The Walking Dead (Igra)

poruka: 285
|
čitano: 60.845
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: The Walking Dead (Igra)
Winchester01 kaže...

Bezveze kao i prva sezona. Nameću ti nekakve izbore koji uopće nisu važni i sve se odvija prema scenariju koji su oni zamislili. Neki izbori su toliko glupi da se dogodi isti i kad drukčije izabereš, evo naprimjer pri spašavanju Sarah i Lukea je uvik isto. I to nisu jedini primjeri. Zašto ne moreš imati kraj s kim god hoćeš ako su izbori toliko važni??? Ja sam htio da Luke preživi na kraju ali ne... ono da se igra kroji po tvojim izborima je jedna velika prevara.

Kao i prva sezona koja ima jedan te isti kraj što god "odlučio".

Precjenjene su ove Telltaleove igre. Mnogo precjenjene.

nije ti to RPG već epizodna serija, ono što utječeš je jako malo, tek toliko za neke razgovore i eventualno neke događaje ali sve se svodi na otprilike isti kraj. ne znam ljudi što vi očekujete neke posebne priče i događaje u linearnoj radnji... igra je zamišljena kao da gledaš seriju na TV a tek malo utječeš na radnju. sve Telltale igre (priče) su odlične. pravo osvježenje među glupim i nikakvih igricama koje se "kloniraju". svatko ima svoj ukus. 

inače, 2 dio ima nekoliko različitih krajeva ako nisi znao. možeš Kennya ubit, možeš žensku ubit, možete otići do skladišta, možete otić do grada, možeš odbiti ili prihvatiti onu obitelj koja dođe u skladište, ako odabereš grad možeš birati da li Klem ostaje ili ne... 

btw. ako ste propustili, 3. sezone neće biti... umjesto nje će ići nova igra The Walking Dead: Michonne (najvjerojatnije krajem 11. ili početkom 12. mjeseca)

btw2. kad kupiš legalno igru onda prigovaraj o prevari ;)

11 godina
neaktivan
The Walking Dead (Igra)

evo da malo oživim temu:  

trailer za season 3!!   jedva čekam!   ćini se da sam ovde jedini obožavatelj ove igre 

RAMPAGE

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
The Walking Dead (Igra)

Nadam se da će biti bolja od Michonne spinoffa koji me blago razočarao. Kratke epizode i meh radnja. Sezona 1 i 2 su stvarno rasturale s pričom. Neka neki mod popravi ovaj post od dadn jer je pun spoilera.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 7:35 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Walking Dead (Igra)

http://store.steampowered.com/app/536220/ treća sezona na steam-u trenutno je na malom popustu. ja pre-orderao već

igra će se moći igrati 20.12.2016

RAMPAGE

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Walking Dead (Igra)

the walking dead new frontier extended gameplay.  

RAMPAGE

0 0 hvala 0
14 godina
The Walking Dead (Igra)

Prva sezona genijalna, nakon toga stvari su išle dosta nizbrdo. Prvo onaj ništa posebno zanimljiv DLC, pa Season 2 koja nije bila katastrofa ko recimo Game of Thrones, ali ni blizu snažna ko S1 i onda za kraj Michonne DLC koji je bio prekratak da bi se tu nešto konkretno moglo razviti. A i skroz nepotreban, osim ako se pokaže da će u S3 ugurat njenog lika.

Zato od ovog nemam baš neka prevelika očekivanja, ali igrat će se sigurno jer volim taj tip igre. Nema šanse da radim preorder ili uopće igram prije nego su sve epizode vani jer su previše puta prokleto odugovlačili između epizoda. Najbolje mi je sve odigrati u jednom "šusu".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
The Walking Dead (Igra)

odigrane prve 2 epizode... daleko daleko daleko... iznad mojih oćekivanja. prva epizoda i nije toliko al u drugoj se stvari zakuhtavaju. ne smeta mi šta se ne igra sa Clem. nekako je kul šta vidimo i Javierov početak apokalipse 

RAMPAGE

2 0 hvala 0
11 godina

Pozitivno iznenađen s prve dvije epizode, puno bolje od shit Michonne DLCa. Jedino što me smeta su jeftino ubijeni likovi s kojim si završio sezonu 2. Janeovo samoubojstvo samo dokazuje da ju boli briga za sve ostale, a Kenny jeftino ubijen..

Išćekuje se 3. epizoda 

14 godina
The Walking Dead (Igra)

Ja jučer krenuo sezonu 1, epizodu jedan. Vrh igra  

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 20:02 (Baldurion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Baldurion kaže...

uuuuu dragane nisi ni svijestan šta te čeka...

RAMPAGE
11 godina
neaktivan
The_K kaže...

Pozitivno iznenađen s prve dvije epizode, puno bolje od shit Michonne DLCa. Jedino što me smeta su jeftino ubijeni likovi s kojim si završio sezonu 2. Janeovo samoubojstvo samo dokazuje da ju boli briga za sve ostale, a Kenny jeftino ubijen..

Išćekuje se 3. epizoda 

al stvarno ne mogu virovat da je David vođa new frontiera. zanima me šta će se dogodit kad mu reću da su njegovi ljudi ubili njegovu kćer. u onom prvom traileru vidimo da je i Javier označen... znaći puno se toga događa.

RAMPAGE
14 godina
Toni RAZOR kaže...
Baldurion kaže...

uuuuu dragane nisi ni svijestan šta te čeka...

Isplati se odigrati u svakom slučaju jel tako? Koliko vidim prema ocjenama igra skoro pa savršena (98% na steamu od 33k ljudi) Samo bez spoilera molim te 

11 godina
Re: The Walking Dead

Prescott mi je nekako slabo opisan i osmišljen, kako drže te ljude na okupu i kako vlada zakon? Kad su došli ovi iz New frontiera Tripp je praktički dao Prescott u ruke nekom liku kojeg poznaje samo na jedan dan (Javier). Nisu nam dali neke detalje koliko je velik i koliko ga ljudi čini. Trippa nakon pada Prescotta kao da ga je bolilo briga, a svi ti ljudi su umrli, nisu ih ni pokušali spasiti.

@Baldurion Svakako odigraj isplati se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.12.2016 22:25 (The_K).
11 godina
neaktivan
The Walking Dead (Igra)

oko 4  godine intenzivno   igram igre.. sto sp sto mp. twd mi je daleko daleko najjaca igra koju sam igrao...svakako se isplati.   jel iko zaplakao na kraju prve sezone? ja jesam i na prvoj i na drugoj sezoni.

RAMPAGE

0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
The Walking Dead (Igra)

Ok evo nas opet. kraj igre iako epizoda 5 izlazi tek sutra odgledao sam je na YT neloše al kraj je malo glupo izveden, nekako je nedovršeno. naravno poznavajući telltale znalo se da će većina pomrijeti do kraja sezone...nema tužnog kraja al je malo tužno kad Clem razgovara sa Gabe-om dok on umire  

pa pogledajte samo tu frizuru!! pa pogledajte samo tu frizuru!!
RAMPAGE

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice