Za one sto znaju sve questove i iteme uz duz i poprijeko: Gdje se moze naci one handed sword Windshaer?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za one sto znaju sve questove i iteme uz duz i poprijeko: Gdje se moze naci one handed sword Windshaer?
Evo neki forumasi su me pitali koje modove za grafiku koristim pa evo nekoliko ma ih jos ali nemam vremena za stavljanje
i svi ti modovi ti rade skupa bez ikakvih konflikata..? tko zna... možda ovaj mod realistic lighting mi riješi onaj problem sa "lag svijećama"
Brz način da dođete do 100 na smithingu je da stalno kupujete iron ingote i pravite iron daggere znam da je malo nepošteno al šta ćeš :P
ne možeš više tako.. mislim da su to promijenili od patcha 1.5... sada će ti se dizat smithing onoliko koliko kvalitetan item napraviš... pošto su iron dagger trash itemi, s njima nikad nećeš doć do 100 smithing... osim ako kojim slučajem nećeš raditi ebony daggere :)
u svakom slučaju preporučam tytanis mod... proširuje mogućnosti craftanja (neki novi armori, mogućnost taljenja postojećih armora i weapona u ingote, pisanje spell tome-ova, više recepata za kuhanje itd...)
i svi ti modovi ti rade skupa bez ikakvih konflikata..? tko zna... možda ovaj mod realistic lighting mi riješi onaj problem sa "lag svijećama"
Meni ne rade, neke moram maknuti, inače ima dosta missing textura. Performanse ne dere puno, HD6670 vrti na high@1366x768p bez laga.
Ovako, imam jedan problem sa Diplomatic Immunity questom. Nakon što se išuljam iz embassyja, sredim onog frost trolla dolje, tamo di je onaj izlaz iz špilje za Skyrim, tamo mi se igra ruši. Patchan je najnoviji patch. Probao i bez modova, isto.
sylar951
Vidis za taj mod nisam ni znao, bas me interesuju ti spells-i
pozdrav,stavio sam taj titanium mod i sad mi ne zeli loadati,idem na continue i tamo staje na loaadanju,kak da sad to fixam,to mi je poslije tog moda doslo,kako da vratim nazad na staro.
Meni ne rade, neke moram maknuti, inače ima dosta missing textura. Performanse ne dere puno, HD6670 vrti na high@1366x768p bez laga.
ja sam sada baš malo isprobavao... meni rade svi ali ovaj prvi mod sharpshooters extreme graphics mod užasno jede FPS-ove... inače su mi oko 55-60 a sa tim modom padaju i do 31...
čudno.. jer kako ti kažeš da rade normalno na HD6670... ja imam HD 7970 i i5 3550 pa zeje*ava... morao sam ga maknuti ali sam ostavio water, grass i trees modove...
sylar951
Vidis za taj mod nisam ni znao, bas me interesuju ti spells-i
nije ti to ništa posebno.. ti spells-i već postoje u igri... ovaj mod ih samo čini craftable na tanning rack... uostalom, to se baš i neisplati jer trebaš naći tonu ingredientsa pa ako ga stavljaš samo zbog spell tome-ova, bolje ga nemoj ni staviti :D
pozdrav,stavio sam taj titanium mod i sad mi ne zeli loadati,idem na continue i tamo staje na loaadanju,kak da sad to fixam,to mi je poslije tog moda doslo,kako da vratim nazad na staro.
samo makni esp file iz skyrim/data flodera... ili napravi uncheck Tytanis.esp u data filesu na autoturnu... ali trebao bi raditi normalno, nezz šta kod tebe ne valja
ja sam sada baš malo isprobavao... meni rade svi ali ovaj prvi mod sharpshooters extreme graphics mod užasno jede FPS-ove... inače su mi oko 55-60 a sa tim modom padaju i do 31...
čudno.. jer kako ti kažeš da rade normalno na HD6670... ja imam HD 7970 i i5 3550 pa zeje*ava... morao sam ga maknuti ali sam ostavio water, grass i trees modove...
Ti valjda imaš 2048x2048 texture, ja sam na 1024x1024 pixela.
to je nemoguce da imas 33 fps sa sharpshuterom
Ma nema veze na slici sam vidio par nekih koje nisam ni vidio ni probao pa cisto iz znatizelje, a sto se tice ingredientsa imam ih tonu i pored napitaka vec napravljenih i njih ima milion pa vise ne znam sta cu :)
Danas sam pored ovog moda skinuo jos dosta neki vecih, manjih quest-a pa cu probati i njih, jer sve sam zavrsio sto se moglo zavrsiti... Kad i to prodje onda neka igra ide na 'stand by' pa cekati opet neki dlc il' ....
Ti valjda imaš 2048x2048 texture, ja sam na 1024x1024 pixela.
misliš na rezoluciju 2K textures..??
to je nemoguce da imas 33 fps sa sharpshuterom
nemam konstantno 33 fps, nego npr. kada sam okrenut prema šumi ili jezeru fpsovi idu do 60 a kada se okrenem prema riverwoodu padaju na 35 i manje... obično, kada trčim cestom između helgena i riverwooda su avg 45
Ja sam stavio 2K textures lite verziju i moja HD 4770 ih dobro vrti, po gradovima se ponekada može osjetiti pad fps-a ali ništa do te mjere da je neigrivo, a texture izgledaju 10x puta bolje.
Ako imate slabiju grafu kao ja preporučujem lite verziju, meni je full štekala.
Ja sam stavio 2K textures lite verziju i moja HD 4770 ih dobro vrti, po gradovima se ponekada može osjetiti pad fps-a ali ništa do te mjere da je neigrivo, a texture izgledaju 10x puta bolje.
Hvala na toj informaciji,jel imas jos kakvih grafickih modova ili vezanih uz sam gameplay,likove,skillove itd ?
Hvala na toj informaciji,jel imas jos kakvih grafickih modova ili vezanih uz sam gameplay,likove,skillove itd ?
Imam još par:
Skyui - bolji inventory, jer je default totalno konzolaški pa mi je lakše po ovome tražiti iteme
Footprints - dodaje tragove u snijegu, ništa posebno ali fora za vidjeti :)
Ultimate follower overhaul - dodaje puno opcija za followere - da promjene odjeću, dignu se na tvoj level, da budu agresivni/pasivni i slično.
Par zanimljivih statističkih podataka vezanih uz Skyrim.
http://www.statisticbrain.com/skyrim-the-elder-scrolls-v-statistics/
Interesantno je da je broj prodanih primjeraka za pc mali u odnosu na knzole, a prije svega Xbox360.
TES V:Skyrim Hearthfire najnoviji screensi!
Neka nova ekspanzija ili?
TES V:Skyrim Hearthfire najnoviji screensi!
Neka nova ekspanzija ili?
DLC
Interesantno je da je broj prodanih primjeraka za pc mali u odnosu na knzole, a prije svega Xbox360.
Što to nije bilo očekivano?
Što to nije bilo očekivano?
Pa ne baš neočekivano, ali da sam mislio da će biti više to definitivno jesam.
Igra je na Steamu bila prva po prodaji jako dugo, još uvijek ne silazi sa liste najprodavanijih na Steamu, a pored toga treba dodati modove. Sve u svemu mislio sam da će biti tu negdje sa knzolama, ali da je ispod PS3 to sigurno nisam.
Edit:
Ako nisi još nabasao, Convinient Horses je lifesaver! Popravlja po mom totalno do grla sje*ane vanilija postavke konja - tvoj konj bi po defaultu jurio ko mamlaz na zmaja, medvjeda, diva i bio bi usmrćen u prvih 5 sekundi. Prvi put kad sam igrao vanilija verziju, malo-malo, pa sam morao kupiti novog konja. Ovaj mod ima hrpu opcija koje precizno određuju kako će se konj ponašati, plus skalabilne konjeve statistike (HP, stamina, brzina..). Prvo i najvažnije, možeš postaviti da je on neprijateljima neutralan - praktički ga ne vide. Dalje može biti cowardly ili hrabar, naravno, postaviš ga da uvjek pobjegne od bilo kakve bitke. Nadalje, može te uvijek pratiti na definiranom odstojanju - nikad više se ne moraš pitati gdje si parkirao konja. Ima i zgodan opcionalan kvalitetno odrađen mini quest gdje učiš zviždukati tipa Gandalf (al sa puno zvukova koji nisu samo copypastani iz filmova), pa ako slučajno ne vidiš konja, a još nije stigao do tebe, eksplicitno ga pozoveš. I zadnja sjajna stvar - horse saddlebags. Jer konj je fakin konj i može nositi teret.
mogu li igrat ovu igru na medium sa ovom mojom g. karticom koja je bez venta i ima 1gb mem. ?
Da.
neće se pregrijavat i slično ?
Ako nema hlađenja, naravno da hoće, kako igraš ostale igre?
ako kartica ima samo pasivni hladnjak (ako je takva izašla iz tvornice) onda možeš, jer očito je projektirana na taj način da joj ne treba hladnjak..
Samo takve kartice često nisu ni namijenjene za igranje zahtjevnijih igara.
po snazi koju mogu isporučiti, nisu namijenjene.. ali u loadu temperatura neće doseći neke exstremne vrijednosti tako da se, makar i na niskim postavkama, može igrati bez ikakvog straha..
na svom drugom sam prijelazu. main quest me ne zanima uopće, riješavam samo side questove. pogotovo tražim one koje nisam riješio prilikom prvog prohoda.... pa imam par pitanjca (možda je negdje bilo ali iskreno neda mi se listati 200+ stranica)
1. da li je itko skupio sve one artifakte, 24 komada ( Barenziah stones)?
2. da li je itko uspio skupiti sve maske (dragon pristova) i postavit ih u lybirintianu?
3. tko mi daje quest da se infiltiram u thalmor embassy? zaboravio sam :(
hvala