The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.448.914
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
McVily77 kaže...
D3ViL kaže...

nisam stavio niti jedan point u healing (koristim prvu heal magiju sto dobijes na pocetku igre) i s overchargom je dovoljno da me izvuce na 70-80% HP-a dok se neprijatelj pribere od FUS.

Vrlo zanimljivo pošto je potrebno dva perka u restoration da bi dual casting overcharge funkcionirao..

Meni obje ruke sjaje i mana se brze trosi nema centralne kugle istina ali daleko brze heala nego da koristis samo jednu.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
17 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Na Pari se je pojavio peč. Težak je 18 MB-a.

Službei patch je najavljen za neka 2 tjedna.

17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Ovaj patch na partisu ima 1.4 Gb. ili ja gledam krivi 

eQuanimity, Lan Wars. eXtreme | pravim noliferima Nova godina počinje pri izlasku novog coda!
17 godina
The Elder Scrolls V: Skyrim

Preko Steama se je igra updateala. (18 MB).

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna li netko igrom slučaja - lijevi i desni raspored u Saarthal-u, da otvorim kapiju, to mi je quest pronaći opasnost neku unutra, za ovaj College koji pohađam, ubijam se tu sa ovim rasporedom ptica delfin la la la, ne mogu nikako pogoditi, a lijevo su tri i desno tri..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dobra misija, zabavna a dogvor je: iza svakog tog kipa ti je slika sa prikazom te životinje :) 

eQuanimity, Lan Wars. eXtreme | pravim noliferima Nova godina počinje pri izlasku novog coda!
16 godina

To ti nije patch to ti je HD texture pack i to si skidam upravo.

Btw.jel mi moze reci tko koliko je morrowind poslije obliviona a koliko skyrim poslije morrowinda ?

cisto ono informativno... 

lijepo odradeno samo sto je zensko,trebaju to muski pjevati,onako neartikulirano i barbarski :)

[V] [U] [C] [O]
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doky01akablava kaže...

Sa 4850 na HD teksture rezolucije 4096x4096, (ma da su i 2048x2048)!?!? Optimistično moram priznat!!

Meni sada sa onim modovima radi u prosjeku na 40/45 FPSa! A teksture u igri su 512x512. Zamisli šta bi tek 2048x2048 napravilo GTX460 kartici.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 20:01 (doktor1).
17 godina
protjeran
doky01akablava kaže...

Btw.jel mi moze reci tko koliko je morrowind poslije obliviona a koliko skyrim poslije morrowinda ?

cisto ono informativno.

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Timeline#3E_426

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 20:01 (Prince-Artas).
16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Morrowind 2002., Oblivion 2006. i Skyrim 2011.

Tu negdje su razmaci.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
thuglife kaže...
doky01akablava kaže...

Tu negdje su razmaci.

Možda je mislio godine u igrinom svijtu?!? {#}

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...
doky01akablava kaže...

Sa 4850 na HD teksture rezolucije 4096x4096, (ma da su i 2048x2048)!?!? Optimistično moram priznat!!

pa čuj ovo mi se vrti na 40+ fps samo su sjene na HIGH,AA2X i AF 2X na 1680X1050.

nije neka usporedba ali sam oblivion vrtio bez problema sa Quarl's Texture packom i jos par dodatnih.

nista probati cu nista me ne košta,iako su i ove teksture cisto ugodne ako se bas ne priblizis na pola metra.

valja biti optimist... :)

jel ko našao reference na oblivion hero.koliko znam na kraju oblivion,u outro video spominje nesto tipa "kad sljedeci elder scrollsi budu napisani ti ces biti u njima  " 

edit:da,mislio sam godine u igri,kad je oblivion crisis,znam da skyrim pocinje 200 godina poslije obliviona ( jel poslije unistenja nad dagonom ? ) a pitam morrowind koliko godina razmaka od skyrima.

hvala,pronašao sam u istoj su eri znači.

[V] [U] [C] [O]
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 20:08 (doky01akablava).
16 godina
neaktivan

Tu negdje su razmaci.

Ako je tako nemogu mu puno pomoći, znam da je Skyrim 200 godina nakon Obliviona, a za Oblivion i Morrowind vezu neznam.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
15 godina

Hmm,neznam jeste primjetili,ali neke stvari u shopovima,recimo u alchemy shopu,tamo u gradu di su Companionsi mogu bez problema uzeti nisu crveni kao da ih kradem,dok mi za neke govori da ih kradem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
MegaMass 2000 kaže...

To vrijedi za konzole, jer tamo zakrpe moraju proći cetifikaciju.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded ----- Iron Within, Iron Without!
16 godina

jeli se ko zapitao gdje su rasa elfa dwemer nestala kao da su "propali u zemlju"

evo jedan tekst pa tko voli citati da bude upuceniji u igrin svijet evo neka izvoli :) ja evo bas krecem jer me to uvijek zanimalo,no ovo su samo pretpostavke i nagadanja

http://www.elfpack.com/_Where%20did%20the%20Dwemer%20go%3F

[V] [U] [C] [O]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
Prince-Artas kaže...
MegaMass 2000 kaže...

To vrijedi za konzole, jer tamo zakrpe moraju proći cetifikaciju.

Ma ništa bitno to nije. Verzija je i dalje 1.1.21.

Kako je netko na službenom forumu rekao:

"To je patch da pripremi igru za nadolazeći patch" {#}

Enigma riješena:

"I can confirm it simply stops you from bypassing Steam. You get a Steam Error Code if you try to run TESV.exe without Steam."

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 20:17 (doktor1).
13 godina
neaktivan

Pokrenem Skyrim_Launcher i kliknem Play i nista se ne dogada.

Zna netko u cemu je problem?

0 0 hvala 0
17 godina

Nakon dugo korištenja Dwarven mace, (od lvl 13 pa do sada, lvl 23), našao sam Staklenu sjekiricu te sljedi enchanment....

Inače samo koristim toljage i sjekire, ništa mačevi.... One hand

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Napokon cijeli oklop. {#}

Evo malo i mojih skillova. Možda lik i nije nešto ,ali nemam namjenu ponovno početi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 20:50 (dv14).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tak sam ja vukao za sobom jedno 20h gameplaya Ebony sjekiru koju sam našao na relativno niskom levelu. Zamjenio sam ju samo zato jer mi je već lagano dosadila {#}

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Imam jedno pitanje:

Može li se nositi maska i kaciga zajedno ili mora biti samo jedno od to dvoje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

mislim da samo mozes jedno,ne mozes i masku i kacigu barem kod kod mene

evo moj lik,high elf level 36,archer+one hand+destruction/restoration,malo sneaking,zatim enchanting/smithing :D

skill tree skill tree
pozira  :) elven gilded armor enchanted +30 magicka,20 frost i fire resist pozira :) elven gilded armor enchanted +30 magicka,20 frost i fire resist
[V] [U] [C] [O]
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:14 (doky01akablava).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Tu negdje su razmaci.

Ako je tako nemogu mu puno pomoći, znam da je Skyrim 200 godina nakon Obliviona, a za Oblivion i Morrowind vezu neznam.

Oblivion 4 godine poslije Morrowinda,  skyrim 201 godinu poslije Obliviona.

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
16 godina
neaktivan

MAJOR SPOILER ALERT - NEMOJTE CITATI AKO NEMATE NAMJERU OVO RADITI.

Naime ovakva je stvar, trenutno nepostoji dizati nista drugo sto je bolje od - Enchanting, Alchemy, Smithing i Sneak!

Kako funkcionira stvar, naletjet ce te tjekom igranja na magic iteme koji dizu Alchemy, Enchanting i Smithing. Disenchantajte ih.

Postoje Potion of Smithing, Potion of Enchanting, kad ih popijete na 20 ili 30 sec ce vam Smithe ili Ench biti jaci za odredjeni %. Na pocetku malo.

Radite slijedece, uzmite scraftajte si obican gear neupgradeani najjeftiniji koji ce vam sluziti za podizanje Alkemije, nakon sto ste ih napravili odite do enchantinga popijte pot dva tri za enchanting i poenchajte sve te iteme za poboljsanje alkemije, obucite taj gear, i skuhajte si nove JAČE Potse of Enchanting, pobacajte stari alkemicarski gear, i napravite novi obicni ali ih sada enchantajte za Alkemiju sa novim kvalitetnijim potovima pa ce vam novi potovi koje pravite biti jos jaci i jaci i jaci skroz dok to ponavljate. Radite to dok vam ne dojadi a onda si napravite zadnju turu Pots of Smithing, Enchanting i napravite uistinu legendaran gear. Nadam se da sam uspio dobro objasniti i da razumijete, to osobno radim od starta i definitivno je predobra stvar jedino sto morate nafarmat gro materijala ako hocete dici sve to na heben lvl, ali realno limita nema i mozete dostici bez problema da vam najobicniji iron dagger ima 1000 dmga :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:31 (Chdtf).
15 godina
doky01akablava kaže...

jeli se ko zapitao gdje su rasa elfa dwemer nestala kao da su "propali u zemlju"

evo jedan tekst pa tko voli citati da bude upuceniji u igrin svijet evo neka izvoli :) ja evo bas krecem jer me to uvijek zanimalo,no ovo su samo pretpostavke i nagadanja

http://www.elfpack.com/_Where%20did%20the%20Dwemer%20go%3F

Sva ta objašnjenja imaš u morrowind kada radiš quest u Vivec guild mages-u za Trebuonisa, kada nađeš one tri knjige i Baladas ti ih prevede skužiš sam. Također kod Divayt-a Fyr-a na onom otočiču gdje si se izliječio od corpusa imaš Last living Dwarfa (Yagrum Balum- tako nekako) te ti i on nudi objašnjenja iz svoje perspektive on je posljednji Dwemer (Dwarf).

Što se tiče nastavka Oblivion se praktički nastavlja na Morrowind (možda je razlika u godini ili dvije), također kada sam igrao Oblivion bio je rumor da je " Dunmer hero Nerevar has left for Akavir and havent been heard since" (smisao je dobar, samo nisam siguran dal sam baš pogodio točno rečenicu). Skyrim se nastavlja na Oblivion, ali nakon 200 godina.
Osim što derete po skyrimu pročitajte koju knjigu u većini slučajeva barem nađeš informacije i zanimljivosti i poneke recepte za "potione"vezane uz Elder Scrolls svijet. Meni je glupo igrati ako ne kužim o čemu se događa, iako Skyrim ima prilično dobar uvod da "skužiš".

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

mene zanima kako da si pojacam bow ili neki armor ugl lvl 15 sam negdi i nisam jos nista radio enchanting sta treba kupit i kako

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zna li netko zasto ne mogu disenchentati onaj Dark Brotherhood armor jer bi njegove statove tia prenit u dragon armor koji mi je ovako beskoristan?

Kurwe, alkohol i torcida!

0 0 hvala 0
17 godina

Nakon korištenja One Hand + Shield i tu i tamo One Hand + Destruction Magic (flame), sda sam u obe ruke prvi put stavio dva oružja... Brutala!!! Sada se to "perkira".... Obadvije tipke istovremeno i rijetko ko preživi nalet željeza/stakla...

Btw. prvi put ušao u Dwarven Ruins...odlično...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 21:38 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja koristim stealth plus bow, a kad neko dodje do mene onda ga sa frost macem izderem.

Nego ima li nacina da se dobije oni ingoti ikako osim kupnje u smithova?

I jel se dobiva vise opcija gradnje armora kad dignem smithing na vece lvle?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice