Bezveze kao i prva sezona. Nameću ti nekakve izbore koji uopće nisu važni i sve se odvija prema scenariju koji su oni zamislili. Neki izbori su toliko glupi da se dogodi isti i kad drukčije izabereš, evo naprimjer pri spašavanju Sarah i Lukea je uvik isto. I to nisu jedini primjeri. Zašto ne moreš imati kraj s kim god hoćeš ako su izbori toliko važni??? Ja sam htio da Luke preživi na kraju ali ne... ono da se igra kroji po tvojim izborima je jedna velika prevara.
Kao i prva sezona koja ima jedan te isti kraj što god "odlučio".
Precjenjene su ove Telltaleove igre. Mnogo precjenjene.
nije ti to RPG već epizodna serija, ono što utječeš je jako malo, tek toliko za neke razgovore i eventualno neke događaje ali sve se svodi na otprilike isti kraj. ne znam ljudi što vi očekujete neke posebne priče i događaje u linearnoj radnji... igra je zamišljena kao da gledaš seriju na TV a tek malo utječeš na radnju. sve Telltale igre (priče) su odlične. pravo osvježenje među glupim i nikakvih igricama koje se "kloniraju". svatko ima svoj ukus.
inače, 2 dio ima nekoliko različitih krajeva ako nisi znao. možeš Kennya ubit, možeš žensku ubit, možete otići do skladišta, možete otić do grada, možeš odbiti ili prihvatiti onu obitelj koja dođe u skladište, ako odabereš grad možeš birati da li Klem ostaje ili ne...
btw. ako ste propustili, 3. sezone neće biti... umjesto nje će ići nova igra The Walking Dead: Michonne (najvjerojatnije krajem 11. ili početkom 12. mjeseca)
btw2. kad kupiš legalno igru onda prigovaraj o prevari ;)