Fake, korišten je cheat engine, 11. level ne postoji, a skin i slika je sa 1. levela, ovo je sve u cheat enginu urađeno. Daniman, miči ga sa liste.
Mozda nebi bilo lose da se uz sliku i u postu navede koliko je bodova osvojito, da bude malo lakse vidit tko ima najbolji score, a ne da se mora svaki puta slika otvarat.
vec vak se pogleda post, i onda slika za provjeru :)
Na temelju čega to zaključuješ... I meni je malo čudno
Ovako budem ga maknuo dok neko ne dođe do 11 levela kada dođe ja ga dodajem, nisam baš siguran.
Neka neko u postavkama namjesti da prvi level bude 10 i neka ga prijeđe... Kada ga prijeđe neka javi ;)
kada ces refreshati listu?
kada ces refreshati listu?
Refreshana je prije 10-ak minuta ;)
ispravi kikiacool u kikicacool :)
Kontaktirat ću danas programera pa čemo saznati da li postoji 11. lvl iako sam skoro sto posto siguran da ne postoji jer za njega nema ni pozadine...
Dokaz da je systemize koristio cheat engine, nakon mijenjanja memory-ja u spoktrisu od "lines" nakon križanja svake "linije" dolazi do mijenjanja levela.
Prosto je nemoguće varati ovdje, tako da ne brinite, samo obratite pažnju na levele i to je to. Nemoguće je da ima 6 line-ova i 2400 skor itd...
Dokaz da je systemize koristio cheat engine, nakon mijenjanja memory-ja u spoktrisu od "lines" nakon križanja svake "linije" dolazi do mijenjanja levela.
Prosto je nemoguće varati ovdje, tako da ne brinite, samo obratite pažnju na levele i to je to. Nemoguće je da ima 6 line-ova i 2400 skor itd...
Slažem se, ali svejedno ću kontaktirati programera da budemo sigurni ;)
P.S - vidim da koristiš BUG ONLINE FORUM edition :P
Daj nemojte biti jadni i varat....kako jadno.
Isss......vrsta ljudi koji koristi sve moguce nacine varanja u svim igrama i cheat kodove...totalno jadno.
Budem navecer zaigrao drugu oartiju pa postam score....
P.S.
Nisu vazne nagrade......vec jednostavno natjecanje, ali bar budite posteni a ne da budete kao prvi na listi a VI znate da ste varali....meni osobno to nebi bio lijep osjecaj jer bih znao da taj score nisam ja napravio na posten nacin igrajuci ver u par minuta moddanja.
Kakvo varanje, da se kladimo da postoji Level 11 i da nisam varao?
Prije bi rekao za ovu dvojicu poslije mene da su varali, jer imaju LINES manje od mene i level im je manji a veci im je skor
a da probaš ponovo doć do lvl 11 i snimiš video?
e, sorry nisam napisao uz sliku, imam preko 1000 bodova u drugom postu kojeg sam objavio, i dalje sam drugi čini mi se al sa mal više bodova :) Postam slijedeći puta i score uz sliku.
Hvala... Budemo sačekali odgovor programera ;)
Slažem se, ali svejedno ću kontaktirati programera da budemo sigurni ;)
P.S - vidim da koristiš BUG ONLINE FORUM edition :P
Kontaktiraj ijako nisam siguran u to dačeš dobit odgovor... I ja koristim taj edition.
Daj nemojte biti jadni i varat....kako jadno.
Isss......vrsta ljudi koji koristi sve moguce nacine varanja u svim igrama i cheat kodove...totalno jadno.
Budem navecer zaigrao drugu oartiju pa postam score....
P.S.
Nisu vazne nagrade......vec jednostavno natjecanje, ali bar budite posteni a ne da budete kao prvi na listi a VI znate da ste varali....meni osobno to nebi bio lijep osjecaj jer bih znao da taj score nisam ja napravio na posten nacin igrajuci ver u par minuta moddanja.
Kakvo varanje, da se kladimo da postoji Level 11 i da nisam varao?
Prije bi rekao za ovu dvojicu poslije mene da su varali, jer imaju LINES manje od mene i level im je manji a veci im je skor
Ovako lijepo kreno od 10 levela i pređi jedan level pa da vidimoo sliku ;)
To što neko ima manji level neznači da če imati manji score...
e, sorry nisam napisao uz sliku, imam preko 1000 bodova u drugom postu kojeg sam objavio, i dalje sam drugi čini mi se al sa mal više bodova :) Postam slijedeći puta i score uz sliku.
OK budem osvježio sliku...
A sada par riječi
- Ovako nadam se da više neće biti nikakvoga varanja naveo sam što trebate učiniti kako bi se sistemnize vratio na listu. Još jedno varanje prijava moderatoru, i nema više sudjelovanuja u natjecanju
- Dalje, neželim čut više niti jednu riječ o varanju bilo kakvu pritužbu, jedino odgovor programera i kada netko dođe do 11 levela da utvrdimo ostalo ništa
- Više nema svađe, nemorate ukenjat svaku temu, ko želi da igra neka igra, no neka igra pošteno ;)
Hvala :)
Ovako budem na kraju dana osvježio listu ;) E da natjecanje traje još jedan dan (i nešta sitno :P).
:D
Najvise volim ove sto umisle da su pametni pa uvijek nesto pametuju i na kraju ispadnu glupi... me u dupe
E sad, posto sam popi*dio jer ste me izbrisali sa liste a nisam varao (za razliku od nekih), prilazem vam video dokaz kako prelazim. I ne sudjelujem vise u raspravi sa "pametnim" ljudima, da i ja ne bi postao "pametan" kao BannedOnThisForum. I ne zelim da se natjecem sa ljudima sto varaju i modificiraju igricu, treba samo da se video priznaje, sretno svima koji i dalje sudjeljuju.
Pozdravlja vas systemize.
Na kojim tipkovnicama igrate!? Mislim da cu morat drugu tipkovnicu izvadit iz ormara jer ova G15 rev2 i nije bas za takve vrste igara.
Čemu sve to? Pomislio sam da je cheat jer u postavkama nema 11.og levela. Pa pokušao sa cheat engine-om i to dobio, pomislio da varaš te stavio tu na forum, ti dokazao da nisi, i što sad, čemu ljutnja?
P.S APazinjan, da li možeš nekako pokušati da na svakom levelu bude slika od 10-og levela, pokušavao sam ali mi nije uspijevalo, hoće stara da igra (da vas tu sje*e ) a smeta joj to što su kockice iste boje kao i background na svakom levelu, pa ako može da slika od 10-og, 20-og itd.. levela (ona crno-naranđasta) bude za svaki level? Hvala
Najvise volim ove sto umisle da su pametni pa uvijek nesto pametuju i na kraju ispadnu glupi... me u dupe
E sad, posto sam popi*dio jer ste me izbrisali sa liste a nisam varao (za razliku od nekih), prilazem vam video dokaz kako prelazim. I ne sudjelujem vise u raspravi sa "pametnim" ljudima, da i ja ne bi postao "pametan" kao BannedOnThisForum. I ne zelim da se natjecem sa ljudima sto varaju i modificiraju igricu, treba samo da se video priznaje, sretno svima koji i dalje sudjeljuju.
Pozdravlja vas systemize.
Ovako... Ono što sam ja htio je utvrdit da tako izgleda novi level... Probaj se staviti na moje mjesto... Imam puno natjecatelj neželim da bude itko ko vara. Samo sam htio dokaz. Sada vidim da ne varaš i možeš dalje igrati vračam te na mjesto, probaj imati raumjevanja. Jedino što ja želim je poštenu igru. Drugi nisu varali jel pogledam sve rekorde dobro stoga nastavi sudjelovati razlog zašto te nisam vratio nalistu je sljedeči. Listu osvježavam navečer, u ostalom vidiš da je stalno neka zbrka oko liste. I dalje igraj, nisam ja mislio ništa loše :)
Eo krenuo napisati da nije varanje, ali vidim da si već sve dokazao. Osobno nisam nikada ni govorio ni mislio da je bilo varanje, isto tako ni sam nisam varao jer ne vidim baš smisao u tome, a ni zabavu.
Btw, novi osobni rekord: 1219, 11 level
Ni meni baš nije bilo sigurno da vara no probajte me razumit...
Na kojim tipkovnicama igrate!? Mislim da cu morat drugu tipkovnicu izvadit iz ormara jer ova G15 rev2 i nije bas za takve vrste igara.
Ja igram na Logitech C3-4 (valjda je ta), sigurno si tu svoju platio brdo novaca :P. Neznam jesi probao mjenjat kontrole :)
a
Mislim, ali mislim da je ovo cheat, jer je nemoguće da ima 3 boje kockica na ekranu, prosto nemoguće.
a
Mislim, ali mislim da je ovo cheat, jer je nemoguće da ima 3 boje kockica na ekranu, prosto nemoguće.
Mogu će je ;) I meni su bile, nije nikakav problem...