The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.974
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
12 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Koji mod je najbolje za sex 

skinuo sam ovo ali što još moram imati i može mi neko objasniti kako koristiti i koje još modove trebam imati 

Molim vas da mi pompgnete

1 0 hvala 0
15 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Kmica777 kaže...

ima jedan, zove se stvarni život, čuo sam da je tamo sex najbolji

Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan

Kakav polu-psihopat (ne vrijeđam te) moraš biti da želiš seks u igri?

Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
Kmica777 kaže...

skinuo sam ovo ali što još moram imati i može mi neko objasniti kako koristiti i koje još modove trebam imati 

Kao prvo nauči se pisati, ne piše se pompgnete već pomognete. Taj klinac Kmica777 je Frost Troll

Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
16 godina
neaktivan
Kmica777 kaže...

Ta snimka "seksa" je najpotresnija stvar u vezi skyrima koju sam iakd vidio.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
16 godina
neaktivan
thuglife kaže...
Kmica777 kaže...

Ta snimka "seksa" je najpotresnija stvar u vezi skyrima koju sam iakd vidio.

Usudimo se reći na razini cut-scene kad te zmaj pojede. Mučki i gadno.

17 godina
neaktivan

Pedeset vrhunskih screenshotova.

Nightingale cosplay.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Se zna kad Dragonborn izlazi za PC?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
punk94 kaže...

Postoje neke "najave" da će biti sutra (navodno je danas Steam imao update na Skyrimu pa je igra neko vrijeme bila nedostupna), a neki njemačke stranice su nekako doznale da izlazi 15. veljače.

Jedino što je sigurno je da treba čekati i nadati se da je ovo istina pa se sa idućim DLCom gubi pravo na Xbox DLC ekskluzivu.

Please state the nature of the tehnical emer... oh, it's you. Have you tried turning it off and on again?
14 godina
neaktivan
punk94 kaže...

Samo što nije, ovih dana...

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
12 godina

Jel se zna gdje ce se odvijati radnja?

Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vuk15 kaže...

da

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
quickr kaže...
Vuk15 kaže...

da

Gdje ?

14 godina
neaktivan

u Švicarksoj... si toliko ljen da nemožeš pogledati jedan post iza

8 4 hvala 1
15 godina

kaj se mene tiče švicarska bi bila super lokacija {#}

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 16:16 (The Unforgiven).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Skandinavija

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan

A?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 3:13 (The White Wolf).
12 godina
neaktivan

Ima li kakav moda da nema fast travela

0 2 hvala 0
12 godina
Kmica777 kaže...

Ima li kakav moda da nema fast travela

Najbolji mod ti je da ne koristiš fast travel !

15 godina

počeo opet s novim charom, stari sejvovi su mi netragom nestali

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sada sam na 37 levelu, i nabavio sam downgard(sa vampirima), i več su me inficirali, pa sam postao vampir, a u ostatku igre sam prošao možda 25-30%, mola gradova nisam ostala mi još 4 grada da obiđem, sada samo pitam dali mogu da odem i da odigram taj dlc, te nakon toga da odem i odradim ostatak igre, dali če praviti enke razlike?

Te drugo kojoj frakciji da se pridružim, stormclock ili imperijal(empire, mislim da se tako zovu), itj. dali se moram odlučiit za jednu ili mogu obaviti questove za oba dvije?
Hvala na pomoči {#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nema veze dal prolaziš Dawnguard prije ili poslije main questa, i moraš se odlučiti za 1 ili nijednu frakciju. Uostalom, koji je gušt igrat za jedne i druge? Uostalom, ti fraction kvestove se svode uglavnom na jedno te isto, tako da ni nemaš što puno dobiti ako bi igrao i jednu i drugu stranu, ako te to brine.
Pričam i serem bezveze
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Nema veze dal prolaziš Dawnguard prije ili poslije main questa, i moraš se odlučiti za 1 ili nijednu frakciju. Uostalom, koji je gušt igrat za jedne i druge? Uostalom, ti fraction kvestove se svode uglavnom na jedno te isto, tako da ni nemaš što puno dobiti ako bi igrao i jednu i drugu stranu, ako te to brine.

Hvala, odo onda da se toga riješim {#}

Samo još jedno pitanje, do sada sam imao lether armor, sada sam si stavio elven, skroz ojačano, i umješto iron mace, si stavio enboy i nekako mi je igra, pre laka mislim zmaja ubijem sa 2 mača za nekih 10 udaraca i niko mi en može skoro ništa, jer to normalno, igram an adept, jer vrijeme da digmen na teže, znam da na master nema fast travel, a to mi dosta pomogne, dali na ovome prije njega to ima?

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
17 godina
ivan262 kaže...
The Unforgiven kaže...
Nema veze dal prolaziš Dawnguard prije ili poslije main questa, i moraš se odlučiti za 1 ili nijednu frakciju. Uostalom, koji je gušt igrat za jedne i druge? Uostalom, ti fraction kvestove se svode uglavnom na jedno te isto, tako da ni nemaš što puno dobiti ako bi igrao i jednu i drugu stranu, ako te to brine.

Hvala, odo onda da se toga riješim {#}

Samo još jedno pitanje, do sada sam imao lether armor, sada sam si stavio elven, skroz ojačano, i umješto iron mace, si stavio enboy i nekako mi je igra, pre laka mislim zmaja ubijem sa 2 mača za nekih 10 udaraca i niko mi en može skoro ništa, jer to normalno, igram an adept, jer vrijeme da digmen na teže, znam da na master nema fast travel, a to mi dosta pomogne, dali na ovome prije njega to ima?

Ček...

Igra ti je prelaka, a ti nas pitaš dal da podigneš težinu? {#}

Welcome my son...
16 godina
neaktivan

NIsam dobro formulirao pitanje, dali ej normalno da toliko armor utiče da ti ne mogu skoro ništa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Igra je lagana sama po sebi, adept je smijurija od težine
Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan

Kad će više taj Dragonborn za PC?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

NIsam dobro formulirao pitanje, dali ej normalno da toliko armor utiče da ti ne mogu skoro ništa?

Ma odmah to stavi na najteže i gotovo. Čak i na tom levelu težine ćeš prije ili kasnije doči do točke u kojoj si skoro pa nepobjediv.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
12 godina

Meni je i na master lagano

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Kome je lagano neka ode u vampire i neka se ne hrani. Za dodatnu zabavu, pored vampirizma neka uzme Apprentice standing stone.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice