Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 472.833
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Tresla se brda, a nije se rodio niti mrav, a kamoli miš {#} Doista me zanima tko je ulupao novce u kupovinu ove 'igre'. 

EDIT: na Stemu ova sramota stoji 50 eura (!!) 50!

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 20:57 (Riker).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ajde sutite ako ne nista jeste primjetili kako onoj Tess ili kako se vec zove s pocetka skacu sise {#} bar je to pomalo realisticno

a ja se nadao uzivanju u ljepotama otoka i tako to, ajde nema veze jedinicu sam do prije mjesec dana igrao pa mi je ovo vise manje kao neki DLC {#} 

ali cekam jednu ovakvu sandbox igru koja ced bit na razini grafike i upravljivosti NFS: Shifta, to mi je dovoljno. Sad ce brzo i Shift2 ali nazalost se bazira na staze, ali dobroz izdrzat ce se. Ovo cu jos neko vrijeme igrati, cisto da zaokupim vrijeme, otok je bar lijep, ima lijepih mjesta i moze se opi*zdit dosta dobrih slikica {#}

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Nakon razocarenja igrom zelim:

3 Igrati TDU 1
32 Istući programere u Atariju
1 Smijati se onima
1 koji su kupili igru
2 Za 3 i 4 glasaj pod 4 :)

1 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Zao mi je onih hackera sto su se bezveze mucili crackat ovakvo sranje: {#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

Jel ko skužil kak prodat auto ? 

Never trust a computer you can't throw out a window.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Plačem što sam dao pare za to govance,mogao sam sada imati fino vietnam i uživati.

dodajte me na skype:gmailovac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Test Drive Unlimited 2

a neznam zasto je toliko kudite , sad gledam gameplaye na youtube i jedva cekam da mi se skine , cini mi se super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Test Drive Unlimited 2
athlon64 kaže...

a neznam zasto je toliko kudite , sad gledam gameplaye na youtube i jedva cekam da mi se skine , cini mi se super.

samo ti se cini

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Vidim da se malo kome ovdje sviđa, a ja se dvojim oko nabave tako da ipak moram pitati {#}:

4 Vrijedno prelaska
22 Vrijedno isprobavanja
15 Bezvrijedno smeće :D
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BOGDO kaže...

Jel ko skužil kak prodat auto ? 

auto možeš prodati samo ako ti je garaža puna, tj možeš ga prodati kada kupuješ novi i nemaš mjesta za njega - online market za aute ne postoji

Nobody expects the Spanish inquisition!
17 godina
thuglife kaže...

Vidim da se malo kome ovdje sviđa, a ja se dvojim oko nabave tako da ipak moram pitati {#}:

a opcija 4 - pola-pola?

16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...
thuglife kaže...

a opcija 4 - pola-pola?

Ne razumijem baš na što misliš s tim pola pola, jer kako sam ja ovo protumačio, ja sam ovdje pola pola.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

stavio si anketu sa opcijama:

1. vrijedna prelaska

2. vrijedno isporabti

3. bezvrijedno smece

a 4. opcija ti je trabal biti pola-pola

jel sad kuzis??

17 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

evo tip uživo streama dok igra na pc-u, pa koga zanima može pogledati

http://www.livestream.com/besweeet?t=933281

Nobody expects the Spanish inquisition!
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
Test Drive Unlimited 2

A ja mislio kupovat novu grafulju zbog ove igre! Koje smeće! 2011 godina je tek počela , a već imamo promašaj godine!!!

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Test Drive Unlimited 2

Nakon pola sata "igre" već je mi je otišla sa diska.

Šta je tako teško napraviti hebeni NFS-underground2 u novom engine-u i samo malo boljom grafikom -.-*

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
thuglife kaže...

Zašto pitaš? Lijepo ju skini sa partisa i isprobaj. Ako ti se svidi, kupi, a ako ti se ne svidi lipo se predbilježi na Battlefield 3.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

stavio si anketu sa opcijama:

1. vrijedna prelaska

2. vrijedno isporabti

3. bezvrijedno smece

a 4. opcija ti je trabal biti pola-pola

jel sad kuzis??

Pa njih gledam pod ovim vrijedno isprobati.

17 godina
neaktivan
srco1978 kaže...

A ja mislio kupovat novu grafulju zbog ove igre! Koje smeće! 2011 godina je tek počela , a već imamo promašaj godine!!!

Za grafiku kakva je prikazana u igri, dovoljna ti je GeForce 6600{#}

16 godina

Meni se vrti u bijednih 24 fps-a, stvarno jadno. Najgore od svega kako god mijenjao grafiku uvjek isto. Ponekad zna pasti i na 15. Ne razumijem, F1 2010 i Dirt 2 izgledaju isto, a idu 3 puta bolje.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
17 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Meni se vrti u bijednih 24 fps-a, stvarno jadno. Najgore od svega kako god mijenjao grafiku uvjek isto. Ponekad zna pasti i na 15. Ne razumijem, F1 2010 i Dirt 2 izgledaju isto, a idu 3 puta bolje.

Izgledaju isto? Misliš da grafika te dvije odlične igre izgleda isto kao u ovom sranj...? {#} Ova igra nije ni do nožnih prstiju ovim igrama...

16 godina

Prvo sam to mislio reći, ali sam se bojao osude {#}, tako da moram biti veoma pažlijv u odabiru riječi.

Jednostavno ne razumijem gdje ti ljudi žive, zar ne vide ostale igre? Nisu valjda ostali u 2005. kad je izašao TDU. Iskreno, mislim da je bolji original nego ovaj nastavak.

Trebalo je samo malo dorade, a oni su sve upropastili.

No, vidit ćemo kako to sve ide na G25 kod rođe {#}, jer na tipkovnici čim stisnem lijevo kamera unutar auta trzne lijevo, užas užas.

17 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

Prvo sam to mislio reći, ali sam se bojao osude {#}, tako da moram biti veoma pažlijv u odabiru riječi.

Jednostavno ne razumijem gdje ti ljudi žive, zar ne vide ostale igre? Nisu valjda ostali u 2005. kad je izašao TDU. Iskreno, mislim da je bolji original nego ovaj nastavak.

Trebalo je samo malo dorade, a oni su sve upropastili.

No, vidit ćemo kako to sve ide na G25 kod rođe {#}, jer na tipkovnici čim stisnem lijevo kamera unutar auta trzne lijevo, užas užas.

Nema te tko osuditi. Samo budale mogu tvrditi da igra vrijedi {#} A što se tiče volana, ni G120, a kamoli G25{#} ti ne bi pomogao da uživaš u vožnji...Tako da se ne trebaš veseliti.

14 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Dođe mi da dam nekom key i još platim toj osobi da ga uzme.Dajte bilo tko da se mjenja dajem taj šugavi key za vietnam,ima i oglas u oglasniku.Sramota šta su napravili od igre,šta bih iz dvojke prebacio u jedinicu,otok,putovanje s otoka na otok,dobru stabilnost auta(da neodskakuje kao u tdu1 pri 360) i aute bih prebacio.Ostalo sve je veliki shit.Kao i ona auto škola,prvi puta zaigro prošao ju drugi puta(s tipkovnicom) nema boga ju završit ona vožnja u 2 minute 2 kruga.

dodajte me na skype:gmailovac
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...

Dođe mi da dam nekom key i još platim toj osobi da ga uzme.

Ja se dobrovoljno javljam {#}

17 godina
Test Drive Unlimited 2

ona autoskola je stvarno u pi*di maternoj..onu za offroad je je*eno i onu prvu za  c4 vozacku..ona sto je bila druga, cini mi se a7, ona je prejednostavna, a ove dve za usrat se..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

ona autoskola je stvarno u pi*di maternoj..onu za offroad je je*eno i onu prvu za  c4 vozacku..ona sto je bila druga, cini mi se a7, ona je prejednostavna, a ove dve za usrat se..

meni je sve pre pre jednostavno :/// na tipki igram.. ne kuzim di van je tu problem, sve iz prve... 

16 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Igra je žešći njesra, vuklo se govno i trzaka; a da o upravljivosti ne govorim (samo G25/27 možda pomogne iako sam vidio da je mrtvi hod ogroman na videima onog TeamVVV lika). Igrao sam je ravno 20 min i izbrisao - ogromno razočaranje, ne vjerujem da sam htio baciti pare na CD key.

Meine Ehre heiSSt Treue
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

TDU 1 + Megapack = ftW! {#}

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

piše mi da komp ne zadovoljava system requirements jer nemam 2 GB rama {#} sad nemogu ni probat igricu kak radi -.-

..inače imam 2GB, al sam jedan posudio bratiću {#}

In principio erat verbum et verbum erat apud deum et deus erat verbum..
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice