The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.886
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
13 godina
odjavljen
The Elder Scrolls V: Skyrim

Ne raspravljam sa nekima koji napadaju druga misljenja suprotna o njihovih. E ovako Oblivion sam igrao PUNE 2 GODINE, Morrowind nisam 5. 6 dana mozda. Od Skyrima sam imao velika ocekivanja i mogu reci da su se velikim djelom ispunila. Ponekad mi zasmeta neki planinski predio ali to je posledica navike u Oblivionu koji vecim dijelom naginje na prolece, ljeto... Skyrim mi je osobno najbolja RPG igra do sada i ne mogu iscekati DLC. Imam Imperijalca 40 lvl i sad igram sa Nordom 9 lvl tek poceo. Gameplay je vrhunski, Graika je mnogo dobra. Od mene za Skyrim cista 10-ka. {#}

2 2 hvala 0
17 godina

A ja mnogo volem burek.

Inače, razočarali su me Dark Brotherhood i Thieves Guild, tako su nekako jadni... Izgubili sve rituale, mističnost, "uzvišenost".  Baš su običan šljam, a to su mi u Oblivioni bile najdraže guilde jer se mnogo volem šuljati.

LoL EU: Ferinus
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Comi123 kaže...

Ne raspravljam sa nekima koji napadaju druga misljenja suprotna o njihovih. E ovako Oblivion sam igrao PUNE 2 GODINE, Morrowind nisam 5. 6 dana mozda...

Ne, ti nemaš svoje mišljenje. Ti si krenuo pljuvat po Morowindu o kojem očito nemaš pojma. Još to otvoreno priznaš ali svejedno i dalje tjeraš neke svoje usporedbe temeljene na apsolutno ničemu. Pa si malo razmisli zašto te ljudi napadaju. {#}

13 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

A ja mnogo volem burek.

Inače, razočarali su me Dark Brotherhood i Thieves Guild, tako su nekako jadni... Izgubili sve rituale, mističnost, "uzvišenost".  Baš su običan šljam, a to su mi u Oblivioni bile najdraže guilde jer se mnogo volem šuljati.

jos dark ajde ali thiefs guild je tolko ocajan da mi je bilo ispod casti uopce radit dalje questove tako da ih nisam ni zavrsio..(napravio svega 3-4 pa odusto)

xfact
17 godina
neaktivan

Da se mal djece ne svađaju. Najbolja igra iz serija Eldar Scrolls je Daggerfall. Sve poslije toga je obično streamlajnanje.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!

5 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...
Comi123 kaže...

Ne raspravljam sa nekima koji napadaju druga misljenja suprotna o njihovih. E ovako Oblivion sam igrao PUNE 2 GODINE, Morrowind nisam 5. 6 dana mozda...

Ne, ti nemaš svoje mišljenje. Ti si krenuo pljuvat po Morowindu o kojem očito nemaš pojma. Još to otvoreno priznaš ali svejedno i dalje tjeraš neke svoje usporedbe temeljene na apsolutno ničemu. Pa si malo razmisli zašto te ljudi napadaju. {#}

Za Morrowind sam rekao da mi se ne svidja i da sam ga malo igrao, jel to tebi pljuvanje? Skyrim je vrh i stojim iza toga. Ajde molim te...

17 godina
neaktivan

Morrowind je jako zaostao... Oblivion je također daleko bolji od njega... Skyrim je toliko bolji da ti je muka uopće nabrajati koliko... Makar Morrowind zapravo nisi ni odigrao i ne pada ti napamet igrati 10 godina staru igru...

Ali pravu si, to je zapravo bilo još nekoliko stepenica niže, tzv. trolanje.

Drugim riječima u tvom slučaju Skyrim je vrh = Skyrim je bolji od Obliviona. Lol, radnik na pilani bi mogao na prste nabrojati ljude koji se ne slažu s tim.

A usporedbe s Morrowindom rađe ostavi onima koji su Morrowind odigrali. Pa se ne ćeš morati raspravljati s ljudima koji ne uvažavaju tvoje "mišljenje".

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Da se mal djece ne svađaju. Najbolja igra iz serija Eldar Scrolls je Daggerfall. Sve poslije toga je obično streamlajnanje.

Najmasivnija igra iz serijala, samo mislim da se na cilom forumu igrači daggerfalla mogu nabrojat na prste, nažalost nisan je nikad igra, i teško da ću ikad.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 12:44 (Prince-Artas).
17 godina
=xfact= kaže...
zv'jer2 kaže...

A ja mnogo volem burek.

jos dark ajde ali thiefs guild je tolko ocajan da mi je bilo ispod casti uopce radit dalje questove tako da ih nisam ni zavrsio..(napravio svega 3-4 pa odusto)

Da, srce mi je puklo kad mi je "šef" reko da nije bitno ak nekog i ubijem na nekom questu...

Pa to je Thieves Guild!!  Halo!???    To se igra kako bi se neko kompleksno "šuljanje" obavilo da nitko nikad nije znao da se obavilo, a krv je BOGOHULJE... {#}

Neki kodeks?  WTF!?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 14:10 (zv'jer2).
17 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...
=xfact= kaže...
zv'jer2 kaže...

A ja mnogo volem burek.

Da, srce mi je puklo kad mi je "šef" reko da nije bitno ak nekog i ubijem na nekom questu...

Pa to je Thieves Guild!!  Halo!???    To se igra kako bi se neko kompleksno "šuljanje" obavilo da nitko nikad nije znao da se obavilo, a krv je BOGOHULJE... {#}

Neki kodeks?  WTF!?

Pa odigraj thiefs guild quest do kraja da saznaš tko ti je ustvari šef i zašto je takav...

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
zv'jer2 kaže...
=xfact= kaže...
zv'jer2 kaže...

A ja mnogo volem burek.

Neki kodeks?  WTF!?

ja ne vidim stvarno u cemu je sada tolika *ebena stvar ? pa otpocetka govore da se ne pridrzavaju kodeksa,da njij na okupu drzi zena,da primaju sve i svasta,i da su oni jedino utociste Dark Brotherhooda u cijelom Tamrielu.

Proslo je 200 godina od Obliviona i pada njihovog bratstva i oni se moraju skrivati,bjezati i da ne mare za Kodeks i da ne biraju zadatke,a Night Mother je zaboravljena...

u Skyrimu je zapravo napravljeno da se vidi kako jedan guild,nekada mocan i strahopostovan,je pao na to sto je danas...i ti ga donekle vratis u red ili pak ne

17 godina
doky01akablava kaže...
zv'jer2 kaže...
...

ja ne vidim stvarno u cemu je sada tolika *ebena stvar ? pa otpocetka govore da se ne pridrzavaju kodeksa,da njij na okupu drzi zena,da primaju sve i svasta,i da su oni jedino utociste Dark Brotherhooda u cijelom Tamrielu.

Proslo je 200 godina od Obliviona i pada njihovog bratstva i oni se moraju skrivati,bjezati i da ne mare za Kodeks i da ne biraju zadatke,a Night Mother je zaboravljena...

u Skyrimu je zapravo napravljeno da se vidi kako jedan guild,nekada mocan i strahopostovan,je pao na to sto je danas...i ti ga donekle vratis u red ili pak ne

Shvatio sam što je napravljeno, htio sam reći da mi se više sviđa "stari" thieves guild.

Nisam stigao odigrati do kraja i u ničem nije "tako je*ena velika stvar"... Čil momak, moj post je više bio zaje*ancija s malo istine nego neko iskreno živciranje.

EDIT:

Odigro sam Thieves Guild do kraja i cijela priča oko Mercera uopće nije povezano s manjkom kodeksa...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 17:11 (zv'jer2).
13 godina
odjavljen

http://www.oxm.co.uk/36782/features/skyrim-dlc-eight-things-we-want/

Evo malo detalja za DLC-ove pa ako neko voli...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goodye kaže...

Odavno nisam pisao, takoder nisam ni igrao dako dugo.

Ali neleth na sliku, pa da podjelim :) jer znam da ce vam biti drago

Sve je to u redu, ali tvom "screenshotu" nedostaje must have mod :)

War vs Us: http://www.youtube.com/watch?v=1tyhN7Us-F8&feature=related /// - REVOLUTION -
17 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...

EDIT:

Odigro sam Thieves Guild do kraja i cijela priča oko Mercera uopće nije povezano s manjkom kodeksa...

Da mi je znat kako so onda odigra, na mute i bez titlova?

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Mercer_Frey

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 18:05 (Prince-Artas).
16 godina
neaktivan
PureEntity kaže...
goodye kaže...

Tko bi pobogu želio vidjeti golu Argonianku? {#}

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...
PureEntity kaže...
goodye kaže...

Tko bi pobogu želio vidjeti golu Argonianku? {#}

http://1.bp.blogspot.com/-P7_leNM9et0/TdKLNbqRFiI/AAAAAAAAOH8/8hFndFIOYEQ/s1600/idea_ss_lizard-man_006_596x334.jpg

?? 

{#}{#}

17 godina
Prince-Artas kaže...
zv'jer2 kaže...

EDIT:

Da mi je znat kako so onda odigra, na mute i bez titlova?

http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Mercer_Frey

Ništa s ovog linka ne upućuje na to da je moja tvrdnja netočna. Igram i sa tonom i sa titlovima i pratim priču.

Što da ja tebe onda pitam?  Čitanje/slušanje s razumijevanjem? {#}

17 godina
protjeran

It is later revealed after being rescued by Karliah that Mercer Frey was the one guilty of betraying Nocturnal and taking The Skeleton Key. Mercer then uses the key to commit crimes against the Thieves Guild. Karliah shares the background of their Nightingale days, and tells you that Mercer Frey is responsible for the death of Gallus, who was the third Nightingale in their group.

Mercer Frey = gildmaster thiefsa u trenutku igračeva pridruživanja frakciji. Samo trol ne vidi povezanost ovog sa narušavanjem kodeksa. Over and out {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 10:58 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Prince-Artas kaže...

It is later revealed after being rescued by Karliah that Mercer Frey was the one guilty of betraying Nocturnal and taking The Skeleton Key. Mercer then uses the key to commit crimes against the Thieves Guild. Karliah shares the background of their Nightingale days, and tells you that Mercer Frey is responsible for the death of Gallus, who was the third Nightingale in their group.

Mercer Frey = gildmaster thiefsa u trenutku igračeva pridruživanja frakciji. Samo trol ne vidi povezanost ovog sa narušavanjem kodeksa. Over and out {#}

Da raščistimo, ne trollam.

Mi ovdje sad pričamo o stvarima koje si sami interpretiramo i koje nisu direktno rečene in-game.  Za vrijeme Gallusa je gilda još bila jaka pa je pala otkad je Mercer došao - to je to, no to ne znači da se kodeks već prije nije ukinuo. Štoviše, dobio sam dojam da se u Skyrimu taj kodeks nikad nije ni poštivao kao u ostatku Tamriela.  (možda zato jer su u Skyrimu općenito "drvosječe" :D)

Nebitno više...

Uglavnom više su mi se svidjeli i Dark Brotherhood i Thieves Guild u Oblivionu, no to ne znači da su ovdje loši, samo drugačiji - zbog priče kao što je rekao doky01akablava, ne može stalno bit isto jel.

16 godina
neaktivan

ova igra će me izluditi..

imam velike probleme sa pucanjem tekstura u ovoj igri..
radi se o nekontroliranom blinkanju i pucanju tekstura svake sekunde u igri, kako to izgleda možete vidjeti ovdje na videu..

da li netko zna kako se riješi taj problem??

napominjem da sam instalirao sva 4 updejta za igru, skinuo i instalirao zadnje drivere, probao sa isključivanjem i uključivanjem V Sync, pa sa AA i AF-om.. i već neznam šta bih uradio..

napominjem da se radi o grafički ATI Radeon HD 4850.

0 0 hvala 0
17 godina
Figo kaže...

Koje catalyst koristis?

Ja sam imao problema dok nisam stavio neki stari, mislim da mi je sada 9.8 ili 10.x ne znam, na poslu sam pa ne znam tocno, uglavnom probaj staviti neki stariji

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
goodye kaže...
Figo kaže...

Koje catalyst koristis?

Ja sam imao problema dok nisam stavio neki stari, mislim da mi je sada 9.8 ili 10.x ne znam, na poslu sam pa ne znam tocno, uglavnom probaj staviti neki stariji

ne pomaže, izbrisao sam najnovije i stavio prvo 9.8.. ista stvar, pa zatim 10.5. također ista stvar.. texture ludo blinkaju :(

17 godina
protjeran

Da možda grafička otkazuj polako, imaš li problema sa drugim igrama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

nemam, npr. BF3 i Batman AC mi uredno rade na high perfomansama..

15 godina
neaktivan

Preso sve main questove, vise neznam ni sam sta da radim, nekako mi dosadio skyrim :s

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Figo kaže...
Prince-Artas kaže...

nemam, npr. BF3 i Batman AC mi uredno rade na high perfomansama..

Čudno, neman ideje šta da probaš još.

15 godina
neaktivan

Evo sad usput dodji i rjesi quest: Boethiahs Calling, i uzmem zrtvujem Lydiu, nisam mogo nikog drugog odande, ili sam pak mogo ?

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Luxy2501 kaže...

Preso sve main questove, vise neznam ni sam sta da radim, nekako mi dosadio skyrim :s

Možda je vrijeme da ga prekineš igrati, ili uzmeš veću pauzu, kad izađu DLCovi uvijek se možeš vratiti.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
15 godina
neaktivan

Umlatio sam Freya i skoro se utopio {#}, blažene ove bočice Waterbreathinga itd. koje nosim sa sobom, valjda 100 potiona teglim..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice