- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji mod je najbolje za sex
ima jedan, zove se stvarni život, čuo sam da je tamo sex najbolji
Kakav polu-psihopat (ne vrijeđam te) moraš biti da želiš seks u igri?
Kao prvo nauči se pisati, ne piše se pompgnete već pomognete. Taj klinac Kmica777 je Frost Troll
Ta snimka "seksa" je najpotresnija stvar u vezi skyrima koju sam iakd vidio.
Usudimo se reći na razini cut-scene kad te zmaj pojede. Mučki i gadno.
Postoje neke "najave" da će biti sutra (navodno je danas Steam imao update na Skyrimu pa je igra neko vrijeme bila nedostupna), a neki njemačke stranice su nekako doznale da izlazi 15. veljače.
Jedino što je sigurno je da treba čekati i nadati se da je ovo istina pa se sa idućim DLCom gubi pravo na Xbox DLC ekskluzivu.
Samo što nije, ovih dana...
Jel se zna gdje ce se odvijati radnja?
da
da
Gdje ?
u Švicarksoj... si toliko ljen da nemožeš pogledati jedan post iza
Skandinavija
A?
Ima li kakav moda da nema fast travela
Ima li kakav moda da nema fast travela
Najbolji mod ti je da ne koristiš fast travel !
Sada sam na 37 levelu, i nabavio sam downgard(sa vampirima), i več su me inficirali, pa sam postao vampir, a u ostatku igre sam prošao možda 25-30%, mola gradova nisam ostala mi još 4 grada da obiđem, sada samo pitam dali mogu da odem i da odigram taj dlc, te nakon toga da odem i odradim ostatak igre, dali če praviti enke razlike?
Te drugo kojoj frakciji da se pridružim, stormclock ili imperijal(empire, mislim da se tako zovu), itj. dali se moram odlučiit za jednu ili mogu obaviti questove za oba dvije?
Hvala na pomoči
Hvala, odo onda da se toga riješim
Samo još jedno pitanje, do sada sam imao lether armor, sada sam si stavio elven, skroz ojačano, i umješto iron mace, si stavio enboy i nekako mi je igra, pre laka mislim zmaja ubijem sa 2 mača za nekih 10 udaraca i niko mi en može skoro ništa, jer to normalno, igram an adept, jer vrijeme da digmen na teže, znam da na master nema fast travel, a to mi dosta pomogne, dali na ovome prije njega to ima?
Hvala, odo onda da se toga riješim
Samo još jedno pitanje, do sada sam imao lether armor, sada sam si stavio elven, skroz ojačano, i umješto iron mace, si stavio enboy i nekako mi je igra, pre laka mislim zmaja ubijem sa 2 mača za nekih 10 udaraca i niko mi en može skoro ništa, jer to normalno, igram an adept, jer vrijeme da digmen na teže, znam da na master nema fast travel, a to mi dosta pomogne, dali na ovome prije njega to ima?
Ček...
Igra ti je prelaka, a ti nas pitaš dal da podigneš težinu?
NIsam dobro formulirao pitanje, dali ej normalno da toliko armor utiče da ti ne mogu skoro ništa?
Kad će više taj Dragonborn za PC?
NIsam dobro formulirao pitanje, dali ej normalno da toliko armor utiče da ti ne mogu skoro ništa?
Ma odmah to stavi na najteže i gotovo. Čak i na tom levelu težine ćeš prije ili kasnije doči do točke u kojoj si skoro pa nepobjediv.
Meni je i na master lagano
Kome je lagano neka ode u vampire i neka se ne hrani. Za dodatnu zabavu, pored vampirizma neka uzme Apprentice standing stone.