Ne slažem se. AoC je jedini problem s questovima imao do 2. tjedna i to na rasponu od 50.-55. nivoa. Već mjesec dana nakon izlaska dodana je hrpa sadržaja i za end-game, a bugova kakve spominješ nije bilo nakon releasea, pogotovo nakon prvog patcha 6 dana od izlaska. Barem ne game-breaking. Balans (količina healanja) je nešto drugo.. nije baš tako kritično.
Što se tiče sadržaja MMO-a, to je nemoguće. Neće nikad izaći MMO s par ili 10 godina spremnog sadržaja. Jednostavno je nemoguće. MMO se izbacuje rano i nadograđuje.
Možemo se složiti da se ne slažemo!!!
Neču decidirano tvrditi da im je trebalo dva-tri mjesecada to ispeglaju ali je sigurno više od dva tjedna. Broken klasa ili spelovi koji ne rade je game-breaking, ako to tebi nije ok ali meni je pogotovo ovo što sam naveo (healovi na templaru) jer je ta klasa bila zamišljena sa manjim "output damageom" ali sa hilovima i bio si inferioran u odnosu na druge dps klase.
Na koncu svega napisao si i sam da su dodali sadržaj mjesec dana nakon izlaska ali nekome je i jedan dan previše čekati a da ne govorim tjedan ili dva. A kada jednom odeš teško se vratiti.
Suma sumarum, meni se AOC isto jako svidio i mislim da je to prilično ok MMO (ne znam kakva je sada situacija) ali ne možeš mi tvrditi da su ljudi otišli samo zbog hard-core wajnanja jer sam igrao igru i znam zbog čega sam prestao igrati i zbog čega su prestali igrati moji prijatelji, a mi nismo hard core igrači.