Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 460.930
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Nisam čitao ovu temu i samo sam vidio par slika , pa me zanima da li se ta igra treba igrati multiplayer ili ima single player?Sramim se

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Team Fortress 2
Deus ex machina kaže...

uh... dodali su crafting? Mozda sam ja to tek sad vidio, ali, ovaj, kod konfiguracije equipmenta, postoji crafting button... predmeti koji se skupljaju se mogu craftati u metal i u tokene... err...???

I to kad. =P Inace dok sam vidio te neke kombinacije odustao sam od craftanja, neda mi se zayebavat stim.

iMoljac kaže...

Nisam čitao ovu temu i samo sam vidio par slika , pa me zanima da li se ta igra treba igrati multiplayer ili ima single player?Sramim se

Ima samo multiplayer.

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

iMoljac kaže...

Ima samo multiplayer.

Od zadnjeg updejta ima i single player ;)

So fucking What.
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Mislis onaj trening? To nije SP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...

Mislis onaj trening? To nije SP.

LOL nasred glavnog menija imas Start Playing sa jednim krugom sa desne strane, to je Offline Practice. Izaberes mapu, broj botova i razinu tezine. Igras protiv botova, nikakav trening, a i to je novo. Offline practice je single player.

So fucking What.
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

LOL nasred glavnog menija imas Start Playing sa jednim krugom sa desne strane, to je Offline Practice. Izaberes mapu, broj botova i razinu tezine. Igras protiv botova, nikakav trening, a i to je novo. Offline practice je single player.

I mislio sam da ces to reciBelji se E pa bas to ne smatram SP, svi smo igrali CS i UT protiv botova(dok smo jos bili na piraticamaSramim se) pa to nikad nismo zvali SP

15 godina
protjeran
Team Fortress 2

Zasto se uvjek netko mora pravit pametan. Uopce me ne dira kako je tko zvao igranje protiv botova. Naime, igras offline protiv botova SAM samcat to je single player. U ovome slucaju vrlo dobro nazvan Offline Practice. Zapamti to i ne pametuj previse.

So fucking What.

1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Izgleda da sam pogodio u neki živacSmijeh smiri se maloPoljubac

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Team Fortress 2

http://www.teamfortress.com/post.php?id=3963

Jako mi se svidja kako se Valve trudi oko svojih igraca i konstantno nadogradjuje ovu ionako vrhunsku igru.

So fucking What.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Team Fortress je njihovo dijete doslovno i paze na tu populaciju igrača što bolje mogu. Meni ne smeta :)

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

2 0 hvala 0
17 godina
reservoir dog kaže...

Team Fortress je njihovo dijete doslovno i paze na tu populaciju igrača što bolje mogu. Meni ne smeta :)

To potvrđuje činjenica da svaki tjedan izlazi neki update koji ponovno privlači igrače da zaigraju ovu igru koja je stara 3 godine, a i dalje je u samom vrhu MP igara.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.6.2010 11:19 (Dodinho).
15 godina
protjeran
Dodinho kaže...
reservoir dog kaže...

To potvrđuje činjenica da svaki tjedan izlazi neki update koji ponovno privlači igrače da zaigraju ovu igru koja je stara 5 godina, a i dalje je u samom vrhu MP igara.

5 godina? Kako? Pa igra je izasla u 11. mjesecu 2007. Znaci 2 i pol godine a za to vrijeme 120 updejta. Ma mrak.

Ne racunam bete i slicno. Ako si na to mislio.

So fucking What.
17 godina
Tallahasee kaže...
Dodinho kaže...
reservoir dog kaže...

To potvrđuje činjenica da svaki tjedan izlazi neki update koji ponovno privlači igrače da zaigraju ovu igru koja je stara 5 godina, a i dalje je u samom vrhu MP igara.

5 godina? Kako? Pa igra je izasla u 11. mjesecu 2007. Znaci 2 i pol godine a za to vrijeme 120 updejta. Ma mrak.

Ne racunam bete i slicno. Ako si na to mislio.

Zamjenio sam datum izlaska CS:S i TF2. Ispravio sam :)

17 godina
Team Fortress 2

Evo dokaza da je Pyro žena...

Nadam se da će Valve složiti neki video o ovomeCool

OMG OMG
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Err... to sam ja napisao mozda par postova gore, cak si se i slozio sa mnom :-D

Welcome - millenium... the fall of Planet Hate...
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

jedva cekam nes novo o zeppeniah mannu.

jako me privlaci ova igra,bas je odlicna,i community i gameplay i sve.

najbolja na svijetu.

www.vodopija.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...
Dodinho kaže...

Meni je jednom pisalo "him"!

Prvo sam mislio da ne vidim dobro ali buljio sam i buljio u to i stvarno je pisalo "him". Nazalost nisam mogao slikati jer fraps neci napraviti ss ako ga pokrenem nakon igre =/

17 godina
Deus ex machina kaže...
Dodinho kaže...

Za to nebih ni znao bez tebe, jer vjerojatno nebi ni gledao. Ja sam samo stavio sliku da dokažem tvoju tvrdnjuSmijeh

Ne brini nisam ti namjeravao uzeti slavuCool

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Za to nebih ni znao bez tebe, jer vjerojatno nebi ni gledao. Ja sam samo stavio sliku da dokažem tvoju tvrdnjuSmijeh

Ne brini nisam ti namjeravao uzeti slavuCool

Ma kakva slava, uopce nije u tome stvar - komedija mi je u tome sto je ispalo kao da imas goldfish memory :-D :-D

Dva dana ranije lupis TU, i onda postas identicnu stvar :-D bas sam crko od smijeha :-D

No danas sam malo opet istrazivao, i izgleda da ni devovi sami ne znaju sta je Pyro... malo je "he", malo je "she"... u interviewima i svugdje, izgleda da to nekako bude random. Ljudi misle da namjerno dizu famu oko toga, tako da brijem da je ovo sto je postano gore, da je nekom doslo "He", samo dio toga...

Welcome - millenium... the fall of Planet Hate...
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Zna li netko koje portove trebam forwardati na svom gigaset sx763 routeru, yebe me ping malo i konekcija mi se prekida?

trazio sam na http://portforward.com i tamo ne pise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Uf kad će više taj engie update, želim se zabavljati sa demoman-om i špijunom.

@ Horagio- tko zna, možda će staviti da je žensko zbog raznolikosti itd. Na primjer. u cijeloj toj ekipi postoji crnac da ne bi ispalo da su programeri rasisti (a uvijek se nađe neka udruga/ javnaosoba koja će to tvrditi.

Μολὼν λαβέ!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 13:34 (reservoir dog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Uf kad će više taj engie update, želim se zabavljati sa demoman-om i špijunom.

A ja s pyrom :D

http://boards.4chan.org/b/
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 14:36 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Nikako da iskoristim onaj čekić kojeg je dobio Pyro, a baš je simpatičan.

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Nikako da iskoristim onaj čekić kojeg je dobio Pyro, a baš je simpatičan.

Sad će, sad će, strpi se :)

Inače nosim Axtinguisher, ali čini se da ću ipak čekić uzeti nakon što izbace update.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 15:04 (Horagio).
15 godina
protjeran
Team Fortress 2

Dobio Direct Hit za soldier-a, prije nisam Soldierom nikako igrao, no s ovim RPG-em to je pravi uzitak.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Dobio Direct Hit za soldier-a, prije nisam Soldierom nikako igrao, no s ovim RPG-em to je pravi uzitak.

Ja sam s tim oružjem igrao neko vrijeme, ali više mi nije zanimljiv. Splash damage je puno zabavniji :)

Ponekad ga koristim na mapama gdje donosi prednost.

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Splash damage je jako koristan ali sam primjetio da je direct hit savršen protiv heavy-a, naravno ako soldier zna igrati sa tim oružjem ;)

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

ja bi si kupio team fortress 2 za 5 eura na steamu ali nemam kreditnu :( :/

moze li netko za mene kupiti tf2 a ja njemu dam steam acc s dirt2 igrom na njemu ?

:D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Splash damage je jako koristan ali sam primjetio da je direct hit savršen protiv heavy-a, naravno ako soldier zna igrati sa tim oružjem ;)

Da. I protiv sentry gunova. Nije previše teško protiv heavya s dh-om. S direct hitom su 4 raketa dosta, a kod običnog treba 5 raketa (4 ispucaš i jednu moraš relaodat, zato je dh u toj situaciji bolji). Ali s dh-om ne možeš sredit "brže" klase, jer, unatoč tome što su rakete brže, lako ih je izbjeći. Splash damage-u nitko ne može pobjeći i pomoću njega možeš ubit i "brže" klase. S direct hitom scouta možeš dobit jedino ako super igraš s direct hitom ili ti scout skoči pred nos.

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Do sada sam vidio samo jednog dobrog igrača sa DH, upravo zbog razloga koje si naveo. Rocket jump ima isti učinak?

Inače koristim one čizme kao Soldier, fantastične su. Izgubiš 10hp sa jednim jump-om, što je spas ponekad.

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice