The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
16 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Meni je najsmjesnije da ekipa "powerlevela" profesije u singleplayer igri {#} Ja sam trenutno lvl18 i smithing mi je 28 a alchemy isto oko 30 i koristim za dizanje skilla samo materijale koje nadjem dok istrazujem/radim questove. I super mi je da se jos razveselim lootu koji dobivam.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
toTheCore kaže...

Meni je najsmjesnije da ekipa "powerlevela" profesije u singleplayer igri {#} Ja sam trenutno lvl18 i smithing mi je 28 a alchemy isto oko 30 i koristim za dizanje skilla samo materijale koje nadjem dok istrazujem/radim questove. I super mi je da se jos razveselim lootu koji dobivam.

Da, ovo explitanje smithinga na 100 nije ni meni nešto drago, uđu u najjaću konzervu u igri prije 20. levela, i što onda... Kome je više zanimljivo?

Ja sa 30 i nekim još šetam u onom ružnom Orkishu.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
D3ViL kaže...

Bas to on se "posteno potrudio" da nabije smithing 100/100 preko Iron Daggera (da napise kako nije se*e) a sada kuka kako mu je prelako.

Jedina losa stvar je sto nisu napravili crafting tipa WoWlike, Iron Dagger mozes craftat do lvl 15 nakon tog on posivi pa se ti je*i, da hoda s pijukom po tundri 3 sata trazeci Ebony Ore za jedan Ignot a treba mu ih 50 kao sto bi trebalo biti onda bi manje srao.

90% ekipe (mene ukljucujuci) je u potpunosti preskocilo neke setove tipa Steel/Dwarven/Orcish/Ebony i odmah skocilo sa "no name" shit armor-a na Dragon/Deadric preko Iron Dagger varanja (al ja barem ne placem ko p*cka za razliku od mnogih) ko je craftao sam je sebi kriv. Samo se nadam da ce s patchevima BS dosta otezati.

Pričate gluposti, dizanje smitinga preko iron daggera je varanje? bug? exploit? dajte nemojte biti glupi, u bilo kojoj rpg igri ili mmo igri se kod dizanja profesija trazi onaj jedan poseban item koji je NAJISPLATIVIJI za dizanje skilla. drugo jel znas ti koliko puta treba obici rudnike i pokidati zivotinja da bi napravio valjda 600-700 daggera koliko treba za lv 100 smithing? nosio sam sve heavy armore nista nisam preskakao, kako sam imao matsa tako sam slagao slijedece setove i dizao skill s daggerima, i opet se vracamo na isti problem, JA SAM KRIV sto sam si slozio deadric armor pa mi je sada igra easy chill mode?????  valjda bi master tezina trebala uzeti u obzir ekipu koja ce doci do deadric armora pa prilagoditi i mobove za njih?? ne cek ustvari od igraca se ocekuje da ne craftaju...

drugo naucite ČITATI oboica, kako sam napisao više puta mobovi me uglavnom ni ne stignu UDARITI! što bi značilo da moj godlike uber deadric armor nema nikakvu ni ulogu u tome. opci cilj rpg igara uz pricu je i napredovanje u opremi, oruzju, profesijama, skillu a vas dva brijete na neko ograničavanje svog lika da bi uživali u igri. skyrim je PRELAGAN! složen je za sve ove nove gamere koji su navikli na button smash igre... očekivao sam da će najteža jačina biti pakao, dobio sam easy-normal mod igru. a to sto si ti sjeo i skucao xxx iron daggera i preskocio sve ostale armore dovoljno govori o tebi kao o igracu.

Zna se zašto postoji hard mode, master mode ili koji već. To je mod za odlikaše! Zadnji mod težine treba pružati izazov bez obzira koje iteme imaš u igri. Nekako mi je teško vjerovat da se vodi rasprava u vezi toga, sam biraš koju ćeš težinu igrat i zna se da je zadnja namijenjena za pišanje krvi. 

I'm very large!
17 godina
smiglcro kaže...
Pričate gluposti, dizanje smitinga preko iron daggera je varanje? bug? exploit? dajte nemojte biti glupi, u bilo kojoj rpg igri ili mmo igri se kod dizanja profesija trazi onaj jedan poseban item koji je NAJISPLATIVIJI za dizanje skilla. drugo jel znas ti koliko puta treba obici rudnike i pokidati zivotinja da bi napravio valjda 600-700 daggera koliko treba za lv 100 smithing? nosio sam sve heavy armore nista nisam preskakao, kako sam imao matsa tako sam slagao slijedece setove i dizao skill s daggerima, i opet se vracamo na isti problem, JA SAM KRIV sto sam si slozio deadric armor pa mi je sada igra easy chill mode?????  valjda bi master tezina trebala uzeti u obzir ekipu koja ce doci do deadric armora pa prilagoditi i mobove za njih?? ne cek ustvari od igraca se ocekuje da ne craftaju...

drugo naucite ČITATI oboica, kako sam napisao više puta mobovi me uglavnom ni ne stignu UDARITI! što bi značilo da moj godlike uber deadric armor nema nikakvu ni ulogu u tome. opci cilj rpg igara uz pricu je i napredovanje u opremi, oruzju, profesijama, skillu a vas dva brijete na neko ograničavanje svog lika da bi uživali u igri. skyrim je PRELAGAN! složen je za sve ove nove gamere koji su navikli na button smash igre... očekivao sam da će najteža jačina biti pakao, dobio sam easy-normal mod igru. a to sto si ti sjeo i skucao xxx iron daggera i preskocio sve ostale armore dovoljno govori o tebi kao o igracu.

Naravno da se trazi "najbolji" moguci item iz kojeg ces izvuci maksimum craftinga uz minimalni ulog matsa/vremena ali zato nemozes ni silovati low lvl item od 0-100 kao ovdje nego si prisiljen konstantno ici u teze zone i traziti rjedje iteme. Jedino sto se slazem s tobom je da ti nisi kriv sto je Bethesda napravila propust vezan za smithing ali isto tako nisi morao kao bi*an zaletiti se i craftati ko mutav.(ili ako jesi bar nemoj plakat o tome)

Drugo znam koliko treba obilazaka rudnika da bi se Smithing izlevelao od 0-100 odgovor je NULA. Ocistis dungeon, dodjes u grad prodas iteme kupis od vendora Iron Ignot/Iron Ore (jos boostas speechcraft) ako ne koristis fast travel na putu sretnes dovoljno medvjeda, lisica, vucica da mozes i prodavat leather strips.

Trece naveo sam primjer Deadric Armor-a ali vjerovatno sa sobom teglis Deadric Dagger/Sword Legendary ili sta vec i to se crafta preko exploit-a . . .

Opci cilj RPG igara uz pricu je i napredovanje u opremi, oruzju, profesijama, skillu a ja nebrijem na nikakvo ograničavanje svog lika da bi uživao u igri jer sam i sam iskoristio najlaksu liniju otpora da napravim najbolji gear, i dalje je sama igra FENOMENALNA i s pulanjem povecih grupa Draugr Scourge/Overlorda naletim na izazov. Naravno banditi, vukovi i ostale sitnice koje su mi predstavljale izazov padaju od mog pogleda a ne udarca a tako i treba da bude jer vise nisam lvl 1 Nord s poderanom odjecom i hrdjavim macem. . ., nego lvl 40 s max izlevelanim two handerom i vecinom shoutova na 2/3, 3/3. . .

A sto sam ja kao i ti (i mnogi drugi) sjeo i skuckao xxx iron daggera i na taj nacin sebi "olaksao" igru je moj problem jedina razlika izmedju mene i tebe je sto ne placem ko zadnja pic*a o tome.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 10:31 (D3ViL).
17 godina
thuglife kaže...
toTheCore kaže...

Da, ovo explitanje smithinga na 100 nije ni meni nešto drago, uđu u najjaću konzervu u igri prije 20. levela, i što onda... Kome je više zanimljivo?

Baš to Ja sam u Steal Armoru (Fine). I imam ova dva oružja i trenutno uopće ne birjem na jače. Dwarven Mace sam koristio od kakvog 13lvl pa do 23lvl. Igram kao Warrior i tako ugrađujem prekove, a ne warrior koji će sjedit cijeli život za tokarskim stolom.

Enchanting mi je na 35, smithing na 20, Heavy Armor 83, One Hand 82. I većinom perkovi idu u One Hand. Samo sam stavio da mi onaj spell za lječenje košta upola manje. Nikakvo ulaganje u magiju... Životinja.... Health i Stamina. I opet mi baš i nije jednoszavno prošetat tamnicama....(Expert).

ššššš - možda su u šumi
17 godina
goodye kaže...

FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUU

Odavno nisam prepao na posao. faking vjestica. 

Iskoci mi vjestica neka, bijelo plave boje, ispred nje imaju 3 neka duha koja lebde i uzimaju hivot magicu i staminu, ad njih se koliko toliko lako rijesim,ali onda babetina dode na red, i nikako, 3-4 puta sam je uspio stjerati, ali onda se 3 pojave i odmah pusim. Kako je srediti? Probao sam gadati i izbjegavati, ali nekako presporo ide, cini mi se dok ja "nategnem" da se ona napuni.

Jel netko zna, ili moram cekati bolje oruzje?

Ja sam na 7 lvl, perkovi su isli, najvise, u luk, zatim destuction, za magiju i alchemy i to ce samo ici, i speech, da mogu prodavati stvari.

Jer zelim igrati kao neki mag sa lukom. Kao pravi elf :)

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan

Činjenica je da su zeznuli crafting.

1. Izbaciti sve recepte koji poboljšavaju druge crafting skillove (potove za enchanting, enchantove za smithing...)

2. Standing stone ne utječe na brzinu dizanja crafting skillova (prelako ih je zamjeniti)

Enchanting:

- petty daje skill do 40, lesser 60, common 80

- enchant scroll (new): enchant spell + reagent na scroll (novice spell staje na 40...)

- disenchant daje skill i nakon prvog itema, ali 15-20% experienca

Smithing:

- novi perk tree

- steel - advanced / jewelry / dwemer - orcish + elven (1 perk) - glass + ebony - deadric / dragon

- posebni perkovi za arcane na 50 skilla i za artifact smithing na 70 ili čak 90 (da možeš upgradat iteme sad kad nema dizanja skilla na 200)

- iron staje na 25, steel na 35, advanced / dwemer na 55, orcish / elven na 80

- vendori sada dobijaju pošiljke rudače svaki tjedan umjesto svaka 2 dana, ali malo više

- pickaxe težina je smanjena na 5 sa 10, rudače daju 33% više prinosa

Alchemy:

- brzina standardnih potiona povečana 10-15%

- otkrivanje novih efekata daje experience

17 godina
doktor1 kaže...
thuglife kaže...
toTheCore kaže...

Baš to Ja sam u Steal Armoru (Fine). I imam ova dva oružja i trenutno uopće ne birjem na jače. Dwarven Mace sam koristio od kakvog 13lvl pa do 23lvl. Igram kao Warrior i tako ugrađujem prekove, a ne warrior koji će sjedit cijeli život za tokarskim stolom.

Enchanting mi je na 35, smithing na 20, Heavy Armor 83, One Hand 82. I većinom perkovi idu u One Hand. Samo sam stavio da mi onaj spell za lječenje košta upola manje. Nikakvo ulaganje u magiju... Životinja.... Health i Stamina. I opet mi baš i nije jednoszavno prošetat tamnicama....(Expert).

Ja sam level 31 i još koristim steel plate armor s tim da sam pronašao nešto sitno ebony armora pa čekam da ga kompletiram...

Imam two handed 100%, heavy armor 76% i sve perkove guram u to, ništa drugo, nisam sjeo ni za jedan stol kuhat, kemijat, kovat bla bla, nisam ni odradio onaj mali miscellaneous quest da craftam iron dagger, ono što nađem po putu koristim, imam ebony battleaxe koji mi radi 67 dmg + shoutovi su zakon i meni dovoljno

clock2much
16 godina
neaktivan

Ja imam one handed na 82, archery 55, destro sam sad počeo dizat (i plaćat) 52, lvl 50...

S obzirom da ne nosim nikakav armor (nightingale kad moram sneakati) onda me mobovi znaju jako lijepo dohvatiti..

Meni je igra sigurno teža ako uđem u melee fight sa 16% reductiona (alteration spell) u odnosu na nekog sa 60-70%..

Nije bitno što igram na adept..

Jednostavno su mi halje bolje od armora, i jedva čekam dragonskin spell.

Igra bi mi bila lakša da sam se odlučio od početka za jedan skill pa da već ondavno imam oh na 100 zajedno sa recimo armor skillom i full setom na 80..

17 godina

Zna li netko je li moguće oživiti Shadowmere?

Koliko znam trebao bi biti besmrtan, ali nakon što sam izašao iz jedne spilje samo me je čekalo truplo, pa pretpostavljam da je nekakav bug. Pokušao sam upisati u konzolu resurrect, ali ne radi. A, zadnji save je jako daleko...

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cinco44 kaže...

Zna li netko je li moguće oživiti Shadowmere?

Koliko znam trebao bi biti besmrtan, ali nakon što sam izašao iz jedne spilje samo me je čekalo truplo, pa pretpostavljam da je nekakav bug. Pokušao sam upisati u konzolu resurrect, ali ne radi. A, zadnji save je jako daleko...

naciljaj truplo pa konzola i upiši "resurrect 1"

13 godina
neaktivan

postaje li forma vukodlaka jaca kada mi poraste lvl ili uvjek ostaje ista?

0 0 hvala 0
17 godina
Morag kaže...

naciljaj truplo pa konzola i upiši "resurrect 1"

Ne radi ni to.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
neaktivan

Pa se ti onda zaje8avaj sa zmajevima

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sinoc sam uletio u pecinu punu vampira, a kako netko rece ako te pogode bilo cim postajes vampir. Kako vidjeti jesam li zarazen i kako se izlijeciti?

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Sinoc sam uletio u pecinu punu vampira, a kako netko rece ako te pogode bilo cim postajes vampir. Kako vidjeti jesam li zarazen i kako se izlijeciti?

Ako nemaš recept da si sam možeš složiti Cure Disease, najlakše ti je otići u bilo koji temple, svaki grad ima jedan, u Whiterunu je Temple of Kinareth, uđeš u njega, aktiviraš shrine i izlječen si.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/#!/bf3/soldier/theSEKIman/stats/188613961/
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Magic-Active effects

Izlječiti se možeš sa cure disease potion ili ne nekom od shrineova.

EDIT:prestigo me kolega.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 12:32 (Frentt).
16 godina
Mitsuoka kaže...

Hmmm igrao od podne do sada... sutra mi je kolokvij na faksu... fuuuu {#}

Nisam vidio ovak duge rečenice na engleskom još od kad sam se rodio, heheeheh.

Skyrim je povelik, još će se mala načekati, očito nema mašte, malo plesa u krilu bi pomoglo !

16 godina
ismar89 kaže...
ZC_Someone kaže...
ismar89 kaže...

vidim da mnogi pricaju da je igra prelagana..ajde da vidim ko ce se na lvl 8 popeti do greybeards-a bez pratnje :D

ima jedan snow sabre cat koji je meni nevjerovatno ogorcao zivot..ubije me nakon jednog udarca, i da nisam bio wood elf, i nakon sto je lydia pala iskoristio calm power, i onda ga udarao dok mirno setucka, ne bi se nikako mogao popet gore..

sada sam lvl 29 i opet nisam siguran da li bih mogao zmaja 1 na 1 ubit...

I nakon takvih epic borbi u kojima trebam koristiti sve što mi je na raspolaganju da preživim igra mi se svede na klikanje ljeve tipke miša. Jednostavno mi nije više toliko zanimljivo igrati. Fali mi više izazovnijih neprijatelja. Očekujem da bar zmajevi predstavljau pravu opasnost.

I sad ne znam kako ti igraš, ali kao što možeš vidjeti u videu iznad, ako znaš što radiš možeš bez ikakve pomoći ubiti zmaja na expert težini za 30 sekundi već na 26 levelu.

igram na master, i igram tako da mi bude gust, a ne da budem sto jaci..vecina nas smo igrali i morrowind i oblivion i tacno znamo kako se pravi jak lik u igri, ali ja ovaj put igram po ukusu..

idem sa mac+dager, i light armor (dark brotherhood) koji nema nikakav resistance niti na fire niti na frost, sto je protiv zmajeva lose..

oruzije jos uvijek nije enchantovano jer prosto nisam nasao nesto posebno dobro..kazem da nisam siguran jer vec dugo lvl-a nisam ni vidio zmaja, pa tako da ne znam..zmajevi su i onako cudni ovde, buduci da jednog ubijes odma na pocetku, nisu toliki izazov, ali pojedini dungeoni i dalje jesu..sjecam se kada sam sinoc usao u jedan, taman se osjecam dovoljno jakim da se ne trebam sneak-at i koristit backstab, izleti mi jedan obicni protivnik 1 na 1, sekundu nisam gledao kako treba, jedan drugi me pukne iza ledja i ovaj me prosto nabode na mac i ubije, odma..

a imam 260 hp-a i oko 165 armora..

ovaj armor vjerovatno necu mijenjati do kraja igre, samo cu ga upgrade, a oruzije hocu..nakon sto razvijem sneak do kraja, idem razvijati alchemy, pickpocket itd..hocu da na lvl 60 recimo budem pravi assasin, i igrati ko takav, a ne imati prejakog lika koji sve ubija jednim udarcem..

ne znam koja je razlika izmedju master i expert, ali ja i dalje na svakom koraku nailazim na izazove..jest, sposoban sam ubit giant-a jednim udarcem ako uradim kako treba, cak i shadowmere..

ali ako pogrijesim malo, ili me neki boss slicajno vidi, okrene se, i ubije me sa 2 udarca xD

a mogao sam naravno ici na daedric armor, enchanting i napumpat resistance, jos uzet neku rasu koja nudi isto, uzeti 2 sikire ili neki jak mace+shield, sta god, ali nisam htio..

moja rasa mi nudi samo 50% resistance na disease i poison, sto cu dobiti i onako sa alchemy i vukodlakom

nemojte se cuditi da je igra prelagana ako se toliko koncentrisete na to da vam lik bude jak, jer svi mi znamo kako to postici, igrajte za gust i radi igre, i izazovima nikad kraja...

i da, na master cak i trapovi imaju smisla..kako je bilo zadovoljstvo sneak-ati se, navuci protivnika sebi, i strijelat ga lukom i gledati kako ide na trap, koji ga je na kraju i dokrajcio xD

Ja sam stari RPG-aš i volio bih igrati na isti način s izazovima, al šta kad ionako ima nekih prelaganih i nekih preteških likova za ukokati i s trenutnom težinom mislim nešto srednje, igram mišićavog tipa jer tako uvijek igram prvi prohod...Conan stylle...priglupi bodybuilder i toljagom u bulju :)

Pomalo sam i ja odabrao izazove tu i tamo - uzmem dagger koji malooslabljuje health i staminu pored redovnog damagea, ali to zahjteva i malo borbe a ne kao s dvoručnom sjekirom - odmah ošamutim protivnika sa štitom i dokrajčim ga u stilu gladijatora:) Ima gušta u oba stila, to je ono pravo - kombinacija "što-mi-taj-tren-padne-na -pamet" stila i malo kreativnosti i vrele krvi....

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 12:57 (Asta).
16 godina
doktor1 kaže...

Zanimljive komentare srećem šta se tiče borbe sa oružjem... "Dosadna je, lupam, blokiram, power šut, izmaknem se...dosadno je" E sada, šta bi onda trebalo reći na obične pucačine. Stisneš tipku mišta i to je to. Čak automatski i reloada... Ne razumjem šta bi ljudi htjeli...da ih maca pogodi u glavu kroz monitor....

A da su dodali izmicanje u stranu, to bi pružilo dodatnu zanimljivost ili npr. piruetu mačem radi jačeg udarca ili npr. sad pričam na pamet, ako nestane strelica da se možeš branit lukom u facu ako ne stigneš potegnut nož, ili da možeš i mač bacit kao koplje - sve ej to realno moguće izvesti ali fali neki tač na borbu....

17 godina

Jel imam kakvih prednosti kao vampir? ili se ici odmah lijeciti. I kako nauciti praviti poitione? To nikako ne mogu skuziti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Odlicna igra,samo neznam gdje da kupujem stvari poput stitova i spellova.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kira kaže...
Odlicna igra,samo neznam gdje da kupujem stvari poput stitova i spellova.

Kako sam ja skuzio stitove kasnije mozes izradivati, ja za sada kupim ono sto nadem :)

A spelove sam kupio u onom prvom gradi, riverwood ja mislim da se zove nakon goldeclaw mislim da ima opcija da kupis koji spell od lika. nisam siguran

17 godina
protjeran

ja sam sad 20lvl, smithing je možda 30.

što mi je potrebno za dragon armor, koliko perkova utući u smithing, imam već hrpu dragon bone što mi još treba.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

mislim da će ti trebat barem 6 ili 7. pošto Dragon Smithing dobiješ tek na lvl 100 Smithing, a i trebaš pokupiti perkove do toga vrha, bez obzira ideš li na heavy ili light armor (jedna strana je dovoljna). i preporučujem da uzmeš Arcane Smithing zato da moš enchantane stvari upgradeat, jer ako se ne varam, kad enchantaš upgradeaun stvar onda gubi te uprgradeove i postaje obična enchantana.

No lollygagging!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Nos kaže...
smiglcro kaže...

Zna se zašto postoji hard mode, master mode ili koji već. To je mod za odlikaše! Zadnji mod težine treba pružati izazov bez obzira koje iteme imaš u igri. Nekako mi je teško vjerovat da se vodi rasprava u vezi toga, sam biraš koju ćeš težinu igrat i zna se da je zadnja namijenjena za pišanje krvi. 

stari bez uvrede ali ti ili trolas namjerno ili si pao s Marsa. O tome i pričamo, to je ključ problema što nema pišanja krvi, nema izazova, igras je EASY mod namjenjena za casual igrače. kao takvu mi se neda završavati sve questove i otkriti sve dijelove mape jer izazova više nema. i istina da mozes kupiti sve matse od blacksmitha, a mozes i naci rudnike i ici majnati, tvoj osobni stav sto i kako ces napraviti jeli.

13 godina
2 Asta: mozes s lukom u facu se braniti - stisnes desni klik na misu ;) Meni je npr glupo kaj ako s lukom ciljam na otvorenom s drugog brda tipa 50-70m i ciljam direkt u glavu povecano dok sam u sneak modu i strela lupi u bulju a dok sam na 5 metara od njega ciljam u bulju i strela lupi iznad glave i shebe mi sneak !?!?!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
goodye kaže...

Ja pak uletio u neku pecinu gdje su vampire mucili i ubijali (sve puno krvi, komadi tijela na sve strane)... :(

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 13:47 (rebelsy).
15 godina

Naso nesto bolje i skuplje od deadric armora!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 14:19 (lmutak).
Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeli istina da su protivnici u dungeonima na visočijim područjima tj. na planinama teži?

Inače, šta se sve mijenja prilikom levelanja ...konkretno zanima me oće li protivnike istog levela, a i iteme također, u istom dungeonu, naći netko ko uđe sa levelom 15 i netko ko uđe sa levelom 50?

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 14:24 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice