e to mi se svidja kad je teska iako je kratka ja je jos nisam preso na 16 sam mailstone, polako nema zurbe ;)
Suza mi krene kada se sjetim dobrog starog Syndicate. Ovo je još jedna u nizu fps-ova koji će se jako brzo zaboraviti... Baš bzvz...
zavrsio sam igru , dosta je midfuck ,tezak AI protivnika igrao na normal , kaj se kraja tice mi bzvz, unatoc tome odlcna cyberpunk pucahina ;)
6 sati SP igre...Sve blješti u p***u mile matere ko da je disko kod mileta.Ali AI je dobar i na normalu je totalno frustrirajuce.
Evo zavrsih igru u prvom mahu, bez pauze. Igra je ogroman potencijal, dobra cyber postavka, solidna grafika, odlican AI i citav sistem borbe sa poprilicno zanimljivim i inovativnim mogucnostima. Setting podsjeca na Deus Ex a stil igre i grafika na Crysis. Igra mi je fino sjela, iznenadio sam se jer sam ocekivao neki EA poluproizvod ali ovo definitivno moze proci kao solidan FPS naslov. Igra ima jednu ali nazalost veliku manu a to je duzina igre, mislim ne znam ni jesam li 5h igrao. Primjetio sam da je i arsenal oruzja malo "kratak" ali definitivno igra je odlicna baza i potencijal za uspjesan serijal koji definitivno slijedi sudeci po open ending kraju.
ja sma probao igrati i sve toliko blješti da jednostavno ne moš gledati...i onda sam zbog toga odustao
instalirao sam syndicate ali kada pokušam pokrenuti igru piše mi: the application failed to intialize properly (0xc0000005)... pomagajte
Odigrao igru i moram proznati da mi se sviđa, priča je neloša, gameplay zanimljiv i zabavan, ima noviteta, fight je odličan, grafika isto, dužina je taman, sve je fino pogođeno i usklađeno, likovi su dosadnjikavi, ali lako zato. Podcijenjena igra IMHO.
instalirao sam syndicate ali kada pokušam pokrenuti igru piše mi: the application failed to intialize properly (0xc0000005)... pomagajte
sve sam pokušao, od updatea grafinih drivera, do vađenja slušalica iz jacka.. imate li kakvih prijedloga?