ovaj nightingale izgleda ko da je napola nanosuit.
jel to light armor?
Pošto dolazi iz sneaky bastard frakcija sugerira da je light.
ovaj nightingale izgleda ko da je napola nanosuit.
jel to light armor?
Pošto dolazi iz sneaky bastard frakcija sugerira da je light.
Iskreno nisam previše modao, danas sam instalirao prvi mod.
Nove texture za sva oružja i sve armore u igri,toplo preporućam:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2413
Nisam isprobao mod koje je postan na naslovnoj stranici za HD oružja , pa ko če probat oba nek napiše iskreno koji bolje izgleda, meni je super što u ovom ima i armori i oružja u jednom.
Autor moda namjerava dodat i obuću kasnije.
Update 1.3
Nova injFX_Settings.h datoteka (za FXAA PPI v1.3)
Pogledati Update 1.1 --- Better Landscape textures zamjenjene sa Skyrim HD - 2K Textures
A highres 2048x Glass armor and weapons retex
Mage and Monk Outfits Texture Replacer
Razor scales Armor and Cannibal Lord Mask
Cave Ultra Quality (skinuti samo pod Main Files - Cave Ultra Quality datoteku)
Nove verzije:
Doktore ubijaš mi vrijeme.. :)
FIX
Editirana injFX_Settings.h datoteka.
*smanjen saturation sa 0.22 na 0.17
čitav onakav kakav je kod tebe.
hoće li radit onda modovi, da ih se sve samo tako iskopira?
doktore je možeš uploadatai svoj texture folder.
čitav onakav kakav je kod tebe.
hoće li radit onda modovi, da ih se sve samo tako iskopira?
ako ima dobar upload mogao bi i na torrenta cijeli Texture pack.
To se neće dogodit!! Moj Texture folder ima 2.5 GB. Prebačeno u rar bi iznosilo 1.2 GB. I sada zamisli koliko bi se to uploadalo sa ovom jadnom brzinom!! Nula bodova!
Sve je u prvom postu! Objašnjeno, linkovi za download....
a ova ideja sa torrentom?
a ova ideja sa torrentom?
Šta će mi se na torrentu brzina uploada povećat!? Tko želi neka skida i instalira onako po uputama....tko ne, ja dugačije nemogu pomoć. Već sam i sa ovim isprobavanjem i testiranjem napravio dosta.
Neće biti niakakvog uplaoda mog texture foldera. Već ima onaj od 1 GB na prvoj stranici, a ove update skidajte posebno. Tko hoće.
Mislim da ću još pričekati da modovi i (un)official patchovi malo izglade te bugove, balans, simptome konzolitisa i ostalo, kako su modderi krenuli, mogla bi igra na nešto i izgledat za koji mjesec. Taman se kao fan TES serijala stignem oporavit od ovog razočarenja (ne blatim igru, naravno, sama po sebi nije loša, ali u kontekstu The Elder Scrolls-a, moglo je daleko bolje).
--------MOD v2.0--------
Modovi stavljeni na frišku instalaciju.
jel u redu da ova steel plate helmet na lydii izgleda ovako tamno. niš se ne vidi.
Ne!!
Zar nebi Steel Armor trebao izgledati ovako, kao kod mene (ako si modao po novom, na svježu instalaciju))
samo kaciga je crna. jel treba biti modirano na novu instalaciju?
samo kaciga je crna. jel treba biti modirano na novu instalaciju?
Ja sam tako napravio. Performanse drastično bolje! A pošto instalacija Skyrima traje par minuta to nije problem.
3.
VAŽNO - ovo je obavezno! Ukoliko se ne dozvoli Skyrimu da koristi više od 2GB memorije dolazi do CTD i sličnih problema i anomalija
Skinite 4GB SKYRIM te podesite po uputama
ili
* 4GB Skyrim omogućava pokretanje igre nakon steam update koji je onemogućio LAA da funkcionira (gore slike su sa iključenim FXAA)
jel igru pokrećeš preko njenog launchera ili ova 4GB
--------MOD v2.0--------
Modovi stavljeni na frišku instalaciju.
Dodana su još dva moda koja su bila nedostupna za vrijeme pisanja...
Silly Level of Detail - Potions and Poisons (skinuti Ceramic Style Poisons)
Baš sam ih maloprije skinuo :) i našao Less Blurry Ruins HD Retex i Ruins Door Remap (nisam vidio da si ih stavio na listu prije).
Volim se počastiti sa par teksturnih dodataka svaki put kada zaigram :))
Nisam još probao te teksture (štancaju ih svakodnevno, baš me zanima kako će igra izgledat kad ih se sakupi za jedan kvalitetan total overhaul), ali DNA Ultra Ex postavke sa ovog cfg generatora su mi dosta poboljšale grafiku: http://donotargue.com/cfg-makers/skyrim/ .
Jedino mi se FPS prepolovio.
Ovaj zadnji mod ti je super doktor. Kaj se tiće performansi igra mi radi isto kao i prije nego sam ih stavio. Igram na High-ultra i više nema nikakvih rušenja.
Prije se je dosta teksturi izmješalo, mnoge 4096x4096 te je bio udarac na performanse, (najprije ona datoteka od 500MB, pa po njoj razni drugi tex modovi itd)!
Sada igra zadržava štih kakav su osmislili dizajneri sa kvalitetnijim teksturama. Praktički je kakvih 80% igre unaprijeđeno.
Ima još nešto novih, ali to kada vidim kako radi i izgleda... Ništa previše bitno.
Evo poinstalirao sam sve modove ( 50-ak ) redosljedom kako si napisao i promjenio ini i ostale filove i dobio --- reinstaliranje igre, pol stvai je plavo ili ih nema ( fali krov ), a bilo mi je tak lijepo,, ništa sad idem ispočetka instalirati i pokušat se sjetiti koje modove sam instalirao i nadam se da cu dobiti kaj sam jučer imao i opet imam školu na svojoj koži
Evo poinstalirao sam sve modove ( 50-ak ) redosljedom kako si napisao i promjenio ini i ostale filove i dobio --- reinstaliranje igre, pol stvai je plavo ili ih nema ( fali krov ), a bilo mi je tak lijepo,, ništa sad idem ispočetka instalirati i pokušat se sjetiti koje modove sam instalirao i nadam se da cu dobiti kaj sam jučer imao i opet imam školu na svojoj koži
Modova je 70-ak!! Jesi omogućio da igra koristi više od 2GB memorije?
Bez muke nema nauke....
I ovo je svojevrsna nauka jer treba datoteke ubaciti s razumjevanjem na pravo mjesto...
Ja nakon par dana zaboravim osnove jer Doka se trudi iznenaditi nas novostima svako malo - čast, pa npr. počne mtrpati dodatke u Data umejsto Skyrim mapu pa se čudim što mi rade texture ovdje umjesto u Data mapi unutar Skyrim mape...:)