Ma daleko od toga da je igra smeće, to je prejaka riječ. Niti jedna igra ne moze zadovoljiti sve ukuse i prohtjeve. Što se nekome ne sviđa, drugome je super.
Mislim, tko ju nije igrao ne treba igru ni blatit. Ovdje bi se trebalo razgovarati o činjenicama uz poneku usporedbu s konkurentskim igrama.
Osobni dojam je samo to i nista drugo, o ukusima se ne raspravlja. Ja ovdje mogu navesti što mi je dobro, a što nije, i zašto je to tako, a na čitatelju je da procijeni koliko mu je relevantno to što se ovdje piše.
Što se tiče prelaska na F2P, tu bih se složio da od toga doskora neće biti ništa jer je ovo jedini MMO za konzole, dakle ekskluziva, i ako ništa, bar će na toj ekskluzivi natući dovoljno love da ne moraju prelaziti na F2P. Puno više ljudi se igra na na konzolama nego na PC-u i to je činjenica. Zato i je u igri iznimno izrazen konzolitis, koji većini igrača na PC-u ne odgovara.
Igra neće biti neuspjeh, koliko god to neki zagovarali.
Oni se mogu pokopati jedino game-breaking bugovima i izrazitim nedostatkom contenta. Iako će se i to teško dogoditi jer igra ima velik fanbase.
vidis o tome i ja govorim
naravno da igra ima nedostataka, momentalno me recimo zivcira pvp
lev 33 sam a likovi u pvpu vec par dana su lev50 veteran 5-10 i kao igra te buffa ali ti ne buffa recimo manu toliko i mozes odredjeni spell u pvpu bacit 4 puta dok taj isti spell u pve zoni gdje je moj level bacam 8 puta
znaci desava mi se nedostatak mane i kolju me ko konja u pvpu.
sad momentalno levelam se kroz pve zonu da bi u pvp uletio kad budem lev 50
pa maintenance
prvi main europskog servera je bio u prime time onda drugi oko 16h popodne i jutros rano ujutro reko ajd bar slazu servere kad najmanje igracima smeta kad ono mahuna momentalno su serveri opet sruseni
pa bugovi koje doduse ispravljaju ali stalno popravljaju bugove koje sam vec nekako prosao a stalno nalecem na nove
nedostatak auction house itd,itd
daleko od toga da igra laga ili da je cijela zbugana ali ima sitnica koje nerviraju