The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
15 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Počeo igrati prije par dana. Trenutno sam lvl 9, Mage Breton (jbg, ne volim elf-ove i slična bića).

Igram na normal tj. adept i mogu reći da nije nimalo lagano. Najviše sam se usmjerio na fire Destruction i nešto malo sa Conjuration i Restoration. Kada se negdje nađe po 6-7 neprijatelja, jedva izvučem živu glavu. Što je još najgore, imam vjerojatno i najbolji Mage Armor, ali je i dalje prilično teško. Jel ima nekakav mod koji to popravlja? Gledao sam par modova za bolju magiju, ali nemogu se odlučiti što da stavim i trebam li uopće staviti.

Sve u svemu, meni osobno dosta zanimljivije nego standardno one handed + heavy armor.

Sad ne znam. Čini mi se prilično zanimljivo kombinirati magiju tj. invisibility sa sneakom. Upalim nevidljivost, došuljam se do neprijatelja i samo ga sa daggerom ubiti.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
dv14 kaže...

Počeo igrati prije par dana. Trenutno sam lvl 9, Mage Breton (jbg, ne volim elf-ove i slična bića).

Igram na normal tj. adept i mogu reći da nije nimalo lagano. Najviše sam se usmjerio na fire Destruction i nešto malo sa Conjuration i Restoration. Kada se negdje nađe po 6-7 neprijatelja, jedva izvučem živu glavu. Što je još najgore, imam vjerojatno i najbolji Mage Armor, ali je i dalje prilično teško. Jel ima nekakav mod koji to popravlja? 

Mislim da su mageovi najslabiji u početku, možda ti je zato teško, kasnije ćeš se razjačati.

16 godina
dv14 kaže...
 Gledao sam par modova za bolju magiju, ali nemogu se odlučiti što da stavim i trebam li uopće staviti.

Najbolji mod za magije je midas magic

Donosi hrpu novih magija i popravlja izgled starih. Imaš ga i na steam workshopu

14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Igram na normal tj. adept i mogu reći da nije nimalo lagano. Najviše sam se usmjerio na fire Destruction i nešto malo sa Conjuration i Restoration. Kada se negdje nađe po 6-7 neprijatelja, jedva izvučem živu glavu. Što je još najgore, imam vjerojatno i najbolji Mage Armor, ali je i dalje prilično teško. Jel ima nekakav mod koji to popravlja? Gledao sam par modova za bolju magiju, ali nemogu se odlučiti što da stavim i trebam li uopće staviti.

Sve u svemu, meni osobno dosta zanimljivije nego standardno one handed + heavy armor.

Sad ne znam. Čini mi se prilično zanimljivo kombinirati magiju tj. invisibility sa sneakom. Upalim nevidljivost, došuljam se do neprijatelja i samo ga sa daggerom ubiti.

Nije važno koju rasu igraš, ja sam igrao maga sa Nordom... Meni je na adept prepre lagano, naleti tu i koji zanimljiv fight, ali većinom je to conjuriraj atronacha, stani iza njega, castaj armor ako se približe, i deri magijom po beštijama... Na master je već izazov veliki bez followera, expert mi je nekako taman.

U vezi moda, balanced magic obavezno.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
15 godina
VooDooZg kaže...

ipak nema do pravog Nord Sneak Rangera !! 

:)

smrznut će ti se jadna

Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan

Koristi netko Immersive Armors i Immersive Weapons mod? Instalirao sam ih pred 2 dana i od onda agonija - crasha se kad pokusam loadat. Vec sam reinstalirao igru, maknuo te modove, maknuo i reinstalirao mod koji sam zadnji instalirao prije toga (ACE), maknuo sve modove, pocistio Steam Workshop i prebacio sve modove u NMM, pobrisao sve modove i data folder i instalirao ih otpocetka - sve zajedno je rezultat isti. Nema smisla da sad tu nadrobim sve modove koje koristim (njih 50-60ak) ali me zanima da li je netko imao slicno iskustvo.

Vigilo confido
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kaj velite na ovaj setup koji trenutno furam po Skyrimu?

Nord/Cannibal/Beast

Complete Wolf Armor feat Armorer @ 175 = 666 Armor Rating
Ring of Namira = preferred healing method
Mace of Molag Bal = favorite weapon for slaughtering
Mehrunes' Razor = favorite weapon for backstabbing
Volendrung = favorite weapon for destruction
Bare: Huljićeva glazba spušta ljude na razinu australopiteka
15 godina

Ovaj mage lik mi je prilično brzo dosadio. Sad sam krenuo sa Illusion-Assassin. Uzeo sam Imperial-a. Ne volim one Elfove, Khajiitove i slična bića.

Mogu reći da mi je ovako puno zanimljivije. Sneak, Archery, Illusion.

Ima li smisla ulagati bodove u One haned i Light armor ako ću samo koristiti dagger-e, luk i strijelu i naravno magiju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ovaj mage lik mi je prilično brzo dosadio. Sad sam krenuo sa Illusion-Assassin. Uzeo sam Imperial-a. Ne volim one Elfove, Khajiitove i slična bića.

Ima li smisla ulagati bodove u One haned i Light armor ako ću samo koristiti dagger-e, luk i strijelu i naravno magiju?

Naravno!

LoL acc THCJoshi
13 godina
The Unforgiven kaže...
VooDooZg kaže...

smrznut će ti se jadna

Kako će se smrznut kad kao pravi Nord ima 50% cold resist  :)

milsim da je ovaj mod za armore

http://skyrim.nexusmods.com/mods/25846

imam valjda 50 mododva instalirano pa više ne pratim baš

inace ne znam cemu tolike rasprave s kim igrati kad je igra prelagana i to na najtežem modu + sam igram + requiem mod, nisam ni smithing nabio,niti imam neki uber armor- čak je i taj "atraktivni" slabi koji imam od skoro početka igre - imam malo jaci luk i sneak i archer po +21% na obleci  i to je to   iz sneak-a = one-shoot-one-kill !?

16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
thuglife kaže...

Battlemageovi i Speelswordi su prejaki, napravi pravog magea i guštaj.

Ne bih se složio sa tom tvrdnjom. Igram dunmer battlemage i ne ide baš lako. Sinoć je na mene dvaput skočio chaurus reaper i to je bilo to. Inače lik mi je na levelu 25, a perkovi su ovi:

Klasa pokriva dosta tako da puno toga dižeš, ali jednom kad eksplodira nitko ti ništa ne može.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Ja takav build igram sa dark elfom, po meni najjači build. U 1h stavi samo armsman (5/5), a u light armor stavi 1 u agile defender, matching set i, onaj prvi lijevo i onaj za 2x stamina regen. Nećeš često biti detectan pa su perkovi u light armor nepotrebni.

15 godina

Mislim da je ovo dobro:

http://skyrimcalculator.com/#230454

Možda eventualno još ubaciti smithing, ali nije bitno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Mislim da je ovo dobro:

http://skyrimcalculator.com/#230454

Možda eventualno još ubaciti smithing, ali nije bitno..

Archery - Radije uzmi Quick shot i ranger, a steady hand makni.

Light Armor  - Agile defender ti ne treba 5/5 jer te neće puno detectati, pa ti takva zaštita ne treba, 1/5 u AD, Custom fit, Unhindered i WInd Walker uzmi.

Sneak - Silent roll i silence, probaj ugrabit, dosta su korisni obadvoje.

I još ako ti perkova ostane, drmni ih u alchemy/restoration...

Standing stone - lover stone obavezno.

15 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
The Unforgiven kaže...
VooDooZg kaže...

smrznut će ti se jadna

Kako će se smrznut kad kao pravi Nord ima 50% cold resist  :)

milsim da je ovaj mod za armore

http://skyrim.nexusmods.com/mods/25846

imam valjda 50 mododva instalirano pa više ne pratim baš

inace ne znam cemu tolike rasprave s kim igrati kad je igra prelagana i to na najtežem modu + sam igram + requiem mod, nisam ni smithing nabio,niti imam neki uber armor- čak je i taj "atraktivni" slabi koji imam od skoro početka igre - imam malo jaci luk i sneak i archer po +21% na obleci  i to je to   iz sneak-a = one-shoot-one-kill !?

Meni je igra teska sa deadly combat modom i master tezinom. Ako su 2 jaka protivnika jedva jedva, a 3 onda je nemoguce.

LoL acc THCJoshi
17 godina
neaktivan

Pitanje za one koji su igrali Dawnguard. Da li vam se dešava da aetherial staff ne spawna uopće?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

<div class="editor_quote"><div class="editor_quote_header">Sunburn kaže...</div><div class="editor_quote_content"><p>Koristi netko Immersive Armors i Immersive Weapons mod? Instalirao sam ih pred 2 dana i od onda agonija - crasha se kad pokusam loadat. Vec sam reinstalirao igru, maknuo te modove, maknuo i reinstalirao mod koji sam zadnji instalirao prije toga (ACE), maknuo sve modove, pocistio Steam Workshop i prebacio sve modove u NMM, pobrisao sve modove i data folder i instalirao ih otpocetka - sve zajedno je rezultat isti. Nema smisla da sad tu nadrobim sve modove koje koristim (njih 50-60ak) ali me zanima da li je netko imao slicno iskustvo.</p></div></div><p>&nbsp;</p>

Pa normalno kad imaš 50 modova, jedan od njih je vjerojatno u konfliktu s drugim pa dobiš ctd. Probaj promijeniti load order

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 12:54 (Asfalt).
12 godina

Ima li mod za dragon armor HD i dark brotherhood HD 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Koji je najljepši enb

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 20:08 (Vuk15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Vuk15 kaže...

Koji je najljepši enb

http://skyrim.nexusmods.com/mods/15105

Ali treba ti zvijer od PC-a da goniš ovo + još neke modove.

12 godina
Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Vuk15 kaže...

Vuk15 kaže...

Koji je najljepši enb

http://skyrim.nexusmods.com/mods/15105

Ali treba ti zvijer od PC-a da goniš ovo + još neke modove.

Netreba bas zvijer, ja ga gonim plus 2k texture i igram taman na 40fpsa sa rijetkim dropovima na ultra, ali bez AA.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan

Koji Race je najbolji za MAGE

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Blazen22 kaže...

Koji Race je najbolji za MAGE

high elf ili ako nevoliš elf-ove onda breton...Ali ipak idi na high elf imaš odma na početku 150 magicka

Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
12 godina

Kad izlazi ovaj novi DLC za PC (čuo sam da ovaj mjesec)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Vuk15 kaže...

Kad izlazi ovaj novi DLC za PC (čuo sam da ovaj mjesec)

Samo sto nije...

17 godina

Iako Dragonborn još nije ni izašao za PC, Bethesda navodno već sprema idući DLC naziva Redguard. Još se ne zna gotovo ništa, no sudeći po imenu, vjerojatno ćemo imati posla s Redguardima {#}, a možda čak i posjetiti Hammerfell.

LINK

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Evo par zanimljivih modova:
1. skyrim.nexusmods.com/mods/26228
2. skyrim.nexusmods.com/mods/23660/
3. skyrim.nexusmods.com/mods/10748
4. skyrim.nexusmods.com/mods/16374
5. skyrim.nexusmods.com/mods/4289
5. skyrim.nexusmods.com/mods/8429
6. skyrim.nexusmods.com/mods/16106
7. skyrim.nexusmods.com/mods/21686
Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
16 godina
neaktivan

True story.

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo da dodam još par modova(ne mogu uređivati, preko moba sam):
1. skyrim.nexusmods.com/mods/22287
2. skyrim.nexusmods.com/mods/18480
3. skyrim.nexusmods.com/mods/18763
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice