The Powder Toy

poruka: 4
|
čitano: 1.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Powder Toy

Igra je veoma sitna, ali ima neku čar pa uz nju možete provesti sate. Zauzima svega 660 KB.

U igri se radi o tome da imate nekih 20 elemenata koje možete da mešate, a zatim i zapalite ili šta vam već pada na pamet. Možete naći i puno tutoriala na internetu, pa vam nije problem da napravite nuklearku ili nešto toliko genijalno da će te uživati u bojama eksplozija.

DOWNLOAD

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2010 0:16 (srdjan3).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Powder Toy

Bas sam htio otvorit ovakvu temu. Uglavnom dajte joj ljudi sansu, igra se cini dosadna i glupa ali sto je vise igrate postajat ce sve bolja. Ja sam je skinio prije otpilike mjesec dana i jos je igram kad nemam sta. Evo vam jos jedan download LINK.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.3.2010 18:40 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
17 godina
The Powder Toy

Zanimljivo, ima jedna slična igra, zove se Phun samo imate opcija koliko hoćete i umjesto na eksplozije koncentrirana je na fiziku, morate ju probat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: The Powder Toy
xxxxx kaže...

Zanimljivo, ima jedna slična igra, zove se Phun samo imate opcija koliko hoćete i umjesto na eksplozije koncentrirana je na fiziku, morate ju probat!

Ovdje se također sve temelji prema zakonima fizike i kemije.

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice