samo ga treba dokrajčiti.

A to što se neki žale da te neprijatelji napadaju istovremeno sa svih strana je smiješno. Zar bi Geralt trebao nositi sa sobom mašinicu koja printa ceduljice sa brojem, kao u banci? A neprijatelji onda naprave kolonu i makljaža počinje {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

zašto nema nekakvog toturiala, ja tu kod ovog zmaja(prvi level) na easy, bezveze lamaćem onim mačem ubijem 2-3 neprijatelja zmaj me spali i mrtav sam i tako 10 puta.. pff

Pa šta će ti na tome tut, sa padom se ne možeš boriti, samo od nejga bježati, kad pali onde nadstrešnice bježi pod druge i putem napadaj one neprijatelje ispod njih ( stavljaj im one zame da zapnu da dobiješ vremena ).

@jastreb, a zanimljivo je da su se na to s neprijateljima i napadanjam jedan po jedan svi žalili u Assassins Creedu :D.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 12:15 (thuglife).
15 godina
protjeran
The Witcher 2

Ma assasins creed ima 3 puta bolju mehaniku borbe! Fluidnija je od ove puno puno, kolko me sjećanje služi držiš space i kad te neko napadne samo stisneš ljevu tipku miša i mrtav, svako toliko stisneš e da im dobaciš nešto da bi te više napadali i to je to.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

KOPIRANO S STRANOG FORUMA :NAVODNO JE IGRA FLUIDNIIJA S OVIM FIXOM / NIJE MI SE DALO PREVODIT ALI VALJDA ZNATE ENGLESKI.{#}
I had this issue and fixed it. It's SecureRom. CD Projekt did use Sony's SecureRom, a benign version of it, but it still uses paul.dll. That's the culprit.

Delete Paul.dll. Use the GoG.com's DRM free witcher2.exe. You may see a performance boost also. Makes you wonder what else paul.dll is doing for Sony with that kind of overhead performance. Very shady.

http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 12:28 (CrNa StreLa).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ma assasins creed ima 3 puta bolju mehaniku borbe! Fluidnija je od ove puno puno, kolko me sjećanje služi držiš space i kad te neko napadne samo stisneš ljevu tipku miša i mrtav, svako toliko stisneš e da im dobaciš nešto da bi te više napadali i to je to.

Da, no uvijek idu jedan po jedan, zamisli da njih 5 skoči na tebe, nebi se mogao svima u isto vrijeme izmicati, i to je ljudima smetalo, su htjeli jer im je ovo bilo prelako, sad kad su dobili teško im je, pa neka im sad :D.

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
gjurki kaže...

Pa šta će ti na tome tut, sa padom se ne možeš boriti, samo od nejga bježati, kad pali onde nadstrešnice bježi pod druge i putem napadaj one neprijatelje ispod njih ( stavljaj im one zame da zapnu da dobiješ vremena ).

@jastreb, a zanimljivo je da su se na to s neprijateljima i napadanjam jedan po jedan svi žalili u Assassins Creedu :D.

Ma nisam mislio toturial, nego neznam di kontrole vidit koje su i di ih promjenit, znam samo da se sa ljevom tipkom miša udara brzo ali slabo sa desnom jako ali sporo sa e se branim i sa q nešto plavu ispuštam, i space da skače ko mačka onako.

15 godina
protjeran
CrNa StreLa kaže...

KOPIRANO S STRANOG FORUMA :NAVODNO JE IGRA FLUIDNIIJA S OVIM FIXOM / NIJE MI SE DALO PREVODIT ALI VALJDA ZNATE ENGLESKI.{#}
I had this issue and fixed it. It's SecureRom. CD Projekt did use Sony's SecureRom, a benign version of it, but it still uses paul.dll. That's the culprit.

Delete Paul.dll. Use the GoG.com's DRM free witcher2.exe. You may see a performance boost also. Makes you wonder what else paul.dll is doing for Sony with that kind of overhead performance. Very shady.

http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html

bilo prije nekoliko stranica

15 godina
protjeran
null kaže...

@sashab

dvojka:normalno da nista ne pise kad je to crypt-a, cave ili nesto slicno.

jedinica: normalno da pise kad je to World mapa.

Da, to sam samo primjera radi, tako je meni i u world kad zumiram recimo usred sume nepise nista :S