Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 730.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Starcraft i Starcraft 2
baba kaže...

Osim ako... ne napravi par sentrija. {#}

Sentry nema "unlimited" energy. Toss se protiv zerga zatvara većinom sa "zealot chooke" taktikom i to sa gateway-om i cybernetics core. Ako se ide na 7RR, zerg moće poslati toss-u overload-a koji se baš negdje dovuće kad i roachevi i lagano si da sight da roachevi unište cybernetics(koji je većinom na ulazu) i onda ako toss nema dovoljno stalkera ili sentry-a (a većinom ih nema) to je gg. Ako je 7RR dobro izveden i ako toss ne skauta na vrijeme (i lagano teka), može biti jako pogubno. Bolja obrana je sentry - 2 cannons kod 7RR. Tako da cannon-i mogu stalno drmat po rachevima ili overloadu.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
Tražim partnera za 2vs2 ili ako neko treba da me uzme u 3vs3.
Diamond only.
Javite se preko privatne poruke.
14 godina
protjeran

Upravo gledam stream od incontrol,lik poducava ljude kako igrati bolje za 100$ po satu !!!  u jednom trenutku se cak poceo derati jer ga je netko izivcirao hahahaha

17 godina
BlaBlaLaLa kaže...

Upravo gledam stream od incontrol,lik poducava ljude kako igrati bolje za 100$ po satu !!!  u jednom trenutku se cak poceo derati jer ga je netko izivcirao hahahaha

Iskreno znam kak je to. Igramo jučer ja i frend 2vs2, dobro nam ide, pobjeđujemo sve, protivnici ne igraju nikakve cheeseve. I onda dođe jedna partija, odem ja skautat, vidim terran nema ništa u bazi, a niti toss. Onda javljam frendu, oba se zatvaramo (ja sam 2 cannon-a) i naravno nemam trupa. Pošaljem dronu da skauta po bazi kad ono photon cannon rush s desne strane odmah kod minerala. Dobivam "aneurysm", skupim dovoljno para za exp i odem na gold u nadi da se bar frend zabunkerirao (kad je terran), a on maknuo sve bunkere i krenuo u napad na terrana koji ima više marinaca od njega.

Eh, onda smo se mi malo posvađali, itd.... Tako da znam kako te jedna mutava taktika(cheese) može izbaciti iz takta, bar mene. Ali onda nakon te partije smo nastavili dalje pobjeđivati, pa me je prošlo. Uvijek na jedno 10 partija, jedna mora biti cheese, šteta što nisam ranije toss-a skautao. Damn starcraft :)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
16 godina
BlaBlaLaLa kaže...

lol, daj link pliz

14 godina
protjeran
Tomo Yoda kaže...
BlaBlaLaLa kaže...

lol, daj link pliz

to je bilo u 3 sata ujutro neznam sto sada govori....link je bio: http://www.justin.tv/incontroltv/b/281711504?

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 11:02 (BlaBlaLaLa).
17 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

definitivno mi je najdrazi igrac rootDestiny, streama maltane stalno, njegov stream je jedini na kojem moras potvrdit da si stariji od 18 i ugl su vristanja od smijeha i trollanja.

evo i linka na stream

http://www.justin.tv/steven_bonnell_ii

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 13:26 (bistri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

YOU CANT LEAVEEEEEEEEEE   hahahahahahaha

zadnji video je najbolji hahahahaha 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 13:32 (BlaBlaLaLa).
17 godina
bistri kaže...

definitivno mi je najdrazi igrac rootDestiny, streama maltane stalno, njegov stream je jedini na kojem moras potvrdit da si stariji od 18 i ugl su vristanja od smijeha i trollanja.

evo i linka na stream

http://www.justin.tv/steven_bonnell_ii

Zakon. Bainling rape :))

14 godina
protjeran

HuK igra Heroes Of Newerth  http://www.justin.tv/liquidhuk#/w/975221440

jedan od najgorih igraca koje sam ikada vidio..... kad umre onda govori svasta protiv svoga tima^^ a drugi tim govori HuK-u  "idra is better in hon"   hahahahaha

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 18:36 (BlaBlaLaLa).
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Eto presao kampanju (25 misija sa svim bonusim tj protos misije) sad idem na multy igra me ODUSEVILA prica ma sve je savrseno!

الشيفرات الخبيثة : الكبرياء الجودة والتميز

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

Pozdrav ljudi!

Zna li tko gdje da skinem Starcraft 2 demo?

Hvala!

Socijalizam, nacionalizam i antiimeperijalizam. To nam treba.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
beno101 kaže...

Pozdrav ljudi!

Zna li tko gdje da skinem Starcraft 2 demo?

Hvala!

baba kaže...
UndWarlock kaže...
....

Skini demo i igraj malo za džabe. Kad se navučeš naruči sa game.co.uk. {#}

Nego zasto mi nece instalirat patch? probo sam uinstall, i opet isto...

LoL nick: Strongtoni
16 godina
Starcraft i Starcraft 2

@ Don Strongtoni -

Jel možeš igrati bez patcha? 

Ako da, nemoj se onda zamarati s njim. 

Evo novih vijesti o Grand Master ligi.

Ali još nisu ništa rekli KADA će to biti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Ljudi jesam to samo ja ili ste i vi dobili besplatnu kopiju Wowa, blizzard mi je poslao u mail i kaze da mi zahvaljuje sto sam dao ideju Blizzard timu, tak nesto evo jednog odlomka.

Again, thanks for helping us make StarCraft II an epic launch, Petar, and I hope you'll enjoy adventuring in World of Warcraft and connecting with another fun part of the Blizzard community.

Nemogu vjerovat dobio sam free Wow igru( to nije ona za 10 dana) i jos bon od 30 dana

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Može biti da dobiješ trojana ili da ti ukradu acc ako ga imaš ;)
gl
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Može biti da dobiješ trojana ili da ti ukradu acc ako ga imaš ;)
gl

Nije aktivirao sam igru i sve radi savršeno, ima i drugih igrača koji su to dobili, pogledajte si svi mail

15 godina
protjeran
Starcraft i Starcraft 2

nemoj te me osuđivat alisam skinuo piratku i nemogu igrat verus a.i. pa em zanima dali mi netko može pomoć da igram jer je igra prezakon:)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
borna666 kaže...

nemoj te me osuđivat alisam skinuo piratku i nemogu igrat verus a.i. pa em zanima dali mi netko može pomoć da igram jer je igra prezakon:)?

Pogledaj na youtube, neznam prije nego sto sam kupio igru htio sam isprobat pirata ali nisam uspio,  kao sto baba kaze, skini demo pa kad se navuces kupi igru jer se isplati svake lipe

14 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

i ja sam dobio taj mail i mgu ti reci da je scam. Jer ovaj link te baci direktno na battlenet login i preko toga kada upišeš username i password ti scamaju account.Što sam ja napravio je išo sam na orginal battlenet stranicu tamo se logirao i nema ništa. Znaci scam

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Kako ja sam isao na origi sc2 stranicu i tam mi je bilo claim reward, sranje sto ako su mi sad scamali acc, kak se promjeni sifra

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

i onda se ljudi čude kada im scammaju account.. jao. Ti nisi bio na orginalnoj stranici jer si sljedio link sa maila koji je maskiran. Brzo promjeni password, ako su ga vec promjenili probaj sa secret anwserom vratit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alscaul kaže...

i onda se ljudi čude kada im scammaju account.. jao. Ti nisi bio na orginalnoj stranici jer si sljedio link sa maila koji je maskiran. Brzo promjeni password, ako su ga vec promjenili probaj sa secret anwserom vratit

Uhh promijenio sam sifru, bio sam ja oprezan ali citao sam na sc2 eu forumu da nam blizzard službeno daruje Wow, mozda i nije scam, nezz ja msm da mi je bilo na orginalnoj stranici, btw pod games mi je Wow, kakav daje ipak sam dobio free Wow

14 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

e sad kad pogledam mail, vjerojatno je stvarno free. Jer mi piše pravo u ime u mailu, ali mi ga je bacio pod spam pa mi je sumljivo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alscaul kaže...

e sad kad pogledam mail, vjerojatno je stvarno free. Jer mi piše pravo u ime u mailu, ali mi ga je bacio pod spam pa mi je sumljivo

Clajmaj evo bas sam otvorio topic na forumu na sc2 i ljudi isto kazu da su i oni dobili i da su clejmali, valjda Blizz malo reklamira Wow, e btw znam da je offtopic{#}, planiram uzet xbox 360 slim 4 gb, msm da sam vidio post u kojem si rekao da i ti isto imaš taj box, javi se u pm tream te pitat u vezi tog boxa

14 godina
neaktivan
Bera kaže...
alscaul kaže...

Clajmaj evo bas sam otvorio topic na forumu na sc2 i ljudi isto kazu da su i oni dobili i da su clejmali, valjda Blizz malo reklamira Wow, e btw znam da je offtopic{#}, planiram uzet xbox 360 slim 4 gb, msm da sam vidio post u kojem si rekao da i ti isto imaš taj box, javi se u pm tream te pitat u vezi tog boxa

zamjenio si me

16 godina
borna666 kaže...

ako te zanima samo vs Ai, možeš to igrati na pir@tskoj verziji. 

ja sam tako igrao neko vrijeme prije nego što sam kupio igru. 

što se tiče besplatnog WoWa. 

ne dobijaš besplatno igru, nego mjesec dana korištenja igre. 

ako želiš dalje igrati, moraš platiti. 

to sam vidio slučajno kada sam prčkao po vlastitom SC accountu. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 12:29 (Tomo Yoda).
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

Ljudi jesam to samo ja ili ste i vi dobili besplatnu kopiju Wowa, blizzard mi je poslao u mail i kaze da mi zahvaljuje sto sam dao ideju Blizzard timu, tak nesto evo jednog odlomka.

Again, thanks for helping us make StarCraft II an epic launch, Petar, and I hope you'll enjoy adventuring in World of Warcraft and connecting with another fun part of the Blizzard community.

Nemogu vjerovat dobio sam free Wow igru( to nije ona za 10 dana) i jos bon od 30 dana

Koliko ja znam, Blizzardova politika je do sada bila da nikad ne šalju ponude e-mailom.

S druge strane izgleda da ovo ipak nije phishing scam: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/1849929336 . Blizzard stavrno legitimno spama ljude i nudi im "besplatni" WoW (zapravo samo osnovnu igru bez ekspanzija sa licencom za mjesec dana što inače košta otprilike kolikoi jednomjesečna pretplata).

Čini se da pokušavaju izmusti maksimum iz umirućeg MMORPG-a i da pohlepa ipak radi svoje... {#} Moj savjet je bježat od tog WoW-a ko od kuge, užasno zarazni i besmisleni gubitak vremena i novaca.

alscaul kaže...

i ja sam dobio taj mail i mgu ti reci da je scam. Jer ovaj link te baci direktno na battlenet login i preko toga kada upišeš username i password ti scamaju account.Što sam ja napravio je išo sam na orginal battlenet stranicu tamo se logirao i nema ništa. Znaci scam

To što neki dobiju pravi mejl od Blizzarda ne znači da je svaki mejl legitiman. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 12:54 (baba).
14 godina
neaktivan
baba kaže...
Bera kaže...

Koliko ja znam, Blizzardova politika je do sada bila da nikad ne šalju ponude e-mailom.

S druge strane izgleda da ovo ipak nije phishing scam: http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/1849929336 . Blizzard stavrno legitimno spama ljude i nudi im "besplatni" WoW (zapravo samo osnovnu igru bez ekspanzija sa licencom za mjesec dana što inače košta otprilike kolikoi jednomjesečna pretplata).

Čini se da pokušavaju izmusti maksimum iz umirućeg MMORPG-a i da pohlepa ipak radi svoje... {#} Moj savjet je bježat od tog WoW-a ko od kuge, užasno zarazni i besmisleni gubitak vremena i novaca.

alscaul kaže...

To što neki dobiju pravi mejl od Blizzarda ne znači da je svaki mejl legitiman. {#}

UMIRUĆI MMO NA KOJEG JE TRENUTNO PRETPLAĆENO +12MILIJUNA  ljudi i drži 60% subscribtion tržišta online igra... daj molim te

15 godina
neaktivan
Starcraft i Starcraft 2

Umiruci mmo, igra je odlična, nes ti 100 kuna svakih mjesec dana, nije velika lova s obzirom koliko zabave dobijes, skoro jedan izlazak u kino

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice