The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.453.742
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim
Mislim da cu ic ispocetka dok nisam predaleko otisao - i tak sam tek sad upoznao igru kak spada jer ju igram po prvi put, makar igrao sam mjesecima fallout new wegas i sve dlc-e tak da su igre u vecini precrtane samo su drukciji svjetovi i zato su obe fenomenalne - apsolutno najbolje igre u zadnje vrijeme !! Naime poceo sam igati s Nordom i sad nakon kaj sam se profilirao da cu se najcesce šuljati i deknuti stvora u bulju ( tako sam i u falloutu new wegas sa Gobi sniperom presao cjelu igru tak da ) i kad sam malo proucio, vidim da ta taktika nema veze sa nordom tako da cu poceti ispocetka sa wood elfom koji se savrseno uklapa !! Negdje oko lv 6-7 sam tako da cu sad rez obaviti radje nego kasnije Igram na 4/5 tezini i cini mi se da je tak ok balnas ali opet kak je neko napisao prebrzo se health napuni a i to kaj se sam puni nije bas neki gust jer pricekas odnosno tu u elderu se taj health napuni u pra sec kaj je lose - apsolutno bi savrseno bilo da naprave mod kao za new vegas - hardcore tam se moralo jesti i piti voda inace ti se zamutio vid i izgubio si skillove itd.. A i health si punio sa "napitcima" i kolom i pivom itd.. I to je bila onda prava stvar a ne da se sam puni !! Na taj naci 5 puta razmislis prije nego kaj krenes u fajt - tak da taj mod ocekujem u narednim update-ovima ili prvom Dlc-u i onda ce igra biti savresna !! A sad opet molim pomoc zasto mi gubi save mojih predefiniranih kontrola svaki put kad udjem i izadjem iz igre - sve zapamti i tezinu i ostale pistavke a controls se restarta na defoult ( mozda zbog blackbox foldera ili ?? ) kaj niko nema tih problema !?? Hvala
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 9:22 (VooDooZg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

glavno da se nikad nije čulo za interpunkciju ... kad čitam gornji post čini mi se ko da to prebrzo izgovara neko overexcited dite xD

ontopic:

ubio šestog zmaja, ovja put je u pitnaju bio Blood Dragon, i iako mi se frend žalio da je imao masu problema s njime, ja ga riješih iz drugog pokušaja bez većih problema. pao bi on i iz prve, ali sam bio neoprezan pa me uspio uhvattiit i baciti xD

No lollygagging!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim

jel netko  uspio riješiti problem s rušenjem igre,sve sam fix-ove probao koje sam mogao naći na internetu

ali mi se igra dalje ruši

BF3:crna_bandera
13 godina
Ma napisao sam ja lijepo sa razmacima, ali sam poslao s iphone-a pa se sve zgusnulo.. To tako samo na ovom forumu !?!?!?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wolf88 kaže...

jel netko  uspio riješiti problem s rušenjem igre,sve sam fix-ove probao koje sam mogao naći na internetu

jesi možda dirao nešto u NVIDIA Control Panelu? vrati sve postavke na default pa onda probaj. Govorim to iz razloga što se meni crasha igra kad isključim v-sync u NVIDIA Control Panelu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

kao okorjeli fan morrowinda bojao sam se da ce igra bit pun hurac pojednostavljena ali ipak sam se ugodno iznenadio..

jedino sta mi ne valja je los inventorij (totalno konzolaski) i grafika je mogla bit malo bolja ali dobro to nije neki problem...

zanima di ima neki dobar quest di dobim neki dobar luk jer si nabrijavam archery?

smc
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja igram kao battlemage, Nord... mislio sam da će biti problem što forsiram i magiju s nord rasom, al na kraju nije problem. Level 19 sam i imam skoro 60 destruction. Igram na skoro najvećem stupnju težine a pomoćnike ne koristim (koristim quick save;), a sa zmajevima nisam imao problema osim sa prva dva, a često mi se desi da mi div riješi zmaja uz moju malu pomoć hehe. Ispade da mi je na kraju teže srušiti diva nego zmaja. Inače igra je vrh vrhova, zasad samo side questove igram, uopće mi se neda pomišljati na main story;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Primjetio sam da kada stišćem tipku miša za power attack stisnem ko konja. Strašno. Ono tipka će reagirat i laganini, ali ne ja uprem ko... I onda sljedeći se kuliram i laganini, ali nakon nekog vremena opet stišćem kolda sam poludio {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Da li se nekom dogodilo da mu je nestao Magicka bar? Mogu neprijatelje spricati vatrom i ostalim spellovima do besvijesti. Prvo sam mislio da je bug a onda sam primijetio da u Active effects imam nesto sto sam pokupio u jednom quest a traje 1 sat. Medjutim to je isteklo a ja i dalje nemam magicka bara. Mozda je ipak bug? Hm!?

Prije Prije
Poslije Poslije
15 godina
neaktivan

Ja mislim da prije 20lvl ni ne bi trebalo na glavni ići, ja sam osobno malen lvl, tek 9, i prilično slab char u odnosu kad čitam vas ostale. Tako da svakako preporučam kao u WoW-u, izbušiti hrpu mobova, dići level i raditi neke lijeve questove, dok ne budeš jednostavno - spreman, za velike stvari.

Ubio sam evo i trećeg zmaja jučer, na najgluplju moguću foru, valjda poznatu iz duke nukema 3d ili dooma, sakrio se iza jednog pilara od valjda 5m visine i 3 širine, on stoji s druge strane i lupa svoj frost kao mutav, kad ga potroši malo zuji, i dok on zuji ja pošaljem ženu na njega, dreknem onim urlikom i dps-am ga do besvijesti, naravno, trudim se izbjeći mu usta da me ne uhvati i ne baci od zid ili sažvače.

I tako ukrug, rekao glupane pa iza pilara sam ti, samo da je glavu proturio iza satrao bi me, ali ne, puca on i puca frost, potroši ga, i onda je na mene red. {#}

U svakom slučaju, nasamarite zmajeve sa nekim zidom, kućom, zaštitom uglavnom, nemojte ih frontalno baš konfrotirati ako ne morate.  Onda su pis of kejk kad ih zayebavate iz zaklona.

Najgluplji slučaj - čak su ga rakovi i morževi ubijali za to vrijeme dok sam ja bio skriven iza pilara, ma ono, za crknut od smijeha. {#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

Jesi probao promijeniti one postavke za zvuk?

Cypher: Ignorance is bliss.
14 godina
neaktivan
meni ne rjesava
quick save negdije..
drugdije load,danju nemrem u gradove jer samo zamrzne itd...
kao da ni nisam patch stavio
help!?!?!!???
17 godina

Sada imao borbu sa tek trećim zmajem, (lvl 19). Bilo je teško, sam samcat protiv Blood Dragona (expert). Još je teže jer igram bez crosshaira pa nije lako za naciljat ga sa lukom i strijelom No kda je već ranjen i leti prema meni, aj ja ga pogodim i zaljepi se u zemlju te klizi prema meni...EPIC (slika - trag zmaja). Posle sam ga samo dokrajčio sa sa batinom po glavi....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 10:38 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Eld kaže...

Da li se nekom dogodilo da mu je nestao Magicka bar? Mogu neprijatelje spricati vatrom i ostalim spellovima do besvijesti. Prvo sam mislio da je bug a onda sam primijetio da u Active effects imam nesto sto sam pokupio u jednom quest a traje 1 sat. Medjutim to je isteklo a ja i dalje nemam magicka bara. Mozda je ipak bug? Hm!?

To je zato što si očistio one bunare u Arkhane Univeristyu, proći će, zasda imaš nepotrošnu magicku.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
 A sad opet molim pomoc zasto mi gubi save mojih predefiniranih kontrola svaki put kad udjem i izadjem iz igre - sve zapamti i tezinu i ostale pistavke a controls se restarta na defoult ( mozda zbog blackbox foldera ili ?? ) kaj niko nema tih problema !?? Hvala

probaj pokrenuti igru kao admin...

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
13 godina
doktor1 kaže...

Sada imao borbu sa tek trećim zmajem, (lvl 19). Bilo je teško, sam samcat protiv Blood Dragona (expert). Još je teže jer igram bez crosshaira pa nije lako za naciljat ga sa lukom i strijelom No kda je već ranjen i leti prema meni, aj ja ga pogodim i zaljepi se u zemlju te klizi prema meni...EPIC (slika - trag zmaja). Posle sam ga samo dokrajčio sa sa batinom po glavi....

Ja sam već pobio 10ak zmajeva, a tek sam level 19;) imam 4 dragon soula viška zasad... a kad se borim s njima uopće mu ne dozvolim da opali na mene, imam munje, dual hand, pa svakog protivnika prekineš u napadu kad ga opališ, strese se;)

17 godina

Kako netko može igru završit na lvl 13, (main quest). Pa to je totalno bzvze, (za ovako goelmu igretinu)!! Ono wtf imam 36 sati, lvl 19 i 5 odrađenih Main questova...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 10:50 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja sam lvl 9, nesto sitno sati, sada zavrsio thalmor embassy quest
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Može pomoc? imam problema, na misiji, tri kamena su i troje vrata, i kamenja su kao "senzori" kad prodem pored njih oni se otvaraju, i nikako to proc, uvijek mi se vrata zatvore -.-

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko teški i laki oklop utječe na magiju? Odnosno koliko utječu na njezinu efikasnost u postocima?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi treba mi pomoć evo upravo završio sve questove iz college of winterhold i sad me zanima još uvjek nemogu čitat knjige sa polica u knjižnici sve je zaključano a ključ nemogu nigdje naći jel neko možda zna gdje je.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Može pomoc? imam problema, na misiji, tri kamena su i troje vrata, i kamenja su kao "senzori" kad prodem pored njih oni se otvaraju, i nikako to proc, uvijek mi se vrata zatvore -.-

To moras brzinski odraditi, znaci zatrcis se i jos iskoristis onaj shout kao za teleportaciju, tj. znas na sto mislim{#}

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
13 godina
neaktivan

stani kraj tih kamenja i kad se vrata otvore koristi shout za brzinu

14 godina
neaktivan

daaaaa... nebi se toga nikad sjetio hahah :) hvala vammm :)

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
17 godina
doktor1 kaže...

Kako netko može igru završit na lvl 13, (main quest). Pa to je totalno bzvze, (za ovako goelmu igretinu)!! Ono wtf imam 36 sati, lvl 19 i 5 odrađenih Main questova...

Slazem se s tobom ja sam lvl 29 a jos uvjek mi je Whiterun jedini grad u koji sam usao. Jednostavno hocu da ocistim taj quest hub prije nego nastavim, ne quick travelam nemam konja nego hodam okolo, ne zato sto nemam golde da ga kupim nego ako se sporije krecem primejtim vise detalja otkrijem vise stvari. Tako da uz put do cilja uvjek naletim na nesto novo gdje moram uc da istrazim. Odlicna igra, a i main quest je uvjek sladji na visem lvl-u {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 11:41 (D3ViL).
16 godina
neaktivan

Danas išao do neke lokacije, i sasvim slučajno naletio na jedan dungeon u kojem sam izgubio oko sat i po vremena, to mi se isto dogodilo i jučer.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D3ViL kaže...
doktor1 kaže...
 Tako da uz put do cilja uvjek naletim na nesto novo gdje moram uc da istrazim. Odlicna igra, a i main quest je uvjek sladji na visem lvl-u {#}

Baš to. Naletiš na ljude, lokacije.... Onaj tko koristi fast travel propušta 60% igre. I šta je najbolje kada sam i već tko zna koji put prolazio istom lokacijom sreo sam tipa koji mi je dao quest...

Konja koristim. Za doć na neku lokaciju bez fast travela dobro mi dođe. Iako sam i vukodlak pa se lako prebacim u životinjsko stanje i trčim kroz šumu ko sumanut.

ššššš - možda su u šumi
16 godina
neaktivan

kak postanes vukodlak?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
D3ViL kaže...
doktor1 kaže...
 Tako da uz put do cilja uvjek naletim na nesto novo gdje moram uc da istrazim. Odlicna igra, a i main quest je uvjek sladji na visem lvl-u {#}

Baš to. Naletiš na ljude, lokacije.... Onaj tko koristi fast travel propušta 60% igre. I šta je najbolje kada sam i već tko zna koji put prolazio istom lokacijom sreo sam tipa koji mi je dao quest...

Konja koristim. Za doć na neku lokaciju bez fast travela dobro mi dođe. Iako sam i vukodlak pa se lako prebacim u životinjsko stanje i trčim kroz šumu ko sumanut.

konj je (po meni), jedino isplativ kad si pretrpan opremom i ne mozes koristiti zbog toga fast travel. kad imas konja onda i pretrpan mozes fast travel-at.

izvan te uporabe je jednostavno neisplativ i (pre)cesto ga moras spasavat.

werewolf form je ionako bolji, brzi i okretniji od konja. da ne kazem kako mozes skakat s litica, a da ti nista ne bude, dok na konju krepas ako skocis sa 3-4 metra visine {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.11.2011 12:20 (urizen).
16 godina
neaktivan
Vesperian kaže...

kak postanes vukodlak?

Moraš se pridružiti Championsima i obavljati questove za njih.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice